418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Plusz az unikumok szeretik a mindenki által fikázott tankokat egekig magasztalni, a mindenki által szeretetteket meg leszarozni, hogy ezzel is kifejezésre juttassák, hogy ők mennyire nem tartoznak az átlaghoz.
  • foxbat88fx
    50%-nál ugrik nem?
  • patchaou
    Ne is, maradj tier8-ban aztán osszad az észt a 10-esekről :D
  • Sunsetjoy
    Ahányszor 100%-ot eléri a skillje, annyiszor ugrik rangban. Amúgy csak virítani való :D
  • Kronos79
    Igazából minden átlövi szemből, de ez volt az első hk-m, amivel meg lett a 9 kill. Nekem nagyon tetszik. Nem is mentem tovább még.
  • foxbat88fx
    akkor sem venném vissza ha 100.000 creditért árulnák :)
  • patchaou
    A magas effivel rendelkezők véleményére adok a legkevesebbet :D Az ilyen überkék meg lila effisek véleménye azért nem számít nálam, mert vagy nem természetes, vagy annyira tehetséges játékos, hogy úgysem érvényes az egyszerű halandókra az amit Ő kialakít egy-egy tankról.
  • mittomén1
    a tank legénység rangjának van vmi haszna vagy csak szépen mutat ott? pl mitől lesz vmeik legénységi tagból captain?és mitől jobb mint egy corporal vagy akármi?
  • ToCsEk
    napi mm fail 1
    napi mm fail 2

mind2 nyertük persze mert gyökér noob volt mind2 de hát ennyi erővel ha unicum player vezeti esély 0 :D
  • Oddball29
    Pedig legjobb hetes TD, összessel mentem már. Elsőre nekem se jött be, de fullosan elképesztően jó.
  • FEKETEKARD
    Nekem az E3 kellene de épp a T25AT-nál tartok ami valami kegyetlen szar.
  • patchaou
    1 nem gáz a szűkülés, amikor csak pár méter a távolság
    2 onligódammó
    3 közelről ne olyan papír az a csőr

Szóval a lényeg, menni kell vele előre. Töketlenkedéshez tényleg jobb bármelyik más 10-es tank.
  • tiszabalazs
    estefele valaki aki nem túl hirtelenharagú jönne velem szakasz/gyakorló estefele? (most melóban vagyok) előre is közlöm, hogy beszélni nem nagyon tudok mikrofonnal, mert a kislányom a hangomra azonnal felkel.(pont ezért nincs is ts3-am) de szeretnék egyre jobb lenni, még van időm is javítani úgy érzem
  • foxbat88fx
    ez így van
    de érdekes módon a magas effivel rendelkező gamerek mégsem az IS-7et ajánlják meg használják a legtöbbet
    fura mi? :)
  • patchaou
    Néhány ember szerint meg a T1heavy és az M6 jó, meg a Tigris is jó, míg vannak akik szerint a T29 egy szar... Szóval maradjunk annyiban, hogy játékostól is függ az, hogy a stílusa mit hoz ki egy adott tankból.
  • foxbat88fx
    hát én féltem nekimenni vele bárminek is...
    az a lassan szűkülő pontatlan sokat pattogó gun :S
    cserébe ott az a papír csőr amit könnyedén át lehet lőni :S
    áááááá , szar :)
  • 400V
    Szerintem nagyon jó tank az IS7! Itt van egy replay ami bizonyítja is.

IS7 10016 DMG
  • bigmano
    Ja meg kell jó sok free xp az ágyúkra...
  • patchaou
    Kiemelkedő nincs is, de leszarozni esetleg alábecsülni azért nagy hiba. Tény hogy a 113 minden szinten alázza, de egy e5 a hatalmas ide lőjjetek bumszlival a tetején...
    1v1... most komolyan? 1v1-ben simán ellenfele az összes 10-esnek. Nem vagyok vele túl jó, mivel nagyon ritkán megyek 10-esekkel de egyedül talán a 113-ra nem mernék rámenni vele...
    Meg mi az hogy a leggyengébb 10-es? Annyira más karakter az összes 10-es, hogy nehéz őket összehasonlítani. Az IS-7 egy berserker. Egy vadállat amivel bele lehet és kell is menni a legnagyobb csihipuhiba és ebben a legjobb.
  • popey8
    Még jó, h el kell mennem itthonról. Ezt nem bírnám tovább. A 30 emberből rajtam kívül még csak egy zöld sincs. Az össze agyhalott

