418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    hát ezt nem hiszem el :)
    14. lose zsinorban :DDDD
  • Malarki
    Van már működő, facebookra kirakta.
    de amit a telepítésről írta faszság, úgy csináltam és nem ment. Aztán elraktam úgy mint eddig és úgy meg ment tökéletes...
  • foxbat88fx
    na megjött a medál
    végre vmi jó hír....
    azóta se nyertem egy meccset sem :( lassan 2 óra win nélkül
  • madmanic
    tegnap én is seggbe lőttem egy 100y os köcsögöt.

mindkét csapat foglal, sokkal kevesebben vagyunk, erre 95% nál kimegy a körből elindul vadászni..

illetve indult volna..
  • AlucardHuN
    Ja az oldala csak akkor nyel ha én lövök másik IS3-at. Tornyon meg csak az átlagos kupola rész a weakspot, amúgy a torony nagyon jó.
  • R3nton
    Hát az majd BL-9el lesz durva. Nagyon jó tank. Egyik legjobb mozgékonyság, talán legjobb tier8as ágyú. Páncél se rossz, bár van gyenge pontja még a tornyon is. Oldalról viszont sokat benyel. ESL-en is használják elég sokat, bár mi áttértünk már a full autoloaderre, nekünk az jön be. Csak 50-100, 13-90 és T69
  • AlucardHuN
    Nekem ki van fejlesztve, most legénységet húzok Tigrisben meg lóvé kell... sok sok lóvé... más tankokra , modulokra... soká lesz az még de várom.
  • Madi92
    Bocsi, ha már volt róla szó, de a historical gun mod, most működik már vagy még javításra várunk? Engine mod eddig fain, de lövéshangok azok nincsenek...
  • yossarianHUN
    Én már el is adtam a fenébe, vettem helyette KT-t, bár igaz azóta azt is elpasszoltam, mert kell klánba tízes tank, úgyhogy E-75 grind van.
  • foxbat88fx
    akkor én is ünnepélyesen megnyitom az anyázós mindenkit szidós TK-zós énemet.... rohadék kis csírák
    :DDD szánalmasok, azóta mentem 2őt, mind2 lose :D egyik 5-15 másik 4-15
  • AlucardHuN
    Ja és mostanában minden fos felgyújt A tigrisem jobban bírja ilyen értelemben.
  • AlucardHuN
    Komolyan jobban lehet vele side scrapert csinállni, mostanában azzal idegesítem a népeket. Néha meg a csukaorrt úgy fordítom saroknál hogy a sarok felőli rész takarva legyen de az nem sikerülhet 100%-osan.

• madmanic
    nyári hétvége...

amit ezennel ünnepélyesen megnyitok..
  • yossarianHUN
    Nicsak, előbb-utóbb mindig napvilágra kerülnek sötét kis titkaink:D Személy szerint a KT nekem jobban bejön, na avval tényleg lehet pattogtatni, ha beforgatja az ember.
  • foxbat88fx
    áááá BAZDMEG
    nem lehet nyerni! összes csata lose
    mi a franc ez?
  • Malarki
    Lol, akkor nem csak én vagyok a hülye. Eddig mondani sem mertem, mert mindenki úgy isteníti ezt a tankot, hogy azt hittem én csinálok valamit rosszul. Szemből az lő át aki akar, ammorack minden második csatában, ráadásul a top ágyú sincs meg,m ez a D25T vagy mi a rák meg akkor hányás hogy már ránézni se tudok a tankra miatta. Viszont az oldala legalább tényleg mágikus, nyeli a sebzést mint kacsa a nokedlit.
  • madmanic
    rühellem.. a nagy ágyúval még csak csak de lomha szar, oldala meg szűzhártya
  • yossarianHUN
    Nekem dettó ugyanez volt. Tudtam hogy jó tank, de valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy én húztam a rövidebbet. Egyszerűen már nem éreztem vele azt, amit béta alatt, hogy bármikor lehoznék egy meccset ezzel a tankkal (mondjuk lehet hogy akkor barátibb volt hozzá az MM).
    A pattogósságával szintén teljesen egyetértek, ahhoz képest, milyen sokan dicsérik a frontját, nekem csak ünnepnapokon pattintott valamit, pedig mindig figyeltem, hogy pontosan szembeálljak az ellennel, beforgatás nélkül. Ahhoz képest milyen meredeken döntött, és még csuka is az orra, úgy viszi át minden mint kés a vajat.
  • popey8
    Kösz, h szóltál:) Igen a 2-nál ez a helyes: <defzoom>True</defzoom>
  • Tono34
    T1 szerintem igen jó, én szerettem vele garázdálkodni :) M6-al szintén :)
  • Madi92
    o.O legjobb T5-ös cucc, amihez eddig szerencsém volt!
  • AlucardHuN
    Én ezzel a büdös IS 3-al szopok... jó tank de egyszeráen mindig benézem. Mellesleg pattanhatna többet, a DT 25-ökön kívűl minden viszi...
  • madmanic
    m4 fele menj a T1 nagy cumi...
  • AlucardHuN
    M3 az egy rakat szar de utánna lehet M4-ed illetve T1 heavy-d. Mindkettő jó bár nekem Shermanom nem volt.
  • suba53
    Köszönöm a tippeket.

