418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kishawer
    Egyébként egy tank szerintem csak addig Op, míg ki nem fejleszted és be nem kerül a garázsodba! Akkor rájössz, hogy érdekes módon ahonnan te eddig lepattantál, a tiédet mindenhol átlövik! Bevittük az F155-öt gyakorlóba és ha hiszitek ha nem, a löveg alatt szinte minden 10-es ágyú átvitte! Persze élesben már nem ilyen egyszerű a történet! Én akkor sem a 180 mm-es frontpáncél miatt nevezném Op-nak! Főleg nem akkor, amikor minden "noob" arany lőszerrel lövöldöz!
  • Reaper
    Ma is olyan nap van, amikor nem kell erőltetni a WoT-ot. Istenem csak egyszer legyen már vége a nyári szünetnek...
  • foxbat88fx
    szemből most necces lett a 48, foch, foch155 széri a akupola buff miatt
    de amúgy oldalról szart nem érnek.... odalba kell őket meglepni és csa :)
  • ratgab
    Tegnap AC mile-el a pálya másik végéből olyan szépen kivégeztem egy Jgtig-et... Szemből... Mondjuk már a társak leaprították. Na aztán olyan áldást kaptam a szemben lévő 8-9-esektől, hogy öröm volt nézni...XD
  • Kishawer
    Na jó, nem erre a mezőnyre értettem! A jó játékosok simán átlövik! Egyébként én egy TD-t sohasem szemből támadok!
  • Master91
    Atya ég...köszi!

Gratulálok!
  • Toby0501
    10-ből 3-szor ütnek át és még azt mondod, hogy a páncélzata nem OP és mindenki átüti?! :D
  • R3nton
    Hát szerintem a páncélzata irreálisan erős. Gold ammo nélkül a 9-es gunoknak esélyük sincsen átütni szemből (max weak spotok, de ki akar szemben állni egy ilyennel és weakspotokat célozgatni??? :P), a 10es gunok úgy ahogy viszik, de nem egyszer pattantam már róla. Főleg a medek űrméret alatti lövegei elég nehezen viszik. Bár a LEO1-es gold lőszerével öröm megspammelni a kicsikét 400-500 méterről :D
  • Kishawer
  • Kishawer
  • Lucifer001
    Köszi :)
  • kisokka
    Szerintem a legtöbb revolvertáras az, ezt így ellenfélként mondom. Hogy a páncélzata milyen, az meg tökmindegy, belémteker 3-4 skulót és onnantól már nekem nem fontos hol tudom átütni, ülhetek be egy másik tankba.
  • stoppos
    Itt vannak mindenféle statisztikák.
  • Master91
    Szemből azért körülményes át ütni , jpze100al is pattantam már 1x a kupoláról....

Kishawer, képet a csata jelentésről kérünk!
  • R3nton
    Azért kevés ilyen tank van a játékban, mint a foch, meg az obj268, hogy ilyen frontpáncélzattal, ilyen ágyúval, így tud fordulászni, meg lehagyja némelyik medet. Ugye mindig arra hivatkoznak az emberek, hogy attól olyan gyors, mert csak a frontpáncélja erős. De ennyi erővel t110e5 is mehetne 50-60al annak is csak a frontja erős, ráadásul nincs is rajta ekkora lóbaszó ágyú.

Ez viszont most epic volt: találkoztam 1vs1be ISU-val amx50-100-ban nyílt terepen. Se ő se én nem tudtam elbújni. Belém lőtt 800 HP mínusz, én meg rátáraztam. Viszontlátásra müszijő TDboy :)
  • Lucifer001
    Sziasztok

Tudnátok segíteni , hogy egy adott tankra , tankokra hol tudom megnézni a rekord XP -ket .
    Köszönöm !
    planetwot
    noobmeter
    Ezt a kettőt ismerem .

Még egyszer köszi .
  • nemtudommivan
    Remélem a tizes angol td belever vagy ketezret oldalrol
  • Kishawer
    A páncélját tekintve egyáltalán nem mondanám annak! Szinte mindenki átlövi! Viszont ami a mozgékonyságát és az ágyúját illeti..na az tényleg OP! Viszont bárki számára elérhető!
  • Master91
    Tegnap nem 1 HUNS-ossal találkoztam T-54essel, farmoltok rendesen :D
  • TOMSILENT
    Játékosok 5% tudja használni az agyát a 60.millióból...hOP
  • Master91
    Nehéz , gyorsan forog.

OP-nak tartom, de nem azért mert td, hanem mert revolveres gané.
  • madmanic
    oldalába kell kerülni aztán kinyírni hip hOP...
  • TOMSILENT
    És erre mondjátok hogy nem OP? ..... no comment
  • R3nton
    Megnéztem! Szép munka, de az a tank OP. Ennyi.
  • Tono34
    Akkor is oda kellett tenni a vasat. Azért megnézem lassítva is :)
  • AlucardHuN
    Mellesleg kurva fasza hogy míg én vagyok 2-3 "tankkal" egy helyen amiknek normális lövegük sincs meg kisebbek is, addig az enemy egy fasz t28-al jön meg 2 top löveges tankal persze minimum t7-8... kapják be...
  • stoppos
    12k sebzés akkor is 12k sebzés, ha egyesével lemingtrainbe jöttek a cső elé.

Gratula. Kemény. Este meg is nézem.
  • Kishawer
    Köszi srácok! Persze kellett hozzá jó adag szerencse és az ellen nem kevés bénázása is!

Innen letölthető az eredeti replay is!
  • AlucardHuN
    Az ágyú kilövése totál random vagy van rá valami recept?
  • Adjunktus
    Szép!
    Bár ha belegondolok,hogy rövidesen meglátja R3nton is.Megint lesz témája...
  • Roger6
    Azért 152 mili + arany kombó is ütős Tier 7-ben, átlag 700 dmg-vel (250-es penről már ne is beszéljünk). Egyszer valakit elkapsz, utána nem fog hősködni. 400 méter felett azért már nem használható teljes biztossággal. De amúgy HE-vel is simán használható, ugyanis minden találatnál kap az ellenfél 2-3 modul + legénység sebzést is, szóval lesz gondja utána.
  • Count Adyn
    A legnagyobbat igen mert sokkal jobb pen és 6. sec alatt betölt:) meg pontosabb
  • Roger6
    Hm... találkoztatok olyannal már, hogy lepattanónak mutatott egy lövést (nem is volt akkor sebzés), majd 5 mp múlva hirtelen kevesebb életem lett? Nem lőtt meg pedig senki. Érdekes...
  • Ytar
    Gratu!
    Végre egy csata, aminek megnézném a visszajátszását ..
  • kisokka
    SU-152-n érdemes feltenni a 122 miliseket? IS-3-ra szemből vertem kétszer is 450-et a 152-essel, persze HE-vel. Tapasztalat?
  • Count Adyn
    Szerintem megtartom amugy és halmozok rá xp-t jah:)
  • aside
    Dicker max fun :)

• madmanic
    Hodor öcsém!
  • 505thZajcev[PT]
    Az szep!
  • R3nton
    Viszont a 9-esen nagypukkantó van azért jó! (szvsz, bár nekem nem volt)