418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha itt lövitek akkor tuti átmegy kb. 200-as átütéstől kezdve.
Amúgy tényleg brutális miket lehet vele csinálni, nekem a Tier 9-es van meg és 3k sebzésig túl szoktam benne élni általában, sokszor tovább is. Persze ehhez táncolni kell vele rendesen, amint megállok egy helyben kapom is a lövéseket a gyenge pontokra. -
Ne a felső részét lődd, mert ott meg van döntve egy kicsit. Középen kell lőni és alul. -
kisokka #247796 Replay vagy megvan, vagy nincs. Már arra sem emlékszem, hogy miben ültem, ez csak egy példa volt arra a pár esetre, ami mostanság történik.
Egyébként sem fröcsögtem tele a fórumot, hogy ez biztosan hiba. Azt írtam, vagy bug, vagy mázli, vagy buherálva lett az álcarendszer(a hack-et hagyjuk).
Az utóbbira senki se tudott válaszolni, se most, se múltkor, amikor kérdeztem. Felőlem aztán lehet az is, csak jó lenne tudni róla, mielőtt árnyékok lövöldöznek rám olyan helyekről, ahol nemhogy duplabokor, de még egy dombon ülő fűcsomó sincs. -
TiborTamas #247795 Bárcsak ne léptem volna vissza játszani. Kb. 6000 goldot érhetett volna ez a két kör, ha nyerünk... :(
-
TiborTamas #247794 Én is szoktam bosszankodni, de először mindig magamban keresem a hibát, sosem a játékban, mert az általában úgy működik, ahogy meg van írva. Ha mutatsz róla replayt, akkor megpróbálhatom neked megmagyarázni, mi történhetett, de (mint az ilyen eseteknél általában) biztos nincs replay, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy csak azért nem láttam eddig ilyeneket 24k csata után sem, mert szerencsém volt. :) -
Szpecnyaz #247793 Nyilván minden klánban vagy egy ember aki biztosít egy TS szervert, esetleg közösen bérelnek egyet. -
így kellemes a játék...
Győzelem!
Csata: Severogorsk 2013. augusztus 8. 0:41:12
Jármű: Matilda Black Prince
Szerzett tapasztalat: 1 584 (x2)
Szerzett kredit: 34 258
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 1 -
iliili #247791 Ki hova szokott járni a klánjával,milyen TS szerverekre ? :D -
Amarth99 #247790 Ha szeretnétek egy nagyon jó tankot, amivel csak nyerni nem lehet akkor ajánlom a 263at :D. Egymást követő 2 csatám eredménye vele. Mindkettőben 5k felett sebeztem, utoljára haltam, de nem sok haszna volt:
első
második
Mondja már el valaki, hogy mit csinálok vele rosszul, hogy nem tudok nyerni vele :D? Kicsit bosszantó a 34%os win rate 3k átlagsebzéshez :D... -
Onnan én is folyamatosan pattogok, nem értem miért, régen weakspot volt. Most gyakorlatilag csak a hasát lehet átütni. De olyankor már mindegy, k*rvanagy szarban van az, aki már rálát ennek az OP szutyoknak a hasára. :D -
yossarianHUN #247788 Most ezért valszleg orrba-szájba leszek noobozva, de innen én is rendszeresen pattogok. Sőt, a legtriviálisabb franci-TD gyengepontok (tetőn lévő biszbaszok) rendszeresen pattogtattak 220-as penű ágyúknál. Én már nem is merek francia TD-re szemből lőni:D -
Áh picsát!
Hozzunk be még szarabnál szarabb pályákat!
A régiszart meg újítsuk fel, hogy ugyan olan szar maradjon!
Fps droppot lese szarjuk mikor egyszerre 5-6 tank spottolódik, de van sólyom hang Airfilden!
Láthatatlan - fal textúra bug?
Ne lőjj olyan szögbe és nincs probléma!
Nem hiszem el hogy ezeket a bugokat 1 patch alatt nem lehet meg javítani.
Gyökerek! -
Pares #247786 Na hát így már mindjárt más a helyzet! A Sztálinos feliratok helyett inkább az ilyen bugok írtására kéne koncentrálniuk! -
Legénység húzására szerintetek melyik a legalkalmasabb szint? Én úgy vettem észre, hogy Tier8-ban valahogy könnyebben jön az XP... Lehet csak placebo. -
VanDaal #247784 Nocsak:
"Storm states that in 0.8.7, server ballistics code was not changed as a reaction to an alleged bug, where shells pass thru tanks without doing damage"
Ezek szerint mégsem csak bebeszéljük magunknak, mikor úgy látjuk, hogy átlőttünk a tankon... -
Húúú mennyi PL.. -
Okmyx #247782 Ez érint valakit?
anniversary-manoeuvers-heavy-winners
Engem sajnos nem... aki látja a nevét annak gratula! -
Elhiheted, hogy én se szándékosan álltam vele szemben. -
kisokka #247780 Nemrég találkoztam domb tetején csücsülő KV1-S-el is, amitől kb 100 méterre voltam, mégsem láttam, hogy ott van. Bokor a környéken sehol, csak az irányt láttam honnan lő, meg sajgott a 400 körüli damage is.
