418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Használhatót igen, de jól kereső tankokat nem fogsz t8-ban találni, illetve ez attól függ milyen játékos vagy. A leírásaidból úgy tűnik nekem (és ezt ne vedd sértésnek) átlagos játékos vagy, szal a fentebbi fokozottan igaz. Ha jól kereső tankot akarsz, akkor prém tank vagy prém fiók és akk még a vesztes csatát is megúszhatod +-ban. -
Szpecnyaz #248994 Na igen, 1000es átlag dmg T30al :D. Büszke lehet magára :D. -
madmanic #248993 az ellenfelet miért kell szidni?
Én csak a saját nyominger "csapattársakat" szoktam, de azt rendkívül választékosan.. -
foxbat88fx #248992
-
Szpecnyaz #248991 Na ja. Mondjuk sokan nincsenek tisztában a kemper szó jelentésével (lásd: R3nton). Ergó aki kihasználja a camó és fedezék rendszert az rögtön kemper, függetlenül attól hogy sok sebzést oszt és nem leghátul teszi ezt. -
Vardar #248990 Köszönöm szépen a tippeket :)
KT-n még a 88-as van, az első 105öst eladtam de nagyon gyorsan, mert sok értelmét nem láttam, 1000 kreditért lövöldözgettem vele.
A Párducot annyira nem szeretem, szúnyognak érzem magam vele, ahogy ilyen minimális 110-130akat sebzek vele, ezért szeretnék már váltani Párduc II-re, hogy a normális 88 L/71-el lövöldözzek. Olyan tankot nem akarok, mint a Tigris II, hogy a maradék 3-4 tankommal szedek össze annyi pénzt, hogy elmenjek vele egy körre, ahol talán, nyerek. Csak használható, jól kereső tankokat szeretnék. Kövezzetek meg érte, de én pl imádom a Tigrisemet, kedvenc tankom. Ritka amikor mínuszba vagyok vele, tudok sebezni akár T10-et is és még le is pattan róla, ez-az. -
Aki akar egy nagyon jó tankot T10-ben, annak erősen ajánlom a Batet. Ebben ugyan semmi kiemelkedő nincs, de nem sok tankkal lehet ilyen eredményt elérni. Nagyon nem bántam meg, h megvettem.
-
lammaer #248988 Legjobban nekem az jön be, amikor assault módban a védő oldalon beássa az ember magát, majd megkapja a térkép túloldalán rohamozó és megpurcanó csapattárstól hogy "rohadt kemper"... -
Madi92 #248987 Győzelem
El Halluf 2013. augusztus 11. 14:28:06
SU-100M1
: 5 025 ( x3) Szerzett kredit 32 974
Csatában elért Achievement Top Gun
Lehoztuk, de szvsz ez sem lesz elég a top 50-hez:S, pedig kétlem, hogy ennél többet ki tudok hozni ebből a tankból. -
Szpecnyaz #248986 Mindenki aki 2 perc alatt nem hal meg egy hősi rohamban, vagy fedezéket, camo bokrot használ, netán taktikusan játszik az camper :D. -
lammaer #248985 Azért azt hogy nyersz vagy veszítesz simán egy darab véletlenszám generálásra leredukálni... ennyire nem szoktál egyszerű lenni :D -
Adjunktus #248984 Feltétlenül szólj majd,ha a véletlenszám generátor egy napon csak 1-est fog dobni,a következőn meg csak 0-át!
-
lammaer #248983 Ezt vártam tőled :D -
gabor145 #248982 Az alap jelölőnél a tank típus neve mellet a vesszők mit jelentenek? Néha látom hogy egy-egy csapatársam, illetve ellenség neve mellet 1 vagy 2 vessző van. -
nemtudommivan #248981 Nagy hülyeséget nem mondott... -
lammaer #248980 "A random számomra azt jelentené.hogy 3 win 1 lose 2 win 3 lose 1 win 1 lose stb.Na ez a random!"
Hát, lehet hogy én a wargamingos fejlesztők munkáját tesztelem, merta melóhelyen amikor véletlenszám generátort tesztelek, simán vannak olyan szériák mint itt a játékban.... pl beállítom hogy 50%-ban kérek 1-est meg 50%-bvan nullát, és csomószor van olyan hogy zsinórban dob akár 10 alkalommal is egyest.
Az a baj hogy te is csak rövidtávon gondolkodsz, csak egy lépéssel tovább mint az, aki szerint az 50% azt jelenti hogy 1-0-1-0-1-0.... -
foxbat88fx #248979 jó ég! a mai nap brutálisan szar lesz :DDDDDDDDD
lassan 3 óra és 5-6 tankot tudtam csak le 3×ezni :) -
yossarianHUN #248978 Én még egy 105-ös tarackkal szerelt Pattonra várok, hogy beteljesültnek érezhessem az életem. -
Foch 155 azt mondja nekem a csata elején, hogy ha kempelni merek akkor le TK-z, mert minden jó játékos kemper :DDD
Ezek honnan a fenéből jönnek? És mit képzelnek magukról? -
TomDantes #248976 Ha német ágon a Panzer IVre is feltehető, rövid 105-öst minden tankra fel lehetne tenni, állítom Tier9-10-ben is azt használná némelyik idióta, mert höhöhö....HEvel mekkorát sebez má'!
