418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Oh ugyan kérlek. :D
    twink accountozni így kell :D
    #248872 nerfet a hellcatnek.

Meglepő módon Jacksonok nagyon kihaltak. Pedig marha jó kis masina volt mikor játszottam vele.
  • Ry0K3N
    Ők a másik véglet. "i play for FÚN" "bát já ár dö núb".
    Azokkal nem lehet mit kezdeni mert túl hülyék felfogni mit ír nekik az ember de amikor csata után visszaírnak szénné lehet trollkodni őket. xD
    #248871 jól haladsz de lassan ideje lenne feljebb lépni tier 8 környékére és ott csatázgatni :D
  • JeffDunham
    A második acc.-hoz képest nem rossz. Fejlődőképes.
  • lammaer
    Kérdezd R3ntont, te kis TD noob :D
  • hajagosv
    sziasztok véleményetekre lennék kíváncsi pénisz mérő
  • lammaer
    "Furcsa módon ha felhozom nekik mennyire szánalmas a statisztikájuk a játékban valahogy bekussolnak. "

Na ilyet még nem tapasztaltam.. bedobják hogy a stat nem számít és osztanak tovább :D
  • Okmyx
    Azért lehet találni randomban rendes magyar játékosokat is: Motoxxx hozta a T-25 prém tankját én meg AT-2-t, Highway pályán bal alsó sarokból indulva a végére csak mi maradtunk meg, pedig XVM szerint igencsak szopásnak kellett volna lennie.
  • Ry0K3N
    ROFLMAO.
    Pedig pont ezekért a pillanatokért érdemes vele menni. Egyszer meglátnak olyan vagy az ellenfélnek mint bikának a vörös posztó. Mindenki téged akar. És annyira de annyira be lehet szopatni őket ezzel. :D
  • Okmyx
    Csöffi? Kénytelen voltam kivágni... Ilyen eszetlen gerjedést még nem éreztem, mint amit randomban a sok majom, amikor meglátják. Mintha meztelenül bedobnának a Kék Osztriga bárba... Volt, hogy 5-6 heavy tank üldözött keresztül a pályán és emiatt vesztették el a meccset... Egyszer miután totál reménytelennek éreztem a helyzetet beugrottam a tengerbe: egy IS-6 és egy IS-3 is utánam ugrott!

50 meccs után 56% WR-tel eladtam. Pedig jó kis járgány lenne.

• Ry0K3N
    Aucs :D
    Én odáig nem merészkedem ki.
    Az néha rizikós volt hogy gaywagonpantherrel 2 percig éltem ott mert az ellen scoutja úgy gondolta besuicideol. :D
  • Szpecnyaz
    Pont hogy nem a partnál, hanem a másik oldalon kell beállni a sarkokba.
  • yossarianHUN
    A hangárok felől mentem. Azon a 25 méteres szakaszon sikerült kicsontozniuk.
  • Ry0K3N
    XVM-et én arra használom hogy azonosítsam ez ellenfél veszélyes tagjait és legfőképpen arra hogy elhalgattassam a "noob"-ozó idiótákat. Furcsa módon ha felhozom nekik mennyire szánalmas a statisztikájuk a játékban valahogy bekussolnak. Bár kaptam olyat hogy NOLIFER vagyok a magam 14k csatájával egy 23k csatás 600 effis baromtól miután felhoztam neki mennyire béna. :D

