418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Szép kis akciók, jó ez szerintem.

Háromszoros legénység xp, és ezt még háromszorozza hogy ha sikerül a küldetés :D
  • foxbat88fx
    nem rossz nem rossz
    lehetne jobb is
    azért a loser mission jó lesz :)
    sokszor vesztek top exp-vel... vagyis 10/9
    így legalább lesz egy kis kárpótlásom
  • Maala
    És a hétvégi special...

Kaptam is 3k aranyat. :D Sajnos type 59-et nem, de hát ne legyünk telhetetlenek. :D
  • AlucardHuN
    Jah garázst azt nem de szívesen lehúznám róluk a bőrt:D

Madmaniac egy képed nincs az imposztorról? ;D
  • Eagle16
    Úgy tűnik hogy a nehéztankos versenyért most osztják az aranyat. Lehet nézegetni a játékban, hátha érkezett valami.
  • Bangaro
    Nem gondoltam volna ezzel a tankkal, de ez a varrógép azért még tud meglepetéseket okozni. A találati arány elég gyengus, de hát valakinek szét kellett lőni a házakat.

Replay
  • FosTalicskaa
    Nekem még 3000 csatánál is ilyen volt a statom. :D
  • madmanic
    akkor nem ellened játszottam..

• Roger6
    Öjjha, elég profi a srác.
  • nyomiarty

A 0.07 kill nem is lenne olyan érdekes ennyi csatával(bár ha becsukott szemmel mennék,ennél még akkor is többet lőnék ki puszta véletlenségből),amiért mégis feltettem ide ezt a kedves honfitársunkat az az hogy végig nekem írogatott a csatában hogy mit hogy csináljak.Közben állt a bázisunkon és mikor 2 t3 tank közrefogta a t18-amat és kilőttek,mindenféle noobnak elmondott.
    Remélem nagyobb tierben nem kell vele egy csapatban játszanom.
  • Kronos79
    Úgy kérd vissza, hogy csak egy lehetőséged van prém tank visszakérésre!
  • Toweliee
    Azt nem adtad el :)
  • AlucardHuN
    Akkor az 50k. Kár hogy garázst nem adnak mellé Kicsit szűkösen vagyok.
  • Toweliee
    Kreditbe, amennyiért eladtad.
  • AlucardHuN
    Én azon a kis táras tanknak a visszavételén gondolkodok a T1E6-on. Jó lenne képzésre mert majd egy t71 kellene. HA visszaigénylem kb mennyit kell fizetnem?
  • sempike
    Az a gáz, hogy ha egy helyben áll az ellen (lövés előtt és után is mert AFK) mint tegnap pzIV előttem, akkor a lag meg az fps nem igazán okozhatja azt hogy átlövök rajta. Közvetlenül mellé állva átlőttem rajta a Stugommal.
  • popey8
    Na igen. Ez a legnagyobb baj
  • Szpecnyaz
    Nekem ez a bajom a játékkal :D.
    "Dear server! In recent weeks, there is a lot of fraud játékban.Látótávcsalás, motor retardation, continuous artillery fire and damage everyone sees on the field, the damage done by changing spirit shots, a player who shoots not listed, tank curses: no one can fire off, invisible tanks, ongoing fraud in the draw, etc.. If they go further fraud against me, I will not spend more money on the game. Júnis month was a lot of fraud, so next month I spend no money. Consider the trial period."
  • BaleniX
    :DDD
    de nehogy már a netemtől függjön az a ki**szott lövés, meg az hogy nem lövi át a páncélt azt ott van rajta az a ki**szott lyuk!!!
  • popey8
    Nekem is volt már ilyen tankon átmenő lövedék, többször is. Én fullos géppel (i5 proci, ati 6950, 8 Gb RAM) és 10 Mb-es nettel játszok, szal szar az ami nekik van. Dobják ki a faszba az össze ócska szerverüket. Annyi pénzből amennyi befolyt nekik, nem igaz, h nem tudnak egy normális szerverparkot kialakítani. Buzi WG:)

