418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    az egeszben a legjobb, h majd par het mulva, miutan az emberek meguntak a sorozatos balfaszsagot es atbaszast, majd avval jonnek, h azert nincsenek eventek, mert az emberek ugysem jatszanak rajta :)
  • Pares
    Észrevettem korábban is, csak akkor nem volt annyira vérlázítóan dühítő, mert nem vertem bele egy egész napot, volt amelyik nem érdekelt/nem vonatkozott rám. De ez. Nekiálltam, mert milyen jó, ezt meg tudom csinálni, de hogy ekkora átbaszás legyen belőle, hát ez már azért tényleg mindennek a teteje.
  • Pares
    Páran posztolták a hivatalos fórumba a ticketekre jött WG válaszokat...
    Annyi derül ki az összesből, hogy hiába baszták el 3-napból 2-n az eventet, gyakorlatilag átverve az embereket és egy olcsó marketing húzássá alacsonyítva az egészet, hogy minél többen játszanak hétvégén, "kisebb kommunikációs problémák"-ra hivatkoznak (nem azt az xp-t számolta, amit kiírtak, magyarán átbasztak egy csomó embert), "nagyon sajnálják", és "csak annyit tudnak tenni", hogy +1 nappal hosszabbítják meg a specialt, mert "nem tudják visszanézni minden játékos napi eredményeit" (na persze). Az agyam eldobom, ez a totális pofátlanság legfelsőbb határa! Az augusztusi akciók már nem is izgatnak, úgysem fognak működni rendesen... A marketing és kommunikációs osztályuk megérdemelne egy kibisztosított gránátot a kezükbe...
  • voroshenri
    Gyerek a csata elejen leparkolt egy szimpatikus bokorban, aztan nekialt kekszet vajazni. Ez lett a vegeredmeny:

Btw, meg mindig van par kis nvidia bonusz kodom ami 2050goldot meg egy honap premiumot ad es 3500-ert adom (3300 ha tobbet viszel)
  • lexlutor
    jo neked, h csak most: honapok ota nincs olyan event amit en basznanak el. a missionok, egyszeruen megalazoan szarok, a tobbi, foleg az orosz szerverhez kepest. a hangnem, egyszeruen verlazito. es konstans hazudozas megy.

roviden le vagyunk szarva, es ha szolni mersz meg szopatnak is.

es mielott megkapnam h akkor ne jatszak, ha nem tetszik, en mar csak azt a jatekot varom, aminek a nevet itt nem lehet kimondani.
  • kHares
    Köszi, majd meglátjuk mi valósul meg ebből. Az elmúlt 3-4 hétvégén csak bugos event volt, szinte megszoktam
  • foxbat88fx
    naná!!!!!
    ez kérdés volt komolyan?
  • tepi1
    Jövőhéten jön haza!Küldjek neked pálinkát?
  • foxbat88fx
    no comment XD
  • tepi1
    Dr Kapitány Csilla! :)
  • Pares
    Hát igazából most először érzem úgy, hogy tegnap például kijátszottam a belem is a nagy hőségben, erre kaptam érte nagy lófaszt, mondjuk a Leopard kifejlesztése is végcél volt, ami sikerült is (nem hála WG-nek), és a ventit is megkaptam az 50 killért (még szép), de akkor is...
  • foxbat88fx
    Kapitány Csilla? :D
  • lexlutor
    neked meg csak most? :)
  • Anonymuser
    Nekem ahhoz nincs mákom. Sose érek oda, vagy pont olyankor lepattanót vagy kritikalt adok neki.
  • Kronos79
    Hoppá! Megjött a tegnap előtti egy nap prém. Akkor most már csak a med venti hiányzik és jó is.
  • Pares
    Hát az rohadt jó, mert ha ez igaz, akkor kb. pont a felét regisztrálhatta a rendszer annak, mint amennyit összegyűjtöttem... A grindnek köszönhetően legalább hamarabb meglett a Leopard 1. Írtam nekik ticketet, de WG-t ismerve kétlem, hogy EU-s játékosokért bármi kompenzációs lépést tennének. A + egy napjukat meg feldughatják a ruszki valagukba.

De tényleg, miért van az, hogy EU szerveren folyamatosak az ilyen gebaszok? Kezd olyan érzésem lenni, hogy nem egyszerűen inkompetens barmok, hanem szándékosan csinálják...
  • popey8
    Ezen nem kell csodálkozni. Most én is nagyjából kill stealer noob-ot játszok. Kell az ingyé' venti:D
  • tepi1
    Iváncai vagy!A jegyzőcsaj elégjó ismerősőm
  • bornofakone
    vszínűleg igaz, mármint a nullázós rész. Tegnap is a biztonság kedvéért 60-70k xp-t nyomtam bele a game-be (most könnyebb volt az ingyen prémmel), de most nem kaptam semmit....:)
  • Anonymuser
    Csak engem tesz az mm kser gyökerek közé? KV-1S a 10+-os töltésidejével megvárja, míg lesebzem az ellent 22 HP-re és kilövi... 19 csata alatt 10 kill
  • yossarianHUN
    Jah, nekem is úgy melegszik egy pillanat alatt a memória, hogy alapból 20-25 fps-el döcög, úgyhogy szabit kap a gép:)
  • Pares
    "Just for Information.
    A german dev confirmed, that there was a bug in the mission "Expierience Earner". Until yesterday ~ 03:30 PM MEST there were only base XP counting for the event. That was fixed after that time and by the fix all XP counters were resetted to zero!"

Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de ha igen... akkor a WG elmehet a jó büdös k*rva anyjába!
  • Eagle16
    Tegnap délután javították állítólag...aztán hogy újrakezdte-e a számolást akkor, vagy nem, az nem derült ki.

Én nem is játszom ma egyáltalán, 30 fokos szobában le is olvadna a gép aztán nem lenne meg kedden a Foch :D
  • popey8
    Mai stat 9-ből 2 győzelem és 12 kill. Kurva hamar meg lesz így az az 50
  • yossarianHUN
    Csacsiság.
  • FosTalicskaa
    A távoli jövőben nerfelni fogják a foch 155-t? Mégis mit?
    Az auto-loadere olyan lassú, hogy egy T57 hvy vagy bármi más kitáraz rajtam és én még csak akkor lövöm el a 2. lövedéket...
    A páncélja meg egy vicc. 3 irányból bárki tudja lőni, szemből mondjuk keményebb oda már kell egy T8-as med ágyúja legalább. Jah és 50 másodperc a betöltése. Egyedül a sebesség ami jó, de a forgási sebesség az megint gázos.

R3nton és multiaccountjai örüljetek, a sok esti térdelésed Serb előtt meghozta a gyümölcsét. Viszont azt ne felejtsd el, hogy utána már csak a medek maradnak a nerflistán, hiszen ha nem lesz TD amit szidni lehet, akkor majd sok playernek fel fog tűnni, hogy a kis heavyjük vagy td-jük 2200 dpsel rendelkezik, akkor egy gyors medek meg light-ok amibe a torony mérete miatt még jó teljesítményű ágyú sem fért volna el, azok miért tudnak 2700+ dps-t ugyanakkora átütés mellett mint a többi tank.

Ejj, ennek a játéknak a fejlesztése sajnos már kezd olyan irányt venni (mondjuk ez a tendencia már 1 éve tart), aminek elég gyászos végkifejlete lesz.
    Mindenesetre elég figyelni az akcióikat, hogy egyre több van, egyre nagyobb bónuszokkal, 1 éve még elképzelhetetlen lett volna az, hogy egy 10-es tankra 30-40% kedvezményt adjanak, ráadásul több mint egy hónapon keresztül!! Szerintem a WoT haldoklik és ezt ők is érzik (vagyis látják a bevétel statisztikáikból)...
  • foxbat88fx
    na minden egészen jól ment addig míg két magyart nem tett be top tiernek.... egyből lose, ennyire szánalmas ez a magyar nép? vagy mivan?
    sima 5 win... erre magyar a top 2 tank, szakaszban és sima vereség
  • Pares
    Már régen nem jó. Ki a faszomnak van kedve újra 50k xp-t grindelni ilyen melegben? Tegnap elértem, sőt bőven túlléptem, mégsem kaptam még semmit. Ezek után ki bízik meg bennük, hogy ha mégegyszer nekiáll az ember, akkor kap valamit. A hivatalos fórumon is folyamatosan mennek a panaszok. Lófaszt a WG seggébe.
  • Eagle16
    Az összes, mert az egész meg lett hosszabbítva. link

Ha mégsem lesz jó, akkor lehet szidni Ectar-t, mert ő intézte :D
  • kHares
    Mármint az összes event vagy csak az experience earner?
  • popey8
    Thx, ment a plusz:)
  • Eagle16
    Igaz, és beleszámítanak.
  • popey8
    Az igaz, h a hétvégi event szerda reggel 7-ig tart? Prémium tankkal szerzett killek beleszámítanak az 50-be?
  • GabeE3e

nyam nyam

• madmanic
    én ilyenkor lealacsonyodok a csapat szintjére, atomkemp, csapattársak fedezékként használása, kemperek kilökdösése fedezékből, vagy éppen le a szikáról, beleállok a tűzvonalába, ilyesmik...

Kicsit hisztiznek, aztán elindulnak szépen csatázni.
  • AlucardHuN
    Igaz, így történt itt is.
  • R3nton
    t57 nerf persze, még jó hogy 500%-os legénységem van benne...de baszott obj268-t eszükbe sincs nerfelni...
  • lexlutor
    tegnap az 50 utan menetem meg ket kort, mire megjott.
  • foxbat88fx
    mondtam én h sör kell
    bontottam egy sört egyből győzelem :)
    első win-em 1.5 óra alatt XD
  • AlucardHuN
    Benéztem. Azért kérdezem.