418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Az lehet, de valamiért az E100-ban többször látok 6-800 effis véglényeket mint játékosokat.
  • Master91
    1 hónapon keresztül +300k-t hoz akárki,Arany Augusztus van...
  • yossarianHUN
    Hát akinek van esze, az rejti a hasát. Már amikor tudja.
  • yossarianHUN
    Csakhogy béta alatt pl. még működött a "mozgó erőd" koncepció, mivel a heavyk páncélzata még tényleg komoly tényező volt, a tűzerejük meg pláne. Nem voltak még T10 TD-k, a heavyk vezették a támadó éket, és ők voltak a lassú, de kemény bulldózerek. Ezt mindenki tudta, és működött is.
    Manapság meg a heavyk bujkálnak a legtöbbet, mert ha megpróbálják vezetni a támadó éket, akkor a "mozgó erődünket" fél perc alatt ronggyá tépik a T10 TD-k, és/vagy a gold ammózó ellen. Vagy épp a T10 medek, akiknek még gold se kell ehhez.
  • patchaou
    Pont az E100 az amivel szemben még véletlenül sem váltok át goldra :D
  • AlucardHuN
    Hmm ez a fos type 58 jobb mint gondolltam... pedig készülltem hogy lebaszom.
  • lammaer
    Ebben igazad van.

Mondjuk én E100-at meg hasonlóan nagy lassú monstrumokat soha nem vettem és soha nem is vettem volna.
    Egyszerűen azok akkor is szoptak amikor az artyk még játékban voltak meg most is.
    És nem csak a gold miatt, a seggük/oldaluk sima ellen is kevés, és mivel nem agilisak, alig lehet velük reagálni a kialakult helyzetekre.

Agilitás mindenek felett, akkor még a kis pen se baj :D

Tegnap pl T95-öt heréltünk ki, én 8-as AMXben voltam (+2 tier, ajajaja), és a seggéhez nem kellett gold. Nagy hátrány a lassúság.
  • yossarianHUN
    +1
    Teljesen meg lett borítva a jól működő egyenlet egyik változója ezzel.
    Nem azok miatt, akik visznak 6-8 goldot csatánként, hanem azok miatt, akik full golddal lőnek T10-ben. Én nem tudom mivel finanszírozzák, de vannak ilyenek, nem is kevesen, rendszeresen látom.
  • lammaer
    "Szerintem ezt te is érzed, mert elég gyakran látok tőled is anti-gold ammo hsz-eket"

Na ezt kizártnak tartom. Linkelj :)
  • FosTalicskaa
    Csak itt ugyebár bejön az a problematika, hogy te azért vagy lassú és jól látható, mert jó nagy páncélod van. Ő meg azért gyors és rejtőzik jól, mert esetleg nincs annyi tűzereje és vékony a páncélja. Ellenben gold ammoval az egyik oldalon megszűnik a páncél adta védelem és csak a vánszorgás az ami megmarad, míg a másik oldalon eltűnik a tűzerő hiány és máris lesz egy gyors, erős lövegű, láthatatlan tankod.
    Próbálhatod itt ezt akárhogy kozmetikázni a high level dumáddal ez mégis csak kiheréli a játékmenetet. Szerintem ezt te is érzed, mert elég gyakran látok tőled is anti-gold ammo hsz-eket, csak ugyebár most "vita" van és most azt az oldalt kell vdédened... nem számít hogy mennyire ésszerűtlen és logikátlan is amit állítasz de azt kell írnod mert muszáj, a fórumtroll etikett megköveteli, hogy úgy változzon az ember véleménye mint a széljárás tavasszal...
  • yossarianHUN
    E-100-ról van szó. Az a fajta jármű aminek muszáj a páncélzatára hagyatkozni, mivel a tűzerején kívül csak ez van neki, se sebesség, se sunnyogás. És szikla sincs mindig kéznél mikor kéne.
    A jelenlegi rendszernek egyértelműen a heavyk a legnagyobb vesztesei, azon belül is főleg a magasabb szintűek.
    A TD-k kaptak brutális átütést és sebzést, illetve esetenként haxos páncélzatot (F155, Obj268). A medeknek van nagy tűzgyorsaságú, baromi nagy átütésű ágyújuk, plusz jó sebességük és mozgékonyságuk. Lightok működnek ahogy eddig is, artyk meg le vannak szarva:D
    De mi van a heavyknek? A páncélzatuk, ami manapság már a legelavultabb, banális semmiség a játékban, tekintve hogy csak az nem üti át, aki nem akarja. Nem véletlenül tűntek el a Mausok szinte teljesen, még most, az arty nerf után is alig látni belőlük.
    Még a tűzerejüket is feldughatják mindenhova, mostanára kb. csak a lightoknak nincs hatékonyabb fegyverzetük a heavykénél.
  • foxbat88fx
    imádom a magyarokat XDDDDDDD

Benjamin_Breeg (13:27:52) uhhh 46% win rate :S
    Benjamin_Breeg (13:28:18) ez mindent elmond :)
    halalfalo (13:28:23) bazd meg anyád te ki8s geci

amikor látják h himmelsdorfon a hegyen van az összes enemy ezek nem hogy segíteni jönnének inkább elmennek capra :DDDDD
    egyik 46%-os másik 45%-os player -.-"

12k csatával 45% WR..... ez a menthetetlen kategória :(
    HUN-S -osok voltak :D
  • Toweliee
    Mindig azt fogod átkozni, amelyiket épp húzod.
  • DummyBoy
    Üdv all!

