banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Szerintem a párducot érdemes lecserélni a kettesre, kb. 23 kilométerrel veri az egyest. Nagyon jó támogató med. Sokszor rakja nagyok közé de ez nem hátrány, mert van olyan jó ágyúja, hogy még a T10-eket is lehet sebezni vele. kicsit mozgékonyabb mint a párduc, a páncélja kb, ugyan az. A javítási költsége valahol 10-11k között van.

Ha jól értem, a KT-n még a rövid 105-ös van, azzal nem csoda ha veszteséges. 200 milis pennel gyakran pattan és 1000 credit egy lőszer. A nagyba is ennyi a krumpli, de az sokkal ritkábban fog pattogni. Nekem ritkán veszteséges, de nem is ezekkel kell a pénz keresni. A T8 tankok még minimális hasznot hoznak, egy-egy jobb körben akár többet is, de farmolni nem ezekkel kell.