418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #245327 sok lesz az a 80% Beni :) -
lexlutor #245326 szep dolog h mindenki belekot ezert, de akkor nem kene rinyalni h egesz nap ez a musor. -
foxbat88fx #245325 neeeeeeeeeeeeee
3.-ikra is kilőttek!!!!!
ez már tényleg vicc kategória!!!! -
Talán a csajszira kéne rá szólni hogy a szándékos flame keltést abba kéne hagyni.
Panaszkodsz úgy, hogy kék név nélkül én még nem láttam a garázsodat.
SG-n szerintem te vagy a legnagyobb teamkiller, most meg 2x ki nyírtak és felvagy háborodva.
-
Nikosi #245323 Amúgy ezzel a TD fóbiával orvos már látott? :)
Bocs de ez már kezd olyanná válni mint egy jó fejlett mánia nálad. Hidd el a balance most sokkal jobb mint valaha. Nem tökéletes de eddig a legjobb. Azt, hogy ezt jó pár ilyen olyan mániával (med, td, arty, heavy mániások) küzdő ember nem látja be azt, csak sajnálni tudom.
A többségnek nincs gondja a TD-k nagyobbik részével. Mint ahogy a többségnek nincs gondja a MED-ek nagyobbik részével, és stb... Minden részen van erősebb és gyengébb jármű, az OP-ág nem egy típus kiváltsága, minden típusból meg van az OP jármű.
Másrészt ezzel a TD-s kirohanásaiddal szerintem "fórum celebé" váltál ne csodálkozz ha beléd kötnek, mindenhez két ember kell ugyebár. ;) -
Lehet ismernek, erre még nem gondoltál? Ilyen a celebek élete.
-
Ez azért van hogy ne tudj annyit "pittyegni"! :)
(Amúgy egyre több idióta van! Az utóbbi időben 2.2%-ot buktam összesítésben. Nem lesz ez így jó.....) -
lexlutor #245320 mindekeppen baszogosd csak, hiszen kell a musor ma is... -
Kronos79 #245319 Nincs valami festés a T18-on? Nem tudom, mondjuk "Ide lőjjetek!", vagy "Free Frag". :D -
foxbat88fx #245318 na ne :D leszopom magam
kövi csata elindul és kilő a társam... T82 seggbe lő
mi a kurva édes anyjuk van ezekkel???????
2 csata egymás után kilőnek a társaim 1 percen bellül
-
Az ilyen pittyegéssel úgysem érsz el semmit. Legfeljebb azt, hogy felbaszod annak az egy-két játékosnak az agyát aki amúgy lehet hogy tudna értelmes dolgot is művelni. Aki átlátja a csatát és figyeli a minimapot annak fölösleges pittyegni, aki nem az meg felk sem fogja hogy mi történik körülötte, szóval neki is fölösleges. Engem rohadtul zavar amikor szétpittyegik a csatát. -
És kezdődik a TD műsor... a napi program indul... persze megint más kezdte el, ugye? :DDDDDDD -
R3nton #245315 Te vagy egy hülyeség de jó nagy. -
Neked bácsi vagy uram. Nem is reagálnék rá ha nem írnál hülyeségeket. -
R3nton #245313 Ja, baromságokért...játékban gyávának lenni, új fogalmak. Ez még nekem se jutott eszembe pedig aztán a TD-k tényleg hátul kempelnek.
Amúgy meg nagyon sok ember visszaigazolta, hogy teljesen igazam van a TD-k ügyében, csak ők okosabbak, mint én mert leszarják, mi az SG fórum véleménye. Itt az emberek többsége úgyis csak azért van, hogy belekössön a másikba. -
foxbat88fx #245312 ááá nagyon szar lesz a T18 napom :(
hülye faszok le TK-znak az elején... és persze én kékülök be hogy kapnának rákot -
Át kéne nevezni a fórumot SG fórumról HUNS Fórumra 

-
NH3CL #245310 Mivel te lettél a fórumkurva ne lepődj meg ha meghágnak Rencsi baba. -
foxbat88fx #245309 azért a low tier sem az igazi....
