418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Ez azért nem teljesen igaz, mert foxbat kollega jól mutatott rá a lényegre, mert annyira nem "rohangálok". Viszont azt nem szeretném, ha a pálya másik végéből is látnának. Jobban mondva azt nem, ha mindenki engem lőne egy gyorsabb IS-3 helyett csak azért, mert engem 50 méterre mögötte is látnak, de őt még nem. És azért, ami azt illeti, elég sűrűn dobál be 10-esek közé, olyankor nem szeretek elöl jampizni
    Egyszer láttam ilyen camo táblázatot, talán az egész játékban a legrosszabb a Ferdié, viszont jó lenne valami kalkulátor, hogy ki lehessen deríteni így mit tud.
  • voivod32
    Szerintetek normális dolog az, hogy egész nap ezt csinálják velem, ezek a tetves OROSZ FÉRGEK?!
  • Count Adyn
    Hahh, egymás után:D kb 1300 alap xp elég:)

• Tessellia
    Ha elől mész és nem szeretsz kempelni akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdést..
  • ratgab
    Nem a te hibád, hogy vak vagyok és nem láttam azt a hatalmas feliratot...XD
  • ratgab
    Tényleg nem, na sebaj.
  • voivod32
    Bocs, ha taplónak tűntem, ezek nem az én szavaim, hanem a fejlécben lévő feliratot másoltam ki, amit Szpecnyaz mester rakott oda.
  • kisokka
    Sokszor én megyek a legelsőben, főleg, ha 8-as a top tier. Kempelésnél szét unom magam, mostanában ráadásul nincsenek scout tankok. Ha vannak is nagy ritkán, akkor se azt csinálják, amit kellene, szóval marad a saját felderítés. Az álcája meg tényleg kuka, ezért érdekelne, hogy ér valamit, vagy sem.

@popey8: Én is a javításon gondolkodom, mert a többire meg mehetne más skill a camo helyett. Csak eddig még nem mentem úgy vele, hogy nem volt legalább 5 legényen álca, bár így is kiszúrnak mindig és nem tudom, hogy van -e ennél rosszabb
  • voivod32
    Ugye-ugye?! Én(is) megmondtam, hogy istencsászár!
  • Tessellia
    a barakk nem bővült
  • ratgab
    Lényegtelen, hogy pro vagyok-e vagy sem. A lényeg az, hogy van egy új garázs slotom...XD

Jah és gondolom így a barakk is szépen bővült, ami szintén jó dolog.
  • foxbat88fx
    nem szoktál kempelni vele? :D
    olyan mobilitással "rohangsálsz"? :)
    nekem full camo van rajta..... így is szar az álcája, hátha javít rajta vmit
    én meg tisztes távból lövök vele
  • popey8
    Nincs. Javítás inkább szvsz.
  • foxbat88fx
    aztakurva :DDDD
    veszélyes ez a tank.... idő kérdése hogy mikor csinálok vele Nicol's medált :)
  • kisokka
    Üdv! Ferdinand legénységnek most lesz meg a harmadik skillje, ezért újra rakom az egészet. Ti hogy osztanátok el?
    Legfőképpen az a dilemmám, hogy van -e értelme az álcának rajta, vagy sincs. Ezek a legények egy korábbi tankról valók, és 5 főnek 100%-os álcája is van, tehát nem tudom ez mennyire befolyásolná, ha ezentúl nem lenne nekik. Nem szoktam kempelni vele, de néha azért becsúszik olyan is. Ötlet?
  • voivod32
    Nem azért kapsz 324.826 creditet mert pro vagy, hanem mert megöltél 30 tankot, minimum 4es tankkal 1 nap alatt. Ami reggel7-től másnap reggel 7ig tart, egész hónapban, mert a WG-nek most van a 15. születésnapja
  • ratgab
    Bocsánat: LTP.
  • ratgab
    Hülye kérdés jön: Ez a PTL mi a bánat a garázsomban? Mire kaptuk?
  • foxbat88fx
    1400+ exp Cromwellel prém nélkül :D
    a legénység meg már 98%-os 75ről 25 csata alatt xd
  • lexlutor
    at15 - 2500 dmg, 1000 spot damage - 3.osztaly??????? wtf??????
  • Pares
    Igazából abban reménykedem, hogy a Hetzer nem olyan népszerű az ilyen 3000 effis félisteneknél. Meg igazából ahogy eddig a 4-es szintű tankistákat elnézem, 99,9%-uk, akikkel találkoztam, totál noob kezdő...
  • Master91
    Gondoltam JT-vel görgőt lövök a TigerP-nek, hogy trackeljem.

NOT!
  • Malarki
    Rám úgyse hallgat soha senki
  • lexlutor
    kosz!

en az 1000hp-tol es a 3seces celzastol kaptam agybajt.. pancel ha mozgattam pattintott a 48on, de akkor szetesetta celkor es 3 sec szukules.. ehhe.. addig ebtoltotte a kovetkezot :)
  • lexlutor
    ne torodj vele, ezert nem fognak bannolni.
  • GaBenc
    Semmi baj veled. Azok szánalmasak akik jelentgetnek. Ha megy az arty akkor bátran használd. Ilyen Malarki félékre meg ne hallgass, ezek alapon utálnak mert van artyd.
  • Malarki
    Fúj, rossz, gonosz artysta, hogy képzled?

