418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #249874 Nem értem ezt a td mizériát..
Miért kell leállni párbajozni?
A legritkább mikor td lő ki.
Ha látom hol van és be tudom lőni lövök rá, ha nem akkor fedezékben maradok , vagy kívül a látótávján próbálok jobb szöget találni.
Vagy csak szimplán mutatom a csapatnak hol van, aztán szenvedjenek vele ők..
Ha nagyon muszáj vele boxolni mindig az első, hogy leveszem a láncát.. -
TomDantes #249873 ,,Lehet a jövőben az SZ-I elveszti az M62 122mm löveget és az ST-II opció lesz helyette(2 összekapcsolt D-25mm ágyú)"
Szerintetek ez mégis mit akar jelenteni?
SZ-I az a ST-1 lenne?
És kap két D25T 122 mm-es ágyút?
Mondjuk ez nagy ötlet lenne... D25T hasznavehetetlen t9-ben. -
ratgab #249872 Lehet kövezni, de szerény véleményem szerint legalább annyira szétbaromlják a játékot az autoloaderes tankok, mint a túl sok arty.
Hagyományos töltésű tankkal szemben irreálisan erős mind. -
ratgab #249871 Talán egyetlen védelem ellenük, ha trackeled és beforgatod a tankot, vagy mozgatod folyamatosan hogy ne tudja lőni a weakspotot. De ugye ekkor még ő mindig trackelhet.
Ha meg oldalról kap el, akkor meg back to garage. -
ratgab #249870 Ne mondd már, hogy 4-et lősz és nem vagy OP mert el is hiszem. 1v1-ben az ilyen autoloaderesek még akkor is felzabálnak,ha a weakspotokat lövöd..
Sokat lő, mozgékony mind. Még ha nincs annyi páncélzata akkor is bucira vernek 1v1-ben. Ezt egy páncélossal se védekezed ki max ha 2 tierrel vagy magasabb. De akkor is csak talán. -
R3nton #249869 Lesz itt neked még változó kor, mikor szénné nerfelik a szarodat
-
Destydeme #249868 Sajna ma megint rossz oldalon állok...7/15
4. vereség e50el..
Vereség
Redshire 2013. augusztus 14. 11:45:50
E-50
: 979 Szerzett kredit 61 314
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész,4.9k dmg
Ki akartam húzni ma az E100at:( 45k xp kell hozzá
Már most nincs kedvem játszani.. -
nemtudommivan #249867 Azt kihagytad mikor papir tankok oldala hat lovesbol negyet vagy benyel vagy pattint mindezt kozvetlen kozelrol. Az a celkor szukoles meg pfff.. Ha meg beszukul akkor a legkisebb torony mozdulatra is szetugrik. De felderitonek kivalo. -
FosTalicskaa #249866 Van olyan nap a hónapan amikor nem menstruálsz? -
R3nton #249865 húzd ki majd meglátod. Menetközben semmit nem találsz el vele, a szűkülés egy kalap szar. Max közelharcban erős és spotolásban, de amióta nincs arty már nem ég olyan hatásfokon mint fénykorában. Ja és papír, minden átüti. Jó tank lehet vele agyon jól játszani, csatát eldönteni. De nagyon nehéz vele jól játszani. Fochlownoobbal jóval egyszerűbb játszani. -
Ja, ezt mondd a 2 borgos +1 hunsos platoonnak himmelsdorfon 1 nappal ezelőtt, mikor 3man 11killt hoztak.
1 bchat 6 kill
1 bchat 1 kill
1 T-54 5 kill
Persze a 6killes bchat volt torony magasan a top sebző.
És persze a mi csapatunkba is a bchat volt a top sebző.
himmelsdorfon....
Inden PZ-vel voltam, épphogy kettőt tudtam bele lőni ( de lehet csak 1 volt ), mikor ő 3 lövésből ki nyírt ( nem azon van a hangsúly hogy ki nyírt, hanem azon hogy az a 3 lövés volt neki ~5 sec )
600-al megy, revolveres szar, spottol IS, sebez IS, baszhatod a töltés idejét ha kitáraz rád, és ha túl élted, mert mire észbe kapsz már ott sincs, ( mint az összes revolveres ) kicsi szar, találd el ~300 méterről miközben ő utánégetővel rohangál a mapon
de nem op -
R3nton #249863 Van 1390em és eslezni is szoktam vele, de attól még nem op, t69 is esl tank mégse op. Batchatem is van kurva jó tank, de elején max spotra jó. Akkor lesz gyilkos ha szellős lesz a pálya, de ha nem akkor cseszheted, főleg a jó kis új mapokon. -
Kapnak nerfet, de nem tudni még mit és mikor...
