418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hála az égnek vége és lehet villogni az M60-al 
Most nézem a végeredményt, azért ez nem sokon múlott. Ha ma nem kapjuk meg a +2 területet, csúnyán megszívtuk volna. Bár nem sok a különbség köztünk és a 26. között, azért az elég durva, h egy nap alatt ennyi helyet veszítettünk. Nézted a többieket? Ugye többen is megelőztek minket ma este (5SPB, IDEAL), de én csak egyen lepődtem meg nagyon. Az Aseet 36. hely körül volt, most meg a 12. Hogy a fenébe javítottak ennyit? Oké kaptak területeket, de nem nagy értékűeket. Rájuk pl. sztem nem számított tőlünk senki, h megelőznek, sőt az IDEAL-ra se. Mindenesetre érdekesen alakult a vége, ami lényegében minden klánnál a diplomáciáról szólt. -
Szpecnyaz #243212 Na, vége ennek a rohadt CW kampánynak :D.
M60 here i come :P. -
ikarus44 #243211 ennyi. 100%-os a lövészem (olyannyira hogy lassan a második képessége lesz meg.), de mintha csak 50 %-os lenne, akkora a célzóköre, és nem csak egy tankomon tapasztaltam. (a másik lövészem 68%-os, tehát annak is már kisebb szemmel láthatóan, a célzóköre, és szerintem a hatékonyság is romlott vele, mert az utóbbi egy jagdpz IV lövész, és nemigen találtam el semmit se pedig nem 600 m-re voltak.) -
KamionosBarat #243210 Szerintem ez most kifejezetten vicces volt. Ment a plusz. :) -
Végre jó köröm lenne a T25/2-el erre:
-
Huncut a vén kópé :D -
Hatalmas ez a SerB! Eddig se szerették, és most direkt rájátszik egy ilyen megrendezett jelenettel

Kamu az egész. Az egész csak a német játékosok b@sztatása miatt készült. Eljátszotta Dolfi bácsit. Kész ez a fickó!
-
atee73 #243206
ezt most kifejtened reszletesebben
-
SERB begurul :D
Olyasmit ugat hogy "nerf all german tank! nerf all american tank"
"He’s screaming “Nerf all German tanks! Nerf all American tanks!” plus a bunch of obscenities (because he got killed in game by one?) and after the WG logo, he says “Now go away, idiots!”" -
R3nton #243204 Jelenleg nem húzok egyetlen tankot se:P Még van az angol med amit sztem kihúzok, akkor meg lesz az összes med. Utána meg majd csak 8.8 az orosz medekkel. Hehe :D Angol 8ast kéne megvennem, és az is láncon, tornyon kívűl fullos lesz mivel heavy ágon is elmentem 8ig csak nem tetszett az az ág. -
Addig, amíg a napi duplázókon kívül van időd farmolni kreditet. :) -
R3nton #243202 Szerintem annak nagy gyorsítója van nem? Amúgy sztem nem éri meg minden modult levenni. Azt éri meg, ami 500-600 credites modul. Én a 150-200 ezres modulokat el szoktam adni. Mivel 150 ezresnél 75 000 a veszteség, míg 200 ezresnél 100 000. Ezt pedig még prém nélkül is gyorsan ki lehet farmolni T34el. -
Madi92 #243201 minden tanknál megéri T5-től felfelé! -
A VK 4502 A fejlesztett célzóját meg a közepes gyorsítóját megéri aranyért leszerelni és rátenni az Ausf B-re? -
ikarus44 #243199 *elég -
ikarus44 #243198 eég vicces dolog történt velem bejelentkezés után: a csatában vettem észre hogy a 100%-os lövészem, az 50%-os célzókörét használja, de ez az összes tankomon így van. -
Kronos79 #243197 Nem is feltételeztem, hogy benézted. Azt hittem én siklottam át felette. Pedig átnéztem kétszer is. Jó, hogy javították, így nem lesz hülyeség. Gondolom majd a következő patchben visszarakják átdolgozott címszóval. -
Tessellia #243196 hát most már sehol sem:D javították, de ha megnézed ezt a kommentet, akkor látod, hogy nem képzelődtem:
komment
-
Malarki #243195 Amikor a legjobbkor laggol be a játék: KÉP
Persze kijönni az istenek se tudtam, ott álltam végig a meccset.
