418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Mellesleg, nem tudom, volt-e róla már szó event kezdete óta, de most:

50k XP-ért prém:
    1) Akár több részletben is meg lehet csinálni, nem baj, ha disconnectelsz
    2) Gyorsított képzés sem gáz, ha be van kapcsolva, az XP teljes mennyisége számít

Just saying.
  • voivod32
    Na, éppen amikor már feladtam!
  • voivod32
    Gyözelem/Csata: 18 (28) (64.29%)
    Tap: 561 (15 718)
    Tap. (x1): 393 (11 010)
    Szabad tap: 16 (749)
    Bevétel: 175 989 (333641/-157652)
    Gold: -150 (0/-150)
    ...és mégsem adja!
  • voivod32
    Tegnap TK miatt kaptam egy nap ban-t ami ma délután járt le. Lehet, hogy ezzel függ össze?
  • QuentinT
    A kérdés jó, ennek ellenére biztosan állíthatom, hogy pénteken és szombaton is megadta két accountra a jutalmat.
  • voivod32
    Akkor meg mi az isten?...
  • QuentinT
    Hopppsz... csak a lényeg maradt ki. Szóval mindkettőre megadja.
  • Desmodromic
    Eszembe se jutott, köszi! Nem nagy fun 22seccel lődözni.
    A biztonságos elhelyezés segít valamit?
  • QuentinT
    Saját tapasztalatból mondom, hogy megadja.
  • Szpecnyaz
    Abból is gyakran lövik ki. Am két repair kit kell bele (egy kicsi és egy nagy), mert nem gyúlékony.
  • voivod32
    Srácok! Lehet , hogy hülye kérdés, de elképzelhető. hogy ha két accom van, akkor egy nap csak az egyikra adja meg a 300k-s jutalmat?! Merrt már kilőttem vagy 50 min T5-ös tankot, és semmi...
  • Desmodromic
    Ezzel a Leo PTA-val kezd nagyon tele lenni a műszerem! Az, hogy minden meccsen ellövik az ammorack-et még hagyján, de hogy ennyire pattogjak mindenről 268-as pennel attól kikészülök.
    A Leo1 is ilyen ammo érzékeny?
  • atee73
    ezt ugyse hinne el
  • Maala
    Igazából már eldöntöttem, hogy a TD-ket előbb húzom ki, mint a medeket (eredetileg a táras tankok után a medeket húztam volna ki, de annyira OP geci a Foch155, meg annyira nincsenek artyk, hogy muszáj felülnöm az OP-vonatra), egyedül a sorrendet nem tudom eldönteni.

Szóval szépen lassan megveszem én a Su54/Obj704/T95/T30/JT mindegyikét, csak fingom sincs, hogy melyikkel kezdjem. :D Talán az Obj704 lesz, mert azon csak a láncot kell kifejleszteni. Ugye most itt van az event, 1 óra alatt össze lehet hozni a 300k-t, egész hónapban az 2 TD (+ még a Leo PTA hónap közepétől az akcióban). Aztán hajrá.

Viszont a T34-el nincs kedvem farmolni mostanában (őszintén szólva kurvára elfelejtettem, hogy is kell vele játszani, pedig több, mint 2k csatám van vele)... Mert az első ilyen TX leárazás óta nem kell farmolnom, megvan a tank ára, mire elérek TX-ig.

---

Amarth: 8,45 helyett 8,82 ROF azért nem akkora rld time csökkenés (Ugye minél nagyobb, annál kisebb az időbeli csökkenés), konkrétan nekem már az 5,99 is megfelelt, ez olyan 5,5 lehet majd, kb, hogy igazodjon a T62A-hoz. :) De mondom, az az alfa... Na ahhoz nincs kedvem egyelőre. :D

Azt akarom, hogy féljenek, szidjanak, amikor a pálya másik végéből beleverek 5-900at az ellenbe. Mwahahaha. Aztán idejöjjön Reni a fórumra, és telesírja, hogy ez a szájbakúrt Maala mekkora egy kecseg. :D
  • yossarianHUN
    Most tényleg nem kötekedésből, de ez semmi extra.
  • Nesuten
    Akkor tanuljál !!!

