418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #242733 eddig nekem is szánalmas...
másik meg a WG kegyetlen átbaszott minket a Matilda +80%-al... hogyne, hülye aki elhiszi!!! 1000 sebséses körre kaptam vele 11+9k-t!!! össz 22k! 80%-al együtt EZ MI?
régen amikor 80%+ volt sorba mentem vele a 40-50k-s köröket...
most meg mentem 3at és lófaszt nem hozott!!!!
nagy tierben meg lose lose hátán :D 4-5000eket kell sebeznem minimum h legyen egy kis esély nyerni
másik meg hogy kivan az összes faszom az összes magyarral...
ennyire nem lehetünk bénák???
fjords-on a KV-1ünk (magyar) egyedül felment jobbra fel a hegyre, mire felért a csapatnak annyi volt... mire megkerülte a hegyet egyedül maradt :S meg nem mondom mi a neve, de statja alapján 50-100 effi közé teszem :S
tegnap ugyanez amikor destymeme-vel szakaszoztunk
IS-3 meg IS-3 meg T34 platoon mountain passon bement kempleni a hídra
nekem kellett protoval egyedül elmennem a körútra, el is küldtem őket a kurva anyjukba.... erre mi a válasz? majd nézd meg az exp-ket csata végén...
utánna arra verék a nyálukat h 0 dmg-em lett
"igen bazdmeg mert helyettetek mentem el erre a k*****" vicc, ennyire béna magyarokat látok nap mint nap!!!! elfogytak a lengyelek??? -
Pares #242732 Eddig botrányos napom van, egyedül a T-25-el tudtam "normális" duplázóst lemenni, a többiben kb. szobanövény teljesítményt tudtam nyújtani... Nem tudom mi van, jön a front, vagy mi... az utolsó meccsen is Leo Protoval megküldöm a Panthert, és lepattanok... 200+os pennel, nézek is, hogy mivan? Nem is erőltetem tovább...
-
akdestroyer #242731 Az engem is nagyon érdekelne, megköszönném ha belinkelnéd. Mivel nem töltöm itt minden órámat, extra hálás lennék ha dobnál a privát üzenetet is a linkkel. Előre is nagyon köszönöm! -
Okmyx #242730 Létezik egy replay converter, amivel a régebbi verziókat (pld 8.4) átalakíthatod újra lejátszhatóvá. Egyszer már linkeltem ide (ha nem találod, hétfőn újra beteszem a linket, mert elmentettem a kedvencek közé otthon, de most vidéken vagyok). -
pecaboy #242729 Most nézem, a Ram-II prémium tanknak nincs lövegpajzsa, és a löveg alatt-felett nincs páncél - ez komoly? -
pecaboy #242728 Szóval akkor kb. a lövegcsőtől jobbra, vagy jobbra-felfelé kell célozni, ha jól gondolom...? -
AlucardHuN #242727 Engem már párszor megmentett ez a dolog mikor low-hp-s KV1-S ellen kellett harcolnom és csak a tornya volt tiszta célpont. -
pecaboy #242726 Fogalmam sincs, még nem próbáltam. -
stoppos #242725 A myreplays.ru oldalon már nem lehet youtube-ra feltöltetni? -
pecaboy #242724 Köszi, elhiszem. Akkor majd élesben próbálkozok vele. -
Tessellia #242723 pedig a KV-1s és az IS tornya elég gyakran belőhető szemből, főleg mióta amit te is írtál 60millis lett a pajzsa(régen 100 volt ha jól emlékszem) inkább a random számlájára írható, hogy nem lőtted át amikor próbálkoztál vele.. vagy ha gondolod menjünk pár gyak. kört aztán kitapasztalod hol kell lőni -
pecaboy #242722 Köszi, de sajna kipucoltam az updates mappámat :(
Na mindegy. A replayokat azért megtartom az utókornak :) -
pecaboy #242721 Sok tankon hatalmas a lyuk a pajzs mögött. (Írtam már, a tankviewerből szopom az infókat, aztán hogy helyesek-e az adatai...) A T-150 pl. kivétel, a 90 millis pajzs mögött mindenütt 75-100 millis a páncél, szóval oda inkább nem lövök :D
A KV-1S ugye érthető okokból nagyon népszerű a játékban. Namost, mint írtam, van egy szép nagy lyuk a löveg körül, főként (szemből nézve) jobbra-felfelé, a pajzs csak 60 millis, tehát elvileg simán átlőhető. Az a baj, hogy a gyakorlatban nem ezt tapasztaltam - hiába lőttem szemből a lövegcsöve mellé: 90 fokos becsapódás ide vagy oda, nem sérült semmit. Van egy gyanúm, hogy a tankviewerben meg a models3d-ben nem mindig pontosak a rétegelt páncél mögötti adatok, legalábbis az ilyen 0 mm-es lyukak esetében. -
pecaboy #242720 Tankviewer, de megnézheted itt is, ugyanaz:
http://gamemodels3d.com/worldoftanks/ -
AlucardHuN #242719 Amit itt írnak az esetleg? link -
pecaboy #242718 Még valami: van rá mód, hogy régebbi verziójú replayt lejátszhassak? Vagy kidobhatom a kukába? :( -
AlucardHuN #242717 Ezt az adatot weboldalon nézted? Mert játékban ugyanakkora a páncél (papíron) de végülis elhiszem. Személye válogatja ahogy mondod. -
pecaboy #242716 Van kupolája azon is, csak sokkal kisebb. A lövegpajzs meg azzal nagyon gyenge, 60 millis (a 80 millis, ill. 88mm gunnal 80-100 millis helyett). Viszont az egész torony sokkal kisebb. A viewrange ugyanannyi. Igazából szerintem mindkettőnek van létjogosultsága, jómagam inkább a nagyobb tornyot preferálom a plusz hp miatt. -
HP sebzést is okoz.