Ez lett a vége: KÉP Egy 59-16 házhoz jött, ennyi volt a teljesítményem. Na most kérdem én, aki alattam végzett az mégis mit csinált a csatában? -
Kronos79 #243194 - Fixed issues in receiving Lucky and Sniper achievements
Benji, most kell hajtani! Lehet, hogy eddig ezért nem volt ilyened. :) Bár azt sem tartom kizártnak, hogy te szóltál nekik, hogy mindenféle jöttmentnek van luckyja, neked meg nincs. :) -
Kronos79 #243193 Biztos hülyeséget kérdezek, de a második sor hol van a listában? -
Simulacrum #243192 Szerintem nagyon sokan, ahogy én is a SU-100-at a másik ág full legényeivel használja. Én úgy döntöttem nem kell nekem az Object 268, inkább kipróbálom az új ágat, mivel teszten nagyon bejöttek. Szóval nekem is 3 képességes legények ülnek a SU-100-ban és brutálisan OP-nak érzem. Hihetetlen jó köröket megyek vele. Nem vesznek észre, rettentő nagyot sebezek és hihetetlen mobil. Nagyon szeretem. -
Simulacrum #243191 Parancsolj, bár semmi extra, azért nem is akartam felrakni. -
Tessellia #243190 Vagy randomból kiveszik és században meg lesz továbbra is csak épp átdolgozva? -
Tessellia #243189 - Removed Assault game mode from the Westfield and Malinovka maps
- Improved the Assault mode on the Malinovka map
Most akkor törlik malinovka assaultot vagy nem?:D -
Ok5 #243188 (bár nem tudom történelműen hűre lett-e modellezve)ha az oldalpáncélod kicsit vastagabbra és döntöttedbe tervezik lehet sokkal jobban jössz ki a szituból:) -
- Reworked Highway and Port maps for the new rendering engine
Highwayre kellett persze, még szarabb legyen mint volt.
Ez mind azt jelenti, hogy 5 méteres láthatatlan sarkok lesznek a falaknál, stb stb... -
Simulacrum #243186 Pontosan ez a fő baj. :-) Ahogy Okmyx is írta ezt a csatát valószínűleg simán nyerjük és én meg kapok 200 xp-t, mert sebezni max a Lorraine-t tudnám a stock Comettel. Amúgy meg semmi sírás nem volt, csak érdekességként tettem be a képet, mert ilyet ritkán látok, hogy egyedül vagyok 7-es egy csatában. -
8.7 Patch notes ! -
WG ma úgy döntöt hogy csapat társam ki tol az ellenfél elé, csapat társam blokkol folyamatosan hogy szét lőjjenek, előbb köcsög Lor. blokkolgatott + felszpottolta magát, engem nem láttak, de kaptam -400-at mikor az arty bele eresztett a francia seggébe, azt még ő volt felháborodva mikor elküldtme a picsába hogy szerencsétlenkedik mellettem.
Maradjon le és puffogja azt akire mutatok, ne engem baszogaasson, már tényleg sírni tudnék ettől a szartól.
Haladni nem lehet, csak lefele. Tiszta Magyarország.
Hála istennek, lehet meg se veszem.... -
Madi92 #243183 Ismerős érzés!
Mehetünk szakasz, ha gondolod:Madi_hun
-
ikarus44 #243182 köszönöm a választ! -
Bmsrt n2 #243181 Na ez nem "majdnem minden csatában" ez MINDEN csatában kapja majd!
-
akdestroyer #243180 A WG ma úgy döntött hogy nem nyerhetek. :(
Könyörgöm valaki segítsen, és jöjjön velem platoonozni, mert lassan eret vágok magamon. :( -
stoppos #243179 Szemből ha az alját ellövik, az szintem minden esetben ammo rack. Lehet oldalazva kellene vele harcolni, mert ott is 90 mili a páncél és onnan legalább nem kaptam még ammo racket. -
madmanic #243178 kiírja ahol a sebzést látod normál esetben. -
ikarus44 #243177 Sziasztok!
az a kérdésem lenne hogy honnan lehet tudni, hogy ammo rackelted-e az ellenséges tankot?, mert ugyebár mindig robbannak ha kiszeded őket. -
Indenemen 3-4 napja aktiválódott, persze minden 2. csata ammo.
Meg javítom, és bumm következő lövés ammo.
Szerintem bugos, de hát a WG gondolom " Ó, borzalom..."-al lereagálja azt csá.
Kicsit erős, hogy majdnem minden csatába ammot kapjon 1 tier8as tank biztonságos elhelyezéssel is...de hogy még a 9es testvére is ammos legyen, röhej.
-
Bmsrt n2 #243175 Ja,és még valami a PTA-ról...legjobb lenne rá 2 javítócsomag,imád ammo rackot kapni szemből oldalról,toronyba szemből...és így tovább,totál röhej,pedig van rajta biztonságos elhelyezés vagy mi... -
Gratula!
Alig várom hogy nekem is meg legyen, de még Indennel szerencsétlenkedek...
előre félek a PTA-tól :/
Stockként -200 ezer / kör persze, és 300 xp a 3k damagemra, mikor többet sebeztem mint az ellenfél csapatának fele összesen, de ők még is több xp-t kapnak.
Aj