World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Namég az hiányozna. Pláne, ha mondjuk vettél is valamit rajta...

Axon
na ez érdekes
Köszi a választ!

nem törlik, szarik rá a WG 😊
Axon
Mennyi inaktivitás után törölnek egy fiókot?

Kétféle számítási módszer létezik, az egyiknél a foglalás-védés kevesebbet számít.
Lenne egy kérdésem. A minap itt linkeltetek egy oldalt,a hová a dossier filét elküldve látod a tankra bontott statisztikákat.

Ott ír egy olyat, hogy XVM - effi. Ehhez képest a klántársam XVM-je más értéket mutat. Ez hogy lehet? Mégsem ugyanaz a számítás alapja/képlete?

Egyébként tényleg meglepõ volt. Vannak tankok, amikkel nagyon szarnak éreztem a játékot, mégis magas az effim, és fordítva is. Meg nagyon meredeken látszik a fejlõdés is, aminek örülök. :-)

Igaza volt azoknak, akik azt mondták, hogy kb 4k csata után lehet ráérezni, miként is megy ez a játék.
nem szeretem az IQ light-okat 😊
Pár hete volt egy srác, aki izomból lõtte egy amerikai heavy fejét, miközben látszott az egész tank. Nem tudtam játszani, annyira lenyûgözött a kitartása. Õ is valami hasonlót cselekedett? 😊

Master91
Nem hiszem hogy " bammeg "-olt, meg leoltott hogy nincs IQ-d, ne kezdjünk személyeskedni, mert megint trolkodás lesz a vége.

Tett egy meg jegyzést, véleményt nyilvánított, már trágábban kell válaszolni mert nem tetszik?

Sg WoT topik kedvencei taktika...
ha ennyire érdekel leírom...
azért ilyen kevés az átlagsebzésem bammeg mert megyek low tierrel is!!!
IS-7 átlag 2459 sebzés 447 csata 639 kill 1984 effi
IS-4 átlag 2846 sebzés 210 csata 390 kill 2232 effi
de pl. IS-8 2438 átlag és tier 8asokkal is 2000 környékén vagyok...
szóval ha nem játszanék sokat low tier tankokkal akkor nem 1070 lenne az össz avg.. de gondolom ehhez kell egy kis IQ 😄
Sziasztok!
Ha már medálokról beszélgettek,a nap embere megkapta a neki járó medált:

Nehéz erre bármit is mondani...

9tankbol egy dbT10 az nem sok.
15k match után nincs legalább 1500-2000 átlag dmg de miden más stat majdnem 1.5 effi for the win.

amúgy meg csoró geci vagyok meg még alkoholista is 😄 nincs pénzem prem-re meg 8as prem tankra ha lenne is inkább elinnám <#pias>

amúgy meg azzal megyek amivel akarok nem? 😄 megmutassam mennyit mentem pz2vel meg tetrarch-al? 😄
Ezt akkor megfejelem azzal, hogy su26-al szereztem medált mert harc végéig nem spotoltak, mellé jött egy invader+pár kill. (nem szoktam artyzni, freebõl húztam ki és csak 2napot játszottam vele)
hol látsz te low tiert te statking? 😄
Neked biztos a 10-esek fossák az ezüstöt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mi nem erõltetjük a low tiereket. stat huzásra.

ahahah <#circling>
Jaja, mint Brezsnyvnél. Neki is csak két medál hiányzott, a hõs anya és a hõs város. 😊

rajzolok én olyan medálokat magamnak paintben, hogy köpni nyelni nem tudsz majd😉

Foxbatról nekem mindig ez a kép jut eszembe....

Há hol lenne már? 😊

Tegnap összejött egy meccsen egy patrol duty és egy confedarate is a db-vel. Annak örültem. Meg is simogattam a buksimat utána. 😊

nincs... jó lenne ha lenne de annak az esélye hogy lesz kb. 0.01% :S
német tankkal lehet kb. csak megcsinálni azt a medált
<#eljen>
Gamer archetipusok. Tényleg zseniális. 😊
Melyikvagyokmelyikvagyokjajjajj. 😊

aha belehet fejezni a szemétkedést! 😄 vagy én is elkezdjem? 😄

na van ennyi epic medálotok? 😄😄
Van Tarczay medálod!!!Hogy,és mivel szerezted??Pls

WOT nick: tepi1

Master91
Ez nekem most még magas.
hm T18 is jó választás tényleg.

