banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Az fps és a ping sem ugrándozott sehová, stabil 61fps és 20-30 körüli ping volt egész idő alatt. Persze könnyen lehet, hogy a szerver-gép közötti szinkronizáció csúszott, és valójában kicsit arrébb volt a tank, mint ahogy én azt láttam, talán mint ahogy az foxi esetében is megtörtént. A bökkenő az, hogy ez a tank ott campelt, és nem mozgott, én mentem 50km/h-val, ahogy a képen is látszik. De ha tényleg valami szerver szinkronizációs, netes dolog volt, akkor az a kérdésem, hogy hogy lehet maximálisan kihasználni egy mozgékony tankot, ha egyszerűen nem ott van a tank, ahol én látom és nem oda lő, ahová én célzok? A képen is jól látszik, hogy a lövés pillanatában telibe be volt célozva a tank frontpáncélja, a második képen is látszik, hol a célkereszt, és az is látszik, hogy a lövedék szabályosan átrepül a tankon, és mögötte csapódik be. Most mondjam azt, hogy elavult szar az egész? Mert ilyeneken csatákat lehet elbukni!
    (Replayt nem szolgáltatnék, mert érzékeny infókat tartalmazhat... )