418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    szvsz nincs igazad ( felre ne ertsd nem ertek 1et R3nton sirasaval), en azzal a tankal megyek ami tetszik, nem azzal ami eppen op.
  • Master91
    Forrás esetleg?
  • R3nton
    amúgy meg hülye lennék kifejleszteni 1-2 patchen belül úgyis nerfet kapnak :P
  • Master91
    ha td-t nereflik utánna mi nem fog tetszeni?
    Sok heavy?
  • R3nton
    Akkor fog az én tehenem hamvaiból feltámadni, mint a főnix madár, mikor a szomszéd tehene megdöglik a TD nerffel
  • TiborTamas
    Eddig mindig a launcher-rel töltöttem, ezért megkérdeznék valakitm aki csinált már ilyet:
    Az FTR-ről letöltött patch-et hogyan kell feltelepíteni? Csak kicsomagolom a zip-et és elindítom az exe-t vagy van valami extra teendő is? (pl. előtte be kell másolni a játék mappájába, stb.)
  • Master91
    -Erika!
    -Igen?
    -NEM!
  • Kronos79
    Tudom, hogy ez Benji reszortja, de két sör után nagyon megy a hentelés. Előbb a 3002D-vel lett majdnem 1,9k damage, aztán a 3001P-vel lett kis híján 1,8k.
  • Tessellia
    legjobb:D
  • Thomasovics
    vagy inkább:D :
  • Egerwin
    Azért egy 10-es td-t nem annyi kifejleszteni, mint egy kv-1s -t. Arra én is azt mondom, hogy aki sír miatta, az vegye meg, legjobb tank a játékban, bűn kihagyni, de egy tier 10-et eltartani nem könnyű, főleg prém nélkül. Amúgy nem lenne semmi gond a td-kkel, ha növelnék az újratöltési idejüket, jgpz-e100-al például semmi bajom nincs, annak a sebzése szépen van kompenzálva azzal, hogy lassú, mind a gép, mind az ágyú, az angol td is belefér, még azzal a brutál ágyúval is, na de az object-268, olyan fürge, mint egy med, a francia td-ről meg ne is beszéljünk...
  • Tessellia
    máté krisztina
  • Thomasovics
    és vajon ki lesz a leggyengébb láncszem? ;)
  • Master91
    Pontosan.....
  • Master91
    Gratula!

Bece neve Mini Maus lesz? :)
  • GaBenc
    Az artyk majdnem ki vannak tiltva, úgy kibasztak velük. Most jönnek a sírások, hogy a TD..... Tudom a végén csak egy maradhat. Szánalmas.......
  • Trucker39
    Kifejlesztve:Bat.-Châtillon 25 t jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 200000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
    Megvásárolva:: Bat.-Châtillon 25 t' vettél. Elköltöttél : 6 100 000. 
  • JeffDunham
    Mondjad csak, háborogj csak, aztán úgy jársz mint a prédikátor kollégáid. Vagy üstben, vagy máglyán végzed ha megunjuk hallgatni.

FEJLESZD KI, menj vele te is! Mindenki megteheti. Csak könnyebb rinyálni mint tenni érte. Tipikus magyar mentalitás. Nincs tehenem, dögöljön meg a többieké is.
  • Malarki
    Gratula! Aztán nehogy a WoT közelébe engedd
  • R3nton
    még nincs nerf t57, foch155, obj268

Nem is ez az érdekes, hanem egy pár comment. Úgylátszik mégsem én vagyok az egyedüli prédikátor :D

"I always said that TDs will be majorly OP once arty is gone and that everyone will whine about them .. Anyways, I don’t care. I trashed noobs before with arty, now I trash them withmy F155 and JpzE100 even easier than before, so suck it noobs"

"true skill is only required when mastering the tier 10 medium tanks."

