418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #249155 A profik hármat kapnak, de ahhoz kecskét kell áldozni, meg elküldeni az első születésnapján az elsőszülött fiad SerB-nek. -
lammaer #249154 Jaja, ennyire pro még én se vagyok.. egyetkapok esténként... -
kHares #249153 Kis videó, mikoron is a tortoise meghálálja a belefektetett szenvedést.
-
yossarianHUN #249152 3 napokat? Meséld már el ahhoz mit kell csinálni:D -
haflac #249151 Nekem is osztogatják a 3 napokat,de inkább ne lenne semmi event meg akció,akkor sokkal jobb "tankolni".Tele van a szerver agysérültekkel. -
Az alábbi képhez nem kell hozzászólni, de valahol el kell sirnom a mai eddigi 15%-os nyerési arányomat (20+ csatából)... picsába...
-
lammaer #249149 Hát ez vicces, mintha a WG most éppen drogot adagolna. minden nap kapok +1 nap prémet... -
FEKETEKARD #249148 Valaki dobjon már meg valami ilyesmi skin-el mert nem találok egyetsem. -
"DATE A LIVE" a pontos címe. -
Toweliee #249146 Buzis. -
AlucardHuN #249145 A sok pedomaci pont a kiscsajra fogja szórni a magva... izé oda fog lőni:D (persze ha ezt a többi player is látná) Mellesleg ez valami noname anime cucc vagy valami értelmesebb? -
lammaer #249144 Ki okádott rá? -
foxbat88fx #249143 -
Pares #249142 Őszintén? Förtelmes.
-
FEKETEKARD #249141 Erről mi a véleményetek?
-
yossarianHUN #249140 Erről ez ugrik be:
-
foxbat88fx #249139 legdurvább rémálmom teszt szerón Lucky medált csinálni 
.... de vetekszik azzal amikor azt álmodom hogy zárva van a kocsma
-
Pares #249138 Velem is úgy szokott lenni, hogy szándékosan mindig a legeslegszarabb csatát szorzózzák le... -
R3nton #249137 Így van! Szerintem is ez a legjobb választás. Az elején snipeolni kell, de ha megritkulnak a tankok, akkor csapatni kell vele, és menet közben nagyon jól lő ez is. Szvsz kell rá a stab. -
Pares #249136 Én vertikális stabilizátort tettem a Leopard 1-esre a rammer és venti mellé. Így 60km/h-ás száguldozásnál is olyan, mintha álló helyzetből lőnék, szinte teljesen be van szűkülve. Aztán már csak rajtad múlik, hogy ilyen sebességnél el is találsz valamit, mert az ágyún nem múlik. -
Szpecnyaz #249135 Én most a teszre várok, hogy a T43 (ki van fullozva, csak meg kéne venni) felől húzzam ki a T54et, vagy az új ágról. -
hellokitty92 #249134 Jó kérdés, elég idióta megoldás ez. Gondolom nem merték berakni a 2 német td ágat 8.8-ra.:D Elvileg azok már régóta készen vannak.
Egy fél orosz med ágat meg nem mertek meglépni, mert akkor meg az oroszok sírnának, így kerülhetett képbe a 140. Nem is hinném, hogy össze tudják majd hozni a 3. ágat, így adta magát az alkalom.
Jó lenne tudni, hogy tényleg át lehet majd menni az object 416-ról a t54-re... így egy ágról 3 t10-et is lehet nyitni idővel. A t43 fele már megvan, de ha át lehet menni, akkor inkább az új ágon megyek majd. -
Az cumi. Én is hanyagoltam mára már. Pedig délután tudtam is aludni egy órácskát, kipihentem a délelőtti melót. Friss voltam, csak sok volt a hülye. -
Nem Jeff-el voltam. Amikor ellenetek játszottam akkor léptem be 3 körre. Ott be is adta a 10 killt simán 3 kör alatt. -
kHares #249131 Beleraktam 40k free xp-t, néhol már burleszk kategória csapott a dolog. Azóta 5 csata, 4k átlagsebzés és nem tudok nyerni. Bőven elég mára -
lammaer #249130 Jöttél volna platoonozni a csodaszarvassal....
