418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    És mi ezzel a gond? T10-es tankkal megöltél egy ellen T10-es tankot. Megtetted a kötelességed. Jó, nem a világ legjobb köre, de mégiscsak csináltál valamit. Ha a csapattársak nem segítenek, miközben fordulnak rád a TD-k, az nem a te hibád, persze ha figyelted és jöttek veled és nem egyedüli akció volt. Én magam játszom, így nálam ez már elmegy kategóriájú kör. Nem lehet minden körben top gunt csinálni.
  • Fefe82
    Megmondom neked őszintén,én alig alig használok goldot az E-100-ban,csak akk ha mondjuk egy másik E-100 vagy maus ,mert is-7,ellen fölös meg a E110 3-4 ellen is ,,mert azokról pattog az arany is,hameg látom a hasát akkor simán átkurom alap lőszerrel is,meg a 110E5-E4 kobakja is lőhető,nameg mondom ha látom az egész masinát akkor nem kell oda arany,az is átvisz mindent,persze helyzet függő,mert hull-os helyzetben csak a német ellen teszek goldot,de ha nem mocorog,azokon is ott van a gyenge pont a tetején!Jó nem vagyok vele olyan ász,van 200 csatám vele,olyan 2400 átlag dmg-vel,nyilván vannak akiknek ez az adat sokkal jobb,nekem ennyi de javarészt alaplőszerrel!
  • Maala
    Mert az a titok nyitja, hogy amikor nem lősz, beforgatod a tornyod a testhez, és így az ellent is 16,5s-es újratöltésre kényszeríted. Csak neked 750 az alfád, neki meg kisebb...
  • Fefe82
    Még jó,hogy a felsorolásodból az 50B meg az e-100 van nekem meg a Tx-ből:)
    Egyébként az E-100 at nem tartom olyannyira op-nak,persze bazi nagyot sebez,meg ha beforgatot akk normál esetben pattog,de golddal a tornyot ott lövöd át ahol nem szégyelled,az 50B más tészta,az nem gyenge patkány járgány,idmásom,de a T57 mint ellenként sztem jobb!
  • R3nton
    Jólvan persze. Főleg, hogy múltkor 1vs1ben szétrámolt az IS-7 121ben ülve, mert még a seggéről is képes voltam pattani (goldot nem akartam használni). Egyébként ügyesen forgatta a tankot.

Az a baj, hogy itt az emberek fejében az 1vs1 él, pedig ez a játék nem erről szól. Igen 1vs1ben a medek nagyon jók sőt falkában is nagyon jók. De van olyan szituáció ami megoldhatatlan.

Ott volt például ez a sok TD-s csata, amiről screenshootot csináltam live oakson. Elindultam pár másik tankkal a vasút mellett, többiek városba. A többiek szépen elestek a városban, úgy látszik az ő TDjük még OP-bb volt :D.

Mi a vasúton elmentünk egész az ő dombjuk alá. Na ott nem tudtunk tovább menni, mert 3DB t10 TD volt ott. Akkor, most hogy is kerülöd meg??? :D M48 kívülről beszaladt, mentem segíteni neki, közben bekaptam egy finom 1200-t a jgdpz-től taktiakilag még jól is csináltam, mert nem álltam le harcolni az első 2 TDvel hanem a leghátsóra mentem rá. JGDPZe-100. Besimultam mellé, hogy fedezéket adjon a többitől patton is segített, ki is filéztük. Viszont a másik 2td addigra megfordult és kilőtt az egyik. Jelzem ez 2 lővés volt!

Egy t10es tank 2 lövést bírt, ennyi...

Tehát ez egy igazán okos felvetés, hogy bekapok egy lövést és rámegyek egy TDre utána megpurcan, így is történt, de a második TD amire rámentem volna, annak a lövését már nem bírtam ki. És lett ott volna még egy harmadik is. Közben persze a város elesett.

Szóval lehet itt okoskodni, de igazából a mutáns TD-knek túl nagy a sebzésük. És amióta nincs arty szemtelenek.

Amíg volt arty nem mertek kijönni fedezékből. Mentem meddel nem mert kijönni fedezékből és rámlőni, mert tudta, hogy az artynak spotolok, és a tűzérség engem támogat főként.

Engem is idegesített, mikor kiTDzett egy arty vagy 1 lövésezett. De sztem a Med és főleg a Lightok jó kis szimbiózisban éltek az artykkal.
  • foxbat88fx
    "befonjuk a szemöldökünket mire egyáltalán sikerül becélozni a rohangáló kis arab katonát... "

fene a zsidó gyilkos fajtádat :D
  • foxbat88fx
    jaaaaaa :)
    láttam a képet a wot szépségversenyen.... :D
  • Maala
    Bárki, aki velem egy csatában volt, mikor E-100-ban ülök. :) Pedig fele-fele arányban van a tankban, és 1x már közel kerültem hozzá, hogy használjam (mert kifogyott a sima AP)... De végül nyertünk nélküle. :D
  • FosTalicskaa
    Tényleg, a vagyünk kreditért aranylőszert peccs óta látott már valaki e100-at gold ammo nélkül lőni?
  • Nikosi
    Azért írtam, hogy egyensúly közeli állapot van. De mondjuk szerintem még mindig a heavy-k azok akik kicsit mostohábbak a másik két típushoz MED/TD, mert ugye a páncél amit viselnek a mai világban "semmit" nem ér.