Ha nagy ritkán befut egy ilyen, azt mondom oké, van ilyen. Vagy bug van a környéken, vagy valamitől éppenhogycsak mázlija van, amiért nem villan fel. Viszont a patch óta többször találkoztam ilyesmivel, mint azelőtt az egész "karrierem" során.
Pár napja kérdeztem is, hogy buheráltak -e valamit az álcarendszerrel, mert elég gyanús volt a dolog.
Persze az is lehet, hogy csak véletlenek sorozata. -
kHares #247779 Megosztanám ezt a gyöngyszemet, szegény diszleksziás amx-ből kirobbant a harag:
-
AlucardHuN #247778 Nah jah, manapság a weakspotok is szépen pattintanak... -
Nekem sem az első, tök mindegy melyik Francia td, valahogy nem viszi semmi őket kb. a peccs óta szemből, csak oldalról. Eljutottam ma odáig, hogy inkább kerülök, mint szemtől szembe álljak ezekkel a dögökkel. -
Miért pattan innen? már nem az első...
-
TiborTamas #247775 Szerintem még mindig úgy működik, ahogy a wikiben le van írva. Legalábbis én még nem találkoztam olyan anomáliával, amit ne tudtam volna a leírtak alapján megmagyarázni. -
kisokka #247774 Nekem ez mozgó tanknál akkor is furcsa, de legyen így. Nem emlékszem ilyesmire az előző verziókban, mostanában meg elég sokszor belefutok. Nem pont ilyen szitukba, de valamit tutira variáltak az álcarendszerrel. -
kHares #247773 Megvenni a Centurion 7-et: 3,5 milla
Dombok közül kibukkanni, osztogatni 400 sebzést halálpontosan: megmosolyogtató
Lerohanni a 200 hp-s batchatet mire az lepattintja a 270 penes lövedéked aztán kifiléz: priceless -
Az egyik ok amiért itt fogom hagyni ezt a szart, amint lesz konkurencia. -
kHares #247771 Mert megláttátok, működésbe lépett a bokor és ekkor még random 5-10 másodpercig lehet látni. -
kisokka #247770 Először erre gondoltam én is, de amikor hátrál felfelé, akkor miért nem tűnik el? Ugyanarra megy előre, mint amerre hátrál. Ráadásul a lövéssel egy időben szívódik fel? Én nem tudom mi van ott, de nagyon Bermuda-háromszög és még csak nem is működik mindig. -
kHares #247769 Duplabokor, az ott egy ilyen hely, ha nincs 50 méteren belül nem látod -
iliili #247768 Valaki tud jó TS-s szobákat ahol egy klánnak lehet külön helye,ha igen nagyon megköszönnöm ha írnátok főleg PMbe,érdekel a full ingyenes,vagy ha valami olcso bérlet van az is ! :)
Köszi -
nyomiarty #247767 Valaki gyűjtötte itt a full idiotákat 10K+ csatával.Hát ez a gyöngyszem azt hiszem minden rekordot meg fog dönteni. 15K csata és 2600 !!!! kilőtt tank.
-
kisokka #247766 Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mégis az az IS hogy a francba tűnt el a szemem elől?
KATT
Elfogadom, ha valamit nem veszek észre, ami miatt ez lehetséges, de sajnos egyre többször futok bele ilyenbe és már kezdek paranoiás lenni. -
stoppos #247765 Az egy jó kis sorozat.
A másik ilyen, ami még tetszett, a Generation kill. -
kisokka #247764 Jó, azért messze van még a T32, de kíváncsi leszek rá :D -
Itt a régi eredményeim velük:
-
Amarth99 #247762 Nekem jobban ment a t32vel. Sokkal többet kibír, így van idő sebezni vele. Nekem jobban tetszik. Persze t29 meg könnyű pedotankozni a sok hülye közt :D. -
VanDaal #247761 Alig írom le erre tessék, itt is van, egyből a következő csata:
De ez persze így teljesen rendben van, és ez megy egész nap... FUCK OFF WHOREGAYMING -
maturad #247760 Ja , ma "jó"napom voltak. Követtek, mentek hátulról belém, "belenéztek a képemben és elállták az utat. Ezek vajon kik???? -
maturad #247759 Ém is így gondoltam! :)