418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem a 170 csata mennyiségével van a baj, hanem a hozzá párosuló alacsony sebzéssel/xp-vel, a nyerési arányról nem beszélve.
És mindenzt közel tier8-as átlaggal.
500 csatánkénti sebzés, az annyi, hogy bemeész egy jó körre, sebzel 3-4000-et, ami nem nagy szám, és akkor 6-8 csatáig csak bemész-kilépsz / bemész-kilépsz....
Avagy elbuksz minden csatában 1500hp-t úgy, hogy közben sebzel 500at.... -
Okmyx #242532 Pedig épp most kezdtem filózni azon, hogy megveszem a Csörcsi GCt, mert 30% kedvezmény van rá. Legfeljebb minden csata elején beírom, hogy 10K creditet ér a fejem
-
Okmyx #242531 Nem tudom mi a probléma a napi 170 meccsel. Épp a héten tettem fel a fórumra, hogy én is ennyit mentem 24 óra alatt 4 óra alvással. A különbség talán csak annyi, hogy nekem minden értékem zöld. (meg lehet nézni nem titok, keresd vissza a hozzászólást).
Bár lehet, hogy a wotlabs.net csal a számokkal. -
Nemrég vettem meg a Tier 8-as brit TD-t, az is eléggé jó.
Lehet hogy azért ilyen jók, mert újak és még nem volt betervezett nerf, de pl. AT-15-tel jobban megy a játék mint az agyon nerfelt AC Mle. 48-assal. Több HP (alig 450-el, lol), jobb ágyú, hasonló páncélzat, a sebesség meg elég...
-
stoppos #242529 Hát ha autoloader lesz rajtuk, akkor én szenvedni fogok. :) Azok nekem nem mennek nagyon. -
kHares #242528 Nagyon nem szerettem a lorit viszont az Amx 50 100 az egyik kedvenc. Lorin kívül t54 meg centurion 7 van t9, az orosz az elég fun igazi med míg brit testvére igazi sniper. Na majd próbálom szokni eddig nincs sok csatám vele. -
kHares #242527 Pár hete vettem észre a jelenséget, bug vagy új feature lehet? -
VanDaal #242526 Egész jó lesz ez a hétvégi special!
Épp húzom az AT-2-t, azzal jól megszedem magam a bónusznak hála, majd megvehetem akciósan a t6-ost is. Igen, végül rászántam magam erre az ágra is a sok dícséret hatására. Bár először a Churchill GC felől fogtam bele, de az olyan rossz volt, hogy kb 10 csata után eladtam :D Viszont a kis AT eddig meglepően élhetőnek tűnik a lassúsága ellenére is.
A dupla crew xp pedig mindig jól jön :) -
Legrosszabb tier9 med ágyú, ami ráadásul sokáig szűkül, és még pontatlan is.
Arannyal nincs annyi penje, mint a centurionnak. Bár ha lenne, akkor OP lenne.
Szerintem a Lori sokkal jobb táras, de ez úgy is a játékoson fog múlni :)
A t54, WZ120, E50, Patton, LeoProt mind előrébb van nálam rangsorba, talán csak a Brittet nevezném gyengébbnek. -
AlucardHuN #242524 Jah 171 mm pen, t8-asok röhogve megeszik ha nincs gold shell...:D De a lövegpajzs irtó masszív meg a test is tud pattogni... csak ez a csörcsis futómű ami kb az I vh-t idézi sérülékennyé teszi:D -
R3nton #242523 Tier9 OP-ja. Én nem használtam bele goldot. Lehet, hogy nem a legjobb a pen, de flankelni kell vele. Arra meg elég az a pen. És senki nem fogja megköszönni, mikor kb 5sec alatt 1600-t sebzel valakibe. -
madmanic #242522 igen. Tegnap kaptam majdnem agyfaszt, top tankkal ( kv1s ) alig 10 méterről legnagyobb ágyúval egymás után 7 (!) lepattanóm volt 3 kisebb tankról, oldaláról, láncáról, seggéről, mindenhonnan.