De igazából nem érem miért írtad nekem, hogy szegény heavy-k mintha én sírtam volna itt. Tudtommal itt egyes MED-esek sírják tele a topikot értelemtelenül nem én, de te tudod.
  • Kronos79
    Hatalmas fantáziára vall. Hétvégén ugyanezért 7000 pénz járt.
  • Szpecnyaz
    Ja, szegény heavyk :D. Főleg az olyanok mint az 50B/T57/E100.
  • Toweliee
    0.8.7 - Holnap verzióváltás! Kiemelt
    Írta: Jacktor - 2013. július 23., kedd 13:44
    0.8.7

Előreláthatóan holnap (szerda) reggel 7 órától 14 óráig állni fognak a szerverek a verzióváltás miatt! Változások listája.
    Teljes, friss 0.8.7-es kliens letöltése: link (5,3 GB).
  • pointer4
    Half Life 2 enginnél volt erről szó, nem tudom már melyik játék kapcsán.
  • Toweliee
    Mid-Week Medal Hunt - Steel Wall

Július 24 reggel 7:10-től július 25 reggel 7 óráig minden Steel Wall (Acélfal) medál után +500 XP jár.

Csapattársaid közül neked legyen a legtöbb (de minimum 11) bekapott találatod úgy, hogy a potenciális károd 1000+ HP legyen és túl is éled a csatát. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos értékű potenciális sebzést kaptak, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra.
  • Maala
    Mindenki akkor sír, ha a kedvenc tanktípusát gyengébbnek érzi egy másiknál, ennyi. :)

Mindegyik jó, csak másra.
  • Nikosi
    Kedves Lammaer fórumtárs, felületesen lett elolvasva amit beírtam. A randomról egyetlen sor van két mondat rövidítve, hogy az "ökör" TD-s megy el magába. Persze, hogy át kell törni de, ha egyedül marad akkor free frag mondhatni.

Nem érzem, hogy bármi jog alap lenne sírni a TD-k miatt. Jelenleg a játékban a Heavy tankok vannak elnyomva a többi típushoz képest. Ergo ha lenne jogalap sírni akkor pont a heavy-k helyzete miatt lehetne. De meglátásom szerint most egész "egyensúly" közeli állapot van összességében.
  • FosTalicskaa
    Tudjuk, hogy nem lány, legalábbis egy 50+ éves zsémbes öregasszonyt én semmi esetre sem neveznék lánynak :D
  • JeffDunham
    Szép volt. Ha hazaérek melóból okvetlen megnézem.
  • lammaer
    Ez azért nem életszerű, mert ahhoz hogy a TDt kifilézhesd, előtte át kell törni az előtte lévőkön.

Az arty sem azért volt OP mert 1vs1ben egy meddel nem lehetett megölni. Maradjunk azért reálisak.
  • Toweliee
    Nem használsz valami zoom modot?
  • ikarus44
    *nem
  • ikarus44
    a lövészem problémája nem szűnt meg. másnál is jelentkezik a probléma?
    (aki niem tudja miről beszélek itt van a bejegyzésem:#243198)
  • AlucardHuN
    Jah az nem rossz, és még nem is csodálkozom hogy mély a hangja

Amúgy tudjuk hogy "Yossi" vagy

• lammaer
    Jaja, hát még ha vmi kis spéci Xbox jel is lenne a nevük mellett, akkor minden második csata konzol vs pc háborúba fulladna...

El is képzelem, ahogy a saját toptank mausnak nekiesnek a csapattársai és darabokra lövik, mert ő konzolos.

Amúgy tud vki olyan online játékról ahol a konzol és a PC egymásnak van eresztve és megy is a történet? (anno a shadowrun nevű FPSt tervezték ilyennek, de sztem előbb bukott el mint hogy odajutott volna.
  • Nikosi
    Na most azért R3nton (aki nem lány bárki bármit gondol, együtt voltunk HPTS-ben), szerinted a TD le tud nyomni bárki 1v1-ben azonos tier esetén?

Nem egy TD hiába lő baszott nagyot, az egy találat az összes t10-es MED röhögve túléli, onnan pedig nincs más dolga az egyénnek, mint odagurul a TD mellé és kész is. Ua TD vs HT esetén. Random-ban annyi a nehezítési faktor, hogy csak a "hülye" TD-s akar egymaga harcolni. Ha nincs suppor-t a TD mellé akkor annyi neki.

Egy T10-es MED-el simán kifilézel bárkit 1v1-ben. Ha már van tank típus amit buffolni kéne vagy aki miatt nerfelni kéne mindenkit, igen mindenkit a kedvenc MED-eket is. Az a HT. Jelenleg a Heavy tankok azok akik ki vannak téve a TD-k nagy sebzésének és a rohangáló OP ágyús MED-ek abuzálásának, "védtelenül".

