A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Veqtor #249119 Bár én még csak a protonál tartok, de ugyanazt tervezek rá tenni, ami ezen van: venti/rammer/optic
stab: ez még lehetne optic helyett, de stílusfüggő, és ez nem egy T62, amivel mozgás közben fogsz lövöldözni, ha meg úgyis megállsz célozni 1.9 bőven elég.
camo: jó lehet ez is, de inkább td-re való, mozgás közben használhatatlan márpedig azért megy 65el, hogy kihasználd. Optic meg inverz camo, előbb láthatod meg őket, mint ők téged (elvileg)
toolbox: inkább lassú tankokra javasolt, aminek számít, hogy mennyi idő alatt javul a track és túléli azt a 4 secet is, ami 100% repair+toolboxal van, leo halott, ha trackelik, elég ha a crewn van repair, szerintem
Aminek még értemét látom a venti/rammer mellé az a wet ammo vagy CO2, attól függ te melyikkel találkozol többször, tűz vagy ammo, de egyik sem ér szerintem annyit, mint az optic, hisz ez leginkább sniper tank a reload time miatt.
Legalábbis nekem a proton bejönnek ezek a felszerelések. A taktika meg nálam ehhez hasonló: Előremenni a map 1/3ig, feléig, ahonnan már láthatod az ellenség fő útvonalait, várni, amíg a társak csipegetik őket, aztán ha a csapatod már előtted van, akkor már ők tartják spottolva az ellenfeleket és te is sniperkedhetsz ugyaninnen, vagy hasonló távoli és/vagy rejtett pontokról.