De hát IS4-et is van aki a D25T alapágyúval használ. -
yossarianHUN #248975 Az nem olyan nagy durranás, vannak akik BL-9-ig azt használják, mert olcsóbb bele a lőszer, az átütése meg ugyanolyan fostos mint a D-25-öké. -
yossarianHUN #248974 Na ez még az enyémet is veri
-
tegnap nekem is volt szerencsém egy 100mm-es IS3-hoz...
-
Szintén tegnapi. A Milánon valami lefűrészelt csövű shotgun van. Az állat nem fejlesztette ki a nagyobb csöveket, és 135-ös pen-nel rohangál tier 9-ben.
-
Toweliee #248971 Tud valaki mailben küldeni egy sima audio mappát? Privátban írjon rám légyszives. -
yossarianHUN #248970 Apropó rövid 105-ös: a tegnapi nap gyöngyszeme:
-
Toweliee #248969 Köszi, aki nem használ audio modot annak a hang is rendben van? -
Malarki #248968 Szerintem a párducot érdemes lecserélni a kettesre, kb. 23 kilométerrel veri az egyest. Nagyon jó támogató med. Sokszor rakja nagyok közé de ez nem hátrány, mert van olyan jó ágyúja, hogy még a T10-eket is lehet sebezni vele. kicsit mozgékonyabb mint a párduc, a páncélja kb, ugyan az. A javítási költsége valahol 10-11k között van.
Ha jól értem, a KT-n még a rövid 105-ös van, azzal nem csoda ha veszteséges. 200 milis pennel gyakran pattan és 1000 credit egy lőszer. A nagyba is ennyi a krumpli, de az sokkal ritkábban fog pattogni. Nekem ritkán veszteséges, de nem is ezekkel kell a pénz keresni. A T8 tankok még minimális hasznot hoznak, egy-egy jobb körben akár többet is, de farmolni nem ezekkel kell. -
yossarianHUN #248967 Nem, már tegnap is vacakolt. -
madmanic #248966 már igen
-
Toweliee #248965 Nektek működik az xvm rendesen? -
madmanic #248964 folyamatosan 5 6 7 kill és folyamatos vereség..
ezt lehet elemezni..? -
Adjunktus #248963 Azt,hogy direkt manipuláljanak külön külön accokat,hülyeségnek tartom.
Viszont azt elég nehéz randomnak nevezni,amikor sorozatban napokon keresztül szív az ember.Vagy van olyan változat is,hogy csak az egyik tankoddal szívat,de akkor keményen.Aztán fordul a kocka és sokáig minden bejön.De ezek általában szakaszosan következnek be és nem teljesen véletlen szerűen.
A random számomra azt jelentené.hogy 3 win 1 lose 2 win 3 lose 1 win 1 lose stb.Na ez a random!
Ami most van abban van valami törvényszerűség.Nem tudom hogyan működik,vagy mi alapján,de van!
Több ezer csatát kellene kielemezni ahhoz hogy találjunk benne valami szabályszerűséget.. -
Adjunktus #248962 A JagdPantherrel simán ki lehet jönni pluszba.Főleg ha a 88mm-el használod.A 105-ös lőszere sokkal drágább.
A Panther II-vel meg az a gáz(mondjuk lehet,hogy csak nálam csinálta)hogy sokkal többször kerül high tie csatába mint a saját kategóriájába.De azzal is meg lehet csinálni,hogy legalább fent tudd tartani.
Igazából bármelyik tankkal lehet keresni,ha jól játszol.:) -
madmanic #248961 ennyi nyomorékot megint te jó ég..
elindulok Malinovkán fel a hegyre, sok debil fészkeli be magát a romokba...
Küldöm őket anyjukba, nagy nehezen egy perc után elindulnak... Mondom a hegy már elveszett, tartsátok az erdőt...
erre libasorban elindulnak a hegy alatt a faluban.. Az ellen meg lövi őket szarrá a hegyről...
Mire a kemper kis gecik, nekem kezdenek el ugatni, hogy miért nem megyek a hegyre.. Anyádért.. -
lexlutor #248960 szerintem avval jarsz a legjobban, ha azt jegyzed meg h szerver restarttol szerver restartig tart. eu szerver reggel 7. a us szerveren nem tudom mikor van, de te biztosan. -
foxbat88fx #248959 akkor is van jó pár a te csapatodban is akik tökéletesen elcseszik a winedet :) -
ratgab #248958 Ultrabrutál hülye kérdés következik: Amcsi szerveren játszom. Nekünk akkor van nap vége, mikor újra duplázhatóak a tankok (az 13:00 helyi idő szerint)?
Csak a fenti 300 000 credites akció miatt kérdezem. Tegnap este begyűjtöttem a 300k-t, és már ma is megcsináltam délig a 30 kill-t mégse kaptam meg a pénzt.
Aztán eszembe jutott, hogy ez a fenti reggel 7-től este 7-ig kiírás valószínűleg az európai szerverekre vonatkozik.
Erősítsétek vagy cáfoljátok a feltevésem. Előre is köszönöm a választ. -
Amikor ellened vannak. -
AlucardHuN #248956 Jaja master ilyenkor biztos ott lehet Magneto vagy ilyesmi. Rohadt idegesítő hogy szépen becélzom,.erre mintha tököt lövöldöznék valami gyenge katapulttal....