A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen ezt én is néztem :D Figy, just WG things... 2 fázisa lett a nagy zoomnak: mikor kijjebb zoomolsz az a parancsnoki kamera, aztán egy ponton felvisz jobban a levegőbe a tank fölé, ez a taktikai nézet. A patch vidijében van ez elmagyarázva, leírva konkrétan nincs.
Viszont csináltak egy másik számomra nagyon-nagyon idegesítő dolgot. Mikor jön feléd az arty lövés és stunol, akkor minden hang tompább meg halkabb lesz, kb mintha tényleg stunban lennél te magad itt a székben. Ez engem annyira idegesít, h el nem tudom mondani. Hirtelen minden hang eltűnik, aztán elkezd visszajönni, de olyan, mintha barlangból hallatszódna és amíg tart a stun addig ilyen is marad, ha jól rémlik. Ettől egyszerűen megőrülök -.-
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.06.24. 11:49:19