418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    De figyelj, elvileg cahce mappák is vannak, azok elvileg ideiglenes fájlok. Ha nagyon megnövekedne, akkor szerintem törölheted(talán most is), de semmi értelme nincs, ugyanis úgyis összeszedi ismét azt az infót, amit ideiglenessé tenne. Szóval, ha csak gigányi méreteket tölt be, akkor nézz utána guglin. Viszont kétlem, hogy ennyit összeszedne, ergo felesleges törölni.
    Szerintem.
  • Malarki
    Elkezdődött!

Hajrá fiúk!
  • kisokka
    Rossz helyen néztem, bocs. Nekem 179 mega van, de a preferemce.xml egy kicsit elrettent attól, hogy töröljem.
  • mittomén1
    még érdekesség hogy a 250mb-osban world of tanks és wot mappa is van. az 1mb-osban csak world of tanks. találtam benne xml fájlt is.ebben tárolódik a jelszó felhasználónév és a beállítások is.érdekes...
  • mittomén1
    rejtett mappa. az appdata mappán belül a roamingban megtalálod.kell hogy legyen csak engedélyezni kell a rejtett mappák láthatását.
  • mittomén1
    a vicces az hogy tényleg van benne egy battle results mappa is:D és mostanság ritka sz@!r csatáim vannak. amúgy nincs 800gb-om sajnos.
  • kisokka
    Mondjuk nekem nincs is ilyen cél...Érdekes.
  • kisokka
    Tuti az tárolja a nyert és vesztett csatáid statisztikáit, így manipulálja a játékot a WG. Szépen elhelyezett egy "vírust", ami informálja őket az aktuális helyzetről. A többiekre ne hallgass, tuti nem nyomnak gombot, mert erre program van írva. Magától benyomódik.
    Amúgy nem tudom mi az, de tényleg 250 mega zavar téged a 800 gigás winyódon?
  • mittomén1
    mi található a roaming/wargaming.net/world of tanks rejtett mappában? most vettem észre a régi gépen 250mb másikon meg 1mb.csak foglalja a helyet ez is?lehet törölni?
  • kisokka
    Hallod, komolyan mondom, nem is baj, hogy nem jöttél. Iszonyat. Én nem szoktam szidni se tankot(kivéve M3Lee), se csapattársat, de ez durva, ami itt megy.
    Egyszerűen elnézik, ahogy az egyik oldalra én megyek tök egyedül. Ez kb. a harmadik meccs zsinórban. A segítségkérésre nagy ritkán válaszol valaki, de mire odaér, már halott vagyok egy felderítőnek köszönhetően.
    Most jöhetne az, hogy minek megyek egyedül egy oldalra...A válaszom, hogy minek játszom ezzel a játékkal?
    Szeretem és kész :D
  • KamionosBarat
    10 percen belül kezdődik. Pro League Relegation csata a román csapat ellen. A tét a bennmaradás.

Team WD vs. The Homicidal Maniacs
  • Malarki
    Na még egyszer
    Már skin is van hozzá :D
  • Malarki
  • davidbog
    Ki kéne próbálni azt a 113-at.

