418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Szívesen. :)
  • Pares
    Megnéztem a csatáimat, és nem is lőttem ennyit, kb. 15-20 körül az átlag. De 10 csata igazán nem mérvadó, ez csak amolyan első benyomás. De első benyomásra nagyon jó!
  • Toweliee
    Na ezek tényleg nem hangzanak rosszul. Azok alapján amit leírtál meg láttam, simán kedvet kaptam hozzá. Köszi mégegyszer!
  • kBagyula #245922
    Nem már ki van fejlesztve, addig szívás.
  • nemtudommivan
    Sejtettem hogy bejelentkezel.... :)
    Jéger is van mellé, csak hogy még jobban fájjon :)
  • Pares
    Átlagban olyan 25-30-at szoktam ellőni, de volt egy, ahol valami 47-et ellőttem. Ha sok jó, lőhető célpont van, akkor lehet, hogy a végére nem marad sok lőszered, de az esetek többségében elégnek kéne lennie. Ja, és nem goldal lövöldöztem, hanem sima AP-val. Annak meg 109cr darabja, szóval nem nagy kiadás.
  • nemtudommivan
    de gondolom ez nem az alap és a kettes szintű fegyverrel jött össze :)
  • kBagyula #245918
    Az AT8 jó, a többiben egyébként mind igazad van. Néha lehet vele jó köröket menni:

...persze csak, ha az anyagi oldalát nézem, amúgy frankó vereség volt, egy 10HP-s utolsó enemy KV1-S lőtt ki. :(
  • Toweliee
    A 60 lőszer mennyire elég ehhez a tűzgyorsasághoz?
  • Toweliee
    Bármivel jó a 10 kill.
  • foxbat88fx
    Kettőt lécci!!!!
  • Anonymuser
    Igaz én szabad tapasztalattal csináltam a jobb ágyút, de ha az megvan. Gyengébb elméjű KV-1S-eket simán leszed fél perc alatt... És szvsz még tier 7-ben is megállja a helyét.
  • kBagyula #245913
    Marder II-vel a 10 kill az jó?

(Igaz kikaptunk, maradtak még négyen, jó paradicsom csapat vót... )

• nemtudommivan
    Menet közben szarrá lövik a gyenge pontokat. Ágyu kitéríthetőség nulla. sebesség nulla páncélzat papíron jó egyébként nulla.
    Na akkor ennek neki kell feküdni és legyűrni az előttem álló 23,500 xp-t a normálishoz közeli ágyúért.
    Valaki egy sört ? :)
  • Pares
    Egyébként egyáltalán nem lehetetlen vele a 3000+ sebzés, csak még nem voltam olyan csatában, ahol ez összejöhetett volna... :)
  • Anonymuser
    AT8 nagyon op, simán jó a frontpáncélja... AT7-et én nem érzem annyira OP-nak de azal is lehet meglepetéseket okozni.
  • DBanderasz75
    Nnnna elmennek az anyjukba...........akkor menet warplanezni........

Mindenkinek jó tankozást!
  • Toweliee
    Köszi! Az 1300 átlagsebzés jónak tűnik, kb így teljesített azokban a csatákban is ahol találkoztam vele.
  • nemtudommivan
    Emberek ez az AT8 mi ? :) Az alap ágyú hatosok között talán még használható ( 110 / 75 ), de nyolcasok között??? A következőnek meg még gyengébb az átütése ( 91 / 110 )
    A frontpáncél meg mintha nem is lenne annyi gyenge pont van rajta.
    Az AT7 jobb lesz ? Vagy az is ekkora ratyi ?
  • yossarianHUN
    Úgy tűnik.
  • Pares
    Első benyomások E-25-el 10 csata után (Toweliee-nek főleg): én, mint átlag (főleg medes) játékos, átlagban 1300 sebzést tudtam produkálni vele 10 csata alatt, ami szerintem nem rossz, de ezt szerintem simán felül tudja múlni egy nálam tehetségesebb játékos. Akkorát sebez, mint a Panther szívószála, csak kb. 2x olyan gyorsan lő, gyorsan szűkül és elég pontos, 79%-os találati arányom van vele, úgy, hogy nem nagyon álltam meg sose teljesen beszűkülni. Az átütése abban a tier tartományban, ahová bedobálja, maximálisan elég. Főleg 5-6-7-be dobálja, ha 8-asok közé mentem, sose volt több 2-3db-nál. Minden csatában a lista felső felén voltam. Ja, és rohadt alacsony. Az biztos, hogy ezt is szokni kell, mert olyan, mint egy TD meg egy gyors medium keveréke.
  • DBanderasz75
    Tisztelt Mindenki!

1 napra felfüggesztették a fiókomat, mert kilőttem két csapattársamat is......akik úgy kezdték a csatát, hogy más saját csapattársainkra lődöztek, meg rám.......és azonnal fel is jelentettek.

Ez most komoly?

