418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Baromira ideje volt !
  • rahotep
    Melyikbe?
  • Master91
    Nem boldog-boldogtalan.

Hanem akkor amikor tudja a vöröske hogy "szemből nem ütöm át úgyse , hopp de jó hogy hoztam 5 goldot"

Aztán megy 2 kanyart a Kv-1Sével és hozott 3x annyitt mint amit ellőt rám.
    Fent tartja.

Arra a sebzésre sérelmezek is, amikor tudja az ember hogy na ott tuti hogy az a kis disznó nem tudott át lőni csak goldal. Veszítsek azért hp-t ( akár 1 Hp-ról is beszélek ) mert a 2 tierrel kisebbnek megjött ez a lehetősége, hogy arany lőszert használva durrogtasson.

Ha említetted az érem két oldalát, akkor át mászhatnál arról az oldalról, hogy van goldom, de jó, nagy baromba is tudok lőni szemből és sebezni.

Mert eddig amikor védtétek a goldot mindig jött utánna az hogy " én is viszek pár darabot "

Legyél te a top tank, és sebezzen olyan helyeken a -2 tierű ahol mesébe nem szabadNA hogy át üssön. Minek van akkor a tier limites hülyeség?

Mikor bejött a kredites gold, a Hetzer szemből a ferdimbe ~400at baszott ~50 méterről.
  • NH3CL
    A napokban jelent meg a hir Sasha (WoT fejlesztő), hogy ezután a TK-t permabannal fogják honorálni, mivel a jelenlegi rendszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket közel 1 év után.

Szóval csak óvatosan a TK-val!
  • FosTalicskaa
    Igen a random csatában látottak. Öröm nézni, ahogy a random emberek vagy botok, fene se tudja már, szétpakolják a legvastagabb pontokon keresztül is a náluk 2 tierrel magasabb tankokat is.

Amúgy ha ebben kételkedsz akkor nem is ezzel a játékkal játszol szerintem vagy csak szimplán kötekedni akarsz....
    Komolyan az ilyeneket mint te visszaraknám a régi rendszerbe: T1 heavy vs. ST-1, persze gold ammo nélkül mert régen is az volt. Aztán lőhetnéd a top dmg-es köreidet a sok tapasztalatért.
  • rahotep
    Sajnos engem pont egy T69 szórt sisteregve a 90-essel APCR-el, a beforgatott KT frontját mindenhol vitte 300+ méterről.
  • Krigare90
    Hali. A 30 killes eventnél ha van egy TK-m akkor csak -1 vagy buktam aznapra?
  • Master91
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=248254
  • rahotep
    Prémtank+prémacc kombó azért szerintem eltartja az 500effist is full golddal...bár nincs róla adatom!
  • paci600
    152 mm-es ágyúban van valami pici kis értelme is a páncéltörő lövedéknek?
  • Bmsrt n2
    A sistergést a HEAT-gold adja,APCR-nél tudtommal nincs megkülönböztető hang.
  • lammaer
    "azért a 2tierrel nagyobb tankot ne egye már meg a kisebbik"

Ezt továbbra is fenntartom. CSak te már azt is sérelmezed ha sebezték.... érzed a különbséget?

Differenciálj már a között hogy egy T7es megesz egy T9et, meg a között hogy egy T7-es egyszer szemből belesebzett 70HP-t egy T9be...
  • FosTalicskaa
    Miért a Foch 155-nek a 293-as penjének sem kellene lepattannia szinte semmiről, ennek ellenére még a 13 90-et sem tudja néha átlőni. Top tierben meg rendszeresen pattog. E-100-at még oldalról is alig visszi, a lövedék sebzések ráadásul szeretnek eltűnni az éterben. Ez egy ilyen bughalmaz játék hozzá kell szokni. Kb ezek miatt már nem is nézek egyetlen tanknál sem páncélt meg átütést, mert minek? Minden tanknak a hasát kell lőni meg a kupolát. ennyi. Más helyeket nem érdemes még célozni sem, mert hiába a 10x-er nagyobb átütés, jó valószínűséggel nem megy át. Szóval ennyit a professzionális átütést számoló rendszerükről.
    Amikor néztem a lövedék-átütés-páncéllemezes videójukat, hogy ballisztikus pálya így, meg kaliber úgy, meg átütések, képletek, szögek. Na azon már csak mosolyogtam. Talán egy 102.0.23 verzióban implementálni fogják az ott látottakat, de az biztos hogy ami most zajlik az köszönőviszonyban sincs azzal a videóval.
  • lammaer
    Nincs de lesz :)

Két dolog:

- te azt állitod boldog boldogtalan spammolja a goldot - mi pedig azt hogy viszünk pár darabot vészhelyzetre. Mondjuk a löszerkészlet 10-20%-át

- azt is mondjuk, hogy a boldog-boldogtalan huszadrangú 500 effes spammolja mindig a goldot azért nem lehetséges, mert egyszerűen képtelen fenntartani vele. Prémtankkal és prémaccal se.
  • rahotep
    A "hang" dolgot én is megfigyeltem: Nálam sistereg a páncél,ha goldot kapok!
  • Master91
    És neked arról hogy nem használják?

