418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NH3CL
    Nincs is jobb az idült alkoholizmusnál.

Mindig találsz okot az ivásra. Őszintén remélem, hogy csak ezzel nagyfiúskodsz itt, hogy folyton az ivásról beszélsz.
  • JeffDunham
    Ajánlok egy filmet ennek apropójából. A címe: Összeomlás. Aki látta érti miért pont ezt ajánlom Foxinak.

Dolgozom, de most kezdtem el nézni. Délután remélem nyugtom lesz.
  • Destydeme
    Ezt a pajzsmirigy dolgot vágom Bro :(,nem kell nekem ezt magyarázni.
    Igyál ami jól esik
    Bár enélkül is nehéz elviselni ezt a meleget.
  • Desmodromic
    Basszus, már a lengyeleknél is? :)
  • Dorgal
    kurwa meleg van......
  • Roger6
    Megfelelő táplálékbevitel a kulccsszó.
  • foxbat88fx
    hmmmm
    most jó mert lehűtött a sör... de sajna azt sem lehet tulzásba vinni mert ilyen melegben durván üt :S
    amig tart a hatása jó lesz... aztán ha elmúlik estig szopás :)
  • Rotterdam1
    http://www.youtube.com/watch?v=1hzC4jSnRis&list=LLj8YigID2JUjeROlPUowADQ ezt mennyiszer megnéztem...állat geccc:)
  • Tessellia
    tedd a lábad egy lavór hideg vízbe:) úgy még játszani is tudsz
  • foxbat88fx
    hát annyira nem bírom a meleget :S
    nehezebben kapok levegőt, gondolom szerepet játszik benne a pajzsmirigy betegség is....
    30fokik jól megvagyok.... felette csak akkor ha sörözök :S
    de ez is változó, legelőször amikor bejött ez a 35-36 fok (3-4 hete talán)
    akkor az első két napon azt hittem meghalok....
    most hogy már 2 hete kint alszok sátorban egész jól bírtam, de nekem ez már SOKK!!!!!! vége lehetne már :(
    télen -30fok meg sem kottyan, de ezt a meleget nem bírom :(
  • Destydeme
    gg
    Én még be sem léptem ma..
  • Destydeme
    Nem rossz lista,elfogadnám a 2 Is-t,de német ágon vagyok erős.Oroszból csak Td-et húztam javarészt.Na meg majd most a 2.orosz Td ágat.Bejövetelkor minden új ág túl erős általában.
    Az Is7 nek van gyenge pontja szemből?Okay alul,de ott minden tank gyenge+láttam videon,h a löveg alatt közvetlen még gyenge..Azon túl van még valami?Az Is4 szemből?
    Köszönöm:)
  • stoppos
    Gyerekkoromban volt egy 76-os kiadású könyvem, a Lángoló Világ. Na abban mégcsak nem is volt szó sem Lengyelország felosztásáról, sem a téli háborúról. Vicces kis könyv volt. Olyan dumák voltak benne, hogy a világgazdasági válság egyedül a Szovjetuniót nem súlytotta, meg hogy ők csak békésen dolgozni akartak.
    Aztán volt benne pl egy olyan kép, ahol valami félkatonai alakulat masírozik amerikai és náci zászlót lengetve, alatta szövegként, hogy az USA-ban is megjelentek a nácikok.

Egy ideig egéralátétnek használtam, de valahol még meg van. :)
  • Pares
    Na a napi küldetés teljesítve, megvan a 30 kill. Nagyon jók ezek a küldetések, 20-25 csata alatt simán összefarmolok 1 millió kreditet. Naponta.
  • Destydeme
    Ó te szegény:)
    Elvileg holnaptól vége a melegnek,akkor többé nem sörözöl?
  • Destydeme
    Hi.A történelmet a győztesek írják
  • Destydeme
    Tudom,mondtad pár hete,h van.Ezért írtam.:)
    Ha kell a véleményem sztem tegyél kivételt a max tier8 dologra és irány az E50.
    Jeff_Dunham által néztem itt replay-t pár hete E50m-ről,az a tank is kedvencem lesz:)
  • Solten
    Van egy 86'-os konyvem, ugye mikor is a szovjetek felosztottak a nemetekkel Lengyelorszagot igy szola: "a szovjet hadsereg atlepte a hatart hogy a lengyel nep javait biztonsagba helyezze". :DD A tobbezer fegyvertelen lengyel tiszt lemeszarlasa valahogy kimaradt. A teli haborurol "A Szovjetunio csak Leningrad biztonsagahoz fontos teruleteket kovetelte es Hanko kikotojet (Helsinkitol nem messze)". Ezek a pimasz finnek meg bemutattak a kozepso ujjukat, felhaborito. Nyugati hatalmakra repkednek az imperialista jelzok, kesz kabare, jokat rohogtem mikor olvastam... :D
  • foxbat88fx
    hát bassza meg most már az időjárás ezt a meleget!!!!
    el kellett mennem hideg sörért boltba mert még tankozni sem lehet normálisan
  • stoppos
    Igen, elég profin meg lett csinálva. elfogultságban meg kb annyira elfogult, mint az amerikai dokufilmek.