Akkor most várok holnapig?
  • Anonymuser
    KV-5-ös kombóról mi a véleményetek? Szerintetek megéri megvenni?
  • patchaou
    Ugye akkor is kapok plusz egy garázsslotot ha van néhány üres? Nem szeretném fölöslegesen telerakni a garázst traktorokkal :)
  • VanDaal
    Már úgy elkezdtem örülni, hogy végre beszerezhetnék egy B2-t, aztán látom... Nem egy szép húzás tőlük ez a kényszerített árukapcsolás, hogy ha hozzá szeretnél jutni egy cirka 1k aranyat kóstáló kis prémtankhoz, akkor kötelezően vegyél mellé még 15k goldot is :(
  • stoppos
    Esetleg azt megpróbálhatod, hogy a TS-t átállítod, hogy ne használja az első magot. Márha többmagos a proci. Hátha nem akadnak akkor össze olyan könnyen.
  • patchaou
    Azért írtam amit, mert nálam is ezt csinálta amikor haldoklott a ramom. Aztán a egyik (haldokló) 1 gigás ramot lecseréltem egy 2 gigásra, plussz átpasztáztam a procikat és megoldódott a gond. Nyilván mindkettő segített rajta. Számomra is furcsa volt, hogy pont a TS akasztotta be...
  • Tessellia
    ééés itt vannak a gift shop ajánlatok is

T34/Tetrarch , KV-5/M3 LL, B2
  • Eagle16
    Gift shop ajánlatok: link
  • voivod32
    Sok tankra mondtam már rosszat, és utóbb kiderült, hogy nem volt igazam, de szerintem ez a T150 esetében nem fog megtörténni. Mert ez egy FOS!
  • Oddball29
    Elvileg meg lehet csinálni ,csak kéne hozzá egy rakás új pálya. Ahhoz meg lusták ezek, mint a tetvek.
  • Robbantó1
    Én még annak örülnék ha olyan csaták is lennének a WOT-ban ami a valóságban megtörtént.Tehát történelmi csatákra gondolok pl EL Alamein,Tankot is kapnál meg minden.Szerintem feldobná a wotot
  • stoppos
    Az ilyen jellegű hozzászólások előtt kéretik bejelenteni az életkort. :)

Anélkül nem tudhatom, nem trollkodsz-e. :)
  • foxbat88fx
    kezdődik ..... :DDDDDD

más a játék és más a valóság is
    a valóságban a Tigris nem volt jó tank.... több sebből vérzett
    igaz h jó lövege meg jó páncélzata volt de aknákkal és tüzérséggel valamint légi fölénnyel könnyen hatástalanítható volt
    valamint a németek felrobbantották a saját Tigriseiket (műszaki hiba, benzinhiány és utánpótlás miatt nem akarták az ellenség kezére jusson)

a gameben elég papír a saját tierjében...
    jó tank, csak tudni kell használni :)
    ennyi a mese
  • Darun
    A 4 gigából a játék max egyet eszik meg. A TS elvileg nem alig terheli a gépet, azért nem értem, mert ha simán játszok, nincs semmi gond, a hétvégén lenyomtam 90 csatát egyhuzamban, semmi gond nem volt. Viszont amint belövöm mellé a TS-t, egyből nekiáll szarakodni, van hogy csatánként újra kell indítanom az egész játékot, néha többször is. Ebből számomra az következik hogy a TS miatt hal be a játék. Viszont azért nem értem, mert a TS a legkevésbé erőforrás igényes cucc és pl haverommal szoktunk BfBC2-vel multizni, vele Skype-on kommunikálok ami jobban terheli a rendszert, viszont a Bf még nem halt meg tőle egyszer se.
  • Robbantó1
    A NÉMET tankok tényleg nagyon le vannak butítva a játékban? Mert azt olvastam hogy nagyon rosszak holott a valóságban én is azt halottam hogy kibaszott jók voltak!Valaki pl a Tigerre mondta hogy rosz,mert szitne minden ki tudja végezni ebbe van valami?
    Néztem neten hogy hogy elég sok sherman és T-34-es tank kellet ellene,hogy kilőhessék mivel annyira nehéz volt.Játékban meg az egyik haverom azt mondta hogy nagyon hamar kilövi bármi is.
  • Tessellia
    most már csak működniük kell:)
  • patchaou
    Kevés ram és/vagy melegedés.
  • Darun
    Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Gondolom közületek keveseknek van hasonló problémája, de hátha:
    A játék úgy ahogy megy, néha fixen leesik 10 alá az fps-em egy csatában, de ezt már megszoktam. Viszont azt nem értem, miért fagy le folyamatosan a játék, ha TS-t is használok mellette. Eddig csak akkor rágott be rám ha töltés közben nyomtam a beszéd gombot (push to talk-ra vagyok állítva) most viszont simán kifagyott kétszer anélkül hogy bármit is csináltam volna. egész pontosan a csata betöltésénél egy darabig megy a csík, aztán jön a "Program nem válaszol" és indíthatom újra az egészet. Utána ugyanez. Ez mitől lehet?
  • Tessellia
    Akik nem érik el az oldalt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Appetite for Destruction

Destroy 30 enemy vehicles over 24 hours.

Only random battles
    This mission can only be completed once per day.
    Only vehicles of tier IV and above count.
    300,000 credits

------------------------------------------

Treasure Hunter

Obtain one of the following medals:

Tamada Yoshio Medal
    Nicol’s Medal
    Lehväslaiho's Medal
    Radley-Walter’s Medal
    Only random battles

X5 Crew Experience

------------------------------------------

Power Metal

Earn 50,000 experience points in 24 hours.

Only random battles
    This mission can only be completed once per day.
    Premium and first victory bonuses count towards the total, but bonuses from other sources (such as specials) will not count.
    1 day of premium