Az olyan akinek meg megnyerem a csatát az ne gégézzen itt nekem mert nem sokat tett hozzá másrészt meg eleve balfasz volt az ellenfél. A legtöbb gégézés az 5:15-ös eredményeknél szokott lenni amiben egyáltalán semmi GÉGÉ-re érdemes momentum nincs csak balfaszok totális mészárlása. Amikor meg tényleg kiegyenlített egy meccs valahogy egy GÉGÉt nem látok. Mert akkor lenne érdemes mert úgy meg is dolgozott az ember az eredményért.
  • Ry0K3N
    Persze hogy van mert valamelyik hülye 100% elindul a part felé.
    Ott annyira kimentél? O.o
    Nem emlékszem hogy engem ott eltaláltak volna valaha is odafele menet pedig mindig arra megyek azon apályán.
  • Commandier
    Igazából nem foglalkoztat, hogy milyen effivel írja be ezt valaki, és milyen effijü ellenfél esetén. Egyrészt láttunk már karón varjút, hogy az esélytelenebb csapat nyert kanyar nélkül, másrészt meg nekem pl nincs fent xvm, mert nekem az nem buli, hogy már a meccs kezdetén azon káromkodjak, hogy kikkel vagyok egy csapatban. Nem segít annyit az ellenfél és csapatom effijének és az esélyeknek az ismerete, mint amennyit ront az, hogy felkúrom az agyam. És ha már azon baszódunk fel, hogy beírják hogy GG, akkor abba kell hagyni kicsit.
  • yossarianHUN
    Igaz, legalább konszenzus lesz, nem R3nton magányos keresztes hadjárata:D
    A dombos-heavys-verekedős résznél (a kifutópálya mellett) igyekeztem a dombok tövébe, de a pálya végében bujkáló AMX felspottolt, és jött az áldás mielőtt fedezékbe érhettem volna. Hát gyönyörű jelenet volt, mondhatom.
  • Szpecnyaz
    Pedig ott vannak helyek ahonnan egy jó arty durván tud osztani.
  • Ry0K3N
    Legalább nem a TD miatt lesz a panaszkodás hanem megint előkerül az arty téma. :D
    Amúgy hogy sikerült airfielden telibeveretned magad? Az az egyik kevés pályák egyike amelyiken nem túl nagy az arty veszély.
  • Ry0K3N
    Ez már így megy vagy a 2011-es launch óta :D
    Jobb szerettem ha a random magyar playerek a túloldalon vannak mint velem. Úgy ritkábban vesztettem. x)
  • yossarianHUN
    De nekem nem hiányzott hogy az Obj. 261 egymás után kétszer verjen belém 1300-at:D Meg hogy tegnap Airfielden a fedezékig se jussak el, mert az ellen három artyja (egy Batchat és két Obj. 261) egyfolytában láncol és felgyújt. Fél perc alatt végeztek velem, 15 méter kellett volna a szikláig, de annyit se tudtam megtenni.
    Ne mondjátok hogy vége a jó világnak:)
  • Ry0K3N
    Mégis abban mi a csapatmunka mikor a 700 effis beGÉGÉzik hogy leölnek 15 400 effis núbot?
  • Ry0K3N
    Nem baj az legalább újra tudok trollkodni a csöffivel.
    Már hiányzik a fíling mikor a szerencsétleneket felspottolod azok meg azt sem tudják mi van csak fogy a HP-juk. :D
  • yossarianHUN
    A világért se kelteném a rémhírt, de csak én érzem úgy, hogy kezdenek visszaszivárogni a high tier artyk? A mai 50 T10 csatám 80%-ában volt oldalanként 2-3 T9-10 arty. Vajon a sátánfattyak visszataláltak a napvilágra?
  • Szpecnyaz
    A Team WD-nek meg üzenem, hogy ne a fórumon töltsék az idejüket, ha már egyszer buliznak vagy mi a szösz :D.
  • Szpecnyaz
    Akkor következzék némi virtuális faszlóbálás.

Nem bántam meg hogy beruháztam erre a jószágra :).
  • 505thZajcev[PT]
    Szakeszről nem is beszélve,veszélyes a vizes kóla:D
  • 505thZajcev[PT]
    Jeges be van baszva
  • 505thZajcev[PT]
    Nike 31-nek van fenntartva 1 hely sajnos, de ha hoztok piát bmit megbeszélhetünk
  • Szpecnyaz
    Most nézd meg, micsoda alakokkal vagyok egy klánban :).
  • JeffDunham
    "a többi fórum olvasótól pedig elnézést az off csevejért"

Megbocsájtva. Bár kárpótlásként jól jönne pár ezer arany és felvétel a HUNS-ba.

A többi igényt később nyújtom be, a részegedés és a trágárság mértékének függvényeként.
  • Szpecnyaz
    Remélem hogy bor mellé használtátok :D.
  • 505thZajcev[PT]
    na jó 2 kört ivott velünk :)
  • 505thZajcev[PT]
    még az is lehet, víz és kóla már elfogyott :D
  • Szpecnyaz
    Why? Szakesz megitta az összes piátokat? :) (a többi fórum olvasótól pedig elnézést az off csevejért)
  • 505thZajcev[PT]
    nem mondta senki h idd magad részegre, azt mondtuk h hozz vmit NEKÜNK:D
  • Master91
    :D
  • Szpecnyaz
    2x már matt részegre ittam magam a héten, ma is mehettem volna, de elég volt már :D.
    btw, Bowsmith vitte a CW-t, nem voltam bent, szóval őt kell szidni :D.
  • 505thZajcev[PT]
    kacsa vállalja..tudod te...
  • 505thZajcev[PT]
    spec hozzál vmi töményet
  • 505thZajcev[PT]
    eddig csak zajcev(30) nem kommentelt a védéből