Az angol dokumentumfilmeket szoktam a legjobban szeretni, ők elég kritikusan állnak hozzá a dolgokhoz, egyben magukhoz is. Najó, Montyt kicsit túlajnározzák néha.
  • patchaou
    113, ő még viszonylag új, szokjuk egymást, de tetszik. Szemből könnyű sebezni, viszont nagyon gyors és jó, pontos és gyors ágyúja van. IS-4 már 9-es kora óta megvan, rajta van a kedvenc ágyúm, IS-7-el meg kb 400 cw-n voltam eddig :) Mindkettővel meg vagyok elégedve. Van egy E100 ami még nem nagyon fogott meg, más 10essel nem érzem ellenfélnek, csak gold és repesz van benne amiket felválvta használok azon ritka alkalmakkor amikor kigurulok vele. CW-re nem viszem, mert annyi elég amennyi azoknak van akiknek más nincs :) Volt egy Masum, de mivel szinte soha nem kellett cw-re eladtam amikor akciósan vettem 3 kilencest. Most hogy néha viszonylag elfogadható az artyk csatánkénti száma talán majd visszaveszem, bár fingom sincs honnan kukázok bele töltőt. Gyorsan kihúzhatnék még egy E5-öt is de valahogy nem érzem hogy kell az nekem.
  • foxbat88fx
    van Panther2esem igen :)
    56 csata 70% WR
  • Destydeme
    Nem ismertem
  • madmanic
    Csak virágnyelven jeleztem, hogy hisztizni fogok hamarost..

Aztán nyitok egy sört és kiállok a napra.
  • Malarki
    Mai nap első csatája: KÉP
    A kezdés is jó volt, a Vk start után beletolta az artyt a vízbe mert az vicces, aztán belelőtt kettő t az afk E-75-be. Mondom én vicces fiú.
  • lammaer
    Jaja... a proton is az az ágyú van, és az még tornyos is... a sima T28-on minimum egy erős ágyú, mert az tényleg kín :)
  • stalkeres
    Helló!
    Tudna valaki privibe invite kódot küldeni?
    Előre is köszönöm.
  • lammaer
    Ma reggel feljött a nap.
    Nyár van.
    Magyarországon élünk.

És folytathatnám az informatív hozzászólásokat :)
  • madmanic
    3. csata után idegbeteg lettem... Gyépések amerre a szem ellát...

remek napnak nézek elébe...
  • Axon
    Szerintem felesleges. Aki be meri vállalni a T28-at, az megérdemli azt az ágyút :)
  • Destydeme
    Sztem nekem tetszeni fog,mert ahogy láttalak vele nagyon mozgékony és gyors tank:)Karácsonyi 3x legénység szorzókor a pz3/4el mentem 600csatát legénységhúzás céljából és nagyon bejött,az is mozgékony..Ebben a tankban meg van hp is:)+nagyon gyorsan lőttél..Sokan dícsérték régen is.
    Ha 1x veszel 9es tankot,ajánlom az E50et,sztem a te kezedben is gyilkos lesz.By the way Panter 2őt csinálod?Nekem az is nagyon bejött.
    17.00kor kezdődik a móka.Nekem,mint ünnepeltnek ott kell lennem már az elején,ha más nem,h kifizessem előre a számlát.:)Igazi frappáns baráti társaság lesz,tuti buli:)
  • lammaer
    Pedig alapvicc, és nagyon jól szimbolizálja a fórumon nyújtott előadásodat.