Tehát egy "OP" MED-ből sírni az "OP" TD-k nem kicsit gáz, szerintem.
  • TiborTamas
    Új xp rekordom, ami valószínűleg 3000 goldot fog érni. Izgalmas meccs volt, valaki konkrétan 100%-ról lőtte vissza a bázisunkat és a végére elfogyott az összes lőszerem is. (Fránya IS-7-re elkúrtam szemből jó sokat eredménytelenül...)

Replay
  • pointer4
    Hát, én láttam már olyan konzolost, aki úgy célzott joy-al, mintha egérrel tolná egy közepesen jó player.
    Viszont ha közös lenne a gameplay, akkor a siemka meg artysok után ők lennének a következő ok, amiért bukott a csapatunk :D

"Buuzaaa MM, ide rakja a sok konzolos gyökeret!!"

Tuti ez lenne a 'sláger' :D

Amúgy tényleg van már konzolra egér, még ha szarabb is sokszor mint pc-n :D
  • lammaer
    Nyilván rá lehet kötni, de eddig én olyan konzolos embert nem nagyon láttam, aki nem a karokat használta volna.
    Aki konzolt vesz, az alapvetően nem egerészik/billentyűzetezik... én legalábbis olyan 5-6 ismerősnél találkoztam konzollal...
  • VanDaal
    Azért mindenen nálam sem segít :D
    Két régi vágyam a tank ász IS-7-tel, meg egy Pool medál akármivel, de eddig nagy ívben elkerült mindkettő :D
  • Maala
    Ugye tudjátok, hogy konzolokhoz is van manapság egér, és bill.?
  • Destydeme
    Hi.A 2 wot pont emiatt külön ágon fog futni.Sry lammaer nem fogod az x-box tulajokat alázni:(
  • lammaer
    A tankmozgatáshoz OK, de célozni gamepaddal az halál... melóhelyen szoktunk játszogatni PS3-on FPSeket, befonjuk a szemöldökünket mire egyáltalán sikerül becélozni a rohangáló kis arab katonát...

komolyan, PCn toljuk a BFet meg a CS-t, és mégis hurrázásban törünk ki ha konzolon ELTALÁLNI sikerül vmit (autoaim nélkül persze).

Jó lett volna egy pár futófrag :)
  • Malarki
    I don't have an Xbox 360 but I am going to buy one just for this!

Ki az a degenerált baromállat aki a WoT miatt vesz XBox-ot?

Amúgy régen még asszem a CoD3-nál is volt ilyen kezdeményezés, hogy multiban együtt lettek volna a PC-sek és a konzolosok. Na abból se lett semmi. Mondjuk lehet azért, mert PC-re ki se jött.
  • lammaer
    Hát én úgy gondolom, hamár szegény TDnek nincs tornya és ezért nem tud csikicsukizni (ugye klasszikus TDkről beszélünk), akkor legalább a frontja legyen erős.

(R3nton te ezt ne olvasd)
  • HHpanther
    Nem sok értelme van egy ilyen szavazásnak, tekintve hogy aki a hivatalos oldalra jár nézelődni az pc-s.

Van több xbox-os ismerősöm aki minden pc-t máglyán égetne el..:)Annó voltak olyan hírek hogy megoldják, hogy xbox és pc tolhassa egymás ellen a COD-ot...mindkét fél meg volt róla győződve hogy ő lenne a jobb..:)Szerintem egy kontrollerrel garantáltan lassabb mint egy egeret használó player.

Egy átlag xbox-osnak pl eszébe nem jutna egy ilyen oldalon kolbászolni wot ide vagy oda. A játékot megveszi kódoltan,kódolatlanul aztán tolja vele. Másképp gondolkodnak.
  • pointer4
    A TD-ágat tier5nél hagyta abba, mert kipróbált mindenből kicsit. Most folytatta, és 2-3 hét alatt abból simán van tierX.
    Iskola szünet van!
  • foxbat88fx
    durva lenne XBOX360 vs PC 15v15 :D
    láttad xbox gameplayt? megáll a tank.... keresztbe persze.... 10 sec mire megtalálja a karral a tankot.... még 5 sec mire ráviszi a célkeresztet :)
    még 15sec mire rájön hogy rossz helyen lövi..... még 10 sec mire kikeresi a gyenge pontot..... még 10 sec mire ráviszi a célkeresztet karral....
    30 sec mire kilövi a tankot, vagy mire kilövik őt
    kurva értelmes lesz :DDDDD
  • lammaer
    Nemá, úgy vártam hogy jöjjenek a kontrolleres bénák akiket aztán ultrahalálpontos egeres célzásommal agyonlövők :)
  • foxbat88fx
    Láttátok a hivatalos oldalon a szavazást? :D
    érdemes lesz követni :)))

Van Xbox360od és fogsz játszani a WOT Xbox360 edition-al?
    78% - Nincs xboxom és nem is lesz
    13% - Van xboxom de továbbra is PC-n wotozok
    2% - Van és fogok játszani
    2% - Nincs de fogok venni emiatt

WG fail?