418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #248196 Én már abba is hagytam, nem lesz meg a 30 kill, de méltó sebzést se bírok kiosztani, meg folyton jóval nagyobb tierbe kerülök.... baszhatoma prémet... 2 tanknál egy csatában többet nem lőttem ki, rohadtul kapom a sebzést, mellélövök, az ellenfél low hp-n más karjába szalad.. nem az én napom. -
Szpecnyaz #248195 Ó, valóban :). Azt hittem hogy a nagy event lesz a a szülcsi napcsis.
De am remélem hogy most már betesznek egy félárú equipment akciót, ha már a többi szervernek van ilyen. -
lammaer #248194 Gyorstüzelő meddel lehet suicde scoutokat öldösni. Mi a gond azon kívül hogy hamarabb lesz meg a 30 kill? :) -
stoppos #248193 Ha látok három tankot, akkor általában mind a hármat megcsapkodom, hogy visszább menjenek és legyen mozgásterem. Aztán befejezi aki akarja. Majd a mozgástér megnövekedésével előrébb megyek és megbasznak. Tudom, nem a legjobb taktika, de egyszer tuti be fog jönni. :) -
zoltanblau #248192 Még több agyatlan barom fog rohangászni -.- -
foxbat88fx #248191 annyira ne várd a holnapi specit!
Fast and Furious
If you thought that tanks are generally slow and cumbersome, you will be surprised! This special will focus on those vehicles which take the doctrine of Blitzkrieg perhaps a bit too literally. Show us your battlefield drifting skills and enjoy a lot of bonuses and discounts on those armoured racers! -
Tessellia #248190 Holnaptól van hétvégi event. Ha megnézed a naptárban, a mától érvényes anniversary special leírását, akkor abból kiderül, hogy az csak a már bejelentett 3 nap ajándék prémre vonatkozik. Tegnap én is tűkön ülve vártam, hogy na mától micsoda akciók lesznek megint csak. Aztán elolvastam a special leírását a naptárban:).. -
Holnaptól lesz a Halálos Iramban event :) -
lammaer #248189 Csak a szokásos hiszti, kisgyerekeknél egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni és elmúlik, sajnos ez itt nem megy, mert mindíg van egy szülő aki botor módon reagál rá, így a gyermek nem tanulja meg hogy ezzel nem tudja kivívni a nagyok figyelmét, igy tovább csinálja :D
Kár hogy nem lehet virtuálisan hideg vizet önteni ilyenkor a gyermekre.... -
Szpecnyaz #248188 Tényleg, csak én szerintem fura hogy elvileg ma már a hétvégi eventnek kéne lenni? Vajon miért nem írta ki a WG?
Főleg, hogy a másik 3 szerveren már van mától hétvégi event. -
lammaer #248187 Ha el akarom használtatni a javítócsomagot, akkor annak a legbiztosabb módja hogy leszedem a lánctalpát. Ahhoz nem kell modul skin.
Meg az ágyú ellövéshez se, mert akinek meg kell jelölni narancssárgával hogy hol az ágyú.. nos... :) -
bigmano #248186 Kb mintha a masu 1500-at sebezne 20mp-ként -
bigmano #248185 Ja trollgun persze! -
lammaer #248184 Azért OP, mert tier6-ban van egy T8-as ágyúja, ami 175ös pennel sebez 390et, azaz normál esetben minden ellenfelét szinte garantáltan öli 1 vagy maximum 2 lövésből.
Az OPsága a magas tierű csatákban abból látszik, hogy még nála 2-3 szinttel magasabb tankokat is komolyan tud sebezni és ha szemből macerás, agilis ahhoz hogy flankolni lehessen vele. 2-3 tier különbség egy nem OP tank esetén azt jelenti, ott nem terem babér neked :)
Azzal egyetértek hogy sírni hülyeség miatta, használni kell és kiismerni. A piros jv1s platoont simán zsebre lehet rakni egy T6os másik tankkal, mert aki hülye az OP tankban is hülye. -
bigmano #248183 A kedvencem a Hetzer volt 5 killel kb 420 damage tierV-ben.
Na az tényleg retard...
-
Ilyenkor nem tudok játszani... most kellene mennem mert neked rosszul adja :) -
3/3 win. Mi a gond? (EU:2) -
foxbat88fx #248180 ne gyertek fel játszani :D neeeeeee
vagy készüljetek fel a legrosszabbra! -
Szpecnyaz #248179 Ilyen 2k körül sebzek vele átlagban. Arra kapok ilyen 60-70k nettót. Szóval elég jól hoz. -
Szpecnyaz #248178 Én speciel azért lopom mert alapvetően dmg centrikus vagyok. Sokszor van úgy, hogy ha látom hogy egy tank jelentősen alatta van a tankom átlag alfájának, akkor hagyom hogy a csapattársak végezzenek vele, én meg átállok az új targetre. Főleg lassan töltő tankoknál csinálom ezt. Persze ha nincs ott olyan tank amiről tudom hogy bevégzi a lesebzett tankot, akkor nyilván én végzek vele.
zoltanblau: a top effesek a WoT legnagyobb frag tolvajai, menj egy pár kört pl Marchizorral, garantáltan nem lesz sok fraged :D -
Izombol noob tank, sima hülye gyerek is bele basz ~ 400at bárkibe.
Főleg ha első 3 helyen van, akkor még 1hittel is középből lefele bárkit.
