World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Jaj ne kezdjük már a TD-k miatt a sírást!

Lassan tényleg szedjük ki az Artykat, TD-ket, franciákat meg az isten tudja még kit...

Persze akkor jó szopatni a TD-t, ha leláncolják vagy oldalbakerüli valaki...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

de ha nem villan fel hogy lõsz vissza? 😄 2,5 év alatt itt néhányan nem tanulták meg hol van a pályákon artyárnyék. Én speciel tudom hova lehet arty elõl úgy elbújni, hogy ne találjon el. Viszont amikor nyílt terepen úgy lõ rád, hogy nincs köztetek semmi és nem villan fel akkor kinyílik a zsebemben a bicska
Attól függ melyik TD és melyik pálya, de elõbb-utóbb látszódni fog az. Egy Jagdtiger-t például szinte semmi nem takarja el, világít rohadtul.

Mondjuk a varázserdõben, egy jó értékekkel rendelekezõ TD, idõlegesen maradhat láthatatlan, de elõbb utóbb csak felderül az is azért.

patchaou
Mostanában ritkán megyek TD-vel, mert Én is így látom adolgokat. Vagy várnom kell 1 percet mielõtt elindulok, vagy 1-esbe téve haladni, különben azt veszem észre, hogy minden csapattársam egy kockával hátrébb van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért annyit finomítani kéne ezen, hogy ha...
Értelmes a csapat és jó a TD pozíciója a büdös életben nem fog spottolódni és nagy kényelmesen verheti be a 4-900hp-s maflásokat tiertõl függõen.

Személy szerin utálom mindkettõt ha tankkal megyek ellenük.
Mondjuk a TD-t ha benne ülök akkor is mert olyan de olyan csapatokat bírok kapni... lassan már egy scout is össze fog jönni TD-vel.

patchaou
Képzeld, még egyszer sem lõttem át egy hegyet TD-vel 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt nem érti meg, hogy ha egy TD meglõ, annak vissza tudok lõni. Az arty-nak meg nem. Aki ezt a különbséget nem fogja fel, az vagy agyilag egy hintaló és egy zeller között van, vagy direkt kelti a feszültséget.

De felvillannak mint a te példád is mutatja 😛

az túlzás hogy artysta lennék, van egy szál lorraine 155-51-em 😊 Igazából a TD-sek nyugtatják magukat azzal, hogy õk teljesen mást csinálnak, mint az artysok, pedig valójában nem 😊 hátulról lövöldöznek úgy hogy nem villannak fel. Ja igen és egyszerûbb eltalálni a célpontot is😛 😄
Nekem tetszett a gyorsulása ésa sebessége de kanyarkor kicsit lomha.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Tank Destroyer
Master91
- the Leopard 1 in the game will be the one with cast turret, not the one with the welded one
- Q: "Will the tier 10 arty cost approximately the same as other tier 10 tech?" A: "We'll see"
- Storm commenting the fact that the 8.4 patch in the RU "in development" section is scheduled for February and in the EU one for March: "both are correct"
- fog in Dragon's ridge has no masking effect
Mi az a TD?
patchaou
Nem, csak az artysták amikor kifogytak az érvekbõl, akkor mindig a TD-k felé terelnek. Egyeseknél pedig már csak a TD a fõ mumus.

patchaou
Nem is az a lényeg, hanem csúnya gonosz láthatatlan nagyot sebzõ op td-k. Az arty meg jóságos, barátságos, fair, hatalmas skillt igénylõ, édes kis masinák.

elég 1* eltalálni...
nemár, hogy az artifikázás után most elkezdjed a TD-ket szedni. Aztán mi jön, a light tankok, mert túl gyorsak?
Ird oda a végére hogy NOOOB - R3nton megérdemli 😊

1x...
Volt ugyanis egyszer felvillant, nemsokkal az után, hogy felértél a dombra csak nem vetted észre mert másra figyeltél.

nekünk volt esélyünk rálõni a su-100ra 😄
ne neee neee! valaki árulja már el mi a kurva anyját élvez a játékban az olyan gyökér akinek több 1000 csatával 93!!!! az átlagsebzése????
FELROBBANOK <#boxer> így is szopok a VK3001P-vel erre az ilyen gyökér jól elbassza a játékomat.... ISTEN f***t az összesbe!!!!!!!

egyébként megígértem hogy pár csata után írok a VK3001P-rõl:
23 csata 39 kill 1290 avg sebzés 52% WR 2627 effi (lol kicsit sokat capoltam XDDDD)
tûrhetõ tank... nem lesz a kedvencem, ésszel kell vele menni és türhetõ
de ez a sok kis gyökér ....... ááááááá
Koridor
Nekem a T150 nem jött be, a goldos csörcsi mint farmtank használhatatlan mert többet vagyo vele a rajrács közepén meg a végén mint az elején. Lehet hogy venni kéne valamilyen T8-as goldtankot, föleg hogy televagyok T4-5-6-os járgányokkal.

Random_
Szerintem KV-1 helyett a T-150 jobb, KV-1S nem olyan jövedelmezõ alapesetben, mert a lõszer drága. Továbbá nem egyszer lövök vele nullát és az fájdalmas egy ilyen papír tanknál.