U.I.: Mindjárt jön TomDantes és majd megmondja, hh nem tetszik uninstall és szépen megvédi majd a WG-t:D
  • BaleniX
    hát igen... a WG...
  • popey8
    1 az árokban volt, a másik foglalt, ahogy én is. Az agyhalott csapattársaim nem tudtak resetelni. Volt egy Lorraine artynk. Mondtam neki menjen vissza, mert gyors és reseteljen, erre a hülye túl későn indult vissza, ráadásul tök lassú volt, lehet behalt a motorja vagy szimplán nem ismeri a sebességváltót és elfelejtette berakni kettesbe:D
  • foxbat88fx
    az első probléma miatt írtam a wot-nak....
    szerintük szar a gépem és a netem meg a modemem meg minden
    szóval szar a tiéd is ez van
    én is IS-en lőttem át múltkor 2 skulót :S
  • BaleniX
    Nektek nincs elegetek abból, hogy a játék olyanokat művel hogy:
    -A lövedék "átmegy" a tankon, mint ha ott se lenne. (Egyszer a SuperPersing-el lőttem a Jagdtiger 8,8-at, négyet rálőttem 300m-ről, oldalt állt nekem, és látszódott hogy egyenesen a tank közepébe repül a lövedék és semmi, mint ha mellé lőttem volna... Egyszerűen átmegy rajta)
    -A másik, hogy mondjuk 100m-ről lövi az ember pl: Cromwell-el az At-8-nak a búbját. Első lövés telibe, a többi vagy lepattan, vagy egyszerűen a játék melléirányítja a lövedéket.
    Na szóval ezek miatt hagyom ott sokszor a Wot-ot. :)
  • Tono34
    Azt a pár tankot igazán kilőhetted volna ami még volt. :)
  • Antimat
    Egyetértek, kb. a legnagyobb penű T8 medium ágyú. Más kérdés, hogy én béna voltam vele, de amúgy tetszett (testét könnyen átlövik, de a feje elég kemény tud lenni).
  • popey8
    No comment...

• szakasz
    nem értem pontosan, miért kell egy ilyen egyszeri lehetőséget, egy tök vacak tier2-es tankra elpazarolni, és ha esetleg majd a tier8 prém tankodat tényleg véletlenül eladod, akkor már nem kérheted vissza.

miért nem játszol egy tier2 full-os tankkal inkább ?
  • Toweliee
    Nem néztem meg ezeket az adatokat, arra gondoltam, hogy egy T3-as prémiumjárgányért nem feltétlen érdemes lehasználni ezt a lehetőséget.
  • VanDaal
    Legutóbb valamiért nem tetszett, de most azzal csináltam a tank ászos kört. Ha nem erőltetem a közelharcot, az jót tesz neki, az eddigi tapasztalataim alapján :)
  • Eagle16
    De az meg kb. mindenben rosszabb mint a T-127.

Kicsit jobb a fordulási sebessége, meg a rádiója és kész, a többiben meg veri a T-127.

Akkor esetleg megvárhatja az LTP-t, ha nem akarja elhasználni a prémium tank visszakérését, mert azt csak egyszer lehet és később még talán kellhet.

sempike: írni kell a support-nak itt: link

Amiben leírod hogy régen véletlenül eladtad és szeretnéd visszakapni. De csak egyszer lehet ilyet, szóval jól gondold meg.
  • sempike
    Hogyan tudod visszakérni a már eladott ajándék prém tankot?
    Én is kaptam egy T1E6-ot de eladtam. Vissza lehet valahogy szerezni?
  • Toweliee
    Vagy várd meg az LTP-t.
  • Eagle16
    T-127 szerintem. Mentem vele jó pár csatát, szerintem nagyon jó kis tank, viszonylag gyors, a páncélzata elég jó, és az ágyúja is korrekt.

Az M3 gyors de nincs páncélzata, a T1E6 meg...ronda :)
  • Tessellia
    T-127
  • zsan666
    Üdv. Annak idején volt három alsó kategóriás prém járgányom, amiket el is adtam a garázshely miatt. Most viszont visszakérném valamelyiket a fárasztó felsőbb tier-béli meccsek utáni/közti lazulás miatt (tehát nem a farmolás és a legénység húzása az elsődleges szempont). Mivel mindhárommal max. 2-5 csatát ha mentem, nem igazán tudtam rájönni, melyik is a jobb. Szóval segítsetek, melyiket érdemes a háromból visszakérni.
    T-127, M3 Light, T1E6
  • Szpecnyaz
    A francba már hogy nem tudnak olyan ágat betenni amit húzni akarok :/. Kemény 5 ág maradt ami érdekel. De abból még 1et se voltak képesek betenni.
  • Tessellia
    Nem fog csalódást okozni:). A Konish ágyúval valami brutális tud lenni.
  • popey8
    Hogy is mondják ezt? A próféta szóljon belőled, meg a forrásodból:D Kb. fél éve ki van fejlesztve a Bat, de még nem vettem meg. Aztán jöttek a T10 akciók és gondoltam majd ha akciós lesz. Szívesen vinném már mészárolni a kicsikét:D
  • VanDaal
    A Tiger P jó tank, de én mostanra kicsit meguntam, úgyhogy nekem meg abból fog átülni a legénység a sima Tigrisbe :)

Más:
    2-3 hete visszavettem a VK36-ot, hogy megcsináljam vele a tank ászt, ami annak idején még nem volt. Emlékeimben nagyon jó gépként szerepelt, és ahhoz képest kiábrándítóan gyengén teljesítettem vele. Kb 20 csatányi szívás után hirtelen felindulásból eladtam. Most az akció miatt adtam neki még egy esélyt...
    Az ismételt visszavételt követő első csatám vele:

Ha így folytatja, egy darabig még maradhat :)