• zsupeti
    Tudod,kicsit rossz a szemem,és amiatt kellene 1 kis segítség.
    :)
  • yossarianHUN
  • Pares
    Szép eredmények megosztását nem tartom sztatbuzulásnak, de amikor egymást verik a virtuális péniszükkel a fórumozók, hogy kinek nagyobb az effije, vagy kinek van több medálja, és ezen keresztül kinek van igazabb igaza az igazabbnál is, azt nem bírom...
  • Pares
    Én végigpróbáltam az összes említésre méltó prém tankot, és magasan az E-25 tetszett legjobban. De egyéni vélemény. Nekem a SU speciel egyáltalán nem tetszett, semmi különleges nincs benne, akkor inkább már a JgPanther. Az E-25 nem klasszikus td, inkább td med keverék, ehhez illő módon kell vele játszani, nem egy az egy harcokra lett kitalálva, így kissé értelmetlen, amit leírtál. Egy az egyben nagyon sok tankot meg lehet enni nagyon sok tankkal. Csak ez nem reális összehasonlítási alap. És különben is, csak azok nem a gyenge pontokra céloznak mindig, akik nem ismerik azokat... De kinek a pap, kinek a paplan. :)
  • JeffDunham
    Peti szerintem ne sok választ várj. Aki normális nem használja, ergo nem tudja valószínűleg. Nem is értem neked miért kellene.
  • zsupeti
    ?
  • zsupeti
    Tudom,h 1000x volt linkelve a csít zoom,de tudna valaki adni egy élő linket ahonnét le tudnám tölteni
  • JeffDunham
    Ez a megoldás! Köszi.
  • Toweliee
    Ez a normális hozzáállás. Mármint, hogy nem szarozod le. Én azóta nem szarozok le semmilyen tankot mikor egyik elmebeteg kollégám azzal sokkolt, hogy az amx40 a kedvence. És már T7-nél járt.
  • kisokka
    Nem a te fps-ed miatt, hanem így van összerakva a játék, hogy a távolabbi cuccok kevésbé részletesek, csak amikor közelítesz felé, akkor renderel be. Magyarul ne terhelje az fps-t olyan dolog, ami teljesen lényegtelen(ez esetben egy 500 méterre lévő fa lombja). Én erre tippelek. Ha viszont ez közelre is ilyen, akkor meg csít
  • JeffDunham
    Közelre nem. Ott az összes fa és bokor. Távoli zoom-nál tűnik fel ilyen bug, de ez is csak ritka esetben.
  • JeffDunham
    FPS miatt? 80-90 az állandó fps. Annak szerintem nem sok köze van hozzá. A képek úgy lettek készítve hogy zoom, katt, zoom, katt, zoom, katt... Nem a zoomolás folyamatában. A képek között 3 sec is van.

Ráadásul az egyik legismertebb magyar portálról van. Több ezren használják a magyarok.
  • Malarki
    Játszottam vele teszt szerveren, elég is volt. Amiket meg láttam csatában, semmi komolyabb teljesítményre nem voltak képesek.
    Én szvsz nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy én ezért 6700 aranyat fizessek. Ennyiből már egy SU-122-44 is kijön, az meg nem kicsit jobb. Lehet hogy most le volt árazva, azt nem figyeltem, de szerintem így se éri meg.
    Ugye T7-T8-at lát a leggyakrabban, ott a 150 mili miatt célozgathatod a gyenge pontokat. Közelről meg megeszek egy perc alatt. Lehet hogy rejtőzködni jól tud, de ha felspotolják vége. Páncélja semmi, az meg hogy gyors nekem egy TD-nél nem szempont.
    Összegezve, funnra lehet hogy valakinek jó, nekem arra se, pláne nem annyiért. De ha nektek tetszik, akkor hajrá, sok sikert hozzá.
  • kisokka
    Azt mondod, hogy ez közelre is ilyen? Akkor tényleg kurva nagy csít.
  • csaba90
    ez ilyen.. direkt ilyen :D
  • Pares
    Egyetértek, nekem is hasonló statom van vele, nagyon szórakoztató vele játszani, ami a lényege kéne hogy legyen a játéknak. Amúgy meg a kredithozama is bőven jó mellette.
  • kisokka
    Szerintem az fps miatt nem annyira részletes a távolabbi növényzet és többet zoomol rá ez a cucc, ahol már feltűnik, hogy nem részletes. Vagy valami ilyesmi. Egyes single játékokban is észrevehető ez, itt nem tudom hogy működik, csak tippelek.
  • Toweliee
    Nagyon durván megéri az E-25 szerintem. Beruháztam egyre. Én egy átlagos játékos vagyok, ezt a statot produkáltam vele idáig:

35 meccs, 20 győzelem (57%), 15 túlélt csata. Találati arány 83%, 1551 átlagos damage / meccs; 1.71 kill / meccs. Gold lőszert nem is nagyon használok hozzá. Elképesztően jó a rejtőzködése, hatalmas funfactor. Ahogy Paresnek mondtam: ez egy terrorpatkány.

Nem bántam meg ezt a dögöt, pár hónapja már csak 3 tankot dupláztam le szinte, most megint játszok. Még a vereség is élvezetes vele.
  • yossarianHUN
    Nekem nincs feltéve a mod, de ha tippelnem kéne azt mondanám, direkt így van megcsinálva, hogy tisztában rá tudj látni a célpontra. Kérdés hogy ez legális-e, mert ugye a növényzeteltüntető modok is tiltólistán vannak.
    De persze az is lehet, hogy nem feature, csak valami random bug.
  • Pares
    Van aki játszik és úgy alakítja sztatját, és van, aki a sztatokat nézi, és úgy alakítja játékát...
  • JeffDunham
    Senki? Azt hittem lesz pár rutinos róka aki tudja a választ.
  • Amarth99
    Addig meg extrém jó rofja van! :D Mire spotolnak addigra 3-4et lőttél vele, vicces tud lenni.
  • QuentinT
    Akkor a "statbuziskodáshoz" csatlakozva egy friss, ropogós eredmény a Crusader-t utálók klubbjának :D

• kisokka
    A legegyszerűbben úgy tudom meg, ha kifarmolom :) Azért kösz!