418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #249355 Arról nem is beszélve hogy az összes amcsi tank csak szopik emiatt. Az angol TD-k dettó. -
Nekem a JagPZE100ba is full gold van. Jó ha 5-6 lövést leadok, mielőtt vége a csatának, még úgy is plusszos 5k dmg-el. :D
És nekem ne pattanjon egy lövés, ha 22secig utána malmozhatok....
De igazából nem is azért kell gold, mert a gyenge pontokat nem vinné lazán, hanem mert a fele úgy sem oda megy ahova célzok, és ott is sebezzen ha lehet.
A britt FV TD HESH lőszerrel, pedig végképp weak pont mániás. Ha nem ott kapja el, akkor képes egy T110E5-be 150et sebezni.... Persze 8.000 kreditért, és 25sec töltésidővel.... Meg IS3-ba, IS7 be 350-600 között a frontra. Egyelőre ott tartok vele, hogy APval többet sebzek, stabilan 1100 körüli lövésekkel. Néztem róla repiket, ilyen 10k sebzéseket, azt hogy a faxba csinálják.... csak mázli kérdése, annyira random a sebzése. 3 körönként jó ha van egy 1600-as sebzés amit bead. -
Szpecnyaz #249353 Am, ha már mindenki sír valamiért.
Szvsz ez a pontosság buff az ami nagy baromság volt. Nevetséges amikor egy szaros IS 350 méterről 2x egymás után beveri a Tortoise kupoláját.
Kb teljesen elmosták ezzel a határokat, nincs többé olyan hogy sniper vagy brawler tank, mert mindenki effektíven tud snipeolni. -
kHares #249352 Az elmúlt pár napban gondoltam dokumentálom miért is szeretem a játékot, avagy random is random:
-
Szpecnyaz #249351 *véleményed -
Szpecnyaz #249350 No persze, ami telesen más. Addig kb lényegtelen a véleményen amíg nem ismétled meg éles szerveren. -
stoppos #249349 Erről megy itt a vita, de abba én nem szeretnék beleszólni, nem lévén kompetens. 
Hatos a legnagyobb heavym. Ott meg akkor különbségek nincsennek a tipusok között, mint tízben. -
FosTalicskaa #249348 Múltkor (nagyjából az utóbbi pár hétben folyamatosan) még pont a medek miatt sírtál, hogy mennyire nem tudsz ellenük csinálni semmit. :D -
R3nton #249347 Ja nem is a meddekkel van velük főként problémám, hanem azzal, hogy a t10es heavyjeimet ki se merem már nagyjából hozni a garázsból. -
FosTalicskaa #249346 R3nton ősasszonynak virág helyett, ha már banyák napja van:
-
stoppos #249345 De most komolyan, milyen durvák mán ezek a tizes tédék. 
Egyébként eddig összesen egyszer gyűlt meg a bajom egy szemből kemény TD-vel. Az is csak azért volt, mert nem volt már HP-m és nem vállalhattam be egy lövést a flankeléshez. -
R3nton #249344 xd Amúgy én is azt hittem, hogy ezek a HUNS-nak valamiféle alklánjai :D -
R3nton #249343 Ez a személyes bosszúm a nyomorultak ellen :) -
R3nton #249342 Mentem már vagy 200-200 castát mindegyikkel teszten :) -
VanDaal #249341 Egy hozzászóláson belül ilyen hajmeresztő ellentéteket leírni, az már túllépi a toleranciaküszöbömet :D -
FosTalicskaa #249340 Oh ember ez a te hibád, te említetted meg először a td-ket és tessék már meg is jött R3nton közlány a szokásos baromságaival. :D -
Szpecnyaz #249339 Hagyd már. Az a lényeg hogy meglegyen neki a napi sírás adag. -
VanDaal #249338 Ha a TD átlő -aminek egyébként is elsődlegesen a damage osztás a feladata-, akkor az OPÉÉ, fujj, rohadjonmeg és hasonlók.
De az, hogy te a LIGHT tankkal -aminek lényegében a spotolás a fő feladata- a nálad magasabb tierű, páncélozott tankokat szétgoldozod, az nem OP, az teljesen rendben van.
Nálad tényleg komolyan nem stimmel valami. -
foxbat88fx #249337 egyiknek sem
de legalább a HUNS-osokra lehet számítani teljesítményben....
rajtuk kívül más magyar klánt nem igazán tudok mondani :S -
Szpecnyaz #249336 Akár hiszed, akár nem, de keresgélni kell. Am nem is tudom miért állapítasz meg ilyeneket, amikor nem játszol T10 TD-vel, Obj 268al meg pláne nem. -
madmanic #249335 Most akkor melyik klánnak kell nyalni, a HUN-S, HUNS, H-UNS..?
Vágó Úr, vásárolnék egy magánhangzót.. -
R3nton #249334 Artyval 
Amúgy meg ne mond nekem, hogy a 268-al olyan sűrűn kell keresgélni a tankokokon a weakspotokat, pláne golddal. Van egy-két tank amire nem lősz úgy (pl t110e5 felsőlemez és torony) vagy IS-7 torony, de a többit célzás nélkül viszi. -
Szpecnyaz #249333 Csak furán állapítja meg. Mint ha létezne a játékban olyan ágyú ami mindent visz.
-
Pares #249332 Ma szinte játszhatatlan a játék számomra. Nem a gyökerek, hanem a lag miatt. Az fps 30-60 között mozog a ping meg 30-40 között, de ez utóbbi gyakran felugrik 999-re 5-10 másodperc erejéig. És ezt csatánként többször is eljátsza.
Meg ilyet se láttam még:
És "véletlenül" mindig a legrosszabkor laggol be... -
foxbat88fx #249331 hát itt se sok értelmest műveltek...
egyik ISU-val volt másik IS-3al és berohantak foglalni...