8asok közt még jó hogy nem op-tankozzák le, az kéne még, hogy +2 tierű tankot is pofon egyszerűen szét barmoljon :D
(persze szét tud ha egy ügyes vezeti az idióta 8-as ellen, de most csak tank képességeket nézzük ) -
Jt 8.8-al mi pénzeket hozol végül ? -
zoltanblau #248175 Na hát ezt nem vártam volna, hogy Top effesek is lonak fragot, akkor mit szidjuk a noobokat ? -
Ry0K3N #248174 De miért kell ehhez fraget lopni? Csak megnehezíti az ember a saját dolgát ha arra koncentrál :D
Játszani kell mint máskor és lehet még hamarabb meg is lesz. ^^
#248171 az a baj vele hogy egy majom és képes vele sebzást leadni hogy azt gondolja magáról ő a világ legjobb tankosa. A KV1S a wot noobtubeja. -
Szpecnyaz #248173 Jó ez az AT15 JT 8.8 kombó :D. Csak úgy száguld velük a statom :D.
Victory ratio: 75%
Battles: 28
Efficiencyold: 1941.15
Efficiencyv2: 1996.95
WN6: 2088.63
Average tier: 8
Experience: 31331 1118.96
Capture points: 61 2.18
Defense points: 74 2.64
Damage: 52292 1868
Kills: 48 1.71
Spotted: 24 0.86 -
Szpecnyaz #248172 Most miért? Annyira nem vészes. Amíg nincs meg a 30 addig én is lopom a fraget mindenki elől :D. Ha meg megvan, azután nem izgat, hajtok tovább a sebzésre. -
madmanic #248171 Valaki most már árulja el, hogy mi a baj a KV1S el?
Mert a saját tierjében erős? És? Fejleszd ki, vedd meg, harcolj..
Érdekes módon, mikor a legalján vagyok vele, egy T8 as csatában senki nem ugat, hogy noob OP kv1s.. Pedig gyakrabban tesz be az alsó harmadba.
Vagy akkor noob ha top tank..? -
Ry0K3N #248170 Az 1 éve be nem loggolt 0 csatás vagy 10 csata alatti accountokat törölni kéne a rákba. Blizz is asszem ezt csinálta egyszer. -
Nekem így aktiválta a prémiumot...
-
foxbat88fx #248168 naná hogy leszarom milyen az enemy :)
nem az ellenségtől függ a győzelem hanem a csapatodtól...
ha van egy viszonylag értelmes csapatom akkor szarrá lövöm az enemyt és win
de ha szar a csapatom akkor rámjöhetnek 200 effis gamerek is
szarrá lőnek -
Commandier #248167 Megértelek. De ha felbaszod az agyad rajtuk, attól nem lesz jobb. Sajnos ez van. Ennek ellenére az ellenfélnél is ez a helyzet. Egyformán göröngyös mindenkinek a pálya, csak épp hajlamosak vagyunk könnyebben észrevenni, hogy milyen szarok a mieink, mint azt, hogy az ellenféltől pár embert milyen könnyen is beszopattunk. -
bigmano #248166 Tudom de ez olyan sumák szar dolog. -
madmanic #248165 ha nem baszod fel magad rajta észre sem veszed..
Ha 4-5 csatával később lesz meg a 30 akkor mi van..?
Sokkal előrébb nincs a csóri, nézd úgy, h 40 damaget lop el előded.. -
zoltanblau #248164 Akkor mindenki KV-1S el ment volna. WG-nerk a lényeg hogy sokan játszák a noobok meg úgyis kitalálnak valami hülyeséget, hogy ne kelljen normákisan játszani -
bigmano #248163 Szar az a 30 tank megkötés, kiosztott damage kellett volna megszabni.
Mert így csak bosszúság a jàték a sok fraglopó miatt. -
foxbat88fx #248162 hát de ha egyszerűen full béna? akkor mit csináljak????
ezeknek még segíteni sem lehet, mert ha azt mondod neki...
nem kéne előre menni isu-val, nem kéne az oldaladat mutatni miközben harcolsz, nem erre kéne menned hvy-vel, nem kéne a bokorban kempelnek med-el, menj spotolni nekem mert nem látok senkit, vigyázz balról jönnek arra nézz.... akkor mi a válasz??? jobb ha nem tudod
10/8 értelmetlen hülyegyerek am agyarokból, ez az igazság
10/2 már jó gamer, de abból is csak 10/1 akivel tök jól összetudok játszani és lehozzuk a csatát meg tök jól elbeszélgetünk
a többi csak a "fogd be noob, nem te fogod megmondani mit csináljak" szöveget nyomja ezerrel
-
madmanic #248161 17 csata, 300k, 3 nap prém bezsebelve...
Most már baj nem lehet ma
-
zoltanblau #248160 Mondjuk most lenne jó tudni, hogy felhasználói statisztika alapján kik játszák ezt ? Egy csomó butagyerek ? Valami demenciában szenvedő felnőttek ? Egész nap röhögni járnak fel, hogy elcseszik mások játékát vagy mi?? -
Commandier #248159 Na jó. Ma harmadszor lépek be, hogy hátha van valami érdekes, de látom csak a szokásos picsáskodás megy megint. Mert persze minden magyar hülye toptankkal csak foxi a helikapáter. -
foxbat88fx #248158 kicsinálták*
írni sem tudok az idegtől!!!!!!
ezt nem bírom emberi ésszel felfogni... nem....
ja és még a magyar srácról ennyit:
Benjamin_Breeg (10:51:48) lófaszt nem tettél a győzelemért
Benjamin_Breeg (10:51:54) maradjunk ennyiben.....
MakosLocomB (10:52:11) nem tettem mert egy büdös seggfej pofázott feleslegesen!
MakosLocomB (10:52:23) és arra kellett figyelnem
MakosLocomB (10:52:48) mert 18000 csatával úgy viselkedik mint egy hugyos óvodás
MakosLocomB (10:53:07) szóval köszönjük szépen az együtt működést
MakosLocomB (10:53:16) kiteheted az ablakba a statodat
ohh bocsánat, az én kurva anyámat hogy azt mertem mondani hogy CAP :D