418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #249635 Hi.Nekem mindegy,le...m milyen medálokat gyűjtötök.
Hihetetlen,h mindent ki kell fordítani... -
Linkeltem tegnap este egy KV-1es Pool-t. Ha 3k dmg-el csináltam, akkor már elfogadható számodra is? :) -
bigmano #249633 Ezekre én is kíváncsi lennék. -
Destydeme #249632 Ok,máskor vizuális mosolyt tegyél 
"Ennek ellenére a defender medálra csak a qrva gyors tankoknak van esélye, ergo a lassabb típusok, akik pont nem hátul kempelnek hanem mennek előre, nekik semmi esélyük vissza érni. "
Ez tiszta sor!
"8 fps-el tolom a játéékot már vagy 2 éve szóval ez is azt bizonyítja, hogy nem valami nagy szám ennek a megszerzése."
Azért ez nem igaz,különben mkinek tele lenne vele a szatyor.' mozgó célpontnál már figyelni kell pl.
Én a pusztítóra írtam,h ingább gáz kategória.A top gun is sántít,de jól néz ki,mert elvileg nem hátulról szerezted.
De a pool és a lucky medál nálam vicc kategória,az is marad.
-
Okmyx #249631 TibiTomi: a csöffihez replayed nincs? nem az anyázás miatt, hanem a játék miatt, épp a jó scoutos helyeket tanulgatom leóval épp, de a csöffi is hasonló. -
madmanic #249630 nna akkor a nyomorékok tékázását ünnepélyesen megkezdtem.
-
FosTalicskaa #249629 Hihetetlen, hogy nem látjátok a smile jelet a végén. Sejtem a mögöttes hátteret, hogy miért azt a 2 medált favorizálod én csak szándékosan ferdítettem el a dolgokat.
Ennek ellenére a defender medálra csak a qrva gyors tankoknak van esélye, ergo a lassabb típusok, akik pont nem hátul kempelnek hanem mennek előre, nekik semmi esélyük vissza érni. Ergo ha vki lassabb típussal kap ilyen medált az nagyjából a kemper kategória. Ami meg minden csak nem dícséretes... Elvégre milyen camper az aki mellett az ellenfél ilyen szinten be tudja foglalni a bázist.
Sniper: Ahhoz meg kell egy gyorsan lövő közepesen pontos tank. Nekem van kb 6 szatyor ilyen medálom úgy hogy 8 fps-el tolom a játéékot már vagy 2 éve szóval ez is azt bizonyítja, hogy nem valami nagy szám ennek a megszerzése. Ráadásul tele van a wot olyan emberekkel akik tele vannak sniper medálokkal sebzés meg zéró.
Ezzel csak azt akarom leírni, hogy kár kiragadni egy vagy több medált. Az összhatás az ami számít igazán. Abba meg minden medál beletartozik + egyéb statok. -
Destydeme #249628 Neked több van,mint nekem..Ami miatt érdekes páros vagyunk az az,h viszont a total hit ratingem jobb,mint neked 
Szal érdekes ez...
Azt akartam írni,h a sok csillogó medál x..t sem ér.Kb 3-4nek látom értelmét. -
Én is ennyi voltam, teszem el a laptopot mert végre megyek lassan haza a melóból. Majd otthon elolvasom, akkor tudok reagálni csak az írásokra.
Na akkor siemkaaaaaaaaaaaaa! -
Destydeme #249626 Hi.A confedarate az nagyon jó medál,a top gun-t én nem mondanám annak(hacsak nem abban a körben 1 tank ászt is mész=akkor tutui sebeztél eleget). -
madmanic #249625 wr 25%....
Istenem, nem szabad ilyenkor wotozni.. Biztosan megnyert meccseket vesztenek el amint meghalok.. Agyrém.. -
Destydeme #249624 Hi.Ovasd el újra..Nem a bekkelőkről beszélek,akik hátúl vannak..De 1 védőt tobbra tartok a megszálló medálnál..Így ok?
Győzelem
Live Oaks 2013. augusztus 13. 15:40:54
Type 58
: 2 582 ( x2) Szerzett kredit 28 501
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész
Itt pl a top gun nem reálisa,mert mások is sebeztek vastagon.De a pontosságot én csináltam.Stimm?
Jeff írok majd csak most nincs időm..Amúgy ez a téma már régóta a bögyömben van/volt.. -
Arról nem is beszélve hogy ha béna spottolni, legalább támogatásban ügyes.
-
zsupeti #249622 Jól mondod Jeff!
Elég sok jó játékos statját néztem végig,és 1-2 kivétellel mindegyik tele volt sniper medál hegyekkel,és baromi jó találati aránnyal.Ők biztosabb kézzel resetelik a foglalókat,vagy védik az előttük lévő spottereket.
-
Greenscape #249621 Szerintem meg a confederate mutatja legjobban mennyire voltal hasznos a csataban a top gun utan. A legritkabb esetben lehet egy bokorban kempelve megszerezni. -
R3nton #249620 Láttam nincs rajta cső, gyerekek ilyen az igazi TD :D Ennél szebb nincsen :D -
Toweliee #249619 Ez, hogy jött ki ebből neked?? -
foxbat88fx #249618 pedig nem valami kiemelkedő a teljesítményem sniper medál terén....
minden 14 csatában kapok egyet... az szerintem lószar -
madmanic #249617 Estét...
Gyalázatos napnak nézek elébe úgy érzem... -
stoppos #249616 Gondolom ez is helyzetfüggő. Amikor egy csík lóg ki csak az ellenséges spotterből, akkor abból nem lesz sniper medál, de kilőni meg ki kell.
Meg tanktól is függ gondolom.
