418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #417109 Ez a CS-44 a kedvenc T7 medemmé lépett elő, vérző szívvel fogom átképezni a legénységét a 8-asra.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.25. 11:45:37 -
Intuition viszont kotelezo lett safe stowage utan minden loveszre 3. skillnek. Talan egyedul autoreloadereknek (olasz med es heavy ag) nem, bar azokon is nyersz eleg sokat. -
Egyelőre nem úgy néz ki, h jönne... -
Plata #417106 Fölösleges a parancsnokot åtképezni.
Jön az új crew skill rendszer.
Minden parancsnokot elveszítesz. -
viper07 #417105 Köszönöm a választ, bár amennyiben kikapcsolom a parancsnoki kamerát, csak a taktikai kamera van bekapcsolva, pontosan úgy tudok zoomolni, mintha mindkettő be lenne kapcsolva. Semmi változás. -
Sok minden nem változott. Ja, legalább nem stunol meg üt modult egyszerre. Viszont adtak egy commander skillt, ami nem tudom mennyit ér - nyilván heavykre semmit - de kipróbálni se fogom, mert most fogjam meg az összes T10 tankomat és képezzem át az összes parancsnokot több 10e goldért, vagy kreditért, viszont akkor meg bukok egy csomó XP-t a parancsnokon. Epic retard deal a WG-től. -
Plata #417103 Valami szar a szeróval,kidobott csata közben és csak akkor engedett vissza amikor már halott voltam és épp vége lett. -
Igen ezt én is néztem :D Figy, just WG things... 2 fázisa lett a nagy zoomnak: mikor kijjebb zoomolsz az a parancsnoki kamera, aztán egy ponton felvisz jobban a levegőbe a tank fölé, ez a taktikai nézet. A patch vidijében van ez elmagyarázva, leírva konkrétan nincs.
Viszont csináltak egy másik számomra nagyon-nagyon idegesítő dolgot. Mikor jön feléd az arty lövés és stunol, akkor minden hang tompább meg halkabb lesz, kb mintha tényleg stunban lennél te magad itt a székben. Ez engem annyira idegesít, h el nem tudom mondani. Hirtelen minden hang eltűnik, aztán elkezd visszajönni, de olyan, mintha barlangból hallatszódna és amíg tart a stun addig ilyen is marad, ha jól rémlik. Ettől egyszerűen megőrülök -.-
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.06.24. 11:49:19 -
Plata #417101 Játék tele van agyhalott AE Phase Char és Obj777 tankokkal.
Le dupláztam 110-et,alap lőszerrel kilőttem AE Phase-t szemből,ő meg nem tudott belőni.
Folyton a tornyomat lőtte.
Egy lövése talált,amikor hülye Conqueror elém tolakodott,azt telibe tolta,én meg kilőttem,erre gyökér Conqueror elkezdett engem lökdösni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mellesleg voltam 60TP-vel csatában,3 T10 arty,simán kiröhögi az artyt bakker.
Láncot le tudják még szedni és a megsüketülés szar,de sebzés az nem megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.24. 11:47:50 -
CVS? -
Plata #417099 Az ugyanaz nem? -
viper07 #417098 Mi a fene az a parancsnoki kamera ? A taktikai kamera OK, azt vágom, azzal lehet kizoomolni. De a másik ? Köszi a választ :). -
yossarianHUN #417097 Nekem eddig pozitívak a tapasztalatok, T6-8-ban öröm nézni, ahogy sebzés nélkül puffognak körülötted az artylövések, mondjuk a stun továbbra is rohadt idegesítő. 9-es AMX 30-ban ülve telibevert egy Conq GC, 400-at sebzett, és nem vitt modult, én már ezt is sikerként éltem meg. -
T10, szokásos 3 arty, nem teljesen, de nagyjából arty safe. Spotolódok, -1000 hp és gyújtanak. Ennyit a nerfről, köszönjük WG a semmit ismét. -
Plata #417095 Úgy nézem minden He ágyúnak lőttek.
