418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #249914 Én az AMX 12t-nél tartok azon a vonalon, na az valami überszar. A motor gyorsulása hígfos, a tár lassan ürül ki, max 2 lövésed van aztán bújhatsz el, ki nem mehetsz újra. Az egyetlen dolog amire jól használható a passzív scouting: bokorkemp aztán ha adódik lehetőség esetleg flank. -
foxbat88fx #249913 fúúúú de kurva ideges vagyok!!!!!!!!!!!!!
NEM LEHET NYERNI!!!!!!!!! minden csata vereség
-
Plata #249912 Prém tankkal és prém accountal nem is sok. -
ISU-152, most délelőtti mérleg. Teljesen átlagos.
Gyözelem/Csata: 9 (15)(60%)
Tap: 1 018 (15 273)
Tap. (x1): 966 (14 495)
Szabad tap: 13 (745)
Bevétel: 202 310 (202310/0) -
Plata #249910 Hát de engem nem t6-ok ellen rak be,hanem t7-8.Azok ellen a 85-ös szart sem ér. -
Okmyx #249909 Én azzal az ágyúval csináltam meg a tank ászt. A 122-est fel se raktam, csak a következő 100-ast, túl drága a lőszer bele. Még így is 61% a WR vele. -
Ez sem rossz :
-
bigmano #249907 Én már csak oda lövök ahol a torony meg a periszkóp találkozik ott beadja mindig. -
foxbat88fx #249906 na ez a vicc.... manipulált szar
-
foxbat88fx #249905 hát ezt nem hiszem el bazdmeg....
tegnap is iszonyat sok vereségem volt....
ma megint 0 win 1 óra alatt... szánalams komolyan mondom
sok agyhalott gyökér kapna már rákot... sokkal jobb világ lenne
-
VanDaal #249904 Ezen akkorát röhögtem, hogy kivételesen még az aktuális rage post is elmarad :D -
xDDDDd
SIEMKAAAAAAAAAAA -
Fefe82 #249902 Az előbb írta valaki ,hogy 40-50 sec reload???Melyiknek ? 50B-van 27,9 asszem!T57 21 sec,21 sec alatt egy komolyabb heavy max 2x lő míg ő belédtol 8 lövés cirka 30 sec alatt!és a csiki csukiról nem beszélve!a T57 tényleg a legerősebb tank a játékban szerintem,és mondom "hull down"tank,nagyon sok mindent lepattint a kobakról! -
voroshenri #249901 Miert bena a legerosobb agyuja a KV-4-nek?
-
-
Plata #249899 Bele kezdtem a ruszki td ágba is,de ez a Su100 stock rohadt szar.85 milis lövege iszonyat kevés t7-t8 csatákban. -
Plata #249898 Basszus,már annyiszor gondoltam rá hogy bekapcsolom a csata felvétele opciót,de most be is kapcsoltam,t110e4-el mentem duplázni,meg is lett,elég unalmas csata volt,elég átlag xp-vel.De a végén marha jó volt,obj704 és e100 t110e4 foglalta a bázist,vissza mentem low hp-val.Nekik sem volt túl sok,t110e4 láncomat ellőtte sebzés nélkül,aszittem nekem kampó.Erre obj mellém lőtt e100 meg vagy tíz méterre mellém.T110-et kilőtte csapattárs,közben én meg sz objectet és e100-at.Max 50 méterről ez a két hülye elvétette,e100 durván mellém lőtt. -
foxbat88fx #249897 nekem a 48/foch/foch155 trión gyanus...
tegnap is rámjött facetoface a foch155
protoval voltam.. meglőttem a bal oldali kupoláját amin a periszkópok vannak és pattant 1 méter távolságból
előtte pár meccsel meg 48nak a kupolájára lőttem ugyanilyen lepattanót 50 méterről
előtte nem láttam még lepattanót oda lőni -
Tessellia #249896 Úgy hiszem ez sem lesz elég az eventhez:/.. Mindenesetre szórakoztató volt látni, hogy gold nooboznak, holott egy szem goldot sem lőttem el :D..
-
madmanic #249895
-
R3nton #249894 Jó tank a bat, csak okosan kell használni, egyébként van hogy bokor mögött kell vele scoutolni.
Az elején szinte lehetetlen áttörni vele, régen effektívebb volt az artikkal.
Én úgy szoktam vele játszani, hogy elején spotolok, és ha több med jön szembe vagy nem alakul ki nálunk wolf pack, akkor visszahúzódok a heavyk mögé támogatni. Folyamatosan figyelem a mapot, és megpróbálok mindig oda menni, ahol szükség lehet rám, és tudok sebzést leosztani.
Ha kialakul egy rés a pajzson, megpróbálok beszaladni, elintézni az artyt ha van, és a kempelő TD-k seggébe menni.