Fun szinten jó néha pörögni vele.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Valakinek volt olyan radar mod ami jelölte a látótávot és a radar hatósugarát plusz a csõ irányát. Egy linket tudna valaki küldeni ehhez?

Egy csomó moddal együtt jött, de azokat nem szeretném használni és nem tudom kiválogatni a megfelelõ fájlokat.

Koridor
Gondolkozom rajta hogy a kv1-et lecserélem rá.

Random_
Ez a Stug III tényleg nagyon mókás jármû, tegnap visszavásároltam és rendkívül jókat lehet vele csapatni. 😊 Asszem felszerelem kicsit jobban és pörgetem, just for fun. Az a tier ahol mozog úgyis sokkal barátságosabb. 😊

patchaou
De be is fejezem gyorsan mert nem hétfõ van 😊

Uh.. elnézést a kirohanásért, már lenyugodtam😊.

patchaou
És még esélye sincs rálõni a 7-es artydra, tényleg OP.

egyébként az arty nerf tier7 francia artynak elég jól jött, mivel most már 1shootolom a többi artyt, idáig nem mindig volt így 😄
na hát pont ezért tölt el élvezettel, mikor batchattel tárat ürítek egy td hátuljába, vagy az amikor 1shootolom valamelyiket a francia 7es artyval<#nevetes1><#nevetes1>
patchaou
Azt Én is, nem is értem miért nem került 7-be a KV-3-al együtt.

patchaou
Mert csúnya gonosz OP td-vel voltál azért😊
Amúgy szép eredmény, nem is rontja el a vereség, inkább kiemeli!

hát a kv-1s a másik amit azonnal bannolnék tier6ból
ha nem látnak el addig kicsik neki meg kukker van fent nem is fog felvillani
patchaou
Azért nem villant mert egyik agyas csapattársad sem spottolta 😊 És a kv-1s is 400 fölött sebez tier 6-ban.

ÉN EZ KURVÁRA NEM ÉRTEEEEM😞((( 95%-os foglalásomnál hirtelen felbukkan a KV-1 és kilõ..................................... nehogy véletlen nyerni tudjak.. Ilyen kiba.... ideges még nem voltam..

szoktam használni de csak akkor ha azt akarom ne jöjjenek ki rám...vagy max hellcatnél meg olyanoknál ahol lassabban fordul a torony, meddel vagyok nem lényeg gyorsan vissza forog a torony...
patchaou
Nem. Ugyanis ha másik tankon is van ugyanolyan alkatrész, akkor a másik tankkal is kifejlesztheted.
Az xp, amivel fejleszthetsz már más tészta. Azt az xp-t amit egy tankkal kapsz, csak azon a tankon költheted el. Vagy ha már elit a tank, akkor átválthatod golddal free tp-re és azt arra költöd amire jól esik.

mivel top med voltam, és valahogy sejtettem, hogy ott kevesen leszünk, arra mentem. De a su-100 akkor is agyrém...és ez nem magyarázza meg azt, hogy miért nem villan fel soha az a szarhalmaz, és hogy miért sebez 400-t tier6ban...
Mit értesz saját alkatrész alatt? A lánctalp az mindig csak az adott tankra lesz jó. De pölö ágyú, vagy rádió lehet közös.

Értem! Köszönöm a válaszodat! Tehát a saját alkatrészeit egy adott tanknak csak saját magának tudja kifejleszteni!
patchaou
Ha a heavyk mentek volna a dolgukra, ara amerre Te mentél, Te pedig balra lent átmentél volna, amerre Én szoktam (és még sokan) meddel menni, akkor egészen másképpen alakultak volna a dolgok.
Ja, a jobb egérgombot direkt nem használod?

Oké, kösz mindenki 😊

Ha ugyanazta rádiót, motort ágyút használja akkor igen. De egyébként nem, az ott megszerzett XP-t csak akkor viheted át ha átváltod freere arannyal.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igen emberenként ugyanazt a skillt csak egyszer.

Sziasztok!
Üdvözlöm az urakat!<#smile> Azt szeretném kérdezni hogy ha kifejlesztek egy tankot, mondjuk az amx 1375-el kifejlesztem a 1390-t és meg is van véve a 1390-es akkor még tovább tudom fejleszteni esetleg a fullos 1375-el a 1390-et? Ezt azért akarom hogy csak akkor kelljen bele ülnöm a 1390-be hogyha már fullos! Remélem értitek mit akarok! Kicsit körülményesre sikerült a megfogalmazás<#nevetes1> Szóval tovább tudom fejlesztgetni a 1375-el a 1390-es cuccait?
Sunsetjoy
Tegnap T32 fullgunnal 7(!) darab 0 dmg lövés jutott 10 lövésre max. tier 8 tankokra. Nos ott léptem ki a játékból, lexarva az egészet eventestõl.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lényegében ez logikus, de akkor ezeket a skilleket, csak egyszer lehet választani, ugye? Szóval nem lehet utána megint tápolni a camo-t?