De azért a legtöbb tankon nagy területen van átfedés a toronypáncél és a pajzs között, szóval vannak jobb gyenge pontok is.
Ha mindenképpen a toronyra lősz, akkor a löveghez közel kell lőni. -
pecaboy #242714 Jaja, jó mindkettő, csak máshogy kell őket használni. A VK36 a tapasztalatom és a paraméterei szerint nem a legjobb az ilyen közeli dogfightokban, inkább középtávról vagy messziről kell vele sniperkedni (kiváló célzás, nagy átütés). A T-34 meg tipikus flanker közepestank, nagyon jól manőverezik, bár a peccs óta vele is lehet távolról puffogtatni. Szerintem :) -
AlucardHuN #242713 Nah ha wot közelbe kerülök meglesem őket. Még lehet hogy ellesek pár trükköt is. 
Amúgy Jeff említetted a lassú toronyforgatást. Mikor még megvolt a VK poénból lecserélltem a tornyot a stockra. Hátrányok: kevesebb HP, talán kisebb view range. Előnyök: A torony forog mint a mérgezett egér, alacsony, nincs weakspot a kupola formájában. -
pecaboy #242712 Két kérdés:
- A tankviewerben ill. 3dmodels-ben lehet látni, hogy sok tank lövegpajzsa mögött nincs páncél. Ha ilyen helyeken átütöd a pajzsot, csak a löveg sérülhet, vagy hp sebzést is okoz? Pl. a KV-1S pajzsa csak 60 milli, mögötte a löveg körül nincs páncél. Ez szerintetek gyenge pont, vagy sem?
- Tud valaki linket adni valami jóféle sérülésjelző nyilas (nem úúúgy, te... :)) modhoz? Ami most van, azon nem tudom megkülönböztetni a pattanó lövést a sebzőtől, meg az irányjelzője sem a legjobb. -
Amarth99 #242711 Grat mindkettőtöknek a tesztért :)!
De ha jól látom jeff a 88assal tolta, nem a konish ágyúval. Azzal szerintem előnyben lett volna, nem is kicsiben.
Ha ráértek és van kedvetek azzal is menjetek pár kört.
Egyébként nem sokon múltak a csaták szerintem. Ha jeff tartotta volna a távolságot, illetve közelharcban többet mozgott volna, fox többet pattant volna talán és nyerhet.
Szóval hajrá a következő 5 körhöz jeff :P! -
Tegnap meg lett a T57 is, de nem kaptam meg a 2 prém javítót és nem is írta ki, h mission accomplished vagy mit szokott ilyenkor. Szal úgy néz ki nálam sem működik. -
stoppos #242709 Jó meccsek. :) Nekem ebből úgy tűnik, a két tank egész jól van balanszolva. -
pecaboy #242708 A legjobbakkal is előfordul... Rossz helyen volt a T-34 hátsó fele
-
Negritis #242707 nincs kedvem visszaolvasni sy, de a mission műxik valakinek? -
Zsoha #242706 Van benne valami, persze, de nem alkottam nagyot, csak jó helyen voltam, ha nem lett volna 10 nullás ki se raktam volna. De azért büszke is voltam magamra egy kicsit :-)
-
pecaboy #242705 Első hármat láttam eddig, egy pattanó volt a T-34-en.
Jó csaták voltak amúgy, grat :) -
pecaboy #242704 Nézd meg az első replayt... Régen az a lövés valszeg mellé ment volna - hiába vagy überkirály játékos, nem a gondolataid meg az eszed irányítja a skulót a célkörön belül, hanem a játékrendszer. -
foxbat88fx #242703 semmit???? :)
nézd meg a csatákat... jópár lepattanót lőtt rám Jeff -
pecaboy #242702 A VK pontosság és páncélzat tekintetében jobb, mint a T-34. Ezt egy egy ellen nehéz kihasználni, mert a T-34 is átüt a 144 pennel az esetek 90%-ában, másrészt meg nyilván tapad rád, hogy ne legyen előnyöd a távolságból. Valós csatákban viszont a VK jó sniper tank, és elég sok lövést pattint, a T-34 szinte semmit. Utóbbinak csak a mobilitása jobb. -
nem tudtam..... -
Engem is meglepett párszor. Megy, megáll, semmi célzás és telibe. Jól felbuffolták így az orosz ágyúkat.
-
Commandier #242699 A tankok összehasonlítása volt a lényeg. Pecának: hagyjuk már ezt az oroszoknak kedvez dolgot. Régen is el tudtál vele találni egy akkora kupolát hacsak nem voltál totál seggarc. Fox meg nem ma kezdte az ipart szerintem. -
ez akkor fair ha mind a ketten ugyan olyan tankal mentek..... -
pecaboy #242697 Hát igen... Rögtön a legelső lövésnél (kupola) érezhető, miért is kedvez az új célzási szisztéma (sok lövés célkereszt közepére) az oroszoknak :P Régebbi verziókban nem biztos, hogy eltaláltad volna :) -
Akit érdekelne az én szemszögemből. Foxi maximálisan kihasználta a gyorsabb töltést és mozgékonyságot ellenem. A lassú toronyforgás eléggé hátráltatott, és a tank páncélzatát sem tudtam megfelelően kihasználni mivel sík terepen harcoltunk és azzal a pen-nel simán átlőtt bárhol. Úgy érzem nagyobb esélyem lett volna egy hegyes-dombos pályán.
1v1 /1
1v1 /2
1v1 /3
1v1 /4
1v1 /5
-
foxbat88fx #242695 na jó nem leszek szemét.... itt a negyedik is...
most fogom magam és elbújdosok jó messzire
-
foxbat88fx #242694 első
második
harmadik
ötödik