Sztem +0,1 pontosság az ágyúnak :D -
Én is csak a 30-ért megyek napok óta, de így is kínszenvedés... -
foxbat88fx #249860
-
Bizony nem! Ráadásul a nerf is csak egy városi legenda! -
Nem a kövi peccsben lesz a nerf -
VanDaal #249857 Tényleg megérte még1 esélyt adnom a VK-nak :)
Pár napja az a majdnem Pool medálos kör, most meg ez:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. augusztus 14. 11:06:36
Vehicle: VK 36.01 (H)
Experience received: 5 526 (x2)
Credits received: 74 430
Battle Achievements: Patrol Duty, Confederate
Új személyes top xp-m :)
Csak szét ne csesszék 8.8-ban, ha már kezdünk újra összecsiszolódni a régi szép idők után ismét :) -
Fefe82 #249856 Még a végén a foch155 meg T57 tulajok kitalálják,hogy nem erős SŐT "easy frag" a tankjuk!A T57 szinte "hull" tank,arról nem is beszélve,hogy 1 sec-ként köpi a szart!Hasonló sebzésű ágyúval mint az 50B,de az amcsinak nincs 420 dmg alatt/lövése,míg az 50B4-ből 1 megy 400 fölé,de ne is a sebzésen ragadjak le,hanem ha már revolver akkor ne legyen hulldown tank ami minden lövést (legalábbis a 70-80%)lepattintja a fejéről,míg más (fra)mindent benyel,:jöjjön csak az a nerf neki!
A foch-ról meg mondom nehogy kiderüljön,hogy boldog boldogtalan átlövi!
Mert azt csak akkor lőheted ki ha tényleg épp nem veled foglalkozik!Nem is kell bele arany mert szinte mindent átvisz az az ágyú,de hallottam én már sisteregni a lövéseit!De ha egyéb iránt is 1850 hp val,rádfordul és neki még mindíg ott van a 50/50 ,hogy nem sebzed le,mert nem ,hogy weak-ot célzol rajta ha rádrongyol, hanem beszarsz,tehát nem kezded a tetejét pötyögni,mert ő akkor már beléd vert legalább egyet,és ha nem vagyunk gyengék matekból(nem is feltételezem)azért 3 x minimum 800 dmg (de akkor a létező legszarabbat írtam) egy-egy kivétellel minden Tx heavy-nek elég!Utána lükverc és 1 min pihi és megint mehet a kövi "droid"aki még a nagy kapkodásban sebezni se tudja azt a szörnyeteget!
-
foxbat88fx #249855 nyugi... kövi peccsben kapja a szép kis nerfet :)
egy kis gun szűkülés lassítás, egy kis átütés nerf, egy kis pontosság nerf :)
és egész fasza lesz :D -
50B-t ha jó pilóta vezeti veszedelmes.
1390 nem Op tierjébe, de szemtelen piszok. biztos nem hülyeségből viszik ESL-ekre.
Bchat nem OP???? milyen wot-al játszol? oO -
Persze láttam én már nem egy BatChat-et elfüstölni a csata első percében!
-
R3nton #249852 Azért nem minden táras OP. Jók de nem OP-k. Pl 50B sztem nem OP, sőt batchat se OP, 1390 se OP, csak egyszerűen jók. Viszont foch és a t57 tényleg OP-k. -
AlucardHuN #249851 Viszont a sok szívás mellett végre:
mondjuk lehetett volna jobb is ha kb 2 lövésem betalál. -
Akkor lenne OP, ha 90-el gurulna lejtőn felfelé és 8-as tárral lenne felszerelve! Így nem annyira jó a masina!
Viccet félretéve, persze hogy OP! Csakúgy mint minden táras jármű ebben a játékban!
-
FosTalicskaa #249849 Jajj, a normalizáció. Ekkora baromságban is csak az ostobák hisznek... Te tényleg azt hiszed, hogy a szerver mindenkinek a lövedékét real time szímtja mindenféle képletekkel. Hát nem. Ennyire azért nem fejltettek a wot szerverei.
