418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rotterdam1
    kritikus hiba.nem sikerült a telepítés.az alkalmazás nem tud tovább futni.részletekért nézze meg a napló fájlt...leszedtem újra mert telepakoltam mosokkal amiktól belassult:) mondom magamban jolvan úgyis megyek ki locsolni addig leszedi újra. az előzőt letötrölte, de ez meg mikor már csak frissulni ebbe a falba ütközik? ötlet?
  • TomDantes
    Tudod ez érdekes, bezzeg mások szerint a éljen Hitler , meg SS meg török tudja mik kellenek bele, sőt micsoda disznóság hogy nem lehet, megint mások szerint meg Sztálin a zavaró...

Jó, értem én hogy mi miatt, és nem is akarok H vs SZ vitát, annak semmi értelme.
    Meg tőlem mind a kettő neve benne lehet, engem nem zavar, de az se zavar ha kiveszik. Bánja a franc. Egyébként lehet, ezzel a Sztálin üggyel direkt trollkodnak a WG-sek válaszul a sok hobbynácira akik állandóan HielHitler88ssfaszomtujda néven regisztrálnak be.
    Elég ostoba és szar húzás ha tényleg így van, szánalmas dolog.
  • mijki
    Tegnap műkdött az XVM, most meg azt írja "Can’t assign a drive letter or mount point." és kilép magától, pedig eddig nem volt semmi baja. Újra kell rakni ilyenkor a Dokan-t azt tudom, viszont arra kíváncsi vagyok, miért baszódik el magától....
  • foxbat88fx
    replay alapján ez kizárt :)
  • Fefe82
    Ez a TD event nem azt mondták ,hogy a platoon-t nem veszik számításba ?(zárólejben:akkor ahogy elnézem a hellcat-os 2k+ tizenegynéhányos köröm ,az első 5 millioba talán elég :) )
  • R3nton
    Annyira nem, bemennek a nagy klánok hajnalban (összeszámolnak a platoonok), és valami kisebb szintű TD-vel, kiszed 3 batchatet full HP-ról, míg a saját másik 2 fedezi őket.
  • foxbat88fx
    az tuti.... JP2vel ha kiírtom az egész enemyt akkor sem kapok 1700 exp-nél többet
  • stoppos
    Meg talán nem egy tömeggyilkos seggfejre kellene büszkének lenni. Kereshettek volna valami kevésbé szociopata karaktert a rajongásuk tárgyának. Mondjuk Zsukov. Ő sem volt egy hímestojás, de a gazdához úgy hasonul, mint az én pici pónim a kannibál holokauszthoz.
  • lammaer
    Érthető hogy mérges vagy, akkor ez tényleg inkább vmi hálózati-szinkronizációs probléma lesz. Vagy csak egyszerűen szar az egész :)

Azért az esetek döntő többségében működik a cucc, szóval én annyira nem írnám le a dolgot. Ennél sokkal nagyobb gondok vannak amikkel szinte minden csatában mindenki szembesül (pl a gyári nulla sebzéses criticalok).
  • lammaer
    Lehetnek büszkék a múltjukra, csak azt nem értem, miért heccelik az EU közönséget vele. Ez egy játék, fel kéne NEKIK is fogniuk hogy a politikát meg az ideológiát ki kéne hagyni belőle.
  • lammaer
    Hát jah, ez a pálya elég scoutolhatatlan, meg amúgy is, elég zárt, kevés lehetőséget ad a variálásra. 3 út, ebből középre a házak közé menni elég értelmetlen mert szénné lőnek a bozótósból a vízpartról.
  • Dorgal
    Köszönöm.Tegnap FT AC-vel csináltam 1010 xp-t/prém,goldammo,stb/nem tudom mire lesz elég.
  • Okmyx
    T49 is kap 95K creditet, mégis veszteséges, annyi goldot puffogtat el. De valószínűleg ez lesz a top 50-be a kulcs: csak legyen elég tőkéd.
  • Okmyx
    Igen, T2-re is vonatkozik.
  • Okmyx
    Persze, a hellcates replay fent van youtubeon is, agyontuningolt, agyonmoddolt, agyongoldozott tankkal és kólával itatott legénységgel, szakaszban.
    De szabályos. 15 év prémium?
  • Dorgal
    A mostani td-s event low tier-re is vonatkozik?Tier-2-re gondolok.
  • voroshenri
    T25/2-on nem lepodok meg hogy goldal ment de a T49-nek vagy a M8A1-nek fel nem fogom, hogy minek kell annyi gold...
  • Okmyx
    s35-ca 1442xp: s35-ca-1442

object 263 1600xp: obj263-1600

jgpze-100 1237xp: jgpze100-1237
  • Okmyx
    T49 2358xp: t49-2358

isu-152 1792xp: isu152-1792

m8a1 1914xp: m8a1-1914

hellcat 2698xp: m18-2698

t25/2 2044xp: t25/2-2044

Alecto 1764xp: Alecto-1764

Szpecnyaznak: Jagdpanther2 2207xp: Jgpanther2-2207

su-85b 1588xp: Battle report

Mondjuk elég illúzióromboló eredmények top50-et illetően

Többit keresem, ha rossz a link légyszív szóljatok, mert nem otthonról fórumozok most.
  • Okmyx
    Igaz, a Fochos 1948xp prémiummal van, nem néztem meg jól. Valójában ~1300.

