418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NH3CL
    Serb válaszol neked: "Don't use gold ammo"
  • madmanic
    Az is benne lehet.

• foxbat88fx
    ez jó lenne...
    +9.000.000 a kasszába :)
    nem tudom a WG meghúzná-e ezt a lépést....
    9 milla nem kevés credit
  • Nikosi
    Az "arany" lőszer sem csodafegyver. Az is tud pattanni hiába 300-400mm az az átlag átütése.

Sima konteó amit írsz. Viszont mintha emlékeznék, hogy bizonyos "arany" vagy hívjuk inkább speciális lőszernek, nerfelték volna a paramétereit 8.6/8.7 - ben, és ez független attól, hogy miért vetted.
  • Trucker39
    Duplázó csata (ma az első és gondolom, a többi kör már nem lesz ilyen jó)
    Érdemes megnézni a vissza játszást. Igen nagy szerencsénk volt, hogy nyertünk.

Link
  • zoltanblau
    Ha valaki aranyért vesz lőszert meg kreditért, akkor is különbséget tesz a játék ? Ő maga hogyan képes különbséget tenni?

Ha valaki csak kreditért vásárol aranylőszert, gondolom nem jól játszik és azért pattog.
  • kHares
    Ectar azt mondja nekünk is az lesz egész hónapban a mission mint az amcsiknál

Monthlong Anniversary Missions

Mission Number 1
    Objective: Destroy 30 enemy vehicles over the course of one day using a tier IV or higher vehicle

Once Per Day Reward: 300,000

Mission Number 2
    Objective: Obtain any of the following medals during a match

Tamada Yoshio
    Nikols
    Lehveslaiho
    Radley-Walters

Repeatable Reward: x5 Crew XP for the match

Mission Number 3
    Objective: Earn 50,000 XP over the course of one day

Once Per Day Reward: One day of Premium
  • TomDantes
    Újabb összeesküvés elmélet? Sírjak?
  • madmanic
    Játék közben is írják, hogy a kreditért vásárolt prémium lőszer sokkal többet pattog meg keveset sebez...

Más is észrevette..
  • Eagle16
    Holnap.
  • zoltanblau
    Mikor kapjuk meg az ünnepi Tier3 prémium tankot ? Már elmúlt 7:10 CET.
  • NH3CL
    Kilőttem kacsát tegnap :D

Büszke vagyok magamra. Persze amikor megláttam beirtam hogy DIE KACSA DIE!

Aztán DIE. :D Megkérdeztem hogy kapok-e bant, de nem kaptam még.
  • Oddball29

Kemény az élet a gettóban.
  • Oddball29
    Én is úgy hoztam össze 1600-ast, hogy Mannerheim Line-on a középső TD-pozícióból végiglövöldöztem a meccset, ki is fogyott a lőszer.
  • Eagle16
    Nekem Tier 8-al jött össze ennyi max. :D

At-15-tel volt egy 1440 xp-s köröm, meg talán egy 1350-es AC Mle. 48-al és slussz...pedig sokat játszottam vele és ezeket olyan 5k+ nem spot sebzésre adta be. Szóval nem tudom, a Top 50-hez nekem kell ledarálni 10 tankot egyedül?

AT-15-tel még tudok javítani, de az Mle. befejeztem, jön a trollkodás a Foch-sal :D
  • Robbantó1
    De akkor se értem mért rakták bele,attó lhogy valóságban MED volt itt még lehetett volna TD...Meg olyan jó hogy 2 emelet magas,valóságban legalább tudott lőni a tetején is de itt nem...Nem igaz hogy az Amerikaiak akkor vették észre hogy nem jó ez a tank,mikor El alameinnél oda küldték...Én már elején tudtam volna hogy szar tank lesz mert minden tank tudta forgatni a tornyát csak ez nem.Na mind1 amerikai ész akkor is volt :)
    Vissza térve mindig szar és nem értem mért erőltetik rám ezt a szart,nyílván ha akarok TD-vel játszani azt veszek de mivel nem akarok mert nem az én játékstílusom ezért maradok médimnál vagy heavy.
  • Sunsetjoy
    Igen az olyan elbaltázott konstrukció a játékban - TD-szerű kitérítési módszer, forgás is hasonló. Sebessége meg valahol med és heavy között :)

Ennek ellenére 2x vettem vissza 2 ág kinyitására (először egyiket, később a másikat). És másodjára már nem éreztem olyan rossznak. Valszeg ez valami kezdőbuktatónak van benne :D
  • madmanic
    Nem.

Nem akarom elvenni a kedved, de T1 fele indulva is szívás lesz az elején, amíg el nem éred a nagy ágyút.

A T29 viszont istencsászár.
  • kisokka
    Pfejj, de utáltam én is, elég nehezen játszható tank. Szerintem ami hiba lehet egy tankban, azt belepréselték ebbe. Én elhiszem, hogy a valóságban jobb volt, de itt nagyon görcs.