#246889: Mindegyik ág élvezetes és úgy van ahogy fox mondta, az agyhalottak miatt mindegyik szopás sokszor:) Am talán az e5 amit te keresel. Ott végig jó tankok vannak.
  • kdezso30
    VK4502A, mert ezzel a leghosszabb az út a következő tankig, pláne hogy szereti T 10-be dobálni.
  • foxbat88fx
    persze, ez igaz :)
    de te is bevallhatod nyugodtan hogy nincs benne semmi kiemelkedő
    1v1-ben egy azonos képességű gamer mint te simán lever egy E-100al vagy masuval vagy t110e5el vagy bármilyen tier10el :)
    szerintem akkor is a leggyengébb tier X tank
  • patchaou
    Ja pont tegnap OP-zták le az is-7em amikor kb két három hónap után először ledupláztam :)
  • patchaou
    Én meg totálisan leszarom ki mit mond, ha nekem valami tetszik akkor tetszik. Csak azért mert a többség szar vele, vagy csak szarnak tartja nem fogom megváltoztatni a saját kialakult véleményem.
  • Tono34
    VK4502A
  • foxbat88fx
    8-8 szerszámosláda és periszkóp????
    neeeeeeeeeee
  • foxbat88fx
    hát azért ha megkérdezünk 100 jó gamert sztem 80 azt mondja h szar az IS-7
    és ha megkérdezünk 100 jó játékost akkor 85 azt fogja mondani hogy jó a T110E5
  • Vilemaster
    Sziasztok!

Nagyon lassú már a gépem, így eladom accountomat.
    Vilemaster néven fut. Garázsban kb. 15 hely, barakkomat is bővítettem. Van vagy 8-8 szerszámosláda és periszkóp. Több álcaháló. Sok 8-as kifejlesztve. Majdnem minden hetes kefejlesztve, fullos Tiger2 garázsban.
    Mennyit érhet?

Köszönöm a segítséget. E-mail: [email protected]
  • foxbat88fx
    mindegyik szopóág a sok béna játékos miatt :)
  • patchaou
    Szerintem semmi gond az IS-7-el, közelharcra tökéletes.
    Tiszabalazs, mindegyik tank szar valakik szerint. Döntsd el Te magad, hogy tetszik e valamelyik vagy sem.
  • tiszabalazs
    és ebből melyik a legkisebb szopóág fejlesztés terén?
  • PetiPetiHUN
    Annyira rossz az IS-7, akkor kár volt megvennem a hétvégén. :)
    Menni úgy sem akartam vele csak jól mutat a garázsba.
  • nyomiarty
    Az is7 az egyik legnagyobb csalódás volt nekem a játékban.Nagyon nem szeretem.
    T10-ben mostanság a TD-k a királyok,míg nem nerfelik őket.Az obj.268-al és a Foch155-el kimondottan élvezetes a játék.
  • popey8
    Össze se lehet hasonlítani az AMX 1390-el, de azért jó cucc a T69.
  • Szpecnyaz
    Mivel mindenki itt kéri a javaslatokat tank vásárlásra, én is kiírok egy pályázatot.
    Az alábbi jószágok várnak megvételre, melyik legyen a szerencsés?
    SU101, T43, KV4, Caernarvon, AT15, VK4502A
    A végcél mindegy, mert mindegyiket T10 tankot be akarom nyomni a garázsba.
  • foxbat88fx
    az IS-7et ki nem szidja? :D
    egy szar rakás lassan szűkülő gunja van :)
    T110 úgy lealáz 1v1be mint a szart
  • nyomiarty
    Azért 9 killel és 2500 sebzéssel kikapni t5-ben.......ilyen nyomorék csapatom már régen volt. :( Ráadásul dupla lett volna. :( :(

• popey8
    T110E5, 113, T57
  • tiszabalazs
    az előbb valaki szidta nagyon az is7-et. ennyire rossz irányba haladok akkor? is3-at még biztos h megveszem, de akkor utána jegelhetem is az ágat? melyik lenne még értlemes heavy ág amin végig tudok menni? németeken (a két ág előnyéről, hátrányáról, jó tankjairól már olvastam) kívül mit lenne érdemes kezdeni? (sajna 70%ban orosszal toltam eddig, de lehet h ez nem a legjobb megoldás?) Remélem végre egy értelmes kérdéssel gazdagítom a fórumot
  • foxbat88fx
    egy viszonylag értelmes gamerre gondoltam :)