418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    +1
  • Master91
    Replayeidre gondolsz ?
  • Pares
    Igen, sajnos valószínűleg mostanában nem lesz leárazás. Pedig nekem nagyon tetszik a kicsike. Nem tudom eldönteni, hogy a JgT 8.8mm-eset vagy az E-25-öt érné meg jobban megvenni. A JgT-ről azt hallottam, hogy iszonyatos farmoló tank, de az én játékstílusomhoz az E-25 illene jobban...
  • Desmodromic
    Izé, rejtélyt. :) sose fórumozzatok vezetés közben! :P
  • Serinahun
    Kettes számú próba:
    Sziasztok!
    Egy ideje nem tudom visszanézni a videóimat. Ez kb 1 hónapja tart. Azóta volt egy rendszer újratelepítésem is, de az se használt. Driverek frissítve, pluginok felrakva és még se működik. Mással nincs ilyen problémám csak ezzel. Az is jó nekem ha valaki tud egy normális konvertálót hozzá. Előre is köszönöm a segítséget.
    Üdv Oli
  • Desmodromic
    Az M3-on vagyok, de a wot wiki minden tornyos relytéjt megold.
  • FosTalicskaa
    Egy fejlettebb torony az esetek 99%-ban csökkenti a töltésidőt, célzásidőt és ad némi extra hp-t a tankhoz. Szerintem mindenképp megéri feltenni még akkor is ha az adatlapon nincs nagyobb változás, esetleg, kicsit rosszabbul is néz ki a statja.
  • Count Adyn
    Aki szándékosan belémkoccol az elején azt ott lövöm agyon:D Ha már fizetek legyen egy kis nevelési célzat is, annyit megér nekem:D
  • voivod32
    Köszönöm a gyors válaszokat!
  • Tessellia
    + Az célzókör gyorsabban szűkül. (Ezt már wikiről szedem)

Amúgy ott is leírják:

Upgraded turret provides spaced armor
  • voivod32
    Kösz! De az oldala 2 mm-el vékonyabb, mint az egyesé... Nem minthza hosszútávú terveim lennének vele, csak szemet szúrt... Gyengább, lassúbb, nehezebb, látótáv ugyanannyi...
  • Bmsrt n2
    Na a "Rof"-ot vagy a "Tűzgyorsaságot" cseréljük le mondjuk "Pontosságra",benéztem
  • Tessellia
    A második toronynak az oldala spaced armor. Jófajta, néha megfog egy pár lövést.
  • Bmsrt n2
    Tier 2...nem mind1?
    Amúgy valószínűleg:
    -Jobb statot ad a lövegeknek(Rof,Célzás,Tűzgyorsaság)
    -Több Hp-t ad
  • yossarianHUN
    Vak vagy?! Két miliméterrel vastagabb az oldala

Egyébként a minimális plusz HP miatt, de ennyi.
  • voivod32
    Valaki magyarázza már meg nekem pls., hohy miért jobb(mire való) a kettes szintű torony?!
  • FosTalicskaa
    Nem is tudom múltkor ki dühöngött itt a fórumon és csapkodta önkívületi állapotban a rózsaszín hello kittys papucsával a saját asztalát, mert 4xer egymás után kilőtték a csapattársai kezdés után nem sokkal...
  • foxbat88fx
    hmmm akkor annyira még sem hülye a google fordító
  • Bmsrt n2
    A prém tankokra nem lesz leárazás most a 15-éves évforduló alkalmából,max Gift Shopba rakják bele valami csomagba.
    (azokra meg NAGYON oda kell figyelni,hogy melyik éri meg,és melyik a lehúzás)
    Később meg ki tudja...hétvégi akcióba talán,de szerintem túl "friss" még.
  • Nesuten
    A németben így kell kifejezni magad ,hogy ; kein=nincs " nem vagy "

ich bin ... : én vagyok ...
    ich bin kein ... : én nem vagyok ...
  • NH3CL
    Azt akarta mondani, hogy ein.
  • foxbat88fx
    buzi google fordító :D:D
    mindig átver engem
  • JeffDunham
    Német sem. :DDDDD

nein = nem
    kein = nincs
  • foxbat88fx
    Ich bin kein Kommunist
  • Pares
    Arra láttok valami esélyt, hogy a hónap során lesz az e-25-re is valami leárazás?
  • stoppos
    Mer biztos komenista vagy, aki utálja a pénzeseket.