Egyszer IS-el mentem részegen, akkor én is a haveroknak mutogattam a játékot. Azóta se sikerült IS-el olyan kört menni. 😄

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

egy gyerek T1-e- nyomja haverjaival... neki már van pár darab mondta hogy majd szól... azóta se szólt -.-"
múltkor T18 szakaszoztunk és 11 kill lett összesen.... miért is lett volna meg a 12??
<#eljen><#nevetes1>

a kritikus együttmûködést ha nincs rá korlát megint csak tetrarchal érdemes megcsinálnod valakikkel.

😞((
tegnap lementem haveromhoz pálinkázni meg sörözni.... neki is fent van wot... tigrise van még csak.... na mondom megmutatom mit tud egy tier10 😄
IS-7el full bebaszva nyomtam egy 7 killes kört és kilõtte az arty a sajátját mellettem de 11 méterre volt tõlem xDDD (franc)

Lehetne olyan: "Agyonvertem Benjamin_Breeget, miközben medált próbált vadászni" medál. 😊

És lenne 1-2-3 fokozat.

háhá nekem ma lett meg a Pool meg a de Langlade😄😄 EZAZ EZAZ EZAZ<#vigyor1>

Random_
Az én áldozatom afk volt és gondolom nekem is valaki spotolta miközben foglaltam. A vicces, hogy ez az elsõ körök egyike volt a Jagdpantherrel és hátramaradtam, mert nem mertem azonnal emberkedni az új vassal. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hahahahha <#taps><#taps><#taps> epic 😄
ne mondj ilyeneket amúgy.... mostanában nem jön össze új medál 😞((( pedig 5 félére hajtok megint 😄 pool, de langlade, szerencsés, bombavetõ, kritikus együttmûködés.... de egyik se jön 😞
<#worship> Haveromnak lett egy egyszer régen, akkor én spottoltam neki meddel, õ írtott TD-vel, aztán beállt foglani, amíg én a maradékot vadásztam Komarinon.

te nem számítasz.. rólad is kéne elnevezni medált "Az kapja meg ezt a medált aki többféle és nagyobb mennyiségû medált gyûjt mint Benjamin_Breeg"

Nekem jagdtiger 8.8-al van "Patrol Duty" medálom.
Ettõl már csak a GW Panther "Sniper" és Sharpshooter (10 találat) acsim jobb... <#mf1>
5tõl adja meg, ez a legyõzhetetlen medál és a leghosszabb sorozatot tartalmazza 😄 szóval 5 csatát kell túlélned kapott sebzés nélkül 😊 kurva egyszerû medál 😄 11 csatáig jutottam el 😊 Tetrarchal 😄 és úgy hogy a 9 és 10. csatában top gunt csináltam xd
aztán jön a túlélõ medél 😄 na az már neccesebb, de az is megvan 😄 20 csatát kell túlélni... 21ig ment 😊 természetesen szintén Tetrarch-al
2,5 év alatt nem tanultad meg, hogy van olyan, hogy td árnyék? Úgy hívják fedezék, azzal a különbséggel, hogy míg szembõl a td nem fog tudni lõni, fentrõl még mindig potyoghat rád az arty áldás. 😄

Random_
Most lehet kinyílik a bicska a zsebekben, de Japdpantherrel szereztem olyan medált aminek feltétele a nem spotolódás, de közben foglalás. Mindezt megtetéztem egy fraggel is. 😊

A vicces az, hogy nem is figyeltem rá. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Azt annyira imádom, mikor kellemesen bezombulva nyomulok a meccs elején a kedvenc helyemre, aztán mikor odaérek veszem észre, hogy egyedül pocolok és jön az ellen. 😊

nyilván így is megy, de én ezesetben most nem afk játékosra gondoltam hanem olyanra aki kiveszi a csatából a részét😊

Master91
Pofon egyszerû meg szerezni, csak idõ igényes.
Elindítasz egy csatát, azt elmész cigizni.
Túl élted full hp-val?
Remek, megint csata, most kimész wc-re. Megint sikerült? Óóó akkor még 3 afk csata ha mázlidvan, és voalá.
Nem villan fel? és ha egy tank nem villan a fel annak hogy lõsz vissza? Tankok között is van nem egy, ami marha jól rejtõzik. Szerintem a tankokat is vegyük ki.

van egy medál a játékban ami az után kapható ha valaki nem szenved el sebzést 5 csatát követõen. ezt párhuzamba lehet vonni azzal, hogy ha nem szenved el sebzést akkor nyilván nagy eséllyel nem is spotolódott, na mostmár akkor melyikünk bõvelkedik ilyen medálban?