418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Krigare90 #245965 Hello. Ebben a 24 óra alatt 30 kilőtt ellenség misszióban egy tankkal kell kilőni 30-at vagy ha úgy alakul akkor 6 különböző tankról is ér? -
Pityu0 #245964 a 24 órát reggel 7-től kezdi? -
Szpecnyaz #245963 Én speciel nagyon élveztem. Szépen cammogtam előre, aztán lezúztam azt ami előttem volt. -
davidbog #245962 Ja jó, a szart kihagytad a jó után...
Támadáshoz túl lassú és rossz a lövegkitéríthetősége. Hatalmas gyenge pont van rajta amit még 150-200 méterről se nehéz eltalálni az új szóráskép óta. A fordulékonységa is rossz. A RoF-ot hazavágják a rossz tulajdonságai. De még kempelésre se jó, mert a látótávolsága meg kicsi.
Mégis mi lenne olyan jó benne?
Mondjuk legalább hűen tükrözi mennyire értettek a britek a harckocsi, páncélvadász tervezéshez... -
zsupeti #245961 Van valakinek invite kód kezdő acchoz?
Megköszönném előre és azt is ha elküldené privátba. -
Vagy:
-
Igaz, de nem fogom megvenni -15%-ért, mikor megvehetem -30%-ért is:) -
Szpecnyaz #245958 A francba már, hogy nem tudják a T62 ágat betenni :/. -
Pares #245957 "Safari Special
Ready for some big game hunting? Ready your cannons but beware - on a Wargaming’s Safari the big game hunts you! During this special, all tanks named after an animal will enjoy discounts and income bonuses, and will be the target of a special mission as well!"
Akkor a németek megint jól járnak! Leopard, Tiger, Panther, Hummel, Grille... -
Pares #245956 Na, ennek örülök! Leopard 1-el fogok farmolni! :D -
Bmsrt n2 #245955 Azt most amúgy is akciózzák,15%-al,mint minden T10-et 15-ös szülinap miatt.
(nekem is az vár vételre) -
zsupeti #245954 Ahogy bmsrt kolléga mondja.
Howitzer ágyút feltenni enyhén gold ammóval megfűszerezve.
Sok Hodorkát orrba vághatsz rendesen. -
foxbat88fx #245953 van szituáció amikor engem is megfingat... de akkor keresek egy másik szituációt és úgy megfingatom hogy öröm nézni... szerintem gyenge td
mobilitás hiánya kinyírja a páncélzatot...
lásd gyengébben páncélozott de mobilis TD-k statja mindig jobb mint a lassú páncélozottaké :) érdekes
felgyorsult a game -
Jó lett volna, ha a másik med ágat akciózzák le. Az E50M vár megvételre:)
Am szerintetek végig mennek minden ágon ezzel az akcióval? Ha végig értek, újrakezdik vajon? Vkinek vmi infó esetleg ezzel kapcsolatban? -
Szpecnyaz #245951 Viccelsz? Az AT7 az egyik legjobb T7 cucc amivel eddig találkoztam :D. -
foxbat88fx #245950 a 3as a legkritikusabb tier....
2es jó mert van olyan fegyverzete amivel tudod sebezni a 3as 4eseket akár
4es is jó mert azzal is tudsz ártani a nagyoknak ha betesz ellene
de a 3as :S ott ha betesz 4-5ösök ellen akkor nem sok esélyed van :S -
Bmsrt n2 #245949 Épp az imént volt egy hasonló érzésem Kv-ban ülve,valamiért imád T7-be rakni:
-Miért csak a hótnúbvörösmajmok mehetnek T5-be KV-val???
Aztán:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Top sebzés,T7-be ofc...ja még goldot sem lőttem,noobKv-tank powaaa)
M2-re meg a howitzer rádobni,és lesz ami lesz,bár én a nagy-He-nerf előtt toltam,akkor király volt az a tank... -
davidbog #245948 Dehogy lesz jobb. Ugyanolyan kacat mint az AT8. Az is lassú, a furdulékonysága is ugyanolyan rossz mint az AT8-nak. A löveg kitéríthetősége szinte nincs. A löveg jobb oldalon van, ami nagy szívás tud lenni, ha a jobb oldalon van a fedezék, de teljesen ki kell állni a járművel, hogy tudj lőni. A kupola gyenge pont és nálam a homlokpáncél tetejét is elég gyakran átlőtték.
Maga a 20 fontos löveg nem lenne rossz, de nem igazán szerettem. A rossz lövegkitéríthetőség és a lomhaság teljesen hazavágja a nagy RoF-ot. A nagy RoF-ot nyílt terepen és hosszú utcákban lehet kihasználni. Nem tudom ezeket az AT2, AT8, AT7 gépeket hogy a fenébe lehet jónak, sőt OP-nak tartani, szeméttelepre való az összes.