<- Brezsnyev-Honekker csók szemléltetésképp. :)
  • foxbat88fx
    ez van :)
    más tier8 prémmel keresi a pénzét.... full béna de löwé-vel rohangál, nekem meg attól nyílik ki a bicskám :D
  • JeffDunham
    ""feddhetetlen" és a "kritikán felüli"

1550... ezt a mázlit, akkor én is megkapom éppen. Ilyennek meg a Bombardier soha nem sikerült.
  • yossarianHUN
    Mint mondtam...
  • Pares
    Foxi, elismerem, hogy jó játékos vagy, de annál nagyobb gyökérséget, hogy szándékosan belehajtasz a csapattársadba, csak hogy kárpótlást kapj, nem igen tudok elképzelni. Nálam ez felér egy lopással. És az, hogy ezzel még dicsekedni is mersz a fórumon, eléggé bicskanyitogató...
  • foxbat88fx
    xDDD
    na ez jó volt :)
  • yossarianHUN
    Ezenfelül a kritikára nem reagál, mivel egyszerűen nincs hozzászokva, és megzavarodik ilyen helyzetben, ellenben mikor már azt hinnéd nincs mondanivalója, meglepetés(hehh-hehh)szerűen benyújtja az elmúlt 24 órai alkoholfogyasztása részletes jelentését (hogy is tudnánk élni nélküle), illetve az elkövetkező 72 órára vonatkozó alkoholfogyasztási terveit. Ami persze szintén teljesen elfogadott és rendben, hisz ez az SG fórum, akinek 1500 és 2000 között van az effije, az automatikusan megkapja a "feddhetetlen" és a "kritikán felüli" rangot.
  • JeffDunham
    jav.

"Én jót röhögök rajtad és a trollkodásaidon, de..."

Jó mondjuk magamon is néha.
  • foxbat88fx
    nyugi már csak 7k exp és vége a haszonszerzésből elkövetett ütközéseknek :D
    nehogy már belehaljon ha levonnak tőle 500 creidtet húha :)
    különben is olyan sík hülyék hogy azt sem veszik észre hogy nekik megyek.... hahó ez a World of Tanks!!!!!!
  • foxbat88fx
  • stoppos
    Nem állítom, hogy szar tank, mert lehet hogy jó valamire. Kapálni, boronát húzni, ilyesmik.

Viszont nem igazán jöttem rá, hogy mire is kellene használni. Sebesség nincs, de light. Pen nincs, sebzés alig, papír. Szal na.... Broáf....
  • JeffDunham
    Foxi van nálad vazelin? Most elkapnak. És szerintem is jogosan.

Én jót röhögök rajtam és a trollkodásaidon, de ha velem lennél egy csapatba biztos kapná a levelet a support.

"kilövitek talán az egyetlen ütőképes játékost a csapatodból" nyihihihiiii
  • yossarianHUN
    Hát te nem tudtad? Foxi felette áll minden kritikának, ha ő tékázza illetve koccolja le az általa nem megfelelően cselekvőnek ítélt játékost, vagy csak mert épp olyan kedve van, illetve ha épp alpári proli stílusban osztja a népet ingame illetve global chatben, az teljesen elfogadott és oké, sőt még illik meg is dicsérni érte a buksi kis fejét. De ha valaki ne adj isten őt tékázza le, akkor az illető instant mocskos áruló noob lengyel paraszttá avanzsál.
    De cserébe napi szinten, mintegy "elejti" az aktuális statjait, killjeit, xp-it, természetesen aki azt hinné önfényezésből, az tévedésben él, csupán a világ tudni akarja mindezt. Akarja. Kész. Ja és ilyenkor magától értetődik, hogy mellé kell szúrni némi hisztit is, mint "jajj de nem megy ezzel a tankkal, csak 2,7 a kill rátám vele", vagy "ilyen fost még nem láttam, hülyék a csapatok is, most nézzétek meg, csak 62% a winratem vele, bezzeg múltkor a...". Aki gyakran jár facebookon, annak ismerős lehet a jelenség, mikor tizenéves tinilányok jóformán félmeztelen képeket tesznek ki, "jajj de ronda vagyok" felkiáltással, amire aztán persze beindul a "dehogy is, nagyon gyönyörűséges vagy" komment-lavina.
  • Rodzsung
    Kíváncsian várom őket:D
  • TomDantes
    Eből látszik, hogy a magas eff, nem jelent semmit. Inkább kerüljek össze, egy 800 effis illetttővel KV-1s-ben, mintsem egy olyannal aki szándékosan nekem jön, hogy plusz creditet kapjon. A 800 effis legalább nem okoz kárt( se nekem ,se az ellenfélnek, de nem ez a lényeg)