Hosszas pihenés után megintcsak elővettem ezt a csodát ... De valahogy nem tudom merre induljak ...

Elkezdtem az orosz TD-ket húzni (Su-152 és SU100M1), gondolkodom a francia light-médium vonalon (ELC AMX) és vele párhuzamosan az amcsi auto loaded vonalon ... de jó lenne végre orosz medet is felhúzni ...

Ez viszont első nekifutásra sok ...

Nem az érdekel melyik a legerősebnb T10-es, az úgyis változhat bármikor. Az érdekelne, hogy melyik "vonallal" élvezetesebb a játék ... Mit gondoltok? Melyiket preferáljam?

Leginkább TD és médium vonal érdekelne ... (Szomorúan konstatáltam, hogy a T50/2-esemet kiherélte a WG ...)

Előre is köszi!
  • patchaou
    Alkalmaztam már párszor :) Az a legjobb amikor ott fortyog utána a tehetetlen dühében
  • lammaer
    "minden jöttment" - annyit grindelt a jöttment is mint te (az is 10es, nemcsak a te tankod). Ő csak belerakja azt a pluszt amit te nem (illetve amit neked nem kell, mert a te TDdbe nem kell gold).

Amúgy lehet az a különbség köztünk, hogy én a páncélzat helyett az esetek döntő többségében a mobilitást és a sunnyogást részesítem előnyben - az ellen pedig a gold ammó nem használ :)

Nem véletlenül nincs high tier TDm se, medből viszont van 1-2 :)
    Plusz amikor ünnepnapokon kigurulok az IS4/T110 heavyjeimmel, sosem a páncélzatukra alapozok. Sziklát nem viszi a gold se.
  • lammaer
    Javaslom a Lammaer módszert TK helyett.

Pénzbe nem kerül, tökéletesen ban biztos és sokkal édesebb a bosszú amikor látod hogy előtted szenved majd a beteljesedés után vergődik a chaten.

Aztán miután kiélveztük a zenvedését, ctrl+jobb klikkel ignore listára is lehet tenni csata közben.

• yossarianHUN
    Ehhez a goldos témához: Abban én is egyetértek, hogy azzal semmi baj nincs, mikor valaki visz magával féltucat goldot, vészhelyzet esetére.
    Amitől viszont nekem is herótom van, hogy T10-ben full gold táras revolveres tankok rohangálnak. Forgathatod az E-100-at ahogy akarod, normál esetben ha megsoroz egy T57 vagy egy Batchat, mondjuk 4-ből két lövés átmegy, kettő pattan, vagy benyeled.
    Így viszont a fenét, mind a négy átmegy, egy mondjuk fel is gyújt, motornak annyi, kb ennyi volt számodra a meccs.
    Nehogymár azért húztam ki a második legjobban páncélozott T10 heavyt, hogy aztán minden jöttment gond nélkül átszabjon.
  • lammaer
    Ja ezt a régi rendszert már annyiszor kívántad nekem, és már annyiszor válaszoltam rá :)

Figyu, momentán 3 olyan tankom is van "funból" amik már maxosak és csak azért vannak a garázsban, mert jó velük játszani (már megvan az utánuk következő tank, de nem adtam el őket).

TigerP, Ferdi és T28 proto.

És tudod miért tetszenek: mert jó a páncélzatuk.... és valamiért én még mindíg jónak találom a páncélzatukat, pedig - elméletileg - minden jöttment T6-osnak agyon kéne lőnie szemből... Igen, van olyan hogy átlő az amire nem gondolnám hogy átlő, de arányaiban ez olyan kevés, hogy nem romlott a játékélményem ezekkel a tankokkal.

Szóval a két alternatíva:
    - más játékot játszunk
    - sokkal magasabb a fájdalomküszöböm mint másoknak
  • Szpecnyaz
    Egyet értek. Az 500 effis bármilyen lőszerrel szaladgálhat, nem fog vele többet sebezni. Mivel a gold nem azt jelenti hogy instant penelnek bármit, csak a weak spotok számát növeli. Szóval kell ahhoz is skill, méghozzá bőven.
  • yossarianHUN
    Fizetsz te így is, úgy is, mert amit lelő rólad, azt meg kell javítanod, és nem a 200 kreditből fogod, amit kárpótlásként kapsz. Minap mentünk klánpajtikkal platoonban, meccs végén egy E-100 maradt az ellennél a térkép túlsó felén. Haverok közelebb voltak hozzá, kérdeztem őket behúzzam a bázist vagy le akarják szedni, mondtál nyugodtan húzzam.
    Nosza húzom is, mikor a tőlem nem messze kolbászoló T110E5-ünk se szó se beszéd, belém ereszt egyet. Gondolom ő inkább mászott volna az E100-ra, csak azzal már nem fárasztotta magát hogy ezt közölje is. Előtte nyomott rám egy ilyen "kövess" pinget, de ezekre már ügyet se vetek, miután pistikék meccs elején rendszeresen ráejtik a forrócsokisbögréjüket a billentyűzetre.
    Hát nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, úgyhogy kapott egy 600-as sallert, mire mégegyszer meglőtt, plusz az arra járó Löwénk is megpróbált belém kapni, csal elvétette.
    Eredmény: 35k profitos kör lett volna, így fizettem a végén hétezret.
  • lammaer
    Inkább nézd meg a meccs végén hogy az 500 effes mennyit lő és mennyit talál/sebez...