Egyébként szerintem nem a medálon áll vagy bukik, hogy mennyire vagy hasznos az adott csatában. -
Jajjjj nem. Félreértettél. Nem a camper buzeránsokra gondoltam mint jó játékos, hanem arra hogy a semminél azért többet is csinálnak, még ha campelnek is. A jó játékos megy, spottol, lő, és úgy éri el a sok xp-t.
Láttam olyan 12k-s játékost akinek nem volt még sniper medálja, ergo egy balfasz. -
Nem nyújt, de együtt tudok érezni Veled! -
zsupeti #249613 Tegnap volt egy jó köröm a JagdPzIV-el.Berakott majdnem full 8cas csatába oldalanként 4-4 arty közé.Az elején gondolkoztam azon,h hamar kilövetem magam,de aztán mégis úgy döntöttem,maradok a bázisunk környékén.Majd pár perc múlva berohantam jobbról,amit hála az égnek,teljesen nyitottan hagyott az ellenfél.
Ekkor gyönyörű látvány fogadott!2 db arty velem szemben a harmadik pár méterrel odébb.Bár a negyedik 8cas arty kilőtt,de legalább meglett a buziverő medálom ebben az ínséges időben. :)
-
FosTalicskaa #249612 Szóval szerinted azok a jó játékosok akik hátul campelnek, kivárnak míg az enemy 70 pontnál jár a foglalásban, valamint nem tudnak szétlőni tankokat, puffogtatják a lepattanókat orrba szájba, de azt legalább pontosan. Nice. :P -
Na vééééégre már valaki. Hogy miért is írom ezt?
Klánon belül nagyon sokat szoktam vitatkozni a többiekkel, hogy melyik medál számít legjobban. Melyik is adja legjobban vissza a jó játékos teljesítményét. Nálam a sniper az abszolút favorit. Sokan lefitymálják, azzal az indokkal hogy olyanra is lőnek ami nem biztos célpont.
Nézzük az ellenérveket: tuti hogy lőttél már tízet, és abból 9 talált. Ergo nem pazarlod a lőszert, kivéve ha nem üt át. Ha lőttél tízet, tuti nem az első 2 percben deglettél meg. Ha van medál, jó a találati arányod.
Örökös harc az köztem és a többiek között, de örülök hogy más is így látja a dolgokat nem csak én.
u.i: ha jó játékos akkor biztos sok snipere van, ha sok snipere van, nem lehet annyira rossz játékos
nemde? -
TiborTamas #249610 FTR Hall of Shame:
Csóri EXNOM-os srác nem viselte túl jól, hogy egy kis Chaffee miatt valószínűleg bukott 3k goldot. :) -
Destydeme #249609 Csak addig kell,amíg nincs meg,trust me 
A sniper medáljaidra vok büszke:) -
foxbat88fx #249608 jó, de Te nem vagy achievement-hunter :)
szóval nekem kell a lucky :)
amúgy a sniper medálról meg passz :S
fogalmam sincs! -
Destydeme #249607 Neked ebből sok van Fox,van rá tipped.
Amúgy már mondatm,az 1.3k+ sniper medálod többre tartom,mint a többi csilli-villi hülyeséget...
Nálam a pool is gagyi.Nincs olyan,aki egyedül ledarál 11 tankot..
Még pirosak ellen is max 3killig menne,aztán elfogy..Szal nálam hülyeség kategória..
Pl:Pusztító=nálam frag stealer medal.Nehogy már 3 ammo lőjjön bárki is
Meg a többi hasonló hülyeség..Szal Fox nálam a sniper medal,ami respect+védő..Meg tuti van még talán 1-2,de ennyi.
"All is not gold thats glitters"Ennyi
-
Destydeme #249606 "megcsináltam :)" 
Én megadom neked...
Szal miért 1 11/11 lövésű tank kap mesterlövész medált 1 17/17 lövésű helyett.Kibírom,de azért na....
Valakinek ötlet? -
foxbat88fx #249605 passz
írtam ide igen....
himmelsdorfon ott hagytak csapot papot a hegyen
azt lementek capolni IS-3al meg ISU-val a barmok :D -
*Ásít* -
stoppos #249603 Ezek a tegnapiak voltak? -
Dezinter #249602 VÉGRE egy buzi fraglopón bosszút tudtam állni még szerencse hogy kék volt.
-
foxbat88fx #249601 wehehehe :D
én elviselek bárkit... ezzel nincs gond
az, hogy ki visel el engem más kérdés...
aki nem az ne nézze a kommentjeimet, ennyi a mese!!! -
... nemzet és/vagy típus...
-
Ennek 2 magyarázata van:
1. Van bőr a p@fáján.
2. A sört azért issza hogy el tudjon minket viselni.

De azért kapja tőlünk is... csak annyit jegyeznék meg hogy a SIEMKAAAAA-n 100 csata alatt meg volt a Lucky medál...
-
Dezinter #249598 Én arra lennék kíváncsi hogyha T9-es csatában T7-es tankal(ami stock) 1 percen bellül nem indulok el arra amerre a T8-as Ferdinand-unk (ami elmondása szerint stock) "parancsol" akkor én vagyok a szemét mert csökkentem a nyerési esélyt (ami igaz) DE ő elhullik amikor megjelenik az ellenfél, mondom neki te aztán pro vagy erre azt írja hogy stock-al nem tud mit csinálni mint meghalni... -
Okmyx #249597 Ágyúcső elé kötik? -
stoppos #249596 Az iskolai klikkolóversenyt Pistike nyerte, hatvannyolc minusz szavazattal, és két véletlen plusszolással a harmad-nickjéről.
Pistike kivégzéséről a fórum vénjei később gondoskodnak.