418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    amit eddig kaptunk (Tetrarch és T1E6) is használható bőven....
    sőt!!!!
    szerintem a mostani tank is jó lesz :)
  • popey8
    Ízig-vérig bölcsész...
  • TomDantes
    Mondom, hagyjuk. ( Nagybetű sincs? És 2013-ban megoldhatatlan az ékezetek használata? Ez költői kérdés volt, nem kell válaszolni)
  • Malarki
    Ha neked szépen becsomagolva adnak egy rakás sz*rt akkor azt te megköszönöd és örülsz neki? Mert hát ajándék, örüljünk ennek is.
    Senki sem T8 prém tankot akart. csak egy olyan low tiert, ami használható és nem adják el 5 csata után. Ilyen kis szinten úgy is csak funból használná az ember.
  • foxbat88fx
    angol billentyuzeten nincsen ekezet.... es igy kell vele irni bizony, volt mar nekem is, es lehet neki is az van :D
  • nemtudommivan
    Vagy telefonról ír. Ott is elég fárasztó ékezetes betűket keresgetni.
  • TomDantes
    Aha, és külföldön nagybetűk sincsenek? Ne szórakozzunk már. De hagyjuk, nem érdekes. Elnézést, hogy felhoztam. De azért a saját nyelvünket nem kéne ennyire igénytelenül használni, így is elképesztő, hogy mennyire rosszul használják sokan beszéd közben is, nem hogy írásban. De komolyan, hagyjuk. Én kérek elnézést az egészért.
  • Pares
    Gyerekek, menjetek be egy gyakorló szobába, és lőjétek szét egymást, ne itt vitázzatok hülyeségeken...
  • TomDantes
    Nos: írásod, lásd lentebb. Igénytelen, legalább a legalapvetőbb fáradtságot vedd. Ezzel magadról állítod ki a bizonyítványt ,hogy mennyire egy igénytelen ember vagy. Megterhelő a nagybetű és az ékezet használata netán? De tudod mit, nem érdekes. Vedd úgy nem mondtam semmit.

Értem én, hogy utálod ezt a játékot, és ennek folyton hangot adsz, de ha valaki utál valamit, mi a bánatért kínozza magát vele? Mazochizmus? Érdekes. Komolyan, mindenbe belekötsz, ami csak a játékkal kapcsolatos.

A másik dolog, ajándékot sem köteles adni a WG, ezt jó lenne ha az eszedbe vésnéd.

Aztán hiába akarod úgy beállítani, mintha én egy WoT fanatikus lennék, és utálnám a konkurenciát, mert nem így van. Számtalanszor elmondtam, lehet hogy nagyon jó lesz, mindössze annyi, hogy én a WoT-ot nem utálom ,és nem szidom ok nélkül. Ez csak egy játék.

Ha tetszik, és szórakoztat játszok vele, ha nem tetszik és nem szórakoztat akkor nem.

Az ajándék pedig nem érdekel, ha adnak adnak, ha nem nem, bánja a franc. Szerintem eladom , nem érdekel.
  • popey8
    "lehet kint van külföldön azért nem tud ékezetes betűket írni" --> Olvasni tudsz? Ja mert nem tud ékezeteket írni, akkor már ne is írjon sehova semmit?
  • bigmano
    De jó.....
    Gyanús volt hogy valami nem stimmel.
    Köszi akkor mára ennyi elég volt a WOT-ból.
  • wmisi
    ez így van....csak nem egy fórumon...vagy egy chat-en...ezeken azért elég szabad a "vásár"..:D
  • lexlutor
    megkapod, csak az agyu vagy a motor fog kimaradni belole :))
  • Pares
    Úgyse kapunk semmilyen tankot, mert a WG szokás szerint el fogja baszni.
  • TomDantes
    Nem vagyok egy nyelvtannáci, és teszek rá magasról ki ,hogy ír, de a magyar nyelvben a mondatokat nagybetűvel kezdjük, és ékezetet használunk. Aki erre sem képes, az egy nagyon igénytelen ember. Annyira legyen már valaki igényes a saját anyanyelvével kapcsolatban, hogy a legalapvetőbb szabályt betartja. Ez a minimum. De ennyit erről, nem érdemes erre több szót pazarolni.
  • popey8
    Gyűjtik a killeket az ingyen ventikhez:)
  • bigmano
    Mi van ma???
    5X annyi frag lopó van mint általában?!
  • wmisi
    az gáz ha egy vitában már csak a helyesírást tudod kritizálni.....
  • lexlutor
    1. mert el ne ajuljunk mar attol, amit a szokasos igenytelensegukkel elenkboffentenek.
    2.-3. helyesirasi hiba nem volt?
    4. felesleges. azt a par honapot mar kihuzom, amig kijonnek a jatekkal, aminek a nevet itt nem lehet leirni, mert hiszterias rohamot kapsz.
  • popey8
    Azt még elfelejtettem: grammar náci
  • popey8
    Ember OMG, lehet kint van külföldön azért nem tud ékezetes betűket írni. Eddig nem jutottál el? Ajándékról meg 100%-ig igaza van. Érdekes, h te mindig azzal jössz, h uninstall. Nem érten én ezt.
  • TomDantes
    Egy: Miért kell ilyen hangnemben leugatnod?
    Kettő: Ékezet.
    Három:A mondatokat nagybetűkkel kezdjük.
    Négy: Ha ennyire nem tetszik: uninstall, és nem lesz okod idegeskedni.
  • Master91
    goldal lövöd, így nem tartod op-nak.

