A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #248863 XVM-et én arra használom hogy azonosítsam ez ellenfél veszélyes tagjait és legfőképpen arra hogy elhalgattassam a "noob"-ozó idiótákat. Furcsa módon ha felhozom nekik mennyire szánalmas a statisztikájuk a játékban valahogy bekussolnak. Bár kaptam olyat hogy NOLIFER vagyok a magam 14k csatájával egy 23k csatás 600 effis baromtól miután felhoztam neki mennyire béna. :D
Az olyan akinek meg megnyerem a csatát az ne gégézzen itt nekem mert nem sokat tett hozzá másrészt meg eleve balfasz volt az ellenfél. A legtöbb gégézés az 5:15-ös eredményeknél szokott lenni amiben egyáltalán semmi GÉGÉ-re érdemes momentum nincs csak balfaszok totális mészárlása. Amikor meg tényleg kiegyenlített egy meccs valahogy egy GÉGÉt nem látok. Mert akkor lenne érdemes mert úgy meg is dolgozott az ember az eredményért.