418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Ajaj ------> "SerB doesn’t like playing on TD’s apparently"
  • AlucardHuN
    Hát ez a csuda játék mindenen múlik, nem csak rajtad. Először is random: eltalálod e a célt, 0-ás lesz e vagy sem stb... csapattársak: tegnap pl hiába kúrom meg szemtől szemben az enemy Su 100y-ot aki köpni nyelni nem tudott (jpz 4-ben 75-össel) ha egyszer a gyökerek átnennek a hídon pont amikor az ellenfél a bázisunkra megy. Ott.meg természetesen full hp-s Kv3 van beforgatva, mert neki ott kell lennie.
    Illetve kedves társaidnak is jó napja van e stb... spot rendszer no comment, ellenfél: tele van szerencsétlennel vagy gyökérrel (random átok is lehet) vagy átlag illetve jó játékosokkal. Múltkor láttam wasteland videót AT8-ról artic regionon. Olyan bátran ment a déli szorosba, a sok tehetetlen nem.tudott mit kezdeni vele, max a végén egy kv1-s az is kimúlt. Ez lowok nélkül valljuk.meg őszintén nem ment volna neki.

Lehetne még sorolni de rajtad kb csak 50%ban múlna a dolgok kb.
  • foxbat88fx
    még mindig nem értem mit akartál ezzel mondani
  • darkwraith
    Grat HUNS
    HUNS
  • farferi
    Jogos, 0,1 százalék.
  • patchaou
    Viszont ha olyan okosak, hogy egyesével jönnek, akkor nyilván szét is lehet őket egyesével kapni pik-pak. De az idézetem nagyon nem erről szólt :)
  • TomDantes
    Hát egyrészt nem úgy van ám az, hogy direkt beépítenek egy kódsort, ami valami alapján kiválogatja...a mit is válogat ki? Hogy adott játékos direkt veszítsen? És azt hogy csinálja? Direkt összeválogat melléd 14 hülyét, hogy te direkt veszíts? Vagy neked nem ad sebzést? Aha. Az ellenfél kispista nevú játékosát meg csak profik közé rakja be és minden sebzése maximum lesz? Persze....hát ez aztán hihető.

Azon felül, ennek is mi lenne az értelme? Oké, meg lehet csinálni. Biztos meglehet, de minek? Hogy egyik nap bosszankodj, másik nap örülj?
    Azt se lehet mondani, hogy azért, hogy 50%-nál tartsa a győzelemi arányt. Mert aki tényleg jó, annak 50% felett van tartósan. Az ilyennel mi van? Ő vele nem csesz ki direkt a WG?
  • Tono34
    Itt általában ha már 1 vs sokkal több van az magában hordozza, hogy az ellenfélnél jobb játékosok vannak és nem egyesével fognak jönni :)
  • foxbat88fx
  • farferi
    Olyan mint a hosszútáv a pókerben.Kár, hogy 100 millió játékosnak 1 százaléka nyer.
  • popey8
    Mert amúgy olyan hú de nehéz "beépíteni" a kódsorba egy ilyen "parancsot". Amúgy meg tök mindegy. Túl kell élni. Ennyi.
  • patchaou
    Az csak az ellenfélen múlik. Ha egyesével jönnek, akkor simán :D
  • Bmsrt n2
    Ja vicces tud lenni:
    07.20:65%(29 menet)
    07.21:45%(40 menet)
    07.22:47%(74 menet)
    07.23:66%(53 menet)
    07.24:67%(ok csak 6...)

Szóval volt 2 nap amikor NEM tudtam játszani mi,még a nyomorult 50-et sem hoztam?
  • popey8
    Detto.

Ma is minden csatában szinte top sebzést osztok vmennyi spot dmg-el. Ez azt hiszem mindent elmond arról, h ma is agyhalott horda játszik.
  • TomDantes
    Ott tévedtek az egészben, hogy napi leosztás szerint nézitek a győzelem/vereség arányt. Ez hülyeég. És akkor, óh, tegnap nyertem, ma veszítek, direkt belepiszkál a WG...eh.