Azért viszont azt se mondanám, hogy a tár az hátrány. Pl 1390 sztem ezért baromi jó. Scoutolásra is nagyon jó, illetve ha van egy magára hagyatott préda, akkor az legyen akár 10-es heavy is, az autoloader segítségével viszonylag gyorsan lehet likvidálni. Ezt mondjuk azért wz-132-vel nehezebb, azzal nehezebb rárontani valakire, mert nem tudod elintézni néhány sec alatt ha több HP-ja van. -
stoppos #249893 A vbaddictes battle szimulátort használta már valaki? -
ratgab #249892 Ha battal beállsz mondjuk egy bokor mögé campelni akkor is szar? -
ratgab #249891 Francia ágon ELC-nél tartok a light vonalon, úgyhogy az még erősen odébb lesz.... Egyébként hosszú távon tervbe van véve. -
ratgab #249890 Ez tény, hogy szituációfüggő. De mint korábben említettem én újabban lomha dögökkel megyek mindig. Így ezek a fürgő, gyors és revolveres dögök erősen széjjelszívatnak.
Ez abban nyilvánul meg, hogy instant trackelnek, elmegy a repair kit és jön a kövi track. Innentől meg megyek már az új körre...XD
T100 és Is 4 azok 9-es tankok? Nekem jelenleg 7-es a max. KV4-et korábban eladtam mert szét idegelt az a béna gunja. -
Ytar #249889 sztem az autoloader inkább hátrány mint előny, ha nincs legalább elviselhető (front) páncélja a tanknak. nekem a bchat semmi pénzért nem kellene, annyira map/csapat/szituáció függő. azt az ágat 13 90-nél abba is hagytam. a T57, meg a francia heavy + td viszont jöhet. azokon rajta is vagyok. -
R3nton #249888 na látod ez a baj. Lehet ha számolgatnád, sokkal jobban játszanál ellenük, mert tudnád mikor tölt. Valamikor meg a kevesebb több, mert gyorsabban tudod üríteni a tárat és gyorsabb is a reload. Ezért kurva jó a T57 heavy, mert iszonyatosan gyorsan ki lehet vele üríteni a tárat és nagyon gyors a reload is.
Batchatnél ez korántsem így van. -
ratgab #249887 Pláne. Nem tudom pontosan mennyit, mert egyrészt nincs, másrészt meg nem szokta számolgatni, amikor kilő....XD -
R3nton #249886 Húzd ki a batchatet azt majd meglátod, szidni fogod az elején mint a bokrot az garantált. Nem olyan könnyű azzal játszani. Ha ráérez az ember akkor oké, de batchat sztem az a tank a játékba, amivel iszonyatosan nehéz effektíven játszani. -
R3nton #249885 Főleg mikor 1et tudsz leadni, te pedig a sima tankoddal egyből fedezékbe húzódsz.
Szituáció függő. T110e5el vagy is-4el is simán lehet úgy ügyeskedni, hogy a 4-5ből 3 mondjuk pattanjon és utána ott áll 40-50 sec reloaddal.
Mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Az autoloaderes tankok többségével semmi baj sincsen. -
ratgab #249884 Városi pályán is tudnak azok alkotni, így van. Indian lő egyet ő lő 2-t, azért az nagy előny ám nem kicsit. -
Nem írtam sehol, hogy az enyémet. A linkelt kép alapján tettem fel a kérdésem.
Szóval előbb olvas, értelmez, utána szólogat be.
-
Ytar #249882 nem tudsz gold ammoban gondolkodni mi?
sztem már csak a fun faktora miatt is beruháznék rá, és teletölteném APCR-al. mondjuk így is bent áll a gerázsban, nekem ő lesz az állandó 9es tankom.
hull down + páncél mellé kapna ~6 mp-es töltési időt 220 körüli átütéssel. .. igyekezzenek vele! -
stoppos #249881 Nincs arty, keresni kellett valami új utálnivalót.
Pföjj, randa OP light tankok, hogydögölne meg mind. Ülsz nyugodtan a bokorban, kevergeted a teádat, amikor hirtelen megjelenik a kerregő halál és seggberak.
-
R3nton #249880 *5-t lő -
ratgab #249879 Nekem van. Én nem tapasztaltam ilyet. Egyik meccsben az IS3 gyönyörűen kapta szét azt a pontot 2 lövésből. -
ratgab #249878 Nagyon sajnálom egyébként, mert a VK-k a kedvenceim a játékban és ezekkel megy a legjobban ráadásul. Habár a T20 is egész brutál. Az a top ágyú az gyiklos. Oldalról simán szétkapom vele az Is3-at is. -
Adjunktus #249877 Na ugye!Én szóltam.... -
Okmyx #249876 AC Mle 46 is kapott kupola buffot?
Azért adtam el, mert mindenki a "Taxi" feliraton gyilkolászott le. -
ratgab #249875 Kövi patchben Heavy-t csinálnak belőle és rebalance lesz (ergó nerf lesz), Vk 3001 szintén heavy lesz, szintén rebalance (nerf), ráadásul lemegy Tier 5-be.
Rossz nyelvek szerint a KV-1S is nerfelve lesz, még rosszabb nyelvek azt mondják, hogy elköszönhetünk a 122 milisétől. Ha így lesz azt a tankot is kiherélük. Mondjuk tegyük hozzá tierjében szintén gusztustalan pusztításra képes.