Na tessék, megosztom veled:

"Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
    - Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
    A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
    - Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
    Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
    - Vadász, vadász te szopni jársz ide..."
  • foxbat88fx
    Na akkor jó bulizást!!!!!! :)
    ja és a Cromwell-t csak ajánlani tudom....
    papír mint a szar, viszont marha gyors, megszokott lepődni az enemy amikor nemrég 300 méterre voltam most meg ott vagyok a seggébe :D és ki kell használni a gyors tűzsebességet :) letaplalni vagy motor sérülést okozni neki, onnantól kezdve esélytelen a csákó
    KV-1S is lehet h bazi nagyot sebez de utánna tölt 13sec-ig addig én meg bele eresztek 4-et és megpróbálom kigyújtani ami általában menni szokott :)
  • Malarki
    Ez megy a History-n is, én szoktam nézni. Mondjuk nem a tartalmáért, mert elégé elfogult, de az illusztrációk faszán meg vannak csinálva.
  • R3nton
    Mondjuk ez még nekem nem jutott eszembe, de ha ennyi a ferde hajlamú itt... Érdekes mindenesetre... :) De köszi inkább kihagyom :)
  • Destydeme
    Mesélj milyen 10eseid vannak?(Most nem vok belépve)
    Az 5ös S35ca-t imádtam,Ferdinánd jellegű a löveg kitérítés vízszintesen(nem esik szét a célkör,elég nagyot sebez:),a 6ost ARL V39-et 1x feladtam tavaly tavasszal.Ott már kijött,h nem nekem való a sniper td..Aztán most visszavettem 1 hónapja,ráraktam a kissebb ágyút,úgy határeste volt.Vagy csak javultam azóta és így nem volt vészes,de messze nem 1 su 100
    Az fps-t is vágom.A laptopom most szervízben,az aszatalin meg wot tveaker+25% tömörítés és így is 1secre szaggatok közelharcban,bokorban.Persze,h amikor nagyon gyorsnak kéne lennem:(
    Az E50 annyira nekem való(valaki meséljen már az E50m-ről is:),h ha más nem szaggatás mellett is,de legalább 1 duplás kört megyek.Egyszerűen imádom
    Annyit hozzá kell tennem persze,h freeből egyből kihúztam,szal már az 1. csatám is fullosan ment.Egyáltalán nem bántam meg,h rengeteg free-t felhasználtam(150k).
  • Destydeme
    Szia klántársam
    Igazából nekem sem jönnek be,de amióta 1x kitárazott rám 1 Foch 155..:)+Object 704el simán pattantam a szemben "jobb oldali keresztvason"úgy döntöttem megnézem.Gondolom mire eljutok a tier 10be már nerfelni fogják:(
    A 7es nagyon gyenge volt,bárki átlőtte.Ez a 8as már nem lenne rossz,már ez is sokat pattogtat legalább:)
    Fox ezeket sniper td-nek hívja,de nekem nem fekszik ez az 1 irányba nézek(különben szétesik a célkör)+lassan szűkül stb mód.A Ferdinándot(vízszintesen jól kitéríthető),Isu-t imádtam,ez a td már-már idegesít.
    Sztem nagyon csapatfüggő..Ha nincs spot ilyesmi,gyakorlatilag velem 1el kevesebben vannak.Hihetetlen milyen könnyen szétesik a célkör és mire beszűkül...Na emiatt nem érzem sajátnak ezt a td-t...A Gw Tigerem ágyúja volt ilyen
  • patchaou
    Még sehol, csak az ötös lesz meg a héten. Hétvégén meglesz az obj.263 és csak utána kezdek komolyabban új ágba. A francia mellett húzom majd az angol td ágat is, ahol már csak pár nap és 6-os lesz :)
    Ami hevyk érdekeltek a 10-esek közül azok már megvannak. Medezéshez gyenge a gépem, úgyhogy TD :) Bár azokkal sem bokornijázok, mert bokor mögött 9-12 fps-em van, inkább berserker módra tolom :)
  • lammaer
    Én is ott tartok, nem nagyon jött be se a 7es, se a 8as franciska TD... valahogy a klaszikus TDzés (nincs torony, az ágyú nem nagy alfás csak átlagos) nem jön be. Az isu meg a T28 proto.. na azok igen :D
  • JeffDunham