418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
t4-ben a T28 az oroszoknál nagyon durván OP ha már fullos.Azzal lehet ott is élvezni a játékot de t5-ben már sok jó tank van amivel élmény lesz a játék.(pzIV,stug,su85,KV1,t34...stb.) -
csoszi87 #244247 Főleg angol nyelvű. 
-
Skyline0021 #244246 Üdv,
bocsi a nem ide tartozó témáért. Valakinek van esetleg tapasztalata a playerauctions.com oldallal kapcsolatban? -
Ja azt elfelejtettem mondani, hha a görgővel is akarsz zoomolni, akkor a noscroll.xml fájlban ezt a sort írd át false-ra: <noscroll>True</noscroll>
Ha pedig azt akarod, h a zoomolás után megjegyezze az utolsó zoom pozíciót (shift használatakor), akkor ezt a sort is írd át false-ra: <noscroll>True</noscroll>
A ZoomX.xml fájlban pedig tudod módosítani a zoom pozíciókat. -
Nekem ez van fent és nagyon jó. Eggyel nagyobb ráközelítést enged, mint a 4x4. -
suba53 #244243 Köszönöm.
Féltem, hogy ez a válasz, de akkor szenvedek tovább. :-) -
Sajna a T4 az ilyen, túl kell élni, kitartás. -
Lehetne saját magaddal szakaszozni :D -
madmanic #244240 az milyen, hogy egyedül védem a bal oldalt a sok kretén meg kempel a kezdőn a házak közt, lenyomok a támadó 7 ből ötöt, a maradék kettőnek maradt 4 illetve 7 HP..
A 4 hps kv1s kilő, a többi nyomorék csapattárs meg kirohan a koncra egymást lökdösve, meg hátba lőve..
Elküldöm őket a faszba, ahova egyébként valók, erre egy magyar megkérdi mi a bajom...
Ha azt sem látod mi folyik a pályán minek vagy itt öcsém? Hogy kilegyen a csapat??
Szerencsétlen.. -
suba53 #244239 Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, és most van 3db Tier4-es tankom.
De az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy szinte mindig olyan csatákba rak be, ahol a többség 5-ös 6-os szintű, így szinte semmi esélyem befolyásolni a csata menetét.
Meg sem tudom karcolni egy 6-os tank páncélját, ő vagy a társa meg egyből kilő.
Lehet ezt valahogy befolyásolni, vagy ez a végzetem? :-) -
VanDaal #244238 Pedig kb ennyi értelme lenne összesen xD -
Nyár van, ilyenkor mindig rengeteg előmerészkedik, pedig mehetnének inkább nyaralni vagy strandolni. -
paci600 #244236 Amnesztia van a diliházban, vagy mi? Ennyi kecske nem szokott lenni, vagy tévedek?
-
foxbat88fx #244235 trollkodás miatt tiltják...
fórum spam, játék spam, szándékos TK -
Köszi de azóta találtam újabbat:
LINK 0.46 -
pecaboy #244233 Szerintem is :) Összességében nincs túl komoly előnye annak, ha sok accod van. Több a garázshelyed, jobban specializálódhatsz, viszont a modulokat, aranyat, pénzt stb. úgyse tudod egyikről a másikra pakolni (ellentétben sok más MMO-val). Viszont ha van valami ingyen gold akció, azt minden accodra megkapod. Szóval előnye és hátránya is van, nem egy nagy "csalás". -
[URL=http://www.mediafire.com/download/n2nfa3170uf3rzz/GnomeFather%27s+engines+V0.453_wr_0.8.7.rar]Van "új"![/URL] -
foxbat88fx #244231 kb. leszarják sztem :) -
pecaboy #244230 Oké, megtaláltam, kösz. De hogy tudnák azt bizonyítani, hogy nekem van több accom, nem pedig a többi családtagommal/barátaimmal használom felváltva a gépet és a játékot? :P -
foxbat88fx #244229 hahaha :) okké
pecaboy: olvass -
pecaboy #244228 Köszi! Ez le van írva valahol? -
NH3CL #244227 Akkor majd visszajössz instant embernek T1-T8-ba. -
Skacok, a "Gnome" motorhangokból van új vagy működik a régi is? Nem találtam sehol... :( -
foxbat88fx #244225 1 account / server a megengedett -
pecaboy #244224 Pont ezt kérdem :) Legális vagy sem?
