418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #248157 úristen neeeeeeeeeee
és ezek a barmok ott álltak 4 percen keresztül szemtől szemben 5en egy T95el szemben mert nem mertek rámenni...
majd kicsináltál és feltűnt előttem egy IS-3 és az összes visszajött hogy kilőjje ahelyett hogy foglalnának
persze az AMX 50 120 magyar volt... nyugi el is küldtem a k* anyjába :)
-
Ezt cáfolnám. Hetek óta csak a kettest használom és ... de inkább hagyjuk.
Valami újabb játék "stylus" van kialakulóban. Piroskák próbálnak elbújni. Először nem értettem mi van. Eddig - mint már írtátok - lökdösnek, stb. most meg messze hátul a semmiben léteznek. Azután leesett a dolog. Arra várnak, hogy valaki megnyerje a csatát, persze helyettük. Gondolom, az nem esik le, hogy így eleve hátrányból indulunk.
-
Toweliee #248155 Menj át a kettesre. Már nem szar az MM, és sokkal kevesebb az agyhalott. -
Dorgal #248154 A lengyeleket már megszoktam,de vannak rosszabbak náluk. A törökök. -
foxbat88fx #248153 én is 30 killig megyek csak
tovább nincs értelme.... sok a fraglopó nyomorék polák meg hunhero :)
hétvége még rosszabb lesz... alapból 3 nap ingyen prém, meg 300k plusz
meg hazajön am unkás osztály azt annyi a gamenek :(
de szerencsére már nem mond dög meleget.... elmegyek vmerre tekerni, faszom se idegesíti magát a sok barommal :)
3-400 effivel akkora arcuk van... ja meg 44% WR-el osztják az észt :D -
VanDaal #248152 Az utóbbi 4 napban 2-szer léptem is ki, amint meglett a 30 kill. A másik 2 alkalommal már inkább azt sem csináltam meg.
Olyan csapatokba rak folyamatosan, hogy egyszerűen nem hiszem el. Rendszeresen 10+ piroska, pedig főleg t8-9-ben játszok... Össze-vissza kóvályognak, blokkolnak, lökdösnek, hátbalőnek. Majd mikor megnézem csata végén, mily meglepő... 0 sebzés, vagy 300, vagy hasonló. Végül is, hogy is lehetne máshogy játszani top tankokkal... -
AlucardHuN #248151 Ilyen nincs faszom eldrurrant az agyam!!! Egy retkes killt tudtam összeszedni kb 6 meccs után!!! És miért? Mert a nyomorék lövegeim (lehet az t29 vagy tigrisé) olyan kurva pontatlan szar hogy az nem igaz!!! Mindent eltalál csak éppen azt nem amit kéne. Meg az mi hogy minden kis szar pattan??? 203 mm penes löveggel pattanok a vk 3001 p testéről, szemből az M7-ről, pattan a nyomorék t 34/85 tornyán szemből!!! Mi a fasz pattan ott??? A lövegpajzsot úgy kéne keresztül hugyozni mint a kartont. Aztán pattan az oldaláról (igen arról a papír oldaláró) mert kissé szögben áll nekem, na hagyjuk már... -
foxbat88fx #248150 EU1 mintm indig
2re nem megyek mert szar az MM -
Pityu0 #248149 napi gyöngyszem
-
nyomiarty #248148 megvan,most olvastam .
Hát nem egy nehéz feladat :D
-
nyomiarty #248147 Árulja már el nekem valaki hogy mire kaptam 3 nap prémiumot ??
Úgy tudtam hogy egy nap jár valami 50Kxp-ért.
Győzelem!
Csata: Ensk 2013. augusztus 9. 10:16:56
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 652 (x2)
Szerzett kredit: 18 160
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3 -
Toweliee #248146 Melyik szerveren játszol? -
foxbat88fx #248145 azta kurva életbe :D
1800 exp-s kört buktam el SU-100al... pedig azzal már benne lettem volna a top 50ben tuti :( -
Nekem is most lett meg. Kíváncsi leszek a folytatásra.
-
madmanic #248143 jaja.. a reklámban el lehet mondani, hogy 50 millió játékos..
