418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
oroszok sokkal hülyébbek mint az eusok!
Rakat videó van fent orosz szerverről mit művelnek, én egy időbe át is akartam menni oda, mert fél isten lennék ezzel a tudással!
csak sajnáltam a mélygarázsomat itt hagyni -
Rotterdam1 #247597 kb... -
voroshenri #247596 Hogy nez ki az atlagos csapattars nyaron. -
NH3CL #247595 nem nem az a gyorsitott képzés neeeem. lol -
foxbat88fx #247594 igen -
Ha a gyorsított képzés be van kapcsolva akkor a képességek szintje is gyorsabban emelkedik? -
foxbat88fx #247592 köszi XD
sniper medál nem kell... mi a francnak? :)
meg nem ártana több FPS XD -
Jó sügér volt mind a 2 csapat... jó sokat lőttél mellé :) -
Pares #247590 Ezt de utálom én is. Biztos a gyökerek nem jöttek rá, hogy minden tankkal ugyan olyan gyorsan lehet foglalni, és ezt "tesztelik". Vagy nem tudom, mi más lehet az indíttatásuk... -
Rotterdam1 #247589 túl sok fazgyerek játszik vele...jó én is csak közepes játékos vagyok de 4-5ezredik csatánál már vágtam a dolgokat...meg sajnálom hogy a német ággal kezdtem....egyedül az e75 tetszett és ment vele a dolog....bezzeg az is7 vonal...is8-on kívül mind tetszett -
Destydeme #247588 Hi.+Én.
A 8.0án voltam utoljára,az E50re voltam kíváncsi,nagyon jó kis med élesben is.(Ma 1etlen értelmes győztes köröm vele volt,4k dmg).
Emlékszem 1.5órát kellett vele játszanom,h 1 kicsit megismerjem.
Elindult a vonat és így vagy úgy ,de 2 perc alatt vége volt a csatának,nem volt egyszerű tesztelni bármit is.. -
Én annyit nem költöttem, vettem egy tájpot 6-7k-ért mert vagy 4 2500-as és egy 5500-as goldot. Aztán úgy döntöttem, hogy többet tőlem nem kapnak, amíg olyan nem lesz a játék amilyennek szeretném. -
foxbat88fx #247586 elképzelhető XD
am én is azért megyek... de inkább mobilitást nézek... hogy mozog a tank.. hogy szűkül a gun, mennyi idő alatt tölt
azt nem nézem mit lövök át vele meg mit nem, meg engem ki lő át mert ott mindenki goldal lő szinte... majd élesben eldől mit tud a kicsike :) -
Ja a másik amit soha nem fogok megérteni. Tesztszerveren húzzák a zászlót és ugyanezek írogatják hogy GG ... -
Rotterdam1 #247584 majd egy évig fizettem a prémet és löwét is vettem...amit 3ezer csata után picit unok -
Akkor csak Én vagyok akkora kretén, hogy azért megyek tesztre, hogy leteszteljem amire kíváncsi vagyok ? XD -
foxbat88fx #247582 vagy ott a telefonhívás.... az sem kerül sokkal többe -
Én annak idején amikor még költöttem a wot-ra akkor más kártyájáról vettem a goldot, aztán kifizettem kp-ban :) Családban vagy baráti körben niztos van megfelelő kártya. -
Ezzel meg lehet nyerni WoT aranyat...ha valakit érdekelne. link
Engem nem izgat, nem tetszik az a játék. -
foxbat88fx #247579 teszt szerverre mindenki ökörködni jár fel...
én is... TK-zok, lökdösöm a társaimat... össze vissza megyek, szinte rá sem lövök az ellenségre :D
ha megnézed szerver adatokat jobbak az oroszok... top WN-ben is top effiben is avg effi/wr :)
-
nemtudommivan #247578 Stock AT8-al menni ujra ? :)
20,000 arany :D -
Pares #247577 Náci feliratokat és horogkereszteket akarok! Vagy akkor egyik se legyen! Kibaszottul elegem van ebből a kettős mércéből! -
Pares #247576 Nehogy ezeknek a mocskos komcsiknak egy centet is adj! Már én is megbántam! -
Ez ugye csak vicc? Jártál már tesztszerveren? -
foxbat88fx #247574 mert EU-n rengeteg a béna játékos....
oroszok jobbak mint mi -
Valaki jönne platoonba, egyedül már nem bírom, 15 kill kellene még. T6-T8.
mijki néven megtaláltok. -
VanDaal #247572 6 kör alatt összesen 1 kill... Á, nem lopják a fraget...
És összesen 2 győzelem: amikor t9-cel 6k-t sebeztem, meg amikor t5-tel 1500-at. Amikor nem sikerült kiosztani a saját hp-m 3-szorosát sebzésben, akkor vesztettünk. Az már más kérdés, hogy azért nem sikerült, mert 3 perc után szinte már csak egyedül vagyok életben. Nagyon jó lesz ez így, ha így marad a nap hátralévő részére is. -
"looks like Russian players playing on EU server want the “Stalin” inscriptions back."
Csak egy kérdés: orosz játékosok miért játszanak EU szerveren, amikor ott van nekik a RU szeró és böfögnek bele az EU szerver életébe.
Elhiszem, hogy nekik Sztálin az isten, megváltó, legjobb arc a sztyeppen, csak azt elfelejtették, hogy Kelet-Európa nem örült neki, hogy majd félévszázadig itt hagyták magukat, a hős honvédő háborújuk után... -
madmanic #247570
16 csatából meg is lett a 30 kill.
Lekerültem a szopórollerről. Végre. -
madmanic #247569 [IMG]http://kepkezelo.com/images/o2g5hjx6haocq2enbgzk_thumb.jpg[/IMG][/URL]]16 csatából meg is lett a 30 kill.. -
Destydeme #247568 Hi.Látom másnál is zajlik az élet nem csak nálam.. -
foxbat88fx #247567 Tessék
aztán lehet nem káromkodtam :D de kurva ideges voltam mert enemynél KV-1S 3as platoon volt... mondom semmi esélyem.. erre kilőttem mind a hármat nagy mákkal -
Rotterdam1 #247566 az ég szakadna rá erre a sok kill hunter kis köcsögre...beáll elém nehogy én lőjjem, ki...de nembaj hogy én szebvedtem meg vele...megvárja még legyengítem aztán kilövi....és csodálkozik a buzi gyerek hogy visszakézből kilövöm... -
MrSnail #247565 Lehet! De csak annyit tegyél rá amennyit el akarsz költeni + kell a CVC Kód meg a lejárat ideje. -
Destydeme #247564 Hi.Másnak is katasztrófa a játék?Tegnap is tré volt,de ma 12/4 után abbahagytam.
+a vége felé már figyelmeztetés nélkül is meglőttem a csapattársam
(ne álljon elém,ne blokkoljon etc már nincs"erőm" írni sem,inkább befejeztem egyelőre.)
Az elmúlt két nap katasztrófa..Sírás vége
-
Azért egy replay-t megnéznék én erről a csatáról. Én nem foglak feltolni csúnya beszédért :D -
Rathrol #247562 Kéne help!
Vásárolni szeretnék goldot, csak az tart vissza benne hogy a kártyám mint kiderült elektronikus (nem dombtornyomot), ezzel is lehet vásárolni? -
foxbat88fx #247561 az lesz a következő nyugodt lehetsz 
szép lassan haladok... múltkor De Langlade aztán voivoddal kritikus együttműködés... most Pool :) jöhet a Lucky :D -
A lucky medált még mindig nem látom. 

-
foxbat88fx #247559 nincs mert szétkáromkodtam magam XD