banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    eddig nekem is szánalmas...
    másik meg a WG kegyetlen átbaszott minket a Matilda +80%-al... hogyne, hülye aki elhiszi!!! 1000 sebséses körre kaptam vele 11+9k-t!!! össz 22k! 80%-al együtt EZ MI?

régen amikor 80%+ volt sorba mentem vele a 40-50k-s köröket...
    most meg mentem 3at és lófaszt nem hozott!!!!
    nagy tierben meg lose lose hátán :D 4-5000eket kell sebeznem minimum h legyen egy kis esély nyerni

másik meg hogy kivan az összes faszom az összes magyarral...
    ennyire nem lehetünk bénák???
    fjords-on a KV-1ünk (magyar) egyedül felment jobbra fel a hegyre, mire felért a csapatnak annyi volt... mire megkerülte a hegyet egyedül maradt :S meg nem mondom mi a neve, de statja alapján 50-100 effi közé teszem :S

tegnap ugyanez amikor destymeme-vel szakaszoztunk
    IS-3 meg IS-3 meg T34 platoon mountain passon bement kempleni a hídra
    nekem kellett protoval egyedül elmennem a körútra, el is küldtem őket a kurva anyjukba.... erre mi a válasz? majd nézd meg az exp-ket csata végén...
    utánna arra verék a nyálukat h 0 dmg-em lett
    "igen bazdmeg mert helyettetek mentem el erre a k*****" vicc, ennyire béna magyarokat látok nap mint nap!!!! elfogytak a lengyelek???