Amúgy meg 59% vele a túlélésem, de nem azért mert használom a páncélját (ha a páncélra hagyatkoznék kb az első halott lennék mindig), hanem jó ütemben kell rárusholni az ellenségre, bár ha te mediumos vagy akkor ezt neked jobban kellene tudni. Jah sry te ilyeneket nem tudsz elnézve itt a hülyeségeiet amiket írsz a zéró taktikai képességeiddel. -
R3nton #249848 You spin me right round, baby right round -
R3nton #249847 Egyébként ismerem a weakspotokat. 400-500m-ről kicsit nehéz azért belőni őket. Amúgy meg csak akkor lövök szemből erre a szarra ha messze vagyok mással foglalkozik és nincs más lehetőségem. Egyébként flank. Bár mostanában áttértem arra, hogy messziről szemből gold ammo. Azt már benyeli rendszerint :) -
Pares #249846 Gratulálok! Szép volt! Öcsém... ez a TD olyan OP, mint a Hetzer a troll gunnal, csak ez tier 9-ben! Egy lövés = egy kill.
-
R3nton #249845 El kell hogy keserítselek, mert beleszámolja a normalizációnál :) Amúgy meg ekkora valótlanságot állítani, hogy az IS-3 belövi a lövegpajzsot. Hülyének akarod nézni az embereket. Itt linkelték előbb a gameplayt. Csípőből pattant a JT-is, pedig azon nem bl-9 van. Totál hülyeséget beszélsz és próbálod védeni az OP szarodat. Nem véletlen fog nerfet kapni úgy ahogy a t57 is.
A t57-t sajnálom személy szerint, de legalább elismerem hogy OP, és nem állítok kamu dolgokat.
Lassan már a pz2 is be fogja lőni neked szemből a fochot. Egyébként, ha meg neked ennyire belövöldözik ezt az OP szart akkor valahol veled lehet a hiba és nem tudod használni a tankodat. -

-
ez velem is így van :D :D tudom hogy pattog a tank x helyen, meg veszem, és csak ott lőnek át szinte :D -
Desmodromic #249842 Támadnám én oldalról, hátulról a nagy fost, de mindig ez történik:
-
madmanic #249841 Nálam tegnap baszta ki a biztosítékot este...
23% wr el meg a röhögve direkt kempelő idióta platoonokkal, meg a direkt TK zó debilekkel..
Kilőttem a napi 30 tankot aztán arccal a sörnek.. -
ratgab #249840 Pár napja egy KV3 talált el ugyanitt. Kétszer zsinórban. Az hiszed, hogy pattant? Francokat, mindkettő sebzett. -
FosTalicskaa #249839 Nem tudom te milyen foch-al mész, de az enyémet 10-ből, ha 3x-or nem ütik át. Persze akkor is csak akkor ha a bénább fajta 8-as tankok állnak velem szembe, amúgy, is3 meg hasonlók viszik rendesen szemből, lövegpajzson keresztül mindenhonnan.
R3nton: honnan a búbánatból veszed, hogy a szovjetek lemodellezték az űrméret alatti lövedékek videlkedését? A medium tankok 260-as penje ugyanannyit ér ebben a játékban mint a heavy tankoké. Ha ennek ellenére is többet pattogsz a medjeiddel akkor benned van a hiba és inkább tanuld meg a weakspotokat, ha már ennyire nem megy neked, hogy már megint itt zsibbasztod a népeket a baromságaiddal. -
AlucardHuN #249838
Rohadt érdekes dolgok vannak. Engem rendszerint itt átcsap mindenki, míg én t29 avgy Tigris löveggel pattanok innen ahol ez a szép lyuk van. Az ellenfél t29-esénel kupolájáról már levekartam a festéket de csak "ricoshé" "ricoshé", már hányigerem van ettől a szótól. Meg vagyok átkova vagy mi hogy csak én nem lőhetek át gyengepontot? -
R3nton #249837 Hát azért...nekem van t57 heavym a garázsban és nem mondanám rá, hogy nem OP :) -
R3nton #249836 Hát igen, ha van rá módod, mert mással foglalkozik vagy egy extrém gyors tankban ülsz álá bc25t, vagy 13-90, vagy t-62, vagy Leo1. Egyébként cseszheted, mert simán leforog, ha nem tudod trackelni.
Megy ugye ahol még nagyon vékony az a teteje, de arty már nincs a játékban :D -
Jacktor #249835 "én egy TD-t sohasem szemből támadok"
Ez alap. Mint például tegnap El-Hallufon. Nagyon könnyen megtudtuk kerülni a 3 kempelő top TD-t. Ja nem... :P