Kaznás srác fochsal

A jgpantherest, meg a többit újra kikeresgélem.
  • Szpecnyaz
    Hát azért T8/9 TD-vel azok az XP-k elég lehetetlenek.
  • TiborTamas
    Ezeket honnan szedted? Mert ha jól sejtem ezek prém nélküli xp-k és akkor az a 2200+ (de még a 2000+ is) kicsit wtf kategória szerintem.
  • popey8
    A győztesek mindent átírnak:)
  • voivod32
    Szinte mindenki tizes, ráadásul az ellennél 4 Batchat volt, így még felderítőként sem tudtam sok mindent...
  • GabeE3e
    Nem vágom, mi volt a baj?

• voivod32
    Komoly esélyek...
  • Pares
    Apropó, most olvastam végig még egyszer...

“and their allies, who started World War Two.”

Már nem azért, de nem úgy volt az valójában, hogy a németek az oroszokkal szövetségben voltak, közösen támadták meg a lengyeleket, majd közösen osztozkodtak a prédán? Vagy már ezt is átírták a győztesek?
  • Pares
    Hát igen, ez kb. az "Ez van, ezt kell szeretni" kategória...
  • patchaou
    Rossz kép bocsi: Nem vagyok már a topon XD Inkább el teszem magam holnapra. Szóval itt a T14-es kép:

De most inkább elteszem magam holnapra, mielőtt több hülyeséget írnék :)
  • patchaou
    Ja bocs, az nem tűnt fel. Az tényleg jó helyen van. Tényleg Én nélztem félre, csak felületesen pillantva a képre :)
    Velem is fordult már elő ilyen. Volt olyan hogy ezen múlt a cw is. De hőbörgésen kívül sajna mást nem tudunk tenni. Illetve Én annyit teszek, hogy várom a konkurenciát és nem fizetek egy vasat sem sem a wg-nek :D
  • patchaou
    Ez is egy példa a délutáni témára, nem vagyunk egyformák, nem ugyanúgy használjuk a tankokat, ezért lehet hogy ami egyikünk szemében egy foshalom, azzal a másik élvezi a játékot és fordítva.
  • Pares
    Nem. Replayből fényképeztem a képet, azért néz a nagyobbik célkereszt kicsit másmerre, mert a kamerát igazgattam, a Batchat frontpáncélján nézd a kisebbik kört a zöld nyillal, én oda céloztam, a lövedéknek is valahova oda kellett volna mennie, főleg ilyen közelről. De amint látod, nagyon el volt tévedve a játék.
  • patchaou
    Azon a képen az látszik, hogy rendesen elé/alá van célozva.
  • Pares
    Azt a kurva hínnye!

"despite the fact that many aspects of his work have been judged harshly, the contribution of this man in the victory over fascism, as one of the leaders of the anti-Hitler countries coalition, is unquestionable."

Jó hogy nem rögtön szentté akarják avatni a világtörténelem egyik legnagyobb hóhérját! Azt persze nem említik a mocskos kommunistái, hogy Stalin kezéhez több 10 millió ártatlan ember vére tapad, például 6 millió ukráné a Holodomor idejéből, de azt sem szeretik emlegetni, hogy ugyan úgy elrendelt deportálásokat/népírtásokat, kitudja hány ember halt meg a gulágjaiban...
  • voivod32
    Ezt nevezhetjük kiegyensúlyozott MM-nek. De ebben a helyzetben esélyünk sem volt...
  • Pares
    Az fps és a ping sem ugrándozott sehová, stabil 61fps és 20-30 körüli ping volt egész idő alatt. Persze könnyen lehet, hogy a szerver-gép közötti szinkronizáció csúszott, és valójában kicsit arrébb volt a tank, mint ahogy én azt láttam, talán mint ahogy az foxi esetében is megtörtént. A bökkenő az, hogy ez a tank ott campelt, és nem mozgott, én mentem 50km/h-val, ahogy a képen is látszik. De ha tényleg valami szerver szinkronizációs, netes dolog volt, akkor az a kérdésem, hogy hogy lehet maximálisan kihasználni egy mozgékony tankot, ha egyszerűen nem ott van a tank, ahol én látom és nem oda lő, ahová én célzok? A képen is jól látszik, hogy a lövés pillanatában telibe be volt célozva a tank frontpáncélja, a második képen is látszik, hol a célkereszt, és az is látszik, hogy a lövedék szabályosan átrepül a tankon, és mögötte csapódik be. Most mondjam azt, hogy elavult szar az egész? Mert ilyeneken csatákat lehet elbukni!
    (Replayt nem szolgáltatnék, mert érzékeny infókat tartalmazhat... )
  • TOMSILENT
    Ideje volt már....
  • Szpecnyaz
    Mondjuk ez itthon nem jellemző. Inkább a ruszkiknál.
  • Szpecnyaz
    Nem véletlenül nagy a népszerűsége. Ennek elég sok politikai/történelmi oka van.
  • lexlutor
    elhiszem. de a megoldas a problemara..annyira WGs, otromba, ormotlan, izlestelen.. a stilus meg maga az ember vagy mi..