IS-3 300dmg ISU-152 800dmg-vel zárta a meccset -_-" -
yossarianHUN #249330 Na ezt nem kellett volna. Kezdődik a T10 TD-s mizéria. -
yossarianHUN #249329 Weakspotolni? Ejj, tisztára sajnálom a medeket, akiknek egyébként is a fő feladatuk a flenkelés
-
Szpecnyaz #249328 "Mindig weakspotolni kell." Mégis mivel nem, áruld már el? -
yossarianHUN #249327 De most nem konkrétan a vérpistikről van szó, hanem mindenkiről aki full golddal lövöldöz T9-10-ben. -
Lókukit, nekem van benne 50 csatába a 30 kill :D
Senki, de senki nem csinál semmit a játékban, ott állnak a fullhp-s célpontok. Elkezdek egyre kitárazni, amikor már csak 300hp-ja van, mindjárt 4 ember ugrik elő, a plafonról függeszkedve, csatornából előbújva, konyhaszekrényből kihajolva, célzás nélkül repül a 4 lövedék, és lelpoják a fraget. Majd megint elbújnak a barlangjukba....
Már úgy megyek neki inkább valakinek, hogy elcsalom a térkép szélére, egy ház mögé, vagy beleállok az arcába, sebezzen engem nem érdekel, csak ne lopják le XD
Van 1-2 killre 5k sebzésem, ez a paradicsom meg 1300 dmg-el, már a 7. lopott killnél jár.... -
R3nton #249325 Igen azt úgy hozzátenném, hogy a t10 TD-knek átlagban 40-50 mm-rel több az átütésük, mint egy t10 mednek. Ha még hozzávesezd azt, hogy a t10 medek űrméret alatti lövedékkel lövöldöznek, amiknek szarabb az átütése döntött felületek ellen, akkor könnyen rájöhetsz, hogy nem olyan egyszerű beütögetni a t10 heavyket meddel szemből. Mindig weakspotolni kell.
Persze azt aláírom, hogy Leo1+goldammo például elég gyilkos, viszi simán az is-7 elejét, meg az E-100 tornyát is. Néhány nálam is van mindig.
Ja lehet, hogy a goldammo nem tett jót a heavyknek, de ez elmondható a t10 nyomikra is. Nekik gold nélkül is van 300mm átütés. A obj268 arannyal meg 450mm, agyrém. Amíg ilyen rohamlövegek vannak addig igen is néha jól jön néhány gold ammo, hogy 600ról be tudjam verni a fochot LEO1-el
Múltkor meg amx1390el kitáraztam t110e3ra hátulról megdögölött, maradt egy a tárban, ami lepattant e-75 oldaláról. Rátöltöttem a gold ammot, megkerültem és 2x egymás után kigyújtottam. Full HP-ról pápá. Néha jó a goldammo, ennyi. Az agyatlan gold spamet meg nem igazán lehet fenntartani. Nekem csak az E-100 olyan tank amibe full gold van.
Illetve lehet még heavyvel is úgy beállni, hogy nem tudnak még golddal beütni. Múltkor IS-4el olyan sidescrapeltem. E-100, T110e3 nem tudott beverni:D E-100nak meg csak a tornya látszott ki, rátöltöttem a godlot és bevitte, mint a huzat. T110e3-t szintén
-
Szpecnyaz #249324 Azért egy vérpisikének benne van 50-60 csatában az a 30 kill. Addigra nem nagyon marad kreditje. -
yossarianHUN #249323 Miért? Egyáltalán nem elképzelhetetlen. Ha normális köröket futsz, és ugye közrejátszik a gold adta előny, ergo jobb teljesítmény, akkor számoljunk csatánként átlag mínusz 15k-val.
Az úgy húsz csata, az alatt simán összejön a 30 kill. Ha meg mondjuk egy nap mész 40 csatát, máris csak a feléért kell pluszba fizetned. Ez meg mindenkinek megér annyit, hogy viháncolva lövöldözhesse át a játék csúcsragadozóit.
Zárójelbe megjegyzem, most megint nem a fő témához szóltál hozzá, hanem belekötöttél az első dologba amibe úgy ítélted meg hogy bele lehet. De nem szólok semmit, mert a végén rám lesz sütve hogy személyeskedek. -
Szpecnyaz #249322 Elég balfasz társaság, sok értelmes dolgot még nem láttam tőlük, ha láttam a tagjaikat randomban. -
foxbat88fx #249321 hahaha
először azt hittem HUNS... na mondom fasza win...
akkor nézem HUN-S :D na mondom lose -
Szpecnyaz #249320 Brrrr, imposztorok :D. -
lammaer #249319 Hát ha naponta csak 5 csatát mész VAGY ha csatánként csak 2-t lősz akkor esetleg... kicsit azért számold át.... -
stoppos #249318 Pont most pénteken "rohant le" egy TD. A végén már sajnáltam szegényt, ahogy ott áll leláncolva, miközben én rongyosra penelem a seggét. -
Destydeme #249317 Hi.
Mivel megy az értelmetlen gold ammo téma,gondoltam addig válaszolok neked.
A su152es vonalon maradhatsz nyugodtan.Az orosz td-k jobban álcázzák magukat,mint a németek pl+eléggé pattógosak szintén a németekhez viszonyítva általánosságban.
Aztán az isu 152-n már megkapod a bl10-et,amit jó gun,de már messze nem az,mint régen.Az Object 704 is egész jó td és az Object 268at sokan szeretik. -
yossarianHUN #249316 Ez mondjuk lehet. Egy napi goldlövöldözést tudsz pénzelni a 300 ropival amit a 30. killért kapsz.