Mint a magyar foglalkoztatottak száma.. Nem baj, ha külföldön dolgozik, vagy csak egy napot dolgozott, magyar, dolgozik, beleszámoljuk.. -
foxbat88fx #248142 na a mai napom is megvan baszva eddig
első csata win, megkaptam a 3 nap prémet onnantól kezdve 0 win és vagy 10 lose :D
gyökér legyelek meg magyarok :)
komolyan meglátok egy lengyel vagy magyar zászlót a top tier tankon akkor én már elkönyvelem hogy vereség!!!!!!
még jó h van egy szatyor sör a hütőben.... lassan bontani kell egyet kettőt -
szakasz #248141 bizony bizony, a 20-30 milliós regisztrált felhasználó miből jönne ki ?
amúgy gondolom a WG-nek nem gond, ha pár terrával nagyobb az adatbázis, csak bír venni még pár extra terrabyte helyet. -
Ja, jól mutat a reklámokban :D -
bigmano #248139 A nem használt név is regisztrált felhasználó tehát értéke van bizonyos szempontból. -
stoppos #248138 "- SerB elmondta, hogy a WoT támogatja a négymagos processzorokat, ugyanis azoknál bizonyos számításokat automatikusan átpozícionál a másodlagos magokra. {Meg a nagy lópikulát pozicionál az át bármit is!... Tapasztalat. - a ford.}"
Nálam még két magnál is visszaoszt valamit. legalábbis, ha korlátozom egy magra, akadozik. :) -
NH3CL #248137 Nem, az általam adminisztrált rendszerekben (pl fórum) nem tűröm az inaktiv accountokat. Csak a helyet foglalják a DB-ben. Van 10000 db 5 karakteres sosem használt nicknév, az máris 5 MB. És a WGnél valszeg nem ennyi van. -
Én is csináltam pár accot, csak hogy ne legyen hasonló nick, de még így is voltak akik próbálkoztak :) -
Toweliee #248135 Szerintem itt a WG-nek van igaza. Te sem örülnél, ha a megkérdezésed nélkül buherálnák az accod. -
Robbantó1 #248134 Nyílván 0 csatával vissza fog jönni :D Biztos emlékszik 2 éve nem használt accuntára -
Ha annyira szeretnéd azt a nevet akkor írj neki, hátha megnézi azt az e-mail-t amivel regisztrált. Bár erre nem látok sok esélyt. -
NH3CL #248132 A WG alakitott megint.
Meg akartam változtatni a nevemet, viszont a kiszemelt név foglalt volt. Megnéztem a profilját, 0 csata, last login 2011.05.17. Irtam hát a supportnak, hogy töröljék és fizetek azért hogy enyém lehessen a nick. Erre jött a válasz, hogy bocs, de csak az account tulaj kérésére törölnek accountot, mert lehet hogy a csóka visszajön játszani.
Az... -
foxbat88fx #248131 "- A hivatalos feljegyzések alapján az 1945-ös csatákban a Királytigris durván saccolva, nagyjából pont "igazságos" ellenfele lehetett az ISU-152-nek."
Megtudnak még mosolyogtatni ezek a barmok :D
durván saccolva jah..... nagyon nagyon durván saccolva talán :)
Elephant-ot úgy lőtte ki mint a szart!!! de majd pont egy KT lesz az ellenfele
-
NH3CL #248130 "- M6A2E1 egy promóciós tank, nem kap semmilyen kredit bónuszt, mint a prémium tankok"
Meg az anyjuk picsáját. Ez egy full prémtank volt anno, a pre-order csomagban lehetett venni, átszámolva kb 30k HUF-ért 1 év prémmel. Hozta is a lóvét. -
Hidd el, sokkal többen voltak azok akik nem is tudtak róla. Plussz ugye ott vannak azok is akik egész egyszerűen leszarják. -
Egy ami mindent visz:
- SerB-nek az a véleménye, hogy az EU-s/US-es játékosok egy része feleslegesen durván reagált arra a bizonyos "Sztálin" feliratos ügyre.
Egy része, szerintem kb 70-80% -
Hupihun #248127 Ja látom már: ha sikerül ez a nagyon nehéz megpróbáltatás, megjutalmazunk lol -
Kezdődik... -
SirArcheer #248125 Ez a hétvégi küldetés.
1 győzelemért kapsz 3 nap prémiumot.
Csak egyszer lehet kapni. -
Hupihun #248124 Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. augusztus 9. 8:31:02
Jármű: T-34-2
Szerzett tapasztalat: 1 740 (x2)
Szerzett kredit: 17 448
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
Mire kaptam három nap prémiumot??? -
Azért egy vérvörös növény pistikét szét lehet kapni T-34-el ha magányosan lófrál valahol a Tigrisével :) -
Toweliee #248122 :)) -
Én csak annyit olvastam valahol, hogy még idén- szóval négy hónapon belül :) -
Majd SerB implementálva lesz, mint főkomisszár, aztán muszáj lesz beülni :D -
"nem sok játékos mérkőzik meg szívesen mondjuk egy Tigrissel, miközben ő egy T-34-esben csücsül..."
Ez mondjuk történelmileg hű, mert anno se nagyon akartak :) -
zoltanblau #248118 Mikor jön annak a bétája? Szeptemberben?