Most az AT15-nél tartok. Ez már egész használható. Bár a tűzereje nem valami nagy. Egyszerűen túl kicsi az alfa sebzése. Nem vagyok nagy alfa sebzés mániás, szerintem tier 9-10-es nehezken is bővel elég a 400, közepeseken elég lenne 320-350 (nem ám 390-440...), de egy lassú torony nélküli harcjárművön kevés az a 230/250. Normális paramétereket kellett volna kapni a 32 fontosnak és akkor egész jó lenne az AT15. De így az ISU, Ferdinand, AC Mle 48 mellett csak elmegy kategória. -
Tele va n a tököm az MM-el . T3-al állandóan full T5-ös csatákba tesz! Mi a faszt kezdjek egy M2-ben egy KV1, Egy AT2, vagy egy Csörcsi ellen? Még a valagukról is pattanok! -
nemtudommivan #245946 AT8 vs beforgatott Matilda = élethalál harc
Na ez a nevetséges -
zsupeti #245945 Használsz TS3 overlay plugin-t?
Ez az a mód mikor játékon belül látod,h ki van a szobában és éppen per pill ki beszél.
Na mert egyszer ez a mód kavart be nálam is úgy mint nálad.
Ts en beszélgettem a többiekkel,majd elindítottam a Wot-ot és reccs.
A megoldás az volt,h a legfrissebbet kellett letölteni.Onnantól hibamentes a ts. -
Hoppá!
Top of the Tree – German Mediums
This special will let you enjoy the late additions to the German tech tree, the Indien-Panzer and both Leopards. Get extra income from battles using these superb vehicles or use the opportunity to get them with a discount.
Akkor a hónap 2. felében lesz Leo1-ünk is. :D -
foxbat88fx #245943 jó tank az...
én 105össel nyomom :) egyik fun4farm tankom -
madmanic #245942 a "full client torrent file" t?
Nekem ez lett jó. -
Robbantó1 #245941 Megvettem ma délben az M4-et és valami eszméletlen jó tank! M3 Lee (Aminél már az ember öngyilkos lenne legszívesebben) kárpótolt érte :) Szinte minden csata alatt legalább kilövök egyet kettőt,de nagyon sok amikor 4 vagy 5 tankot is kilövök :) Nekem nagyon tetszik eddig semelyik tankal nem voltam ilyen jó folyamatosan. -
Bmsrt n2 #245940 Nos akkor többet ér az a T34 csomag mint venni az oldalról aranyat(már akinek megvan mind a kettő),14500 van ugyan azon az áron,ez meg ad 15250-et+2 slotot,bár nálam ez is bőven meghaladja a határt amit kiadok 1x-re ilyesmire:) -
bornofakone #245939 Hát akkor ez jobban megéri 50 euróért, mármint kapok 15250 goldot + 2 garázs helyet :D
100 euróért pedig csak 12k gold és 12 milla kreditet...de drága a kredit te jó ég :D -
Desmodromic #245938 A honlaról, a Download Full Client-re kattintva töltöttem le.
-
Tessellia #245937 750 arany a tetrarch -
lexlutor #245936 wotdb szerint a t2 light 750 arany. -
madmanic #245935 Nálam ugyanez volt, és telepítésnél kifagyott, órákat szoptam vele.
A honlapról töltsd le a jó ( torrent ) verziót úgy telepítsd. -
Droughert #245934 "Attention! If the receiver of the gift already owns the tank included in the gift, the tank's full value in gold will be automatically compensated to this player." most is -
Bmsrt n2 #245933 Régen legalábbis úgy volt(amikor ez a gift-dolog indult),hogy,ha volt valami akkor arany jött helyette.
A Tetrarch mennyit kóstálhat vajon? -
Droughert #245932 Ha megvan a t34+tetrach akkor azok árát megkapod goldban, +a csomaghoz járó 2500 goldot, és elviekben jár a 2garázshely is. -
Desmodromic #245931 Letöltöttem a teljes klienst, telepítettem, erre a launcher elkezd letölteni 5366Mb-ot frissítés címen... -
bornofakone #245930 Ha megvenném a t34-s pakkot, de ugyebár van 1 t34-em, van tetrach-om is, akkor azok árát aranyban kapnám meg? Mert tuti h nem lenne 2 tank a garázsomban, de nem hiszem h kreditet kapnék helyettük v igen? :D
(vszínű hülye kérdés), csak azon gondolkoztam h 12k és 12milla kredit 100 euro, viszont fele annyiért akár kaphatnék minimum 14,5k goldot (tetrach-ért nem tudom mennyit számítanának be) + 2 garázs helyet. -
Ott a pont. Most néztem meg a jelentést.:) -
TomDantes #245928 Nehezen hiszem hogy az MM rakta be. Bizonyára platoon-ban volt, olyankor meg ez megtörténik. -
Mai nap csúcsa. Tier VI os csatába berakott a(z) MM egy LTraktor-t, szegénynek sok esélye volt:) -
Úgy érzem augusztusban nevetséges mennyiségű kreditet fogok összeszedni nevetségesen kevés játékkal :D
Lassan annyi akció fut egyszerre, hogy azt kell összeírni, hogy mi NEM akciós vagy van rá bónusz :)