Ti is leírtátok itt hogy visztek igen is goldot. Ha már visztek fogjátok is használni. És ez még csak ~10 ember volt eddig max.

Meg lehet nézni milyen lyuk+hang jön valami nagyobb vasadba.

Amúgy pont emlékszem hogy te 3-4 héttel ezelőtt ki jelentetted, hogy "azért a 2tierrel nagyobb tankot ne egye már meg a kisebbik " ( nem pont szóról szóra, de ez volt a lényeg )

Most meg igen is bólogatsz hogy ha te vagy a kicsi szemből ajj de jó hogy tudod lőni.
    És még akkor ezt okosságnak találják páran, hogy a hülye aki nem használja, okos aki viszi.
  • lammaer
    "és kár ezen vitatkozni, hogy sokan nem használják, mert ez egyszerűen nem igaz!!! "

Adataid vannak?
  • rahotep
    Lehet,hogy igazad van,ezért írtam azt,hogy "olyan érzésem van mintha..."
    247 gold pennel elvárható szerintem,hogy "szinte mindent-szinte bárhol",de nem hiszem,hogy hatból ötnek pattannia kellene.
  • Master91
    "Mert egy idegroncs kölyök és nem bírja, ha valaki okosabban játszik, és kihasználja a játék adta összes lehetőséget :)"

Erre inkább nem reagálok, félek bántaná a lelki világod.

Nem tűröm a hasonló beszólásokat, most szóltam előre.
  • pointer4
    Há mit gondolsz miből van pénze? :D Mert sose költ semmire :)
    A skótok csak szeretnének zsidók lenni, csak lemaradtak az evolúcióban :D
  • lammaer
    Összekevered a skótokat a zsidókkal :D
  • FosTalicskaa
    Dehogy pattog annyit... ez csak urban legend! Te is csak azért gondolod ezt, mert goldal lőve természetesen elvárod hogy átüssön minden tankot, minden lemezt, minden szögből, aztán ha mégsem, akkor az mélyebb nyomot hagy benned, mintha normál lövedék csinálta volna ezt.

Erről a gold ammoról meg annyit, hogy szerintem szánalom az egész, hogy 1 scout a tank heavy tankokat át tudja lőni szemből mert éppen gold van betöltve neki. és kár ezen vitatkozni, hogy sokan nem használják, mert ez egyszerűen nem igaz!!! még a legutlsó vérvörös noob 300 wn-es 5 éves hülyegyerekeknek is be van töltve néhány darab és lövegpajzsokon keresztül lövöldöznek át olyan tankokat amik ellen alapból semmi esélyük sem lenne.

és igaza volt annak aki ezt a kő-papír-olló "a wg harmatos játékbalansz" ötletének lemészárlását látja ebben, mert ez tényleg az. Nagyjából azok a tankok amik páncélzatra építettek, gyakorlatilag használhatatlanná is váltak.
  • rahotep
    A goldammo szerintem nem nagy cucc...8.7 óta olyan érzésem van mintha az alap lőszer jobb volna.CW-n kötelező,randomba is viszek,de nagyon ritkán használom.ISU-152-nél tapasztaltam,hogy nagyon pattog a gold még gyenge pontokról is.Természetesen vannak olyan tankok is amik gold nélkül elég gyengén muzsikálnak(T69-ről hallottam ezt).A használata szerintem nem etikai kérdés,mindenki döntse el,hogy megéri-e neki és használja-vagy ne használja. Ez játék adta lehetőség,kár rinyálni miatta.Eleinte nekem sem tetszett a dolog,de megbarátkoztam vele...Az,hogy egy "2 tierrel alacsonyabb tank átüt" szerintem nem gáz,mert ez is benne van a játékban(sőt,ha te ülsz a kisebb tankban szerintem még örülsz is) Röviden ennyit szólnék a goldos témához.
  • pointer4
    Mert egy idegroncs kölyök és nem bírja, ha valaki okosabban játszik, és kihasználja a játék adta összes lehetőséget :)
    Pedig igazábol nem az a zs*dó aki arannyal lő, egy spur sose lőne arannyal XD Inkábbaz aki gyűjt, és spórol :)))
  • stoppos
    Amióta Sztálin felirat van a margarinon, azóta lett drágább. A sok vörös festék megdrágítja.
  • voivod32
    Mindig csak panaszkodtok! Rohadt WG tehet erről is! :D
  • bigmano
    Nem... nekem is van mindben gold ammo kb 5-10 darab.
    Excelsiorban meg fele-fele de azt funolni vettem meg szar a pen-je.
    Miért lenne baj?
    Mindenki azzal lövöldöz amivel akar/tud.
  • Zegi Norbi HUN
    Eddig nagyon tetszik, bár még csak 27 csatát mentem vele :) Nekem kicsit kevésnek tűnik a 12 lőszer, ami fér bele,de meg lehet szokni gondolom.