Mines... mindenki a világító toronyhoz megy
hiába villogok a hegyre 50szer meg írom hogy menjetek oda vagy meg lesz b**va anyátok.... nem mennek, az összes tank a világító toronyhoz megy...
barom kezdő agyhalott faszok :D -
R3nton #245308 Mindenbe belefogsz kötni te hülyegyerek? :) Amúgy meg tier10 csatában T34el elég szépen sebeztem a dombon félig átbukva... -
R3nton #245307 Persze biztos jó tank, csak mondom hogy én simán átütöm t4es gunnal. -
Azt nem ti hoztátok le hanem a másik 5 tank, aki azt csinálta amit kellett volna mindenkinek... Leírod hogy gyáva voltál, utána meg önfényezés. Ejj ejj... -
VanDaal #245305 "Mostanában több 10K+ csatás zöld effis emberrel találkozni t2-ben mint t6-7-ben"
Ez milyen igaz :D :D -
foxbat88fx #245304 tök mind1, neked 3 lövés kell h kilődd a T18-at
T18-nak egy találat kell
és mióta megkapta a +20% pontosság buffot igen csak pontos gunja lett :) -
nyomiarty #245303 Loltrakival is kiszedem,igaz némi goldammo kell hozzá. A T18 azért fun mert akikkel általában szembe kerülsz,azok többsége azt sem tudja merre fordítsa a tornyát ha az ellenre akar lőni.Egy jó legénységgel,6. érzékkel,álcahálóval és kukkerrel felszerelve(amik ugye a kezdőknek elérhetetlenek az áruk miatt)akkora előnyben vagy a többséggel szemben hogy simán tartható a 3 kill/ csata átlag.
Persze az is tény hogy mostanában több 10K+ csatás zöld effis emberrel találkozni t2-ben mint t6-7-ben.Na velük vigyázni kell mert bármilyen tankkal tudnak játszani. :)
Az noobok ellen viszont a T18 a páncélzata miatt a legjobb. -
R3nton #245302 Attól függ ki szúr ki kicsodát előbb és hol! Nem kell előre rohanni az elején -
foxbat88fx #245301 +1
am jó szar lesz a T18 napom :(
már van 2 vereségem -
VanDaal #245300 Nem... tapasztalt játékosként ki tudsz szedni egy idiótát, aki momentán T18-ban ül :D
De ha hasonló, vagy jobb képességű játékost találsz T18-ban, megnyikkanni se lesz időd Tetrarchhal:D -
Az az egyik legjobb tank, búfelejtőnek nagyon jó köröket lehet vele menni :) -
R3nton #245298 Tetrarchal simán kiszoktam szedni azt a T18-t sztem nem egy nagy cucc... -
VanDaal #245297 Biztos lehetne még találni pár érdekes vagy vicces név kombinációt más nemzeteknél is...
Pl franciáknál van egy Jean Renou nevű parancsnokom, de neki az arcképe is nagyon hasonlít a színész Jean Renora, ezért nem bírtam megállni, hogy át ne nevezzem :) -
nyomiarty #245296 Ízlés dolga de szerintem a 85-össel nagyon durva.Ilyen statot lehet vele csinálni ha az ember egy kicsit ért hozzá. :)
A legerősebb T5 tank.
-
Oddball29 #245295 Szóval ezért lett játszhatatlan az öcsi Micromausának a Tier2, a sok T18 pedotankos miatt. -
Tessellia #245294 Albert Speer nevű legényt is tudsz szerkeszteni:) -
Akkor majd jól megnézem! -
foxbat88fx #245292 holnap tudom meg planetwot alapján :) -
AlucardHuN #245291 Ez feature a javából :D:D:D -
Majd, ha befejezted, dobj egy privit, kíváncsi leszek! -
VanDaal #245289 Valami mintha elkerülte volna a WG-sek figyelmét 
-
foxbat88fx #245288 felírtam :)
én 80% 3.0-ra tippelek