418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Fölötte.!Direkt írtam papíron őket! Egyébként is azt írták, hogy a te tankodnak kell minimum 4-esnek lennie. Akkor most mi van?
  • SovereignXY
    vagy fv4202. Abból is kb annyit látni. 100 csatánként 1et :)
  • SovereignXY
    Tier 4 volt min amit kilőttél?
  • TiborTamas
    Legyen csak 2, de akkor Conqueror GC :D
  • voivod32
    Mármint nem Obj 263at! :D
  • voivod32
    Ezt nem hiszem el! Már legalább 40-et kilőttem ma, és mégsem adja a 3 kilót! Mi a fasz van?!
  • Szpecnyaz
    El bírom képzelni a követelményt :D.
    3 nap prém=Ki kell lőni 3db Obj 263at egy nap alatt :D.
  • SovereignXY
    Hát így sem jártam de még de elég LOL volt. Én voltam a csapatból az uccsó. meg volt egy is-8. Batchat. az ellenél volt egy ob. 704. Be is mentem megő meg eltánmcolgattunk egymással közben elfogyott a lőszer. Buta is-8 elé ment kilőtte aztán x lett :)
  • zoltanblau
    Köszi :-) Már várom nagyon a 3 napos prémet
  • iliili
    Sziasztok,valaki tudja e esetleg,hogy ha kilépek egy klánból,akkor mennyi idő múlva alapíthatok sajátot ( kell e többet várni a szokásos 48 óránál ? ) ?
    Köszi :)
  • TiborTamas
    Holnap fogják kirakni elvileg a részleteket. Nem maradsz le semmiről, nyugalom!
  • Eagle16
    Még nincs róla semmi infó.
  • Roger6
    Nem tudom, nekem mai első csatám 3.700 XP lett, és a többiek spotja nélkül szarra sem mentem volna...
  • zoltanblau
    Van az augusztusi calendarban péntekre egy ilyen hogy : WOT anniversary special http://worldoftanks.eu/en/news/46/august-2013-calendar/

alatta ez olvasható : World of Tanks Anniversary

To celebrate a yet another wonderful anniversary, there will be a special mission prepared. If you manage to complete it, you will get 3 days of Premium account!

Ez azt jelenti, hogy valami küldetést kell megcsinálni, hogy kapjon az ember 3 nap prémiumot? Hol lehet jelentkezni, hogyan és meddig?Tudnátok erről valami tájékoztatást adni?
  • madmanic
    Nna, eddig tartott a mai napi sikersztori. Kezdődik az AFK-kempelős-nemtetszikahogyjátszolletékázós-feladatotleszarós...

Belevetem magam a medencébe...
  • Pares
    Az ilyen csaták miatt érdemes szenvedni a WoT-tal. Gyakorlatilag én hoztam le az amúgy vesztes csatát...

Replay.

• voivod32
    Na, ezt szeretem a Matildában!

• Lokker
    Ma is összefutottam egy "értelmiségi" magyar játékossal. HUNmetal néven játszik (már a nevéből lehetett következtetni, hogy esze kb. egy földigiliszta szintjén van) és szokásos okoskodá és káromkodás, mások ócsárolása közepette elhullik. A PNOWL klán tagja, de elnézve őket hasonló szinten lehetnek. Ha valaki látja ne habozzon képen köpni. :)
  • voroshenri
    Eskuszom 8.6 elott a 133-at nettoban kaptad volna meg...
  • Eagle16
    Ja igen...valamiért többre emlékeztem. T10-es TD-knek mondjuk semmi sem tud ellenállni a 400mm+-al ugye.

Szpecnyaz: csak a statra hajtanak, meg a győzelemre, és vannak akiket nem érdekel hogy mennyire mennek mínuszba ezért. Mindenféle limitáció nélkül szerintem nagy hülyeség volt ez a prémium lőszer kreditért dolog, nem is látok mostanában egy szoros csatát sem, mert egy jó pozícióból is kiszednek akárkit most már, a mágikus 2-es gombbal.
  • foxbat88fx
    nemtom... nekem valahogy mindig átviszi a BL-10 szemből....
    meg se kottyan neki
  • GabeE3e
    Én is észrevettem már, hogy szemből mintha nem vinném annyira a 8-ast.
    Érdekes..
  • Toweliee
    Ugyanezt tapasztalom.
  • Tono34
    T8-as JT ellen kevésbé szeretek harcolni mint a T9-es ellen. Valahogy a T8-as páncélja mintha jobban működne.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk mennyire cockság már goldozni T10ben. A pontosság buff óta gyerekjáték a weak spotokat belőni. Az E100-on és az FV med/TD-n kívül nem igen értem hogy mi viszi rá a playereket.
    Főleg hogy a HEAT lőszernek elég pocsék tulajdonságai vannak, főleg az APCR lőszerrel szemben.
  • Toweliee
    Igen, bár nem játszottam angol td-vel még, de a meséltek és látottak alapján igen.
  • Count Adyn
    Szép volt:D Vagy 3x vártam hogy meghalsz, mikor a hetzer csövébe néztél, meg mikor az első kv1s becélzott, és a végén hogy túléled amit bekaptál:D
    De hatost dobtál golyóval úgyhogy cg:DD
  • kHares
    Jobban keresek vele mint a T34-el, egyszerűen gyors, pontos, olcsó.
    Múlt hétről egy jó menet, ezúton is köszönöm Radiokatívnak a játékot

Pénzt el kell felezni mert dupla event miatt. Replay ha valakit érdekel, igazából semmi extra az enemy volt buta
  • Oddball29
    Nagy tankoknak a HEAT csak 330-340 körül van, az 50%-os kb. egy Foch eleje ellen.
  • Solten
    Mehhehe. Es T10-et is kormanyoznak.
  • Szpecnyaz
    Most épp az AT15-el játszok és az nagyon bejön. A JT meg hasonló stílust képvisel, ha jól gondolom. Szóval nem tűnik rossz választásnak.
  • popey8
    Ha az átlagos ilyen, akkor milyen az átlag alatti?
  • Toweliee
    Szerintem az egyik legdurvább pénzkereső. Filléres lőszer és javítás, tierlimit miatt a frontpáncélja is jobban működik, mint a T9-es Jagdtiger-é. Játékélmény se rossz, halálpontos, gyorsan tölt és céloz.
  • popey8
    Mennyire igaz
  • Szpecnyaz
    Hát az elég hurka.
  • Thomasovics
    prémiummal, 3k sebzés fölött jön a 90-100+k kredit haszon
  • foxbat88fx
    xD
  • atinq
    Köszi.
    NH3CL neked nem köszi.
  • voroshenri
    8.6 elott imadtam, siman hozta az 50-60k-z koronkent (premiummal), es a 100k-t is viszonylag konnyen osszejott, mondjuk minden 4-5. csata. Fentartasa kb viccesen olcso 10-12k a full repair plusz 3-5 max 8k az ammo. (Egy lovedek mindossze 252 credit).
    8.6 utan nem tudom mi tortent vele (patch noteban semmi nem volt), de valahogy nem jon ugy a love...
  • Szpecnyaz
    Kinek mi a véleménye a JT 8.8ról? Elsősorban a kredit hozama érdekelne.