goldal nehéz nem átütni
  • stoppos
    Szerintem be lehetsz te kékülve a csatában is, csak a sok modtól nem látod.
  • lexlutor
    ehhez azert akkora latnoknak nem kellett lenni, mert ez egy kalap szar. ki beszelt itt tier8as tankrol aruld mar el? nekik minimum 1 evuk volt kitalalni mi legyen ez az ajandek. es ha mar tankot adnak, en elvarnam h egy olyan tankot adjanak, ha mar 15 eves evfordulorol beszelunk, amit erdemes megtartani. aminek lesz mebecsulese, valamilyen tulajdonsagaban erdekes, ujat hoz vagy valami presztizse van mondjuk egy egyedi festessel, stb. mert ezt tuti el fogjak adni az emberek 5 kor utan. ennyi erovel akkro lehet egy garazshely es 100k kredit is az ajandek. mert eleg megnezni, es tier3ban minimum 4-5 premiumtank van mar ilyen parameterekkel, a normal agon elerhetokrol nem is beszelve.

es bocsanat ha en igenyesebb lennek magammal szemben ha mar a 15 eves evfordulomat unneplem, mert ez konkretan egy karacsonyi akcio nem tobb. abbol is a limonadebb mert meg a t1e6, tetrach, vagy t127ben is tobb fantazia volt, mert valamilyen tulajdonsagaban erdekesett nyujtott, mint ez a kozepszeru valami.
  • HHpanther
    Ez hívják karmának. Amit adsz,azt egyszer visszakapod. :)

Érdemes lenne vezetned egy statisztikát hogy hány tk-t osztottál ki, s mennyit kaptál. Bár nyilván már késő.:)
  • Ytar
    a kurva anyját az olyan büdös fasznak, aki inkább elbújik a csata legvégéig, és döntetlenre hajt .. ütném az ilyet még a mentőben is!
  • Fura Alak
    Számomra a T18 nem OP... LT -ben ülve szokott szembe jönni, de 1-2 prém lőszer jobb belátásra (létre) szokta bírni őket.... :)
  • Faboo
    Akkor biztos hírhedt lettél.
  • Faboo
  • foxbat88fx
    de, de csak garázsban
    vagy csak nem látom csata közben
  • Faboo
    Nem vagy bekékülve?
  • Master91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

gyűjtik a buziverő medált
  • foxbat88fx
    :D semmit nem tettem érte :)
    nem tetszett nekik a tankom.... vagy a nevem, vagy nemtom :S
    de tényleg malinovkán beállok a bokorba... egyszercsak valentine AT rámfordul és kilő
    másikon karélián megyek a hegy fele, mögöttem egy M2 tank és seggbe lő, fordulok rá h mivan erre lő a cruiser4 is és kilőttek
    másikon ensk-nél állok a bokorban, mögém jön az alecto is kilő
    másik a province mapon... ott is beállok a szokásos TD pozicióba, mögém jön a másik TD és kilő majd arrébb tolja a hullám
    másik Ensk... megyek be a kilőtt házba hogy onnan trollkodjak, mögém jön a pz38t-nk és veszettül lövi a seggem... ráfordultam h beleverjek de kilőtt
  • ladista
    Ha én tékázok, az oké, de hogy engem lőjenek ki ilyen gyakran csapattársak...az biztos nem.
    Ez csak nem olyan szokványos. Tudni szeretném, mit kell tenni érte.
  • foxbat88fx
    hát én sajnos a kék angyalokat nem láttam még...
    ami brutálisan tetszett az a Mirage2000 és a Mig-21
    na öregem ezeknek van hangjuk :)
  • Desmodromic
    Vagy húsz éve Taszáron voltam, na ott aztán minden volt A-10, C-5Galaxy Blue Angels...
    Valamikor a rendszerváltás környékén /talán előtte/ Ferihegyen Red Arrows bemutatón. Mai szemmel elég muris, hogy egy nemzetközi reptérre beengedték a népet. De vén furulya vagyok...
  • Master91
    nem ritka ha direkt csinálod
  • foxbat88fx
    én mentem volna ha nem lenne ilyen baszott meleg!!!
    f**m se vezet le 150-160km-ert ilyen kurva melegben
    különben is már voltam 4szer :)
  • ladista
    Csak kíváncsi lennék rá, mert velem nem fordult elő még ilyen. Azért 5 TK viszonylag rövid időn belül elég ritka lehet.