Nem lehet normális következtetést levonni egy-két nap statisztikája alapján.
    Nézzünk 30 napot, lefogadom, 30 napra népzve, egy jó játékosnak igenis jó stat-ja, meg van az 50% fölötti arány... belepiszkál mi,? Persze.
  • Tono34
    Jó tankos sem nyer 1 vs 10-ben.
  • Pares
    Nem szeretem hangoztatni, mert tudom, hogy ha megemlítem, rögtön jönnek a megaszondó emberkék, de szerintem sem tiszta teljesen a dolog.
  • farferi
    Inkább mint a td, arty sírás.Szerintem.
  • patchaou
    Egy valamivel azért legyetek tiszában. A Mi vezérünk már kinyilatkoztatott:
    "jó tankos roszz körülmények közt mutatkozik meg mit is tud aki szuper gépen nyomja az túl kényelmes.. a háború nem a kényelemről szól..."
  • foxbat88fx
    csinálhatná a WG nem ennyire feltűnően
    csak a hülyének nem szúrja ki a szemét, de nem tudok ellene mit tenni :(
  • hellokitty92
    - Soviet medium branch: T6 – A-43, T7 – A-44, T8 – 416, T9 – unknown, T10 – Object 430 (SS: it has been confirmed by SerB that Object 140 will NOT be a tier 9 vehicle. Other candidates? Hmmmm… hard to say, will have a look actually, there are possibilities)
    - tier 9 Soviet medium will be some rear-turret Object 430 design variant, that was rejected
    - starting branches of the Japanese tree will not contain the heavies
    - SerB on Japanese tanks heavy branch (about where it will start from): “It’s a mess. Tier 3 heavy exists. Tier 6 and higher do exist also. But there’s a gaping hole on tier 4 and 5. So the heavy branch is not considered as done and won’t be released for now.”
    - Japanese tank destroyer branch also faces problems (like the heavies), but there’s a chance to make it
    - there are no candidates for French medium premium tanks – what tanks there are will be apparently used for the AMX-30 branch to fill the holes in it
  • Pares
    Nekem is így megy, pár nap 70+% wr, aztán pár nap totális szopóág, szép szinuszgirbe-görbét leírva.
  • popey8
    Nekem is 70% körül volt előző 2 nap, ma eddig 5\1 győzelem
  • tiszabalazs
    de amúgy lehet nem kellene szétoffolni a fórumot ezzel
  • tiszabalazs
    :) ez csak egy mindent dobjunk össze ami nagyjából passzolhat konfig ezért érdekel az emberek véleménye
  • foxbat88fx
    14 vereség és 1 döntetlen után meglett az első win-em ma

mondjuk várható volt... tegnap 73% előtte 77%-os napom volt
    fasszopó manipulátor WG most veszi vissz a sok win-t
    minden csatában magyar a top tier, lehet magyarul k* anyázni legalább :)
  • Tessellia
    Egyébként ha ilyen gépben gondolkozol akkor felesleges ecsetelnem neked a 7790-ről:D
  • Pares
    Hát ha azt vesszük alapul, hogy nincs több magos támogatás ebben a korban, akkor igen is szarnak számít, vagy hogy fogalmazzunk finomabban, elavultnak.
  • tiszabalazs
    de esélyes, hogy nézek hozzá egy amd-t mert annak a legbrutálisabbja is messze árban alatta van
  • tiszabalazs
    mert amikor néztem akkor ez volt, az ettől durvább csak a 12 magos volt :)
  • Tessellia
    Ha már i7-re futja, akkor miért nem a 4-ik generációst akarod megvenni. 3770 helyett 4770.
  • tiszabalazs
    Ja igen
    http://jtc.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=58755341
    http://jtc.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=58759451
    http://jtc.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=58758826
    http://jtc.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=58762107
  • tiszabalazs
    Köszönöm a válaszokat, én egy ilyen gépet néztem kb fél éve, de most van rá lehetőség. Mit változtassak? (proci helyett amd is lehetséges) alaplapot nem nagyon nézegettem, csak benyomtam egyet
  • NH3CL
    Amúgy létező vegyület, csupán nem stabil.

Lövésem sincs már honnan jött...
  • pecaboy
    Valaki esetleg nem tudja, hogyan lehetne az xvm.xc file-ban függőlegesbe rakni a hp csíkot? Mindezt úgy, hogy felülről csökkenjen lefelé a sebzések után.
  • patchaou
    Nekem csak anyagi segítség kellene egy új vashoz XD
    Amúgy van egy rakás magyar fórum ahonnan elleshet az ember jó konfigokat.
  • NH3CL
    Asrock 970 Extreme 3 r2
    AMD FX6300
    2x4 GB 1600 MHz RAM
    ATI HD 7770

Nekem ez van, full maxon megy minden. Kiskerben olyan 120 körül megvagy.
  • Maala
    De tényleg, most honnan jött? Elrontottál egy kémiadogát gimiben, és rajtadragadt?

Amúgy eltaláltad, az vagyok. :)
  • szakasz
    ezt "szakmai" barátunknak mesélheted.

miért szar a WOT motor:

1., kb 5 éves... már régen újra kellett volna írni, de csak toldozgatják foltozgatják
    2., no multicore support (lásd 1-es pont)
    3., SWF render-t használ, ami baszott nagy vicc, az egész flash-el indult, és ezt örökli máig, nagyon sok extra effekt emiatt hihetetlenül lassú (lásd régi sniper nézet, grass effect stb)
  • tiszabalazs
    Engem is érdekelne h miért, amúgy mostanság pakolnék össze valami kemény gépet, tudnátok segíteni? teljes konfig kellene, a vinyó maradna csak a régiből