Végül is szerintem más online játékban is lehet több accountod, csak nem lehetsz bent velük egyszerre. (Legalábbis elméletben nem szabad
) Szóval szerintem is legális, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.
-
foxbat88fx #244223 már megint? :DDDD
akkor majd megint kell keresnem egy beugrós klánt ^^
sztem nagy fun volt ez a CW....
mi is hogy elvoltunk már HPTS-ben ezzel a fajta CW-kkel :D -
pecaboy #244222 De majdnem minden nemzet minden tierjében vannak jó tankok. Mittomén tier5-ben az oroszoknak a KV, a németeknek a Stug3, Pz3/4 vagy Pz4, amcsiknak a Wolverine, angoloknak a Church1 vagy AT2, francusoknak ELC-AMX vagy BDR G1B. Egyedül a kínaiaknál alacsony a választék, de nem hiszem, hogy az európai szerveren túl sokan nyomulnának direkt kínaiakkal - ha meg igen, számoljanak a hosszú várakozási idővel.
Plusz a MM ugyebár játékerő alapján is sorsol, tehát nem lenne olyan, hogy az orosz csapatban jó sok KV lenne és agyonvernének mindenkit. Az oroszokhoz pl. berakna egy db KV-t, meg jó sokat a viszonylag könnyebbekből - A20, T-50, T-34, esetleg SU-85B stb. A németekhez Pz3/4, Pz4 meg StuG lenne a zöm, ezzel kiegyensúlyozódna a két oldal játékereje, hiába nem lenne heavy a németeknél. -
madmanic #244221 nekem is több van.. és?
-
pecaboy #244220 Mennyire számít bannolandó csalásnak, ha egy embernek több accountja van? (Szerintem bizonyítani eleve szinte lehetetlen a dolgot.) -
FosTalicskaa #244219 Soha, mivel a balance nem létezik a tech treek között, ezért egyes nemzetek egyszerűen nem tundának nyerni. -
pecaboy #244218 Kiskarinak se rossz :) -
stalkeres #244217 Tud privibe nekem küldeni invite kódot?
Egy barátomnak kéne. -
NH3CL #244216 Sose.
Kb mint hogy msot a CW-t is szétkúrják és októberben megint ilyen T1-T10 lámaság lesz... -
pecaboy #244215 Jól néz ki :) Bár valami sötét terepjáróra, katonai dzsipre vagy chopperra jobban illene.
Apropó: mikor lesz már végre nemzetek nemzetek elleni játékmód? (Pl. német tankok oroszok ellen.) Szerintem igény lenne rá, és ki lehetne várni meccsek előtt azt az 1-2-3 percet is. -
szakasz #244214 nem olvasol híreket ?
mi a gond vele ?
1., ez sokat van így, az éles indulása után még pár napig megy a teszt
2., jelen esetben a 8.7-es update hibás lett, ezt fogják hamarosan javítani annak a tesztelése folyik -
MrSnail #244213 [/URL]
Valaki túlzásba esett... -
rahotep #244212 Sziasztok!
Ezt nem értem: link
Az éles szerver megy és a teszt is? -
demoneye #244211 Vki beírta már hogy Zoomot a Zoom boltból és linkelt is.
Megtenné megint? Mert hiányzik nekem ez az extra ráközelítés.
450-500 méterről Isuval most nem merek lövöldözgetni,mert úgysem találom el. De azzal simán... -
Oddball29 #244210 Ez a Silenstalker olyan aranyos, amikor tank expertet próbál játszani. -
R3nton #244209 Ja bocs, hogy csak testre értetted
[/URL]