banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Fizetsz te így is, úgy is, mert amit lelő rólad, azt meg kell javítanod, és nem a 200 kreditből fogod, amit kárpótlásként kapsz. Minap mentünk klánpajtikkal platoonban, meccs végén egy E-100 maradt az ellennél a térkép túlsó felén. Haverok közelebb voltak hozzá, kérdeztem őket behúzzam a bázist vagy le akarják szedni, mondtál nyugodtan húzzam.
    Nosza húzom is, mikor a tőlem nem messze kolbászoló T110E5-ünk se szó se beszéd, belém ereszt egyet. Gondolom ő inkább mászott volna az E100-ra, csak azzal már nem fárasztotta magát hogy ezt közölje is. Előtte nyomott rám egy ilyen "kövess" pinget, de ezekre már ügyet se vetek, miután pistikék meccs elején rendszeresen ráejtik a forrócsokisbögréjüket a billentyűzetre.
    Hát nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, úgyhogy kapott egy 600-as sallert, mire mégegyszer meglőtt, plusz az arra járó Löwénk is megpróbált belém kapni, csal elvétette.
    Eredmény: 35k profitos kör lett volna, így fizettem a végén hétezret.