Most komolyan, semmi para, ha attól boldogok hogy jelentgetnek akkor legyen meg az örömük. Emiatt sose fognak bannolni, ez 100%.
  • patchaou
    Igen.
  • Ok5
    sziasztok tudom hogy milyen közutálatnak voltak kitéve az artyk a nerf előtt és után is mind játékban mind fórumokon.

bennem most előjött egy olyan érzés hogy van-e okom tartani. tartani hogy többet nem játszom. megvan a francia prém arty ami már nem elérhető, beleöltem egy kis időt és fejlesztettem rá BIA-t és kapott töltés / célzásgyorsítót. nem vagyok egy erős játékos, de ha van egy jó csapatom vagy kicsit gyengébb másik, nagyon hasznos kis jószág. nem is a sebzés miatt hisz a nagyokhoz kevés vagyok de rengeteg a critical vele, láncolás, szval elhiszem hogy idegesítheti az ellent. csak randomban megyek vele és itt a baj. egyszerűen nem hiszik el hogy ilyen gyors és pontos. már napi szinten megkapom hogy cheater vagyok és reportolnak. gondolom több kiírás nélkül is megteszi. aztán ha összegyűlik WG-nek csak egy mozzanata banolni a több feljelentés miatt. itt van bennem a gondolat is hogy nem azért öltem bele annyi időt meg vettem meg anno hogy ne használjam de így meg lehet az accountommal játszom. soha nem chaterkedtem. modokat sem használok annyira tettem fel valamit míg megnéztem mennyire változott a reload speedem vele ezek után (7,84)
    tényleg én vagyok a rossz mert (ki)használnám ezt az arty-t?
  • Zegi Norbi HUN
    Ha egyszerűen nem lehet nyerni, akkor nem lehet nyerni :(

• Pares
    Ja, hát kb.
  • bigmano
    Ment a plussz!
    Összefoglaltad a lényeget.
  • voivod32
    Ez az event inkább elbassza a játékot, mint jobbá teszi. Ennyi kibaszott fasszopó-fraglopó még soha nem volt ebben a játékban!
  • VanDaal
    44 xp-nyi különbség :)
    Akkor nagyjából jól gondoltam, hogy a "hónap tankja"-ság miatti extra népszerűség nélkül elég lehetett volna az enyém is :)
    De nem baj, jó kis tank, egész élvezetes is, és még a top motor és torony is hiányzik az enyémről... Szóval bőven lesz még alkalmam vele egy-két durvább körre, mire elérek t8-ig :)
  • SovereignXY
    Másik dolog. Csak szerintem hazsnálják általában szarul a batchatot. Ha van nekünk vagy ellenek 10ből 7szer az első halott. Mert ahogy egyzser egytől megkérdeztem - ugyan csak el hallufon - miért ment előre? Hizsen kurva gyorsan meghalt. Azt mondta poziciót foglalni.
    Na most egy bat ha megtart egy poziciót én azt mondom. Abban a csatában össze is jött. Ők voltak déli oldalon befoglalták a C kanyar alját. Vesztettek. Mert - em csak miattam - de én mint másik CAMPER batchat kivégeztem 2 t10et akik jöttek volna fela dombom meg volt még pár jó lövésem. Szerintem azt a képeségét a batnak elpocsékolni, hogy 12-13 sec alatt átlag 1600-700 damaget kioszt hát...
  • Droughert
    Kép lemaradt az előbb, szóval tegnap ennyire megadta IS2 ászt.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • VanDaal
    Szerintem meglepődnél, ha tudnád, mennyi tankkal adta már meg ennél jóval kevesebb xp-re is :D
    Azt viszont aláírom, hogy van a gépben potenciál, és valóban képes lehet ennél többre is, ha a körülmények úgy alakulnak. Itt ennyi hp-t lehetett a szembejövőkről learatni, adott körből kihoztam a maximumot :)
  • SovereignXY
    A szakértőktől kérdezem:

El Halluf. t10 csata vmi 13-13 mind két odllaon. Ebből 6-7 TD. Mi vagyunk a déli oldalon ahol jobb oldalt lehet feljönni a fura C alakú kis úton. Batchat voltam. Lebasztak mert nem mentem előre. Miért nem scoutolok nekik.
    Nem vagyok scout, nem szoktam scoutolni főleg nem ilyen pályán ahol kurva könnyen be lehet lőni ha kicsit is rossz helyre megyek.
  • Droughert
    Tegnap 1401xp-re nekem megadta a tank ászt
  • Eagle16
    1. Troll páncél (de tényleg, nem egy csatám volt már ahol potenciális 6k sebzést szedtem be)
    2. jó DPM, gyorsabban tölt mint az Mle. 48
    3. nem kell félórát várni míg beszűkül a kör, mint az előző tankon.
    4. Csomó HP, tovább életben maradsz és tovább oszthatod a sebzést
    5. Elvileg gyorsabb is lesz, de még nincs meg a lánctalp rá.

Itt egy jobb féle csata ha esetleg megnéznéd: link

Itt 6,5k potenciális sebzés után szedtek ki.

A sok vereséget nem mutatom, ahol 3-4k+t csináltam és bukták a csatát a drágalátos növények.

Tényleg sokkal jobb tank mint az Mle. 48, én 200+ csatát csináltam azzal.