Majd ha a Tortoise-ig elérsz, onnét igazi móka lesz a játék :D Gyenge pontjai ellenére is nagyon kemény szemből, állati jó Rof, átütés, sebzés, egyszóval OP :D
  • JeffDunham
    Gyerekek ezt a csatát ajánlom mindenkinek. De leginkább azoknak akik még csak most tanulják a táras tankokkal a játékot.

Stock AMX50-120 -al adta az Ace Tankert, egyetlen gold ammo lövése nélkül. Mekkora poén ez már!

=====> LETÖLTHETŐ REPLAY <=====

• lammaer
    Hát, ha belegondolsz hogy ők abból csinálnak ügyet, hogy egy 1988-as születésű játékos botor módon Pistike88-nak hívatja magát.... ahhoz képest sztálin tömjénezése sztem nagyobb horderejű.

Mondjuk sivalkodni nem megyek emiatt sehova, de azért az igazságérzetemet vhol birizgálja a dolog.

Csakúgy mint az, amikor írták hogy az NKVD az hősök gyülekezete volt...
  • lammaer
    "Mivel önmagadhoz viszonyítva kell jobbnak lenned nem a többiekhez."

És szerinted ezt megakadályozza az, hogy minden tankomban van vész esetére 5 darab prém lőszer, amivel ki tudok végezni egy haldokló +2 tieres tankot vagy biztosabban tudom resetelni a cappereket? :)
  • lammaer
    Én is így gondolom... eddig valóban pay2win volt, mert a free játékosok nem használhattak goldot. Most hogy mindenkinek lehet, igy szerintem igazságosabb.

(tudom, indirekt persze még igy is mondhatja valaki hogy pay2win, de lássuk be, a magas ár az kell hogy ne szabaduljon el a pokol)

Annyival biztosan nem jobb, hogy égre-földre érdemes legyen használni, ahhoz egyszerűen túl drága. Még akkor is ha vki prémium accos és van prémtankja.
  • patchaou
    Gódammóhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem legtöbb esetben annak van kreditje gódammóra aki így vagy úgy de átlőne simával is. Akinek 3 t8-as prémiumra van szüksége, hogy eltartsa vele a királytigrist, az nem fog 4k kreditet költeni egy db lövedékre.
  • nemtudommivan
    Meg vagy elégedve a vassal ? Én még csak a hetesnél járok. Elég bánatos eddig. A micro sebzés nem jön be. De legalább jó drága lőszer.
  • Sunsetjoy
    Goldammo-téma: ha pay2win módban csak goldért lehetne kapni, akkor lenne valami alapja a rinyálásoknak. Ott még több goldammo noob, creditcard warrior, és hasonló felkiáltások lennének... :D
  • Amarth99
    Nekem eddig mindig megadta 30 killre, igaz high tierben játszom, szóval a félreérthető t4es feltétel biztos nem zavar be.
  • sempike
    Jól működik ez a 300K-s akció. Tegnap a 67. killre sikerült megadnia a rendszernek. (Stug3 /T5/ a legalacsonyabb tierű tankom).

Más: Egész jól ment a tegnapi nap, legalábbis egy darabig aztán megint csalómódba váltott a kibeb*szott játék: Hellcat t5-16 csata, 14 lövésből 10 lepattant 1 kritikus, összesen 3 sebzett. Következő csata KV-1S pattantam az M5Stuart oldaláról majd egy Stug oldaláról és így tovább. Aztán be is fejeztem a játékot
  • foxbat88fx
    tegnapi napom 46% :(
    ahhhh nem rossz ahhoz képest hogy kezdődött

Pz.Kpfw. Tiger II 7 14.29%
    ARL 44 3 33.33%
    M26 Pershing 3 33.33%
    Jagdpanther 3 33.33%
  • Zegi Norbi HUN
    *HESH, nem HEAT :)
  • Zegi Norbi HUN
    Én úgy tapasztaltam eddg, hogy talán olyan 60-75%-ban beadja:) Én 6-6 lövedéket viszek az AP-ból és a HEAT-ből is:)