Túl kell élni, aztán, ha a heavy ágon mész, akkor már sokkal jobb tankok jönnek(a másik ágról még nem tudok nyilatkozni). Egyébként néha meglepően jó csatáim is voltak Lee-vel(pl. 7 kill), de ehhez nagyon kell klappolnia mindennek. Az a legjobb, ha valahogy észre sem vesz az ellen és még jó köröket is futhatsz vele.
    Előre ne menj vele, mert hamar kilyukad, hátul kullogj, vigyél be sebzést(feltéve, ha eltalálod a célt ). Azt se felejtsd el, hogy a tetején lévő torony sokkal magasabban van, mint a löveged, így nem árt jobban visszahúzódni egy domb mögé, ha baj van.
    Más nem jut eszembe róla, szvsz ez tényleg egy rossz tank, de azért túlélhető.
  • Robbantó1
    Csak én vagyok egyedül aki ennyire utálja azt a fos szar M3 Lee-t? Komolyan a fejlesztőket se értem mért erőltetik az emberre azt a szar DT-t egyszerűen nem tudok vele játszani mindig annyira felbaszom az idegeimet hogy az nem igaz.Ember életkedve elmegy attól a szartól meg a játékedve is.
  • TiborTamas
    Esti kultúrrovatunkat láthatják.

• foxbat88fx
    Láttátok a tegnapi videót amit linkeltem hogy mi a véleményük a németeknek a francia kocsikról? :D

na most válaszoltak a franciák....
    íme mi a véleményük a német kocsikról: KATT :D
  • foxbat88fx
    a Crusadert nem nekem találták ki :)
    szeretem a rohangálós tankokat ha van bennük valami ütőképes cucc...
    szeretem a Hellcat-et a PZ1C-t szerettem a T-50/2-őt szeretem az AMX 13 90-et...
    de ebben a Crusaderben nincs semmi ütőképes dolog
    nem olyan hú de gyors, nagyon könnyű kilőni, gyenge gunja van, rossz hull downban is
  • QuentinT
    Sokkal jobb játékos vagy nálam, szóval lesz még barátibb is a viszonyod a Crusader-rel... szerintem. Én jelenleg a Centurion Mk. I-nél járok, de a Cromwell mellett a Crusader-t is megtartottam, mert egy imádni való kis dög :) Most persze még szerencsém is volt - nyilván a lekicsinylő nyilatkozatok hatására ő is meg akarta mutatni mit tud - és az utolsó ellenséges tankot, egy Churchill I-et, némi puhítás után, lőszerrekesz robbanással szedtem le.
  • Bangaro
    Jó kis ágyúja van, én is köpködtem rá az elején, de az is megszerethető :
    crusader replay

• Fefe82
    nekem nem volt ennyi a sebzésem ,de 2700 volt a dmg-a spot meg 3k körül,,T8 is volt a csatában 4
  • Fefe82
    Jah ,a macsekkal nem is vizionálok ilyesmiken..
  • JeffDunham
    Nekem ez lett volna jó a cicával, de elb@szták nekem.

• Oddball29
    Francia az meglehet, hogy elég lesz. Hellcattel viszont túl sok a buzi statpadder.
  • Fefe82
    Hell Cat-el csináltam asszem egy 1960 xp-s kört,nem prémes adat volt,meg T4 franciával 1400xp körül,gondolom ez lófasz
  • AlucardHuN
    Hehe Crusader:D Mókás tragacs. Könnyű tanknak nem elég gyors, de ahhoz elég papír. Viszont nem rossz a lövege. Egyszer mentem haveroméval 1000+ dmg-s kör lett belőle :D (tipikus brit faszság ez cirkáló harckocsi kategória)
  • Oddball29
    1400-1500 alap xp felett kb.
  • Egerwin
    Az ilyen meccsekből mostanában feltűnően sok van, az egyik csapat szinte tankveszteség nélkül megússza a meccset, a másikban meg teljes pusztulás.
  • JeffDunham
    Fogalmam sincs, de szerintem ennél több. Nem volt hp amit lőhettem volna, mind szinte egypálcás volt.
  • Fefe82
    Tényleg szted a TD event alatt köbö mennyi kell mondjuk egy T4 T5 T6-ban hogy valamit összekaparj a nyereményekből ?
  • JeffDunham
    Ez kevés lesz mi? Amikor top tank vagy és a PEDrO-bér befigyel...
    Még a tank ászt sem adta meg.

• foxbat88fx
    crusaderrel nem lesz nehéz hallod :)
    már vagy a 10.ik vereség vele zsinorban :D
    örülök ha 100nál többet tudok sebezni vele :)
  • Count Adyn
    Jah, hát ha magambol indulok ki:

Covenater 65.52 %
    Crusader 41.76 %
    Cromwell 51.60 %

cromwellt megtartottam, bár arty nerf előtt volt az igazán jó szénné szopatni őket:D
  • Fefe82
    Hmm ,,holnap lesz úúújj masinám,nem is tudom milyen lesz több föpösövel játszani:) mert ezzel a géppel csak 15-20 fps em volt,100 ropi használtan ,,,nyammi
  • JeffDunham
    dehogynem, veszítsd el a csatáid és duplázódik