O-Ni nem tudott megsebezni közelről,a lövése kritikus volt,de sebzés nulla. -
A 45. küldit pedig hetente egyszer teljesíted kb, szóval hetente van egy plusz szinted. :) -
45 pontot adnak az alapküldik, a bónusz még 25-t. Szal 5-6 jó csata (5 vagy 7 kapott ponttal) naponta és megvan a 100. Csaló nap, mikor teljesíted 45. küldit, akkor kapsz még 50-et :D -
7500 pont kell a 150 szinthez, 1 szint 50 pont, ebből van 50, azaz 50*50=2500*3. 75 nap van szept. 6-ig, 6-át már nem vettem bele, így jött ki a 7500*75=100, az az 1 nap már nem számít semmit, azzal együtt 99 kerekítve :D Szóval naponta 2 szint ;) -
Még nem voltam. Jó lett? :D
@Plata nekem eddig nem kellett sokat várni, én ezt nem tapasztaltam
Kiszámolta már vki esetleg, h mennyi pont kell naponta, h a határidő végére meg legyen mind a 150 szint a battle passban? Kíváncsi lennék minimálisan hány csatát kell játszani 1 nap :D Szept. 6 reggel 6:30-ig tart. -
lammaer #417090 Gondolom mindenki ki akarja próbálni hogy milyenek a változások. Ha más nem azért, hogy tudja mire számíthat amikor a mausban megy majd be a kövi csatában.... -
Plata #417089 Nem ezt mondtam? 
Reggel meddel majdnem félpercig kellett várni. -
Also, akartok beszélni Minskről? :-D Mármint a pályáról. -
Mi a tököm :O 200 agyhalott arty player a kjúban, többi típusból 100 sem -.- -
Várom a replayeket a sikeres visszavonulásokról, de tényleg. Valahogy az elmélet és a gyakorlat nem szokott egyezni hosszútávon, de majd meglátjuk. :-)
#417085: Én azt hittem, a kocsmában a társaságért kell fizetned vagy mi. :-o
---
Napi ~64 BP pont az előző szezon napi 32 BP pontjával szemben elég jó, plusz ami FL-ből befolyik majd, meg plusz, ami a csatákból befolyik, amíg a dailyiket/bonust/extrát megcsinálod...
Első nap 6 csata alatt 3 szint (extra 50-ével együtt) nem rossz. :-o Így még FL nélkül is megvan 70 nap alatt a 150. szint, azzal együtt - ha akár csak ugyanúgy ad majd napi 1 szintet, mint előző szezonban az SH -, meg még két héttel korábban. :o
WG nem akarja, hogy játssz a játékkal, végre. \o/ -
lammaer #417085 Lehet, de ez megint csak a mézesmadzag akkor.
WOTban pénzt csak prém accountra vagyok hajlandó költeni, az én ár-érték arány érzékem megtiltja a prémtank vásárlást ;)
(ugyanezért nem járok kocsmába se 4x áron venni a piát, csak azért fizetve ennyit, mert biztosítanak egy helyszint az iváshoz :D )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.23. 15:04:53 -
yossarianHUN #417084 Ezt mondtam mindig, pedig azért láttam már ebben a játékban karón varjút az elmúlt 11 évben, hol erősebb, hol gyengébb artyval. Anno, mikor a pályák még nem voltak ilyen elcseszettek, és nem úgy volt megcsinálva az összes, hogy valamennyi heavy chokepoint arty terülj-terülj asztalkám legyen, valahogy mindig megoldottuk a dolgot, pedig Maus, meg átüthetetlen tornyú IS-7 már akkor is volt a játékban. Ha az ember körme szakadtáig azt az egy pontot pusholná a mapon, ahol Kranvagn-ek állnak hulldownban, magára vessen. Még egy heavyvel is vissza lehet vonulni egy ilyen helyzetben, aztán üldögéljen egyedül a tökéletes hulldown pozijában, vagy induljon meg ha támadna, akkor meg úgyis ki kell mozdulnia a kis fészkéből. Továbbra is azt mondom, hogy sokkal szívesebben próbálok meg kijátszani egy kemény tornyú heavyt, mint az isteni kéz artyt, ami ott csapkod le a mapra bármilyen kockázat nélkül, ahol nem szégyell. -
Zoli105 #417083 Hm akkor a mostani patchben a Kv-2 és a halálcsillag ezek szerint kuka ? Mondjuk a Kv2 volt az egyedüli olyan tankom aminél nem zavart ha feldob tier8-ba és defender meg társai jönnek mivel a 400-500 hp simán belevágtam HE-vel ! (szegény ember prémtankja :D ) -
Mondom, most még ezt mondod, majd meglátjuk mi lesz X idő múlva, amikor már te is belátod, hogy innentől nincs semmi, ami akár rövid időre is hátrébb kényszeríti a T. Hulldown tankot (aki szarrágoldoz felulnezetbol…), hogy elkeruld/kikeruld azalatt az immar nem letezo szunet alatt.