Észre fogod venni, az 500 effes nem sebez semmit, mert jó esetben még csak nem is lő. Ergo 500 effesnél a gold ammo olyan, mintha ott se lenne. Nem véletlenül 500 effes :)
  • patchaou
    Márpedig jobb ha végignézed. Közben lehet neki intenzíven szórni a válogatott szitkokat. Gondold végig, ha visszalősz azzal kreditet dobsz ki lőszerre, plussz a büntetést is fizetheted. Ha nem lősz vissza akkor csak Ő fizet, ha pedig ott van a közelben valamelyik bázis, akkor begurulsz szépen és jó eséllyel be is kékül, akkor pedig már büntetlenül lehet lőni.
  • rahotep
    eddig 651 kört mentem vele.Az első 100 kör nagyon élvezetes volt,de utána jött a feketeleves:64%-ról mostanra 58-ra esett a winrátám vele,pedig nem változott semmi(csak a legénység lett jobb).
  • popey8
    1400+ adja a tank ászt.
  • R3nton
    Persze. Perm bann, valószínű. Főleg ha véletlenül lősz ki valakit. 1-1 TK-ért soha nem fog bann járni.
  • Roger6
    Most 1.258 XP-t kaptam (prém nélkül), és még nincs Tank Ász. :) Izgi lesz.
  • zoltanblau
    Azt nem tudod elkerülni, hogy ki ne lőjj időnként valakit. Van jogos önvédelem is, pl végignézed hogy szétlő egy 500Effes noob aki elunta a játékot?

Tegnap az ellenfél bázisán teamkillrammoltam egy spot amxet :S
  • rahotep
    #249281-ben írtam a választ.
  • Krigare90
    de amúgy akkor az eventel mi van ilyenkor?
  • rahotep
    Nyugi lesz még nulldemes köröd is vele. Egyébbként tényleg OP a BL-10 egy 8-as TD-n.
  • rahotep
    Ez tényleg kihivás lett volna,ha túlélem de már csak 800 Hp-m volt és 3 lövésből sima frag lettem neki és én a másodikat addig nem töltöttem be! Annak azért örültem,hogy nem gyújtott ki így legalább 12k-ba volt neki ez a móka! lol
  • zoltanblau
    Egyszerűen megveszi kilóra az 500 efes :D Régen is volt goldammo, csak akkor aranyért lehetett kapni és sajnálták a lóvét, ma mindenki kreditért megveszi

az 500Efes szerinted miért nem unja meg az állanó szívást ? Elárulom. Mert golddal lő ! Legyen élménye, másképp nem tud érvényesülni, elunná. Megveszi lóvéért. Amúgy haverom 600 Wn6-os és simán fenntartja a kredit aranyát.
  • voroshenri
    Master tanker CGC-vel. Aszem az 1068 base xp-vel ez negativ rekord T6-ban...
    Jah amugy vicces, hogy ISUval es ezzel is hamarabb lett meg a Master, mint ahogy ki tudtam volna fejleszteni a legjobb agyut...
  • rahotep
    Akkor az online tech tree a hibás: 3,54 HE T91E3
    Price:
    255
    Characteristics
    High Explosive Anti-Tank (HEAT) Type
    90 Caliber (mm)
    34-56 Armor penetration
    240-400 Damage
    1,46 Fragments scatter (m)
    Used in guns
    90 mm Gun T178

APCR:
    3,54 HEAT-T M348
    Price:
    4 000
    Characteristics
    Armor Piercing Composite Rigid (APCR) Type
    90 Caliber (mm)
    225-375 Armor penetration
    180-300 Damage
    Used in guns
    90 mm Gun T178
    Csak a neve HEAT-T M348-a tipus:APCR
  • Master91
    És akkor ez a ki hívás a KT-nak, meg a T69 az okos játékos hogy használja.
  • Krigare90
    Csak nem volt szándékos! ráadásul még csak nem is kilőttem hanem ahogy eltaláltam kigyulladt és kiégett... Az ellennél vajon miért nem működik ez? :D
  • Roger6
    ISU-ra ez a BL-10 mekkora csíter ágyú... 5.000+ dmg minden körben.
  • Toweliee
    Pár kör erejéig kipróbáltam, képtelenség.
  • Bmsrt n2
    A T69 90-ese HEAT-et lő,az sistereg,az összes T69 azt a 300-penes marhaságot spammeli.