Köröztem a leláncolt stug körül és sehol nem vitte át, mikor szemből is egy lövés 300 ról... -
Tessellia #242521 de jó.. elnézést érte.. elcsesztem valamit.. -
R3nton #242520 Amúgy nem szoktak kilőni sűrűn, én szoktam őket kilőni!!! Csak nehezen viselem, mikor 1000-t belém sebez egy lövéssel a rohadékja. De általában ha ez megtörténik akkor harangoztak neki, attól mert elborul az agyam, nem kezdek idiótán játszani, csak elsődleges célom az, hogy kilöjjem a mocskot :D
Remélem az új orosz meden valami brutál autoloader lesz egy 130as vagy egy 150es kéne mint a fochra. Med is sebezzen 3x 1000-t :D Aztán visszamegyek én tölteni 50 secre :D Természetesen 300mm pen, úgy mint a nooboknak:D Na az lenne az OP :D Bár egy 130as autoloader nem lenne rossz :D -
Tessellia #242519 Double Crew experience for each battle
Even if you take it easy, your faithful tankers will not slack around! This weekend all your crew members will earn double the experience for each battle!
Medal Hunt: Steel Wall
If you manage to receive and survive more potential damage (at least 1,000 HP) than any other player on the entire battlefield while being hit by at least 11 shots, not only will you find this shiny shield in your Service Record, but you will also enjoy a bonus of 7000 additional credits.
This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal. You do not need to take any further action.
30% Discount and 30% Income Bonus on the following vehicles:
VI
Churchill VII
VII
Pz. Kpfw. VI Tiger
VI
AT 8
VI
Churchill Gun Carrier
VII
AT 7
80% Income Bonus for the following tanks:
II
Hotchkiss H35
II
D1
III
AMX 38
IV
Matilda
IV
Valentine
III
D2
IV
B1
V
BDR G1B
V
Churchill I
II
AT-1
II
Renault FT AC
III
Valentine AT
V
AT 2
Weekend Mission:
There is also a special assignment for the players eager for more bonuses!
Limitations:
None – every vehicle can participate!
Conditions:
In order to get a reward, the only thing you need to do is to destroy one of the mentioned tanks in the two lists above.
Rewards:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rewards will differ according to the tier of the tank destroyed:
For tier II-III tanks: 2,500 Credits
For tier IV-V tanks: 5,000 Credits
For tier VI-VII tanks: 10,000 Credits
You can enjoy these bonuses from Saturday 20th July 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 23th July 07:00 CEST. -
Desmodromic #242518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!This weekend it’s time to chill out and regenerate. Take it easy and enjoy yourselves, Commanders!
During the following days, we’ll be concentrating on all those mellow tanks which can’t be bothered to be the first ones to reach the frontline. Switch to your favourite slow bundles of lazy metal joy and profit from some great bonuses! Here’s what we have in stock for them:
Double Crew experience for each battle
Even if you take it easy, your faithful tankers will not slack around! This weekend all your crew members will earn double the experience for each battle!
Medal Hunt: Steel Wall
If you manage to receive and survive more potential damage (at least 1,000 HP) than any other player on the entire battlefield while being hit by at least 11 shots, not only will you find this shiny shield in your Service Record, but you will also enjoy a bonus of 7000 additional credits.
This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal. You do not need to take any further action.
30% Discount and 30% Income Bonus on the following vehicles:
VI
Churchill VII
VII
Pz. Kpfw. VI Tiger
VI
AT 8
VI
Churchill Gun Carrier
VII
AT 7
80% Income Bonus for the following tanks:
II
Hotchkiss H35
II
D1
IV
AMX 38
IV
Matilda
IV
Valentine
III
D2
IV
B1
V
BDR G1B
V
Churchill I
II
AT-1
II
Renault FT AC
III
Valentine AT
V
AT 2
Weekend Mission:
There is also a special assignment for the players eager for more bonuses!
Limitations:
None – every vehicle can participate!
Conditions:
In order to get a reward, the only thing you need to do is to destroy one of the mentioned tanks in the two lists above.
Rewards:
Rewards will differ according to the tier of the tank destroyed:
For tier II-III tanks: 2,500 Credits
For tier IV-V tanks: 5,000 Credits
For tier VI-VII tanks: 10,000 Credits
You can enjoy these bonuses from Saturday 20th July 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 23th July 07:00 CEST. -
Tessellia #242517 jövő héten végig az lesz az interactive special keretén belül, mert TigerP nyert a szavazáson. -
kHares #242516 Valaki észrevette még rajtam kívül a furcsa penetration változásokat? 2x egymás után amx 1375 oldalt/lánctalpon eltalálva 150 pennel "we didnt penetrate them" stb, olyan dolgok lepattannak ami hihetetlen.
Tolnám a 110-et de alap ágyúval használhatatlan kategória. T34 közvetlen közelről test nem megy át! Váltunk 300 heat-re mert csak duplázó na az már viszi majd 80 méterről köv. t34 oldaláról elpattan! 240 pen lepattan auf.pantherről.