Ami még nagyon durva lenne, ha a hulldown tankok tobbsegenek nagy pen-u HE loszere lenne, hogy pont ralasson a legveknyabb tankreszeidre, pl. toronyteto, motorteto… oh wait.
Remember kids, nominalis vastagsag szamit, az nem, hogy milyen szogbol latsz ra. :) -
yossarianHUN #417081 Ezerszer inkább egy hulldownban álló heavy, akiről tudod, hogy hol van, mit lát be, és el/meg tudod kerülni, mint az arty, ami a map szinte minden pontján elér (de ahol a harcok zajlanak ott biztos, hála a WG-s pályadizájnnak), és egy lassú heavyben gyakorlatilag semmilyen eszközzel nem tudsz védekezni ellene. Fényévekkel élvezetesebbek az artymentes csaták, pedig brutál erős hulldown tankok minden körben akadnak. -
Majd visszaterunk ra par honap mulva, amikor eleg Sconqal meg Kranvagnnal talalkoztal hulldownban es mar reg elmult a honeymoon idoszak.
Addig is ne felejtsetek el, hogy a HE bar mar nem automatan keres maganak celt a becsapodas helyetol, de pancelra csapodas utan a nominalis pancelvastagsagot nezi, nem az effektivet!
Magyarul ha tudod, hogy 60mm a bobjecten a ferde pancel, es van egy 90mm atutesi 1400 alfaju jgpz loszered, ne a lovegpancel mellett lodd lofasz sebzesert, hanem a ferdet a jo sebzesert, mert nem fog lepattani mostantol. ;)
Ui: nyilvan nem spaced arnorrol beszelek. -
Pedig a rentes tankokat altalaban meg lehet venni a worldoftanks.eu prem shopban, vagy nem? Mert a progetto pont a megeri kategoria… -
yossarianHUN #417078 Ha a kevesebb spot sebzés az ára annak, hogy kevésbé keserítse meg az életet az arty cancer, részemről ám legyen. Ha rajtam múlna, már rég nem lennének a játékban, ebben a formában legalábbis biztosan nem. -
Plata #417077 Nem jó.
Semmi értelme szpotolni többé,eddig az artyk miatt volt jó a szpotolás,ők legalább sebeztek.
Most megyek egy csatát EBR-erl,szpotolok egy csomót,szpot sebzés meg nuku. -
lammaer #417076 Ó, megoldottam én ezt, a websiteon kaptam az ajándékot, de pár napig nem volt hangulatom wotozni, igy mire beléptem a játékba, már rég lejárt anélkül hogy egy percet használtam volna.
Gondoltam akkor aktiválódik majd ha belépek... a rentes progettót is felkenhetik a hajukra, ha legalább csataszámos rent lenne, de nem, az is időre megy.
Nem ajándék ez, hanem egy szánalmas kísérlet arra hogy visszacsalogassanak a játékba :P -
yossarianHUN #417075 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #417074 Ez az arty nerf nem lett valami jó.
Med light és heavy tankkal marha sokat kell várakozni csatára.
Mert baromi sok arty várakozik.
Az artyk meg szarok lettek,hiába szpotolok 3 arty mellett 9-12 tankot,szinte semmi spot sebzés nincs,mert lófingot sebeznek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.23. 10:19:02 -
Akkor nincs mese, irni kell a supportnak, vegyék vissza a prém napokat, és kenjék a hajukra. :-DDD -
lammaer #417072 Na afkat WG, most volt iname a születésnapom, azt kiszúrták a szemem 3 nap prémmel meg egy rentes progettóval.. -
Plata #417071
-
Köszi a leírást, sejtettem, h vmi ilyesmi a játék vele, sztem ezt veszem majd ki.
@Maala köszi az infót ;)
Most láttam ezt a vidit, skill4ltu mondja el kőkeményen - beszólva a WG-nek - a véleményét, h mi a gond a wottal manapság: Skill vélemény
Ha van fél órátok érdemes végignézni, bár sztem itt mindnyájan pontosan tudjuk, h minden amit a wotról mond egy az egyben igaz :D Azért vannak benne érdekes dolgok pl. a rádió felszerelés működése vagy a végén ahogy a WG a Pz4 hydrot reklámozza... sosem olvasom el az effajta cikkeket/híreket az oldalon, mert pontosan tudom, h átverés az egész, de azért meglepő, h van pofájuk ekkorát hazudni :D