Nem tudom, hogy van-e értelme új vonalakat indítani, hogy egy T4-ben is jó tankom legyen, vagy minél előbb elérni a T5 szintet, ahol már jobbak az esélyeim.

Jelenleg brit vonalon egy covenanter, oroszon egy T80, amcsin egy M3Lee van, mind fullos, de így sem elég erősek, és nem elég gyorsak sem a taktikai feladatokhoz.
  • Rotterdam1
    látom zárt körű körbe szopkodás van elnézést...
  • foxbat88fx
    ne is mond.... addig meg nincs semmi dolgom, ráérek
    erre a sok büdös agyhalott gyökér mellé tesz be az MM....
    megint 10 vereség 1 win
    dögölnének meg rákban a kurva anyjukat :D
  • Madi92
  • pecaboy
    Mármint nem a saját tank hp-csíkjára értve, hanem a szövi ill. ellenséges tankokéira.
  • tepi1
    Aranypéntek!!!
  • madmanic
    +1
  • pecaboy
    Nem tudtok esetleg 8.7-hez valami függőleges hp-csík modot? Láttam valahol, és megtetszett, jobban mutatja a tankok pozícióját.
  • NH3CL
    Szerintem olvasd el mégegyszer amit irtál mert ugyanazt a paramétert módositanád mindkétszer két funkcióra
  • foxbat88fx
    undorító ez a szar játék.... 4 kil 6 kill 8 kill mind lose
    legyen már este és leiszom magam a sárgaföldig a faszba! még annak is több értelme van mint ennek a sok agyhalott degenerált gecinek :D
  • Rotterdam1
    fps gondom van 10-30 között ugrál de a netes vidók is szaggattnak.átváltottam operára ott 1080-ban is akadás nélkül megy...kicsit régebbi a gépem amit most szerváltam.amd 3800+,nvidia geforce 9500gt 1gb. 3 gb ram...sztem nem ezekkel van a gond hanem vagy vmi beállítás,vagy lehet régi az alaplap 2008as. veszek a háló kártyát stabilabb lenne vajon? nettel gondom noncs.
  • Pares
    Egyszerű, ne a 6-os tankok ellen akarj harcolni. Tudom, van amikor egyszerűen nem tudsz mit csinálni, de ha a lista alján vagy, akkor csak harmad sorból, a leamortizált ellenfeleket próbáld oldalba/hátba lőni, ne kelts feltűnést, hogy ne rád figyeljenek.
  • AlucardHuN
    Jah meg Luchs funnak
  • AlucardHuN
    Matilda, Hetzer, alecto, su 85B t4-ben elég jók
  • Pares
    Nekem is kettő van, de az egyikkel már vagy egy éve nem játszottam. Nem látom értelmét kettővel egyszerre játszani, én szeretek rákoncentrálni egy tank típusra/ágra, és azt végighúzni. Nincs időm az mellett még egy másik account másik tankjait is dédelgetni. Egyébként ja, kb. magasról leszarják.
  • Pares
    Ez igen, elismerésem! Valószínűleg nekem sose lesz ilyen, először is mert t2-ben csak addig játszottam, amíg meglett a t3, másrészt mert 30k csatát sem bírnék ki idegileg...