418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Én a Centurion I-est még kimaxolom (jó benne, hogy egy felfüggesztésmodul segítségével a lánctalpra nincs értelme xp-t költeni, nem rossz átütésű maxágyú meg minden más is felmegy) aztán leállok a brit meddel egy időre- nem vagyok olyan jó, hogy bírjam velük magasabb szinten, ezt is már 40%-ban felrakja tier10-be.
  • Tono34
    Egy replay jöhetne :)
  • Kishawer
    Huh! Életem csatája volt tegnap:)

• R3nton
    Comet amúgy meglepően jól muzsikált, én ott hagytam abba az ágat. Amúgy sztem az egész angol med ág nem lehet rossz, csak azért nem húztam ki, mert kutyának nem kell a 10-es CW-re, meg hát a gold ammo hiánya elég nagy hátrány már 10-ben főleg CW-n. Ja igen és még lassú is hozzá.

Amx50-100 viszont epic király :D Mondjuk ezek a táras tankok mind jók kb :D Viszont a 7-es francia okádék, na az az egy 7-es ami talán szarabb a tigernél :D
  • R3nton
    Ja bocs nem olvastam végig csak a képet olvastam el...még nem fullos
  • R3nton
    T-62A grind? Vagy már az OBJ-140-re gyűjtesz?
  • bigmano
    Elég "soványan" adja az xp-t ahhoz képest.
  • Count Adyn
    Bakker tegnap zsinórban kétszer... De lassan megvan a nagy gun, addig kell spoton éljek már csak:D
  • Tono34
    Foxi az AMX M4 nagyon jó kis tank, csak maradj hátrább, NE maradj egyedül, mert akkor a rád szálló légy is sebezni fog. Alattomosan lehet vele osztogatni a sebzést :)
  • Fefe82
    A fene esne ebbe a szar T25/2-be! Lövök 2-3k sebzést, top gunnal,és 1200 körüli xp!!!! Soha nem lesz jo erdményem ezze a szarral!
  • Kicsirigo
    T71-el volt tegnap egy jó köröm. 25. csatám volt vele.

http://wotreplays.com/site/293710#ensk-kicsirigo-t71
  • Solten
    Popey kollegaval lehoztuk ... :)

Replay
  • zsan666
    Köszi. Meg is lestem. Elején (főleg) mintha egy céllövöldében lettél volna :D
  • foxbat88fx
    cigánykodni kell vele :)
    LINK
    igaz itt 6osok ellen tett be... igazán azok ellen brutális a kicsike :D
  • zsan666
    Foxi, egy-két replay-t tudsz dobni róla? Valahogy nem tudtam ráérezni, de eladni nem akarom, annál vagányabb és hírhedtebb. Érdekes, hogy a Crusader-re meg egyből ráéreztem. Fene se érti...
  • foxbat88fx
    áruld már el lécci mire kaptad meg vele a mester tank ács-ot....
    egyszerűen lehetetlen megcsinálni :S
    4k dmg 5k dmg 6k dmg és nem adja :S
  • Trucker39
    Csak óvatosan azért a T-28 prot-l. Hátrafelé nem tudja forgatni a tornyát. Ha "jó" csapattársak vannak, akkor egy Amx bicikli egyedül kifiléz, mivel irgalmatlan lassan fordul a torony és a test is (persze segiteni nem jön senki). Természetesen a 18 km/h sebesség a másik komoly problémája. Többnyire lekéstem a csatát vele. A legjobb fegyver megszerzése után már óvatosan közeledtek felé és egy-egy szebb találat után kaptam is a "gold noob"-okat. A végére egész szép eredményt sikerült elérni vele, de nem ez a tank a célom. Ha lesz türelmem, ezen az ágon a T10 tank a cél.
    Eredmény vele:

• foxbat88fx
    ja és még dühítőbb a francia TD-k kupolájának buff-ja
    amit elfelejtett a WG közölni
  • popey8
    Kösz és neked is foxi:)
  • Pares
    WR csak egy bizonyos csataszám feletti embereknél számít.
  • foxbat88fx
    nane ez a hülye MM betette 8asok ellen a Foch 155 platoont -.-"
    47 meg 45%-os playerek voltak :D de sejtitek hogy nem kell nagy skill fos155el 8asokat ölni :( 2-15 elözző 1-15
    mostm ár elmehet a faszomba a WG
  • JeffDunham
    Szerintetek mennyire durván kaptunk ki?