Az egyetlen igazi hátránya az IS-7-hez képest ami valóban számottevő az a löveg negatív irányú kitéríthetősége. (Persze ha az IS-7-esé a valós lenne akkor abban se lenne hátrányban a 113...)
    A lövege sokkal jobb mint az IS-7-esé. Kategóriákkal gyorsabban céloz és a tűzgyorsasága is sokkal jobb. Jóval mozgékonyabb, mint az IS-7. A páncélzata pedig jó. Szemből egyedül a lower hull az ami sokkal gyengébb mint az IS-7-é. A homlokpáncél a 113-ason se éppen gyenge. Az meg hogy az oldala milyen gyenge az lényegtelen, nem az oldalát kell mutatni. Mellesleg ha az IS-7 oldalát a futóműnél lövik, ami csak nagyon ritkán nyel el lövést, akkor semmivel nem erősebb mint a 113 oldala. Szóval nem körbe-körbe páncélozott. Ami ilyen az a Maus és az IS-4. Azoknak a teknő oldala is erős és mindkettőnél a futómű gyakrabban nyeli el a lövést.
    Tulajdonképpen az IS-7 nem mozgékony, nem fordul jól, a gyorsulása se jó. Egyedül a végsebessége jó, amit nehéz és ritkán éri meg kihasználni. A tier 10-es heavyk közül csak az IS-4, Maus, E-100 az ami rosszabb nála mozgékonyságban, az összes többi sokkal jobb.
    A löveg pedig elég kacat, a nagyon rossz célzási idő (ami elég gyalázat, mivel az volt első szovjet harckocsi amin sztereoszkópikus távolságmérő volt) és a viszonylag kicsi RoF (annak ellenére hogy egy fél-automata töltőberendezése volt) hazavágja. Konkrétan a második legrosszabb DPM-je az IS-7-nek van, legrosszabb a Maus. (Érdekes hogy az új nehéz harckocsik mind 2400+ DPM-el rendelkeznek míg a viszonylag régi két-két orosz német, alig éri el e 2200-at.)
    A frontpáncélja szerintem egyáltalán nem olyan csodálatos mint ahogy te annak tartod. Miután a valós dőlésszögre állították vissza a teknő elejét már "csak" olyan erős mint az E-100-é. A homlokpáncélja pedig olyan 280 mm effektív védelmű, ha pont szemből lövik. Ha oldalszög is van akkor ennyi sincs. Szóval a maximum védelme 280 mm ami nevetségesen kicsi. A többi tier 10 heavynek ha pont szemből lövik őket, oldalszög nélkül akkor 260-350 mm az effektív védelme. Szóval nem vagy nem sokkal gyengébbek. Csakhogy azoknál ez a minimum, mert beforgatással ez tovább növelhető, míg az IS-7-nél a beforgatással csökken. Ezért például E-100, AMX-50B, T110E5 stb homlokpáncéljára normális játékos rá se lő, még tier 10 TD-vel se. És nagyon nem mindegy hogy hogy csak teknő méretű felületen van esély átütni valamit vagy az egész testen.
    Amiben tényleg nagyon jó az IS-7 az a toronypáncélzata. Szemből szinte átlőhetetlen és gyenge pont is kevés van rajta és azok se olyan gyengék.

Persze lehet linkelgetni jó eredményeket, statisztikát. De ezek a jó eredmények leginkább a játékos és az ostoba ellenfél érdemei, nem magáé a harckocsié. Ritka az olyan eset (gyakorlatilag amikor csak hull down harc van) amikor azt tudom mondani, hogy ezt a szituációt csak azért tudtam biztosan megoldani/túlélni mert IS-7-el voltam és más tier 10-es nehézzel biztosan elhullottam volna.
  • kisokka
    Valamelyik nap láttam wotwikin ezt az R2D2 dumát, aszittem beszarok xD De valóban így van, azt kell lőni és semmi mást :D
  • foxbat88fx
    bebaszva jobb játszani
    két célkereszted van.... igaz az enemyből is 30 van, meg a noob társaidból
  • kisokka
    Bevallom, ebben az időben annyira nem jó. Ki is izzadom, meg nem is esik jól. De azért van még kettő
    Csak azt a 26 killt hozzam össze és toszok reá.
  • foxbat88fx
    nem csak majd elolvassák a noob kezdők...
    aztán majd mondják a haveroknak oviban: "A super peshingnek a rakétavetőit kell lőni ám"
  • foxbat88fx
    picsába :D
  • kBagyula #247020
    kettő munkahenger. :D
  • Malarki
    Na azért nem kell hülyének nézni.
    Tudom hogy nem rakétavető, de úgy néz ki. Olyan mint a Kv5-ön R2D2.
  • foxbat88fx
    12 sör? :D
    irigyellek :D vagy nem is... pénteken mocsár részegre ittam magam
    azóta nem kívántam meg még sört....
    igaz a pálesz tett be :D vilmosos decis pohárból ittuk :)
  • foxbat88fx
    rakétavető xD
    nemtom troll vagy komolyan gondoltad, de az egy munkahenger :)
  • kisokka
    Semmi gond, ma nekem is elhúzódó napom volt, kell még 26 kill. Meg kb. a 12. sörömet iszom, de egész jól megy még(legalábbis ezt mondják a hangok).
    Ugyanezen a néven (Kisokka) megtalálsz a játékban, szóval, majd legközelebb
  • Malarki
    Talán akkor ne a hasát lődd, hanem a mondjuk a rakétavetőt a tetején vagy a torony alját. A sniperbuff óta meg már a "pontatlan" ruszki ágyúk is úgy lövik el távolról is a tetejét hogy öröm nézni.
  • foxbat88fx
    ma már nem leszek wot-ban bocsi
    amúgy mentem volna.... locsolás aztán megyek bringázok vagy valami.... este lesz kellemes idő :)
  • kisokka
    Nem akarsz zúzni egyet közösbe vele? A 152 már meg lenne utána, de a 100M1-hez még kell némi tp. Úgy nem akarom eladni, hogy ne legyen meg valamely tank hozzá, de a Master se ártana.
    Persze nem kényszer, vagy ilyesmi, csak kérdezem :)
  • Master91
    Aha, csak Is3- csőrét ki lyukasztod, Kt-t nak pockakját ki jukasztod.

