418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    oroszok sokkal hülyébbek mint az eusok!

Rakat videó van fent orosz szerverről mit művelnek, én egy időbe át is akartam menni oda, mert fél isten lennék ezzel a tudással!

csak sajnáltam a mélygarázsomat itt hagyni
  • Rotterdam1
    kb...
  • voroshenri
    Hogy nez ki az atlagos csapattars nyaron.
  • NH3CL
    nem nem az a gyorsitott képzés neeeem. lol
  • foxbat88fx
    igen
  • atinq
    Ha a gyorsított képzés be van kapcsolva akkor a képességek szintje is gyorsabban emelkedik?
  • foxbat88fx
    köszi XD
    sniper medál nem kell... mi a francnak? :)
    meg nem ártana több FPS XD
  • Tono34
    Jó sügér volt mind a 2 csapat... jó sokat lőttél mellé :)
  • Pares
    Ezt de utálom én is. Biztos a gyökerek nem jöttek rá, hogy minden tankkal ugyan olyan gyorsan lehet foglalni, és ezt "tesztelik". Vagy nem tudom, mi más lehet az indíttatásuk...
  • Rotterdam1
    túl sok fazgyerek játszik vele...jó én is csak közepes játékos vagyok de 4-5ezredik csatánál már vágtam a dolgokat...meg sajnálom hogy a német ággal kezdtem....egyedül az e75 tetszett és ment vele a dolog....bezzeg az is7 vonal...is8-on kívül mind tetszett
  • Destydeme
    Hi.+Én.
    A 8.0án voltam utoljára,az E50re voltam kíváncsi,nagyon jó kis med élesben is.(Ma 1etlen értelmes győztes köröm vele volt,4k dmg).
    Emlékszem 1.5órát kellett vele játszanom,h 1 kicsit megismerjem.

Elindult a vonat és így vagy úgy ,de 2 perc alatt vége volt a csatának,nem volt egyszerű tesztelni bármit is..
  • patchaou
    Én annyit nem költöttem, vettem egy tájpot 6-7k-ért mert vagy 4 2500-as és egy 5500-as goldot. Aztán úgy döntöttem, hogy többet tőlem nem kapnak, amíg olyan nem lesz a játék amilyennek szeretném.
  • foxbat88fx
    elképzelhető XD
    am én is azért megyek... de inkább mobilitást nézek... hogy mozog a tank.. hogy szűkül a gun, mennyi idő alatt tölt
    azt nem nézem mit lövök át vele meg mit nem, meg engem ki lő át mert ott mindenki goldal lő szinte... majd élesben eldől mit tud a kicsike :)
  • patchaou
    Ja a másik amit soha nem fogok megérteni. Tesztszerveren húzzák a zászlót és ugyanezek írogatják hogy GG ...
  • Rotterdam1
    majd egy évig fizettem a prémet és löwét is vettem...amit 3ezer csata után picit unok
  • patchaou
    Akkor csak Én vagyok akkora kretén, hogy azért megyek tesztre, hogy leteszteljem amire kíváncsi vagyok ? XD
  • foxbat88fx
    vagy ott a telefonhívás.... az sem kerül sokkal többe
  • patchaou
    Én annak idején amikor még költöttem a wot-ra akkor más kártyájáról vettem a goldot, aztán kifizettem kp-ban :) Családban vagy baráti körben niztos van megfelelő kártya.
  • Eagle16
    Ezzel meg lehet nyerni WoT aranyat...ha valakit érdekelne. link