Olyan szinten föl tud idegesíteni még ennyi idő után is... Pedig már annyi mindenről lemondtam, láthatóság, 0lövések stb. Mondjuk minden alkalommal röhögőgörcsöm támad mikor lepattanok valakiről és beszól: "we dinged them" Átalakítjuk kicsit a hangrendszert, belerakunk bugokat majd nem vesszük észre még két public test után sem.
T54e1-ről tud valaki jót mondani? A Centurion 7-t élveztem de ez eddig határozottan fostalicska érzésű. Snipernek nem jó mert vagy pattog t9/t10-ben vagy el sem talál semmit, cserébe közel sem mehetsz vele mert kitáraztál azt annyi. Próbálok hiénaként menni vele de ehhez kéne egy normális team vagy jobb térkép ami ritka. -
MuldR #242515 valaki copy paste pls az akciot. Ceges fw mogul nem megy :(
Koszike. -
zsupeti #242514 
Amúgy még lánykoromba mikor az elején artyztam,hiszed vagy sem,nekem elsődleges cél volt a td.Nagyobb prioritást élvezett még az ellen artyjánál is,hisz 1-2 op td nagyon megtudja akasztani a támadó éket,plusz akkor már a tüzérség is oda fókuszált.Olyankor borítékolható volt,h az a szárny elesett.Csak emiatt lődözgettem a fajtájukra. :)
Szerinted jó döntés volt? -
Plata #242513 Hogy rohadnának már meg,nekem tiger p leárazás kellene. -
madmanic #242512 én csak ellenfélként találkozom vele... Annak viszont nagyon gyenge
-
AlucardHuN #242511 Látom neked is ez jött le xD -
AlucardHuN #242510 Fasza, 30% bónuszt kapok tigrisre cserébe minden ratyitallér engem fog baszkurállni :DDDDD Most elnézve mekkora brit imádat van lehet hogy szerezni kéne egy Black Prince-et... -
atee73 #242509 80 szazalek + a matilda-ra............. 

Imadom...egesz hetvegen azzal fogok pedozni -
stoppos #242508 Akkor már értem miért lőnek ki. 
-
R3nton #242507 Olyan közelről nem lehet :P Ahogy felvillan a minimapon egy kisháromszög, olyan vagyok mint mikor a bikának vörösposztót lengetnek, már robogok is arrafelé :P :D -
SirArcheer #242506 A wot fórumon is panaszkodnak emiatt, de ott azt mondták hogy elvileg darabonként:
"Bonus for killing each single tank...so if you kill 3 tigers you got 30k bonus =)..simple"
Reméljük így lesz. -
foxbat88fx #242505 az agyműködésemnek nekem sem tett jót a 2.5 liter sör 1.5 óra alatt
-
stoppos #242504 Az a rész nekem is zavaros. De lehet azért, mert lassan péntek öt óra, nekem akkortájt meg leáll az agyműködésem. -
foxbat88fx #242503 hát én a misszióra fekszem rá.... csak nem világos hogy most tankonként van vagy tierenként???
kicsinálok 2 tigert akkor az 10k vagy 20k credit? :)
vagy ha mellé még kicsinálok egy 5ös tankot az +10k credit???
ezt leírhatták volna.... -
stoppos #242502 Steel wall. Ez az indiannal gyerekjáték lesz. :) -
Ugyanaz az értelmes ember eldönthette, hogy megéri-e neki az 500 gold 800k creditért, vagy sem. Ennyit buktál ugyanis, ha visszavetted a Centurionokat, majd később eladtad (event után) fél áron. -
foxbat88fx #242500 szerencsétek hogy nem este 10ig rohadtam a kocsmába
-
foxbat88fx #242499 és tényleg megvártak 
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-lazy-weekend/ -
Kirakták végre, tényleg foxbat-ot várták. link
A küldetés megint jó nagy MEH...meglepő. -
Tessellia #242497 mondom téged vártak.. hétvégi spec. -
Azért megnéznék róla egy statisztikát, hogy kinek volt meg mind a 3 angol közepes tankja, mert értelmes ember nem vette vissza őket több millióért 500 gold miatt. Maximum azoknak akik 24/7-ben prémiummal nyomják és gyűjtik a tankokat, azoknak jó akció volt ja. Csak nekik amúgy is annyi aranyuk volt hogy nem tudták hova tenni.
Olyan küldetésekre kéne koncentrálni, amik megismételhetőek és sokakat érint. -
foxbat88fx #242495 fasza :)
én meg őket vártam.... -
Fefe82 #242494 Bazzeg és ezek a tiszavirágok osszák