ÉS SEBZED.

Sp pociját lyukasztod, és az űber spaced armor meg elnyeli mint kacsa a nokedlit, és nem sebzed :D
  • mittomén1
    csak úgy magától...modokat nem használok.nem tudom mit kéne állítanom mert sok dolgot soha nem állítottam és fogalmam sincs mit jelent egyáltalán.pl dinamikus kamera meg szerver oldali célkereszt stb.a beállítások célzási részében meg semmi ilyesmi nincs ami ide vonatkozna.
  • foxbat88fx
    de azokért meg kell "dolgozni"
    ezeket meg bármilyen hülye megveheti :S
  • foxbat88fx
    majd kiderül :)
    köszi!
  • Malarki
    Én valahogy nem látom magam előtt hogy SP hordák terrorizálnák a T6-T7 tankokat.
    Ennyi erővel mindegyik T8 tankot korlátozni kellene. Az IS3 meg a KT is ugyan úgy legyalulja a kisebbeket, sőt, még jobban.
  • kisokka
    Az igaz, hogy sok balfasz van, de azok száma, akik kiteszik a SU-100-as használót, kb. eléri a 7ezret(csak mutatóban írom, gőzöm sincs). Ebből a 7k-ból minimum van 5-600, akik képesek jól használni ezt a tankot. Szóval nem reményeket akarok lelombozni, de annyira ne számíts sok jóra, ráadásul rengeteg a gold használó, ami azért előnyhöz juttatja ellenfeleid a versenyben.
    Pár ilyen akción néztem én is a tankjaimat, hogy "vagy most, vagy sose" hozzáállással és vissza kellett néznem a feltöltött replayekből, hogy szarrá aláznak a goldlőszeresek. A SU-100 top csúzlijánál ez még durvábban jöhet ki, ergo a nagyobb tiereket is szemből kiböki ugyanazzal a sebzéssel és több tp-t kap.
    Ettől függetlenül sok sikert kívánok
  • kBagyula #247006
    De cserébe szedjék le akkor azt a nagy izét a tetejéről és alaplőszere legyen a gold. :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nem tudod véletlenül, melyek azok a TD-k, amikkel keveset mentek?:) Megköszönném :)
  • foxbat88fx
    hát én jópárszor találkozok vele tier6 tier7 tankban ülve :S
    NE gyengítsék de akkor tényleg csak tier8asok közé tegye
    vagy gyengítsék le a frontpáncélját... vegyenek el a vastagságából meg rontsák a dőlési szögét :)
  • Malarki
    Nem raktál el valami modot? Vagy csak úgy randomra elbaszódott?

foxbat: LOL, ettől jobban hova gyengítsék? Egy erőssége van szerencsétlenek, a frontpáncélja,de normális játékos ellen ez se sokat ér mert jó nagy gyenge pontok vannak rajta. Na most ezt akarják még jobban megvágni. Ha oldalba kapnak halott vagy mert ilyen sebességgel bárki körberöhög. Az ágyúja se egy nagy etvasz, de nem olyan rossz azért.
    T6-ot meg kb akkor lát ha a lista alján van 2-3.
  • kBagyula #247002
    Hmmm, prémmel egész jó kör lett volna (30):

...fontolóra veszem a prémvásárlást, bár ebben a jó időben a gép előtt kockulni, amikor lehetne épp sörözni meg pecázni is... :P

Amúgymeg:
  • Toweliee
    It’s possible that when roaming is implemented, the chat will be disabled for the roaming players (SS: in order not to promote tension between players, spam etc.) – “measures against excesses from both sides will be taken.
  • mittomén1
    alap van