Engem nem izgat, nem tetszik az a játék.
  • foxbat88fx
    teszt szerverre mindenki ökörködni jár fel...
    én is... TK-zok, lökdösöm a társaimat... össze vissza megyek, szinte rá sem lövök az ellenségre :D

ha megnézed szerver adatokat jobbak az oroszok... top WN-ben is top effiben is avg effi/wr :)
  • nemtudommivan
    Stock AT8-al menni ujra ? :)
    20,000 arany :D
  • Pares
    Náci feliratokat és horogkereszteket akarok! Vagy akkor egyik se legyen! Kibaszottul elegem van ebből a kettős mércéből!
  • Pares
    Nehogy ezeknek a mocskos komcsiknak egy centet is adj! Már én is megbántam!
  • patchaou
    Ez ugye csak vicc? Jártál már tesztszerveren?
  • foxbat88fx
    mert EU-n rengeteg a béna játékos....
    oroszok jobbak mint mi
  • mijki
    Valaki jönne platoonba, egyedül már nem bírom, 15 kill kellene még. T6-T8.

mijki néven megtaláltok.
  • VanDaal
    6 kör alatt összesen 1 kill... Á, nem lopják a fraget...
    És összesen 2 győzelem: amikor t9-cel 6k-t sebeztem, meg amikor t5-tel 1500-at. Amikor nem sikerült kiosztani a saját hp-m 3-szorosát sebzésben, akkor vesztettünk. Az már más kérdés, hogy azért nem sikerült, mert 3 perc után szinte már csak egyedül vagyok életben. Nagyon jó lesz ez így, ha így marad a nap hátralévő részére is.
  • mijki
    "looks like Russian players playing on EU server want the “Stalin” inscriptions back."

Csak egy kérdés: orosz játékosok miért játszanak EU szerveren, amikor ott van nekik a RU szeró és böfögnek bele az EU szerver életébe.

Elhiszem, hogy nekik Sztálin az isten, megváltó, legjobb arc a sztyeppen, csak azt elfelejtették, hogy Kelet-Európa nem örült neki, hogy majd félévszázadig itt hagyták magukat, a hős honvédő háborújuk után...
  • madmanic

16 csatából meg is lett a 30 kill.

Lekerültem a szopórollerről. Végre.
  • madmanic
    [IMG]http://kepkezelo.com/images/o2g5hjx6haocq2enbgzk_thumb.jpg[/IMG][/URL]]16 csatából meg is lett a 30 kill..
  • Destydeme
    Hi.Látom másnál is zajlik az élet nem csak nálam..
  • foxbat88fx
    Tessék
    aztán lehet nem káromkodtam :D de kurva ideges voltam mert enemynél KV-1S 3as platoon volt... mondom semmi esélyem.. erre kilőttem mind a hármat nagy mákkal
  • Rotterdam1
    az ég szakadna rá erre a sok kill hunter kis köcsögre...beáll elém nehogy én lőjjem, ki...de nembaj hogy én szebvedtem meg vele...megvárja még legyengítem aztán kilövi....és csodálkozik a buzi gyerek hogy visszakézből kilövöm...
  • MrSnail
    Lehet! De csak annyit tegyél rá amennyit el akarsz költeni + kell a CVC Kód meg a lejárat ideje.
  • Destydeme
    Hi.Másnak is katasztrófa a játék?Tegnap is tré volt,de ma 12/4 után abbahagytam.
    +a vége felé már figyelmeztetés nélkül is meglőttem a csapattársam
    (ne álljon elém,ne blokkoljon etc már nincs"erőm" írni sem,inkább befejeztem egyelőre.)
    Az elmúlt két nap katasztrófa..Sírás vége
  • Tono34
    Azért egy replay-t megnéznék én erről a csatáról. Én nem foglak feltolni csúnya beszédért :D
  • Rathrol
    Kéne help!
    Vásárolni szeretnék goldot, csak az tart vissza benne hogy a kártyám mint kiderült elektronikus (nem dombtornyomot), ezzel is lehet vásárolni?
  • foxbat88fx
    az lesz a következő nyugodt lehetsz
    szép lassan haladok... múltkor De Langlade aztán voivoddal kritikus együttműködés... most Pool :) jöhet a Lucky :D
  • Tono34
    A lucky medált még mindig nem látom.
  • foxbat88fx
    nincs mert szétkáromkodtam magam XD