• Fefe82
    Őszintén teljesen mindegy mivel mész!meg O dmg E-100-al,megeshet simán,amikor van 4-5 1000 dmg/lövéses TD-ellened,amik persze fel sem spotolodnak,bizonyos pályákon,akkor neked satu,lehetsz te unicum is,meg a cifra faszom is,akkor is kinyulsz!
  • JeffDunham
    Gratulálok. Torok ne maradjon szárazon.
  • Bangaro
    Jó egészséget nektek!
  • Rens
    Sziasztok! Ingame en vagyok Renton18 es a kepen az en menyasszonyomat latjatok varandosan. Ma szuletett meg a kislanyunk,gyonyoru egeszseges. Gondoltam megosztom veletek az oromomet :). Bocs az off-ert.
  • Fefe82
    Itt vagy még foxi? mert a d.u.-i hsz-hez (stug)tolnék egy képet,nem a 87k kör,azt nem találtam,de számodra roppant érdekes screen-t tolnék fel,mint XP-mint"legyen meglepi"
  • JeffDunham
    Paintball? Vagy vaktöltény. Nem mertek neki élest kiosztani az eligazításon.
  • Bangaro
    No és akkor azok az E-100-at vezető játékosok akik képesek 0, ismétlem 0 sebzés kiosztásával bekapni annyi lövést ami 0-ra, ismétlem 0-ra leviszi a 2700 életerő pontját, Na azok mivel lőnek?
  • yossarianHUN
    Dettó.
  • kisokka
    Pfejj, akkor nem csak én vagyok így vele. Igaz, nem sokszor, talán hétszer voltam azon a pályán, de abszolút nem látom át mi merre hány méter...
  • Kronos79
    Oké hülyeséget írtam. Csak a statisztika mod hülyült meg és nem írja a lőszerköltséget.
  • stoppos
    Nekem elég gyakran van Himmelsdorf, Ensk és Mines. Az újak nem nagyon vannak. Mondjuk annyira nem zavar. Azon a koreai pályán úgy érzem magam, mint egy idióta. :)
  • popey8
    Nálam sajnos nem:)
  • Kronos79
    Csak nálam hányt be a szerver? Minden lőszert ingyenesnek ír.
  • Malarki
    Na ma én is szopok egész nap. Bár nem panaszkodhatom, csak annyiban, hogy az alatt a kb. 15 csata alatt amíg ledupláztam a tankjaimat konkrétan kétszer nem voltam az utolsó ötben a rangsorban. Mondjuk így se volta rossz, na de mégis. De lényeg: annyi negatív unikumot láttam, ma, mint eddig egy hónap alatt. Hihetetlen miket fújt az utamba a szél. csak a java: KÉP És ezek tényleg csak a brutálisok.

És egy kérdés is a sírás végére: valamit lehet tudni arról, hogy a pályákat miszerint adja a játék? Mert pl. a patch óta most voltam először a Wideparkon, meg is lepődtem hogy rendbe szedték. Egyébként is van olyan pálya amit gyakrabban dob be(Sand River, El Halluf, Prokhorovka), másokat meg alig(Himmelsdorf, Ensk, Mines). Nem vagyok szopóág-hívű, csak érdekel a kérdés. Ez is teljesen random, vagy valami szerinte választ pályát és játékmódot?
  • Pares
    Velem tegnap megesett, hogy egy E-100 rálőtt a Leo Proto nevű, papírba csomagolt nitroglicerintartályomra, és lepattant... Felröhögtem bazmeg úgy, hogy a szomszédok csak hallgatták, ennek meg mi a baja...
  • pointer4
    "BÁRHOL is találod el a másik tankot, minimum 600-at fog sebezni. Ha a gyengéjét találod el, akkor 800-900. Nem kell célozni, weak spot-ot lőni mert mindenképp sebzel. Nincs még egy ilyen tízes heavy, ami ennyire nem igényli minimális tudást sem."

Nem velünk van, nem a mi klánunkban van, nem ismerem, és nem, ő nem az a Jeff aki már végig játszotta a wot-ot, ez egy friss noob csak, aki ilyet ír :P
  • Gerdzso
    Visszavettem a T-28-at még mindig kegyetlen jó :D

Hát alkohol nélkül az a játék(a játékosok) elviselhetetlen.
  • kHares
    Hmm, egy is7 behozott platoonba bt2-t és ms1-et. Majd látom klánban vannak: "Polish Dynamite". Bocs. Ja a srác 11k csata 660 wn6. Először botnak néztem de aztán teljesített valamit.
  • stoppos
    Azt hittem azt direkt betépve nyomják. :)
  • Gerdzso
    Amúgy nem tudom miért sírnak a játékosok miatt, akik azok miatt sírnak menjenek fel TF2-re, na annál lejjebb nincs...