Mi itt úgy nyerünk hogya meccs elején fennakadok atankommal a harckocsiakasztóra és onnan nézem a minimapot :D -
AlucardHuN #249129 Ennyi, gyökerek ellen meg olyan ellen aki a látványától beszarik azok ellen fasza. Derpek, értelmesek ellen, mesterlövész kv1-ek ellen el van veszve... -
zsupeti #249128 Azt vettem észre,h ha sokan vannak játékban mint pl. most,akkor 10 mp alatt,ha nem dob be csatába kilépek és újra visszalépek a lobbiba.
Mert az esetek 90%-ban ha 15 mp felett dob be csatába,szinte a tornasor legalján voltam,úgy hogy fölöttem +2 tier volt.
Figyeljétek csak meg -
Ezért eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekora (+) jár.
-
lexlutor #249126 rossz tankkal csinalod. nekem kv-val tegnap 11 kor, ma 15 kor alatt meglett. -
Nyugalom. Amint meg van a nagy cső, elkened mindenki száját. Legyél türelmes, megéri!
-
Az átbaszás nálam volt. Röviden elmondom a mai játékomat.
Csillagozás: 1 lövés, vagy egy sem és megnyerték. A legtöbb xp amit kaptam 3x-ozva 1170. Három nyert csata után (14!!!!!!) bukó. A 17 csata alatt 5 kill-t tudtam megfogni. Ezt követett még (25!!!!) csata hogy meglegyen a 30 kill, mindez úgy, hogy a nyerési rátámat sikerült feltornázni 50%-ra.
42 csata AMX-120 -al a 30 kill-ért?! Sosem volt ilyen szopóágam. Tudom hogy kell lennie ilyennek is, de nagyon ártalmas a billentyűzetem egészségére... -
kHares #249123 Érdekes, szerintem az At2 határozottan fostalicska volt. Simán átlőttek, ráadásul bármi T5 jött szembe kályhacső volt rajta, lásd kv1, m4 stb. Talán 2-3 csata volt mikor t4-ek nem tudták mit kell kezdeni de ennyi. -
Toweliee #249122 Köszi, egyenlőre hálót tettem rá mert arra volt csak kreditem. A 10%-os távcsőn még gondolkodok, de pont a papírsága miatt nem merek vele előre menni. Ahhoz elég nagy célpont, nem egy batmobil. -
9000+ sebzésre 1500xp csak? -
zsupeti #249120 Hát nem semmi ez az AT-2.Nagyon beteg ez a vas !!! :)
Beálltam 3 td- vel szembe és mind3 halott lett.Igaz,h Tier5,de hát akkor is.
Még a T7 vasak is szenvednek az elejével.Mosolyt csalt az arcomra. -
Veqtor #249119 Bár én még csak a protonál tartok, de ugyanazt tervezek rá tenni, ami ezen van: venti/rammer/optic
stab: ez még lehetne optic helyett, de stílusfüggő, és ez nem egy T62, amivel mozgás közben fogsz lövöldözni, ha meg úgyis megállsz célozni 1.9 bőven elég.
camo: jó lehet ez is, de inkább td-re való, mozgás közben használhatatlan márpedig azért megy 65el, hogy kihasználd. Optic meg inverz camo, előbb láthatod meg őket, mint ők téged (elvileg)
toolbox: inkább lassú tankokra javasolt, aminek számít, hogy mennyi idő alatt javul a track és túléli azt a 4 secet is, ami 100% repair+toolboxal van, leo halott, ha trackelik, elég ha a crewn van repair, szerintem
Aminek még értemét látom a venti/rammer mellé az a wet ammo vagy CO2, attól függ te melyikkel találkozol többször, tűz vagy ammo, de egyik sem ér szerintem annyit, mint az optic, hisz ez leginkább sniper tank a reload time miatt.
Legalábbis nekem a proton bejönnek ezek a felszerelések. A taktika meg nálam ehhez hasonló: Előremenni a map 1/3ig, feléig, ahonnan már láthatod az ellenség fő útvonalait, várni, amíg a társak csipegetik őket, aztán ha a csapatod már előtted van, akkor már ők tartják spottolva az ellenfeleket és te is sniperkedhetsz ugyaninnen, vagy hasonló távoli és/vagy rejtett pontokról.
-
Gyönyörű munka. Egy szép nagy (+)-t adtam érte!
-
Ne reménykedj, nincsenek. -
AlucardHuN #249116 Azért nem olyan nehéz kivégezni egy AT 2-őt, kivétel ha nagyon pontatlan a gun vagy nagyon gyökerek lövik... ugyanebből az okból nem merem folytatni AT 8-al mert t6-ban kevesebb a tudatlan (de vannakk).