banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Nekem a JagPZE100ba is full gold van. Jó ha 5-6 lövést leadok, mielőtt vége a csatának, még úgy is plusszos 5k dmg-el. :D
    És nekem ne pattanjon egy lövés, ha 22secig utána malmozhatok....
    De igazából nem is azért kell gold, mert a gyenge pontokat nem vinné lazán, hanem mert a fele úgy sem oda megy ahova célzok, és ott is sebezzen ha lehet.

A britt FV TD HESH lőszerrel, pedig végképp weak pont mániás. Ha nem ott kapja el, akkor képes egy T110E5-be 150et sebezni.... Persze 8.000 kreditért, és 25sec töltésidővel.... Meg IS3-ba, IS7 be 350-600 között a frontra. Egyelőre ott tartok vele, hogy APval többet sebzek, stabilan 1100 körüli lövésekkel. Néztem róla repiket, ilyen 10k sebzéseket, azt hogy a faxba csinálják.... csak mázli kérdése, annyira random a sebzése. 3 körönként jó ha van egy 1600-as sebzés amit bead.