Megoldás a spoiler alatt...

• foxbat88fx
    na aki szerint a WR nem minden.....
    Nálunk mindenki 50% alatti volt...
    enemynél mindenki 50% feletti
    ezek után mondja vki h nem számít a WR :D az le****at :d
  • lammaer
    Platoonban még mindíg lehetsz hasznos, pl fedezékként...
  • JeffDunham
    FoxiMaxi! Micsodaaaaaa? BORG-os lettél? Ennyire sz@rban van a klán hogy még téged is felvettek?

Mi a terv? Belülről bomlasztani őket? Add ki a megbízód nevét!
  • zsupeti
    8===D

cerka
  • foxbat88fx
    hogy az a .... nem megelőztél :D
    egyszer akarok itt hasznos lenni nem pedig kocsmáról írni de akkor is FAIL
  • foxbat88fx
    \ = bal feltartott kar
    O = emberi fej
    / = jobb feltartott kar :D
  • lammaer
    Két kezét égbe emelő ember... pl öröm okán

o/ - egy kézzel integet
    o7 - tiszteleg
  • popey8
    Igen tudom, te ennek külön örülnél:D

U.I.: áruld már el nekem, h mit jelent pontosan ez a smiley, mert annyira nem vágom:D --> \o/
  • lammaer
    Ezért működik a játékosbázis 80%a ellen :D
  • Ytar
    ja, hát igen .. siemkák ellen tényleg jó módszer ez .. normális player vagy trackeli, vagy vár. :)
  • lammaer
    Ha már ellőtte magát, kitehetem a tornyot :D
  • Ytar
    jajj de hát pont ezt mondom.
    a testét hiába forgatod, nem azt kell lőni. ott a torony, amit kénytelen vagy kidugni ha lőni akarsz .. annak a 2 oldala meg papír.

(megjegyzem, 10-ből 8 siemka, ezt nem tudja .. még .. mindig ..)
  • Sunsetjoy
    Angol leírás: leírás

Ez meg videóleírás: youtube

Nem megy csak úgy pikpakk sztem, ahogy ide-oda pakolgatni, itt kell a fev meg az fsb fájlokat is csesztetni.
  • Sunsetjoy
    Mivel szerintem szerkesztéshez eleve más kellene, méghozzá az fmod designer kell hozzá. Méghozzá leírás szerint két fajta verziószámos is.
  • foxbat88fx
    Comet nem kell :)
    azé' azzal ha betesz 9esek ellen már nem csinálnál radley meg pool medált :)
    Cromwell meggyőzött... marad, kész

viszont úgy döntöttem csúsztatom az AMX 50 100 projektemet, nincs kedvem amúgy sem AMX M4-el szenvedni
    helyette megveszem T28-at... nagyon remélem, hogy tényleg jó TD lesz
    mert ha nem akkor kifilézem aki azt mondta hogy jó
  • Darkyf
    Hali!

Segítséget szeretnék kérni!
    Sikerült megnyernem egy igen kellemes orgánumú színész csajszit a WOT hangok magyarításához :)
    A probléma a következő:
    Tök faxán kitudom nyerni az mp3 filekat az .FSB fileből, azonban az istennek nem tudom az mp3 akar visszacsomagolni FSP formátumba.
    Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?Az FSBEXT progi azért hisztizik mert csak 3.0 as .FSP filekat tud visszakonvertálni, ez viszont 4.0, más progit meg nem igazán találtam ami repackolna.

Válaszotokat előre is köszi :)
  • 505thZajcev[PT]
    Krampuszka hires lett :)
  • Sunsetjoy
    Még a következő tier lesz szerintem ilyen a Comet. Annál a kettőnél még én, a szuperátlagos is felröhögtem gyakran, amiket lehet vele pörögni. Nem sok ilyen kis ördögszekér van ezen a kvázi-középtier régióban :)