418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #247238 Ha már nevekről van szó. Megnéztem milyen neveket lehet adni a német legénységi tagoknak. Hát van pár érdekes.
Először a világháborúhoz köthető nevek:
Hans Jeschoinnek, Josef Ackerman, Gerhard Barkhorn, Ernst Barkmann, Heinz Barth, Johannes Blaskowitz, Wilhelm Burgdorf, Otto Carius, Hans Cramer, Eduard Dietl, Adolf Eichmann, Hermann Fegelein, Fritz Freitag, Adolf Galland, Herbert Otto Gille , Kurt Knispel, Hans Krebs, Werner Mölders, Heinrich Müller, Walter Nowotny, Theo Osterkamp, Günther Prien, Ernst Udet, Walther Wenck
Aztán a többi:
Remélem másnak is modnank valamit ezek a nevek: Willie Beier, Gregor Martin, Löwe hadnagy, Brandt és Paust főtörsz, Stahlschmidt alias a SaS.
Van pár focista is: Thorsten Fink, Viktor Fischer, Jens lehmann, Marcel Schäfer
Pár autóversenyző: Niki Lauda,Sebastian Vettel.
Egy politikus: Gerhard Schröder
És egy kis kultúra is belefér: Richard Wagner -
foxbat88fx #247237 no para... POD-osok vannak ellened :D az -2 player :) -
Én még csak t9-ig ismerem a VK vonalat. De kiemelkedően jóval nem találkoztam. Bár JgdE100 nem rossz ahogy láttam. :-) -
voroshenri #247235 Kellet a nepeknek arty nerf :D -
voroshenri #247234 Azert a nemetek kozt is van 1-2 olyan tank, amit gondolkozas nelkul a garazsban tartottam miutan elitt lett... -
Bmsrt n2 #247233 Na ez kicsit kihozta belőlem a Rentont,és a Td gyűlölőt,tömény "élvezetnek" néz ki nem?
:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hála a magasságosnak lemmingeztünk fent balra,és csak a Fos-Td volt ott fent,a többi Td-jük meg a völgyet lemmingezte,így egy oldalt sikerült viszonylag gyorsan "letakarítani",így egyenlítődtek kicsit az erőviszonyok.
De így is csak a 1 Bat,és az Object arty maradt életben nálunk,náluk pedig a T110E4,és behúztuk cappel. -
A németeket nem nevezném OP-nek. -
Nyilván a szövetségesek. :-) -
Frankie69 #247230 Rommel nem volt tagja a náci pártnak. -
A többi meg azért OP mert Francia, Angol, Német, Amerikai és Kínai. -
Nyilván a sok trágya szovjet tank is azért op mert szovjet. :-) -
Ha felveszed valami ruszki tomeggyilkos hos nevet, kapsz 20 extra penetresont. -
Legyél Stalin_the_butcher :D -
El is morzsoltam egy konnycseppet... -
De tök mind1 mi van náci vezetőnek tekintik. Ezért kell változtatni. -
Szerintem módosult a szabályzat.
"3.11...names and surnames of Nazi leaders"
-
foxbat88fx #247222 im_not_hungarian-ra változtasd meg -
Vagy próbáljam meg hátha maradhat? :-) -
lol -
Egyébként 73 oldalnyi Rommel van a játékban. :-) -
stoppos #247218 Próbáld a Not_Rommel_anymore nevet. :) -
Valaki feldobhatná az Én nevem is, bár semmi náci dolog nincs benne. Akkor megváltoztatnám WarThunderbetterthenWoT -ra, vagy Gaijin4ever -re XD -
Köszi, de már nem írtam ticketet. Ha elkezdenék itt levelezgetni velük meg érvelni sosem lenne vége dolognak. Inkább változtattam. :-) -
Nem volt tagja hidd el. :-)
Olvastam David Fraser könyvét. Nem volt igazából pozícióban mivel "csak" tábornok volt, vezérkari tiszt nem. Egy páncélos hadosztályt vezetett később hadtestet, stb... -
foxbat88fx #247214 naja... de vmi értelmes nevet találj ki
pl. wégéegylóf@sz -
stoppos #247213 Szerintem amilyen kis érzékeny a lelkük a német nevekre, ha Jürgen the nazi hunter-t adnád meg nicknek, abba is belemagyaráznák az ellenkezőjét. -
madmanic #247212 próbáld ahogy mondtam. ( órákat szoptam vele )
uninstall.
Töröld ki a game könyvtárát is.
( én a registryből is kivettem a bejegyzéseit )
Töltsd le amit írtam.
Telepítsd.
Harcolj. -
Szerintem örüljön neki hogy ingyen cserélhet nevet :) -
foxbat88fx #247210 háháhá :D:D:D -
zsan666 #247209 Elvileg a Rommel nem lehet gond. Volt klántársam minden náci nevűt felnyomott annó és egy Rommel-re a "nem gond" választ kapta. Előkerestettem vele a support válaszát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dear Player,
we understand your concern!
However, Erwin Rommel is allowed name, since he did not commit any war crimes.
Do not hesitate to contact us again, if you encounter any issues with the game or have more questions.
Best regards,
Josef 'Dargnon'
Wargaming Europe Support Service
A kérdéses név az erwinrommel50 volt...
GL
-
AlucardHuN #247208 ehh Rommel miért? Nem is volt háborús bűnös vagy ilyesmi. Teljesen korrekt volt. -
Rotterdam1 #247207 hogy baszná meg nemigaz...megint kritikus hiba...mi a fasz van ezzel....
pár hete újratelepítés után vígan leszedtem most meg nem megy?! -
lammaer #247206 Az oroszok kb ennyire érzékenyek...
Az oroszok nem forgalmazzák a company of heroes 2-t
Szóval nem WG specialitás ez (pláne hogy ők papíron nem is oroszok hanem fehér oroszok - belorusz - de a mentalitás ugyanaz) -
lammaer #247205 Ezt elég erősen kizártnak tartom.
Lehet hogy nem volt ízig vérig náci, nem értett egyet az ideológiával, de az tuti hogy párttagnak kellett lennie abban a pozícióban. -
...vagy Vorosilov. :-D -
Bezzeg Zsukov tuti lehetnék vagy Brezsnyev. :-D -
foxbat88fx #247202 jah... de tiltott
engem a 88 miatt basztak meg... benne volt a nevemben :D -
Rommel nem volt tagja a náci pártnak. :-)
Szóval 1-2 nap. Fasza. :-/ -
foxbat88fx